Орешарски: Законът – критерий за решаване на спора за ЕРП

Законът трябва да бъде критерият за решаване на спора за ЕРП, коментира пред журналисти Пламен Орешарски след участието си в срещата на Австрийския бизнес кръг.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Законът – критерий за решаване на спора за ЕРП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

леле, какъв франкенщаин!

Бла-бла-бла, Бла-бла-бла ... Оставка, Орешко, оставка! Няма време за празнословия. Всяка минута на това престъпно управление връща България години назад!

Добро утро БЪЛГАРИ! Добър да е денят за тези които работят за БЪЛГАРИЯ! Протестирам СРЕЩУ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЯ ПАРЛАМЕНТ! Орех събирай багажа,не се за това място!

"Той информира, че по време на срещата по темата за ЕРП е имало по-общ въпрос и допълни, че на него той е отговорил също по-общо...често изникват спорове и между най-добрите приятели, и важното е не какъв спор е изникнал, а как се излиза от него" Тонът много омекна, а с него и имиджа- кат кисела краставица през март. И от спора е ясно как ще се излезе- едни пари ще сменят собственика. Знае се и за чия сметка- за нашата !

Лъжи- мажи, манипулирай, създавай измислени конфликти, с популистки отзвук точно преди избори. Потулвай проекти в защитени територии, повишаване на данъци и държавен дълг, провалени акции на най- елитното звено на МВР, в името на някакви имагинерни неща. Газ- маз, чиято цена вашите фирми държат изкуствено висока, намали с 5- 6 %. Народа обича такива неща- когато мислят за него.

закона е бариера в пустинята: лъва я прескача, лисицата я заобикаля, а змията минава под нея.

Не чета какво е казал Олигарски, това е най тъпия "икономист" и мразен премиер в България, няма място, където да се появи и да не е освиркан, знае всики задви входове и изходи....

Пресцентърът на БСП с нетърпение очаква становището на Брюксел, за да го опровергае.

Орешарски, ти разбира се си къде по добър като професионалист от всички други управници. И въпреки всичко, когато споменавате думата законност или морал, изпитвам чувство на отвръщение. Толкова далече сте вие от тях.

(Научи правописа на ника си.) Я ни просвети кое му е профисионалното на ОрешарСКИЯ, щого ние с гайдите досега не можахем да разберем! Може би става дума за нещо, което е от друго измерение и с неведом смисъл, та ние пътуващите в градския транспорт нямаме нивото, за да го разберем! Смирено просим да ни просветите, та да ни стане по-спокоен сънят...

Хайде, честито да ни е. Часове след тайната среща на всенародния ни любимец Роско с изпълнителният директор на австрийския холдинг EVN Щефан Шишковиц идва заплаха. Австрийската фирма ЕВН е наела международен адвокат и ако българското правителство тръгне към национализация, ще предяви иск към България за 1 млрд. евро. Истината е, че въпросния международен адвокат очевидно е българския държавен глава. Има ли още някой да се съмнява какъв боклук настанихме преди три години на Дондуков 2 Владимир Танев Държавата е на прав път, само й трябват добри адвокати. Вън всички крадци от БГ. И на плюещите по-долу ще кажа, вземети се 2-та сребърника за плюнките и дано се задавите с тях!! Вие сте твари, торби с лайна, които не могат да осмислят една достойна позиция, защото няма с какво. Освен да смърдите, каквоте е естественото ви състояние, друго не може да сътворите.

Не ние го избрахме, а ни го спуснаха, а бат Бойко смирено наведе глава и го прие, както стори и с Дянковчето...

Каква национализация те гони? Събуди се! Май си мислиш че е 1946 отново? Няма ли да забравите тези ТКЗС-та вече? И кое е достойно на позицията на Ореха? В закона ясно е написано, че ЕРП-та са длъжни да продават на НЕК енергията от ВЕИ на цената на която я купуват. Сега като не им плащат от година поне е много достойно да ги накажат, че не се били издължили. И какво ще излезе от достойната позиция? Евтин ПР на "експертното" правителство за сметка на всички нас. Като ни осъдят да платим освен скъпите ВЕИ, освен тлъстите им комисионни, сега и съдебния или арбитражен иск на ЕРП-тата. Като че ли ни е много евтино сега.

