Орешарски ще обяви състава на кабинета в понеделник

Натовареният с проучвателен мандат кандидат-премиер Пламен Орешарски съобщи, че на 90% е готов с кабинета, а в понеделник съставът и структурата му ще са напълно ясни и съобщени. Консултациите продължават.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски ще обяви състава на кабинета в понеделник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече има надежда и аз да стана министър събраха ги от кол и въже Ура идва и моя ред

Доган каза: махнете го тоя пияница на портрета отзад бе, кви са тия работи?

Време е и герберското олиготворение Плевнелиев натикано с фалш в президентството, да си ходи.

Меглена Плугчиева ще остане без работа до броени месеци.

Кампанията срещу цветанов, борисов и герп е точно копие на тази от 2001г. срещу костов и сдс.

Явно по делото за подслушванията на Цветанов няма доказателства и сега се оказа ,че лекарите убийци са подслушвани без прокурорска заповед. ами да лесно може да се подправят документите . БСП са майстори да скалъпват обвинения и компромати. Пук и Цацаров е в техният отбор, както и Путкиновите тайни служби, сътворили цялият предизборен сценарий.

Червените лаптопи си свършиха работата и вече ги няма да лашкат минуси и да леят помия. А да не би На БСП да им свършиха парите? или събират за новите избори?

България е и винаги е била на първо място за Атака както и трябва да бъде за всеки които иска статуквото да се промени към по-добро. Идеите, които от години лансираме ние за сега не са срещнали почти никакво признание и подкрепа в правителствата управлявали страната. Затова и не може да се говори за безрезервна подкрепа или коалиция с никоя от партиите ,които макар и избрани от народа, дълги години го грабят и оставят да живее в нищета. Ако искаме промяна трябва работа, специалисти, информираност на хората, гражданско участие във взимането на важните решения и най-вече истинско желание да се постигне напредък. А такова до сега никой от бившите управляващи не е показвал, иначе нямаше да има нужда изобщо от всички протести, сътресения, избори .Не е въпросът да се появят някакви коалиции които да поддържат известно време някакво правителство, а в момент на настояща финансова и политическа криза да се търсят решения. За сигурност, стабилност. Такива решения от години предлага Атака, но явно неудобни и затова задушавани от властимащите. Сега народа каза друго- Атака е алтернатива, но не вкупом с другите, а отделна и силна- за да се противопостави на грабителството и безхаберието. И затова каквито и спекулации да се правят трябва първата мисъл да е какво може да се направи за да се разрешат проблемите от години трупали се в страната, да се върне стабилността и вярата на младите хора и още много много неща.

Това ли е промяната бе Плевнелиев, май от теб трябва да се почне.

Абе комунистите що не казаха още в началото че ще връщат пушенето? Писна ми от комунистическите им номера!

Лелеее, колко злобни герберасти има тук! Май ви се реве :), няма да е вашето вече. Хайде със здраве и по-полека със злобата, че тя убива.

Злобни или не, поне не сме тъпи и ретроградни комуняги, привърженици на най-престъпната партия в историята на изстрадалото ни Отечество!

Ревем, ревем от смях!

Обедно меню в Парламента + Цени: Кюфте 0.73 лв. Кебапче 0.73 лв. Пиле на грил / 100 гр./ 0.69 лв. Пилешка пържола с топено сирене 2.69 лв. Акула пане със задушени картофи 2.29 лв. Овчарска салата 1.33 лв. Супа по селски 0.50 лв. Таратор 0.67 лв. Мляко с ориз 0.52 лв. Торта Гараш 1.53 лв. Чийзкейк 1.66 лв.

че то без пари, за какво им плаща бьлгарския нарос заплати, а в швеицария политиците имат 2/3 далов капитал за работа в парламента

Мисля, че е време да му подготвим една яка СЕДЕНКА.

нямам думи!

Tani4ka, ако мерим с аршина за Цоко и Боко, сегашните "експерти" отдавна трябваше да са персона нон грата в българската политика. Сега обаче те ще ни управляват по волята на малцинството. Явно е че политическата класа тип "търтей" се възпроизвежда в безпринципни съюзи с цел лично облагодетелстване.

още 2 кандидатури, че се сетих: Светльо Витков - Министър на Културата Волен Сидеров - на МВнР....

