Коментари - Орешарски: Ксенофобията ще ни излезе скъпо | Днес.dir.bg

Орешарски: Ксенофобията ще ни излезе скъпо

Бих призовал да се въздържаме от ксенофобски настроения, ще ни излязат в средносрочен и дългосрочен план много скъпо - така премиерът Пламен Орешарски коментира протестите срещу бежанците след нападението над 20-годишната студентка в София.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Ксенофобията ще ни излезе скъпо | Днес.dir.bg

Коментари

божеее колко трябва да си властолюбец,за да се поставиш на мястото на този седянкоаджия 90 процента не те искат а ти се опираш на 10 и продължаваш да се натрапваш с управлението си само защото си завъртял интригата съжалявам го

Дава изявления като как да довършим държавата! Я Монката Пасито да вземе отношение по въпроса!...

Грижиш се само за чужди интереси откак си на власт! Упражняваш психически тормоз и стрес над българите и искаш да ги умориш! Да беше се погрижил за границата, за България и за българите! Но нали си въобразяваш, че си над закона, вършиш само злодеяния и поразии за България и българите! Но вредиш и на Европа дето не пазиш границата и пропускаш пришълците беззаконно! Ще ти потърсят сметка!

8901

Скъпи другарю П.Ореш.,ти и твоят най добър и експертен кабинет от 24 години насам,ни излизате скъпо и прескъпо.По добре е от теб, твоите експерти и парламентарните ти поддържници да се избавим.

Гласувал съм за теб, а сега ти искам ОСТАВКАта!!! Родоотстъпници !!!

Другарю орешаро, толерастията ще ни излезе десет пъти по скъпо. Центъра на София се напълни със всякаква сган от пясъчландия.

ivo10

А бе Орешарски, ти още ли си министър-председател? Защо още не си си подал оставката? Докога ще те чакаме? Докога?

Този Орешарски със продажното си управление ми е толкова противен че като го дават по ТВ превключвам на друг канал! Тези комунисти заедно с дпс-то ни докараха до това положение!

За 60 г., аз обещавам да науча слон да свири на вувузел.

ivo10

Че слона си има вувузел и знае да го надува. На какво ще го научиш?

Орешарски, не сме расисти, за тоа че мразим и червените боклуци и такива като теб дето 5 бои смениха, а си останаха същите долни проклети наследствени комунисти, крадци и лъжци

ВСЕКИ ДЕПУТАТ и ЧЛЕН НА МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ДА ПРИЮТИ ЕДНО БЕЖАНСКО СЕМЕЙСТВО И ДАДЕ ЛИЧЕН ПРИМЕР предлагам започване на гражданска подпсика за изискване на политическият елит да даде личен пример с приютяване на бежанци

не може ли да се направи петиция по въпроса също

скъпа ми е моята татковина.скъпа ми е Вики и всички наши деца,млади хора,зрели хора и възрастни.така че,не заплашвай народа и не преследвай честните българи, ами освободи кабинета и иди се помоли в черква.

wenci

Членството ни в ЕС много "евтино" ни излезе, 1млрд на година - никви пари и спряна икономика

то и комунизма ни излиза скъпо, плащаме с живота си, ама кой ни пита

Орешарски..... и ти ще ни излезеш скъпо....... така че...... намираи бързо задният изход..... и да те няма.

затваряй си омразната уста!Бълваш само глупости!

Sm3hurk0

Защо плюете по Орешарски ? Дянков и Борисов докараха България до това положение и ако не знаете или ви е къса паметта - бюджет 2013 е гласуван от ГЕРБ. Защо не стигат парите - калпав разчет. Как Орешарски да оправи бакийте на ГЕРБ ? Това правителство и ден не е работило нормално. Някой клати държавата ни яко - сетете се сами, кой е виновния.

Плюем, щото Орещарски докара арабските бандюги в България! Бойко не ги пускаше! А държавата, драги може да се клати от тия дето са на власт! Те и тебе ще изклатят, само си трай! Дано ти стане густо! Надявам се да си се запасил с достатъчно вазелин за клатенето! Щото сам каза, че Бойко и Дянков не са заделили пари за вазелин в бюджета! Местан вече те чака натопорчен! Е, да ти е густо!