Ходи духай на ЕВН, защото бг народ няма да плаща 1 000 000 000 заради глупостите на БСП.

Оставка, некадърник!

O-o-o-o-o-o-o-o, къде се загуби бе, Чехльо, Пухльо, Нещастнико :)))) Аз те бях забравил, че си начело уж на държавата...ха-ха-ха. Марионетка безполова

Най-дебелокожия "Гьонсурат", когото познавах! Имаш ли нещо наречено "съвест", Пламене? Как заспиваш Пламене, когато милиони те "благославят по-адрес на близки роднини и познати. 60-70% от населението е готово да ти стане повече от баща!

"Пламен" е недостойно обръщение за тази пу*ка и марионетка

Той не е Пламен, а е ОрешарСКИ!

То отваря очите на човек! В случая става дума за "Фауст" от Гьоте! Изконен казус и проблем на онзи, който продава душата си на дявола с/у светските ( материалните блага). Разбира се Фауст е бил воден от много по-висшщи подбуди, докато нашите човечета не могат да стъпят на първото стъпало на качествения материал...

отговори от които нищо не се разбира! Само дрън,дрън дрън....

Е как, интеграцията на ромите е въпрос от най-висока важност, т.е. приоритет! Та нали бившио амв. посланик се изказа на среща с бълг. роми (младежи!, че те са бъдещето на България! Щом и австрийските бизнесмени и специалисти наблягат на този въпрос, значи бълг. роми се радват на всеобщо внимание от страна на межд. елити. А кво шъ ги праим българите?...

Следва нов заем, защото 300 милиона ги няма. ЕРПЕТАТА са ги платили. Или поскъпване на тока.

боклук

Тоя ухилен индивид едва ли знае къде е попаднал!Хили се като гузен тъпанар,противоречи си и говори несвързани тъпизми,характерни за разкрачената 100годишно проститутка и то спинозна ,БСП,КОЯТО ДОРИ НЯМА СИЛИ ДА СЕ ЛЕКУВА!Айде оди се ши ...ай!

Невежа, тези договори отдавна са публикувани! Мобилните подстанции са уникални и спасиха няколко сезона на южното Черноморие, защото НЕК хем не можа, хем и не даде да се построят нови стационарни!

Моралът и Родолюбието са критерии за решаване на въпроси от общо-национално значение а вие не притежавате и 2-те господа продажни чуждопоклонници

се излиза от споровете другарю Орешарски... през задната врата ли, май не. Пълно безхаберие, най-големия инвеститор в оглозганата ни от комунистите родина не е Австрия, а роднините ни работещи в чужбина. ОСТАВКА нагли, безхаберни червени некадърници.

Орешарски и ти и правителството ти са едно голяямо АКО!Ясно е че крадете милиони от нашите пари но ние сме свикнали и това няма значение!Но има начини да си крадете НЕ толкова нагло!Дано да има отвъдно и там да си платите за греховете!Че като гледам какви съдии имаме на цял народ му се плаче!Но запомнете че още никой не е пътувал към Орландовци с тир с пари!

Законът го преправяме на всеки 6 месеца. Кво ми го навирате тоя закон. Вие един закон не сте написали без да го поправяте поне две години. Това не са закони. Това е занаятчийство, шиене на юргани и ловене на бримки.

Pesh0

Какъв закон ще спазва страната , като договорите на ЕРП тата са секретни ? Ясно е че не се конкурират , което беше едно от нещата което обещаха , в замяна се разположиха като кърлежи . Новите подстанции , които изграждат са на камиони на колела , това ли е инвеститор :) повече ми прилича на джебчия .

Кой зъкон? На жунглата ли?

Кой писа закона за ВЕИ питам аз, кой, кой, кой? Кой надумка Белене в перки и панели? Ония дето се крият като съсели