Волен Сидеров - на МВнР! +++ Добро, много добро попадение :)))

тъп народ, който заслужава всичко това ужас.......

Обявените като най-спешни мерки са, меко казано, смущаващи, защото...голяма част от хората с ниски пенсии или не са се осигурявали, или не са работили; 310 лв. за първокласник, но като ги раздадат дали ще отидат по предназначение, особено сред някои групи от населението; повишаване на парите за майчинство - добре, но какво правим с майките по на 12 год.? Вместо съд за педофилия - стимулиране. Възникват още въпроси, по които трябва да се мисли. Иначе ще бъдат направени поредните грешки, за кой ли път едни и същи.

минусът ти е за това, че хората не били работили - ами като не им стигат 2-3 години за нормална пенсия... 38 г. стаж много ли е или е малко? Заслужават ли хората дето са работили толкова 145 лв пенсии??? то друг въпрос е, че в БГ няма нормални пенсии

много ги разбираш нещата с пенсиите,дано не дочакаш такава

Хиляди благодарности на Народа ни!!! Благодарим, че отново ни давате невероятната възможност да пренасочим народните благинки към нашите фирми! Народе наш, много ви обичаме! Работете и трудете се! Нужни са ни вашите парички! Вече 4 години фирмите ни изнемогват и бездействат!!! Съживлението идва!!! Обича ме ви плиткоумни избиратели!!!

Отчайващо познати имена,стари политици-партийни и безпартийни,но винаги верни на партията бсп.А знаете ли че д-р. Таня Андреева,спрягана за министър на здравеопазването /сигурно е добра гинеколожка/ но на Станишев е израждала бебето-това е. Затова ще стане министър.А има ли поглед общ върху здравеопазването, или е ограничена само в нейната си работа? А имахме надежда за програмно правителство........

ХУБАВОТО на тези избори (хубаво звучи прекалено перверзно) е, че се доказа с факти отова, за което всички се съмнявахме, но нямаше конкретни доказателства! ЧЕ: - ВМРО - АТАКА - КУНЕВА-ПРЪМОВА - КОСТОВ (чрез бягството на експертите му при Пръмова; чрез мълчанието на неговата пропагандна платформа Биволъ; чрез искане на оставката на Борисов и разчистване пътя за комунистите) СА ПРОДУКТИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! ВЕЧЕ Е ЯСНО, КОЙ КАКЪВ Е И ЗА КАКВО СЕ БОРИ! МАСКИТЕ ПАДНАХА! СЛЕД СКОРОШНИЯ КРАХ НА ФАЛШИФВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОЛИГАРСКИ, ТЕЗИ ПАРТИИ ЩЕ БЪДАТ ИХВВЪРЛЕНИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА! ЗА ВИНАГИ!

ясно е отдавна. сега е доказано ясно.

Плугчиева е протеже на Манджуков няма как да не е във властта Всички окръглени доволни от властта едни и същи физиономии нищо ново Забелязвам Усмивка в Орешарски това е някаква промяна но какво ли се крие зад нея

орешарски ще защитава най-добре интересите на олигарсите и бсп-дпс обръчите

Това е повече от ясно, обаче червените лумпени не могат да го разберат

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Я го пусни още 100 000 пъти.

През 1996 второто правителство на БСП, това на Виденов, докара България до фалит, . За по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достигна до 3000 лв., фалират 15 банки, като много българи остават без спестяванията си, трупани в продължение на години. 1 л бензин е 1000 лв., хлябът е 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., т.е. цял месец сe работи за 14 л. бензин. Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., Заплата 14 500 лв. Средната заплата пада до 5 $. 2005-2009 пак бяхме в плен на БСП и нещо, което се нарича тройна коалиция. Премиер е Сергей Дмитриевич. Ендемична корупция, конфликти на интереси, политически чадъри над мафията, липса на политическа воля за контрол над източването на европари... Oрганизираната престъпност е инвазивна и играеше голяма роля в правителството и бизнес операциите.. ЧЕТВЪРТОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БКП Е СМЕСИЦА ОТ ВТОРОТО И ТРЕТОТО! "Експертите" на Виденов от 90те и "експертите" на тройната коалиция на ДПС и БКП, правят политико "експертното" четвърто правителство на БКП! ЧЕСТИТО

Сегашните съюзници отказаха 1 - 2 милиарда долара заем, а се знаеше най-добре от тях, т.е. самите те го казваха, че ни трябва външна помощ. Не оневинявам Виденов, но както и при ГЕРБ имаше сериозна външна причина за проблемите. Недостатъчното противодействие на властта поради вътрешни противоборства и разделение докара краха. Е - сега сме близо до тогавашната ситуазия - външна криза, финансови несполуки и вътрешна нетърпимост м/у партиите. Нито ГЕРб, нито БСП, нити ДПС някога ще се отучат да крадат - трябва обаче да имат страх от народа и да не прекаляват.

КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА МИЗЕРНОТО ТИ МНЕНИЕ БЕ ПРОДАЖНИК ПРОСТ.

Ех, другарю, другарю! Всичките Ви постинги са едни такива запенени и изпълнени с бяс. В Европа сме свикнали на друг тип общуване, а така като вас може там - на вашите партийни заседания.

"Със стари курви-нов бардак не става"

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Искахте комунистите! Получихте заедно с тях турците и Орешарски! Резултатът - още по-голям глад, мизерия, държавни заеми и разруха! За наша сметка разбира се или за тези, които останат. Късата памет скъпо се плаща!

По-лошо от времето на Тиквата няма да е.

По-добро от времето на Беров няма да е.

По-добре тиква, отколкото червена кратуна! Тиквата е полезно нещо все пак.

По-добро от времето на Тройната коалиция няма да е.

Да не си поредния наследник на Ванга, че знаеш какви ще са резултатите от управлението на Орешарски.

Не трябва да си Ванга, за да знаеш комунистите какви ще ги свършат. Те са изключително предвидими. Просто ги слушай какво говорят и разбирай точно обратното.

Турците са тук от 600 години поне. Нищо ново. Министрите на ДПС са българи все пак. Да - ще кажете, заблуда е, но и зам. предсвдателя на НС е българин, да пак заблуда. Половината водачи на листи на ДПС българи - пак за заблуда. Стига заблуди. 23 години имахте за да забраните ДПС - сега вече е късно. Местан говори българския по-добре от повечето българи, а за писане сигурно е още по-напред пак за заблуда. Въобще голяма заблуда. Даже съм сигурен, че в североизточна България сред младите до 30 години вече има по-голям процент хора с висше образование при турците точно.

ДПС - крило на БСП, създадено от ДС, за да прихване и контролира протестния вот на българските турци заради възродителния процес. Местан - агент Павел. Доган - агент Сава. Бисеров - най-моралният човек, когото зная :))) Данчо Ментата - най-умният финансист, когото зная :))) Относно образованието на електората на ДПС - виж разбивката по възрасти и образование на гласувалите на последните избори :) Относно цивилизационната ориентация на ДПС - виж пак кадрите от "атентата" с/у агент Сава.

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Значи това било програмно правителство - всички от БСП и ДПС! Много от "умните" българи се упражниха в протестен вот, не гласуваха - немало за кого. Е сега ще ви мачка новата триглава ламя, но сега е формат 2+1, избрана от пенсионери, турци, цигани и една тълпа кресльовци. Но на "умните" българи акъла пак нема да им дойде!

тези се подиграват и на левски, и на ботев, под чиято снимка тъпо ухилен се е снимал бобовдолския бирник

За процедурата-снимката е на Каравелов!

Просто герберче, къде видя "снимка", а още повече на Левски и Ботев. Вас с конкурс по тъпотия ли ви назначават в Герб?

СНИМКАТА Е НА Л.КАРАВЕЛОВ БЕ ИДИОТ ГЕРБЕРАСТКИ. ПАРДОН ЗАБРАВИХ ЧЕ Е ПЪЛНО С КАЛИНКИ В ГЕРБ.

Бъчварова- министър на земеделието-поредното недоразумение, загроби един институт , приватизира за себе си лозята в регион Русе , обогати се , разследваха я за бакиите и , а сега е експертна министърка- да по разрушаване и присвояване

Експерти били. Орешарски защо не попита в министерствата, хората кого приемат за експерт. Бъчварова в сравнение с доста други хора не е никакъв експерт

това не са експерти, а партийни функционери на съответните партии. я да видим кой има реален опит в сферата, която ще управлява

Не знам какви експерти са, но тези хора са едни от най-изявени партийци на БСП и ДПС. Вигенин, Калфин, Илиана Йотова - изявено плямпало, нещо като пчеличката Мая. Красимир Петров - да не забравяме зловещата му роля при потушаване на бунтовете около Парламента 1997 г.