В този бюджет не беше включено: 1.Популисткото вдигане на детски!/за тъмно-зелените/ 2.Възстановяване привилегиите на шапкарите 3.80 млн.задължения/Дянков ги наследи 180млн./ на Военна болница 4.Лихвите по кредита за Белене още натежават/вината най-вероятно е на Тиквата/ и т.н. Мога да ти изброявам до сутринта,но въпросът е къде са по-моралните политици,които да изберем,след като махнем тези?!?

Тук не коментираме Бюджета а политиката за запазване на неприкосновеността на границите на държавата България.Бюджета си е бюджет.Границата - граница.Този премиер най- малкото заслужава оплюване за това,че не спазва законите както и подчинените му министри.Колко от влезлите на наша територия са минали през ГПП и колко през зелената граница.В закона си пише,че който мине през законоустановените места и поиска убежище ако е читав човек може да го получи.Извинявай драги,ама 90% минават през браздата.В закона си пише,че на такива нарушители им се полагат решетки за 2-3 години.В най-добрият случай обратно от дето са дошли.Турските трафиканти им вземат парите и прявят пачки,а ние ги прибираме и после ги храним за наша сметка.Хора нарушили законите на нашата държава..Орешарски го няма никакъв.МВР - министъра каканиже като дърта к-ва.и се чуди какви оправдания да намери за това,че не се спазва закона.Борисов може да е творил с министрите си всякакви безобразия и ако има съд в тази държава да отговаря пред него,но сега шеф на изпълнителната власт е ОРЕШАРСКИ,тъй,че за бежанците той носи отговорност.Като не може да се оправи да си ходи.

Извинявате само крехката ти възраст. Дано само не ходиш и на гей-паради...

Не стига, че унищожава нацията, но и има наглостта да поучава!!!! Кой разпалва ксенофобията - този който безропотно приема указанията на чужди боклуци ЗА ПАРИ!

Потурнаци и феслии, българите пак ще изплуваме, а кирякстефчовците тоя път трябва да ги окачим на въженце!

Е ТОВА Е !! ВСИЧКИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕН БЪЛГАРСКИ ЕЛИТ СИ ПОКАЗАХА НАЙ-СЕТНЕ!! ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ! КРАТКО И ЯСНО! АКО СЕ ОСТАВЯТ ОЩЕ ,ЩЕ ЗАКОПАЯТ БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО! ТО ОСТАВА САМО ЕДНО-ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!! АМА И ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!! НЯМАМЕ ВОЕННИ!! РАЗГРАДЕН ДВОР! СЛЕД КАТО НЯМА КОЙ ДА НИ ПАЗИ! ТО И НАШЕСТВЕНИЦИТЕ ЩЕ СИ ВЛИЗАТ СВОБОДНО В БЪЛГАРИЯ!!

Оставка!

Орешарски вместо все да плямпа да си хваща потурите и феса, както и неговите хора и да бягат с 200, защото още малко ще ги потърпим и ще бъдат изритани не с мирни протести а със сила.

То цялото Ви управление ще ни излезе скъпо, но какво да се прави. Не изпускате кокала и това си е.

Българите сме много сплотени когато се борим срещу външния враг. Щеше ми се да сме също толкова обединени в борбата срещу собствените ни недостатъци...

Орешарски да не измества темата, не става въпрос за ксенофобия а за дълбоки социални проблеми. Държавата ни е разграден двор, в който се влиза и излиза без правила. Застрашено е обществото, застрашена е земята. Налагат ни само санкции, най-бедния е най-виновен, не може да се защити. Българите да напуснат щом не са съгласни и на тяхно място да дойдат чужденци, да ни решат представете си демографската криза. Обърнаха центъра на София в гето, където местните нямат спокойствие. Бежанците да потърсят закрила в позлатените с петрол арабски емиратства, това не е работа на Европа. Пита се кой забърка тази каша, той да понесе негативите. Що се отнася до българската земеделска земя, тя ще може да се продава едва тогава, когато българите станат равнопоставени на европейците и платежоспособни като тях. Иначе ще стане това което стана през 2007 г. с жилищата. И щем нещем ще се разпилеем.После връщане назад няма.

Срещу Ксенофобията трябва всички да се обединим, независимо дали сме леви или десни...

Срещу антибългарската ксенофобия - твърдо ЗА!

Да,Орешарски!Скъпо ще ви излезе.

За постигнати високи успехи през 2013 г. армията си раздаде бонуси в размер на 13.6 млн. лв Е защо не ни пази армията ,а за бонуси става.

Нацисти дефилират с изпружени ръце по улиците на България. Нацисти крещят срещу бежанците, но крепят властта на уж социално и интернационално ангажираните социалисти, сродени обаче тук с нацистите по парламентарен взаимен интерес. Когато червените мълчат, подобно на Сталин- като съюзник на Хитлер ( август 1939- юни 1941-ва), кафявите маршируват, но не на Изток, а с благословията на Изтока, за да противопоставят България на Запада.

За кои нацисти-съюзници на бекапетУ става дума? За тия на бат Сали ли?

Pesh0

Орешарски , НАЛИ БСП те издигна . Основно обещание беше затягане на граничния контрол , от което щяло да влязат около милиард , като ликвидират контрабандата . Ти като премиер имаш ли идея какво влиза и излиза от страната , освен изпратените да се предадат ?

Българите имат право да протестират срещу 80,000 бежанци/имигранти не само от Сирия, а и от много други африкански държави ! Не ни стигат циганите, ами и 80, 000 на врата на бедните бг данъкоплатци е прекалено много! А вие вместо да размахвате пръст на българите, спрете нелегалната вълна, не можем да поемем повече хрантутници !!! За тези, които са вече тук, искайте пари от ЕС да ги храните, иначе ги връщайте обратно !

България продължава да няма Национална доктрина въз основа на която правителството да е в състояние да изготви своята актуална външнополитическа рамка, в която да се развиват международните отношения на държавата. Офшорко стига спа...свърши някаква работа, за която все пак си назначен!

Боклучавият ни елит си има национална доктрина: Ран - Ът. Тя се свежда до дебългаризация на страната България!

Президентът Плевнелиев за когото опасна не е бежанската вълна, а липсата на организация за нейното посрещане?! Очевидно в опитите си за криворазбрана самостоятелност на президентската институция г-н Президентът ще си остане самостоятелен и в разбирането си за конституционните си задължения във връзка с дейността на Консултативния съвет за национална сигурност, а и в качеството си на Върховен главнокомандващ.

Аде бе орех разтуряй седянката и си ходи, че всичко замря в страната!

Както се случи при последното правителство, външната ни политика към арабските страни и по-конкретно към Сирия стана заложник на недоносените импровизации и нарцистични изпълнения на един външен министър, с които България взе страна в арабския конфликт, организира у нас среща на онази част от сирийската опозиция, която сега е на страната на джихадистите и в крайна сметка, под чужд диктат и с лека ръка се ликвидираха двустранни отношения градени с години.

Каква ксенофобия, г-н Орешарски и г-жо Георгиева?! Вместо да лобирате пред Европейските институции за невъзможността на обрулената ни РОДИНА да приема и издържа нелегалните емигранти, Вие настройвате българите да бъдем безучастни към всичко, което се случва около нас...и то, защото отново трябва да се"представим"пред Европа , а НЕ да защитаваме националната си сигурност... А Тя, Европа, всячески се опитва да ни елиминира интелигентно от себе си (вижте подписките против българи и румънци във Великобритания). Това НЕ е достойно поведение на висшестоящи държавници и ние, като потомци на Левски и много други революционери и просветители не бихме допуснали да бъдем манипулирани!!!

А твойто управление още по скъпо.

Да се дава статут на бежанец само на тези, които се покръстят е приемат Христос за спасител!