Да сравняваш начина по който Кр. Петров и полицията се отнесе с протестиращите през 1997 пред парламента и чудото което сътвори жандармерията през февруари, когато окървави народа значи че наистина си Олигофренски и че се прост милиционер от ГРОБ.

Окървавените не бяха народа, а една агитка пияни и дрогирани футболни хулигани. На всеки мач ги има.

На 10 януари 1997 г. са събитията около парламента Сигурно всички си спомнят кадрите, в които Петров пази с тялото си тогавашния вътрешен министър Николай Добрев. Снимката е разпространена тогава от Ройтерс. Той участва в спирането на набезите на най-агресивните нападатели на Народното събрание. "Нека политиците не си мият ръцете с полицията!", казва тогава Петров. Сините вече го припознават като човек на БСП. Те го обвиняват, че е предизвикал кръвопролитие около парламента. СДС атакуват Петров и заради изявлението му, че нападението над сградата е извършено от добре облечени, нахранени и с дебели вратове щурмоваци". Месец по-късно по искане на тогавашния нов министър на вътрешните работи Богомил Бонев Петров подава рапорт за напускане. От 1997 до 2001 г. Петров е вън от системата на вътрешното министерство, като последователно работи като охрана на две банки, а после оглавява и охранителната фирма на "ЛУКОЙЛ" - "Лукома". Идвам като полицай, а не като представител на "ЛУКойл", заяви полк. Красимир Петров при повторното си връщане в системата на МВР като директор на РДВР-Бургас. Той е представен лично от тогавашния главен секретар ген. БОЙКО БОРИСОВ

Най-големите експерти, от тежката артилерия на БСП(к), като другарите Младен Червеняков, Янаки Стоилов, Атанас Мерджанов и Ангел Найденов, които почти сигурно ще са част от кабинета, умишлено още не ги споменават, че някак си ще стане съвсем неудобно още сега.

Хайде на лапачкатаа...! Че народ не остана и може и да е последнатаа...! Смело другари в борбатаа...! И веднга в торбатаа...! ГЕРБ вече ги нямаа...!

Ами,като гледам кабинета,то много експерт,много нещо,бе!...

Алоооо, Орешарски, нали правителството беше програмно! А сега политико-експертно правителство, а след това политико-тъпанарско! Тежко ни!

Този тип през 2005-2008 г. съсипа държавата. Сега продължава да го прави още със стартирането. Ще раздаде пари на циганите, ще стимулира циганите да раждат повече. Започва реформи в енергетиката която ще облагодетелства олигарсите на БСП.Започва реформа на здравната каса, която ще облагодетелства фирми на БСП. Този е мошеник от класа. Доган му е главния кукловод, Станишев е паравана му. Очертава се мафиотско управление ОТ ДПС-БСП-АТАКА.

Нека се премахнат всички необмислени социални закони на Герб!Чакаме по- добър живот! Важно е законът за 10% лихви на банките да се премахне веднага от НС, защото ни се отнемат парите за допълване на пенсиите!!!

По-добра работа ще направят, ще Ви освободят от депозитите.

Radostina

То само до тези 10% сме стигнали всички. С тях толкова много ще забогатеем, че.... после ще се чудим кьде да си харчим парите :D

пак съкращение в администрацията и ето ти реформа

Абсолютно точно. Всички калинки обратно на село.

Искра Михайлова - смешна история, нека хората да се проверят коя е тази и защо точно на нея дават екологията... Експерти, Станишев пак реди който всички въз основа на уговорки под масата....

докаде ни докара това изчадие на ада боко тиквата проста, да се молим турци и комунисти да управлшват балгаря само да не е тои. и циганите ще сваршат по добра работа от него. а тиквата цеко и дянков трябва да ги садим за геноцид само за последната година пенсионерите са намаляли с 18500. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НИКОЙ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН САМИ СИ ГИ ДОКАРАХМЕ А СЛЕЗ ВРЕМЕ ЩЕ ВИДИМ КОЛКО ГОЛЯМА Е БИЛА ЗАБЛУДАТА НИ А ХОРАТА НАМАЛЯВАТ И НЕ САМО ПЕНСИОНЕРИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