Мисля, че Росен Плевнелиев бе с политиката до тук. Атаките срещу него не са нито безобидни, нито краткосрочни. Ще бъде цяло чудо, ако изкара пълния си мандат. Лошото е, че и тази поредна еднодневка в българската политика няма да ни послужи за пример. В България всеки случаен маргинал може да бъде изваден от някой ъгъл, поизтупан, фризиран и поставен на най-високия пост в държавата

Ние не искаме бежанците, за което чиновниците в ЕС казват, че сме били расисти. Е аз пък задавам елементарен въпрос: След като те са телерасти, защо не ги искат в държавите си?

Голам разлика между българите в Европа и "бежанците"у нас!Ние сме европейци имаме права и документи!Страната ни плаща членски внос в ЕС!А бежанците са поредната заигравка на Б-Б. с американците и въвличане на страната ни пряко в конфликт с Сирия!

От една страна си прав, Орех, но от друга страна си в голяма грешка. Я пробвай да повториш това, докато гледаш в очите родителите на наръганото момиче.

Г-н Орешарски, не виждам с нещо ксенофобията да е навредила на Франция или Англия. По-точно Вие се притеснявате да не загубите парите от ЕС, които едва ли ще стигнат точно до бежанците. На нашата бедна и опоскана държава не и трябват повече хрантутници, имаме си достатъчно роми. Тези хора се лекуват, хранят и живеят на наш гръб, ами не ги щем!

Народ, който не желае да храни своя армия, рано или късно започва да храни чужда армия (все едно дали е предхождана от чужди бежанци или не).

Във войните от близкото бъдеще няма да има нужда от хора на фронта. За тази цел трябва не армия, а наука да се храни.

Кристалинка да не се прави на терикат и нас да ни прави на глупаци. Нашите санародници в Холандия /пък били те и цигани/ са законно пребивавщи с документи. Тези мургавите са незаконно преминали граница, без документи и без яснота какви са. Това е много важна разлика г-жо комисар. И предпочитам не те да ни оправят демографската криза. Вие оправете стандарта ни на живот и ни изравнете с Холандия а ние сами ще си правим бебета.

sielina

Като не искате да има ксенофобия, спрете притока на бежанци и осигурете нормален живот на българите!Ксенофобията се поражда от мизерията на този народ на който разрушихте всичко градивно и не построихте нищо върху руините ,за да имат хората работа.Не ви ли е срам от този народ, на който така глупаво вменявате чувство на вина ?Ще дойде видов ден !

И то много скоро!

Драскачите от Позитано заръфаха проучването на Алфа рисърч и зарязаха Орешара. Така ли се изкарват хонорари, а другари?

Премиера/а и останалите/ да спрат с "ероатлантическите" мантри за доброто и злото! Тези, които управляват да си подават оставката час по-скоро, а другите, които се канят да управляват /Герб+Реформаторите/ да се спасяват кой-където намери за добре, защото това, което предстои няма да са протести, а революция. Ксенофобията расте там, където грижливо я поливат, г-н псевдопремиер. Там, където болшинството хора едвам свързват двата края, където хората са болни, гладни и отчаяни. И където на всичкото отгоре им се налага да се страхуват за живота си. Своя и на собствените им деца.

Ами те престъпниците знаят, че в БГ Престъпник звучи Гордо... и затова се мъкнат насам.

Много манипулативно се действа по масмедийте:Защо се наричат ксенофобия- хорските въпроси относно това кой е ИСТИНСКИ бежанец и кой натрапник? И наистина приказките за световна конспиртация не се опровергават

Е к-во предлагате бе другари от върховете? Да се награди с орден Стара планина алжиреца, който е наръгал българското момиче ли бе? Тогава никой няма да обвини управляващите мерзавци в ксенофобия! От вас и чеп за зеле не става! Оставка!

Коментари - Орешарски: Ксенофобията ще ни излезе скъпо | Днес.dir.bg

Орешарски: Ксенофобията ще ни излезе скъпо

Бих призовал да се въздържаме от ксенофобски настроения, ще ни излязат в средносрочен и дългосрочен план много скъпо - така премиерът Пламен Орешарски коментира протестите срещу бежанците след нападението над 20-годишната студентка в София.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Ксенофобията ще ни излезе скъпо | Днес.dir.bg

Коментари

божеее колко трябва да си властолюбец,за да се поставиш на мястото на този седянкоаджия 90 процента не те искат а ти се опираш на 10 и продължаваш да се натрапваш с управлението си само защото си завъртял интригата съжалявам го

Дава изявления като как да довършим държавата! Я Монката Пасито да вземе отношение по въпроса!...

Грижиш се само за чужди интереси откак си на власт! Упражняваш психически тормоз и стрес над българите и искаш да ги умориш! Да беше се погрижил за границата, за България и за българите! Но нали си въобразяваш, че си над закона, вършиш само злодеяния и поразии за България и българите! Но вредиш и на Европа дето не пазиш границата и пропускаш пришълците беззаконно! Ще ти потърсят сметка!

8901

Скъпи другарю П.Ореш.,ти и твоят най добър и експертен кабинет от 24 години насам,ни излизате скъпо и прескъпо.По добре е от теб, твоите експерти и парламентарните ти поддържници да се избавим.

Гласувал съм за теб, а сега ти искам ОСТАВКАта!!! Родоотстъпници !!!

Другарю орешаро, толерастията ще ни излезе десет пъти по скъпо. Центъра на София се напълни със всякаква сган от пясъчландия.

ivo10

А бе Орешарски, ти още ли си министър-председател? Защо още не си си подал оставката? Докога ще те чакаме? Докога?

Този Орешарски със продажното си управление ми е толкова противен че като го дават по ТВ превключвам на друг канал! Тези комунисти заедно с дпс-то ни докараха до това положение!

За 60 г., аз обещавам да науча слон да свири на вувузел.

ivo10

Че слона си има вувузел и знае да го надува. На какво ще го научиш?

Орешарски, не сме расисти, за тоа че мразим и червените боклуци и такива като теб дето 5 бои смениха, а си останаха същите долни проклети наследствени комунисти, крадци и лъжци

ВСЕКИ ДЕПУТАТ и ЧЛЕН НА МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ДА ПРИЮТИ ЕДНО БЕЖАНСКО СЕМЕЙСТВО И ДАДЕ ЛИЧЕН ПРИМЕР предлагам започване на гражданска подпсика за изискване на политическият елит да даде личен пример с приютяване на бежанци

не може ли да се направи петиция по въпроса също

скъпа ми е моята татковина.скъпа ми е Вики и всички наши деца,млади хора,зрели хора и възрастни.така че,не заплашвай народа и не преследвай честните българи, ами освободи кабинета и иди се помоли в черква.

wenci

Членството ни в ЕС много "евтино" ни излезе, 1млрд на година - никви пари и спряна икономика

то и комунизма ни излиза скъпо, плащаме с живота си, ама кой ни пита

Орешарски..... и ти ще ни излезеш скъпо....... така че...... намираи бързо задният изход..... и да те няма.

затваряй си омразната уста!Бълваш само глупости!

Sm3hurk0

Защо плюете по Орешарски ? Дянков и Борисов докараха България до това положение и ако не знаете или ви е къса паметта - бюджет 2013 е гласуван от ГЕРБ. Защо не стигат парите - калпав разчет. Как Орешарски да оправи бакийте на ГЕРБ ? Това правителство и ден не е работило нормално. Някой клати държавата ни яко - сетете се сами, кой е виновния.

Плюем, щото Орещарски докара арабските бандюги в България! Бойко не ги пускаше! А държавата, драги може да се клати от тия дето са на власт! Те и тебе ще изклатят, само си трай! Дано ти стане густо! Надявам се да си се запасил с достатъчно вазелин за клатенето! Щото сам каза, че Бойко и Дянков не са заделили пари за вазелин в бюджета! Местан вече те чака натопорчен! Е, да ти е густо!

В този бюджет не беше включено: 1.Популисткото вдигане на детски!/за тъмно-зелените/ 2.Възстановяване привилегиите на шапкарите 3.80 млн.задължения/Дянков ги наследи 180млн./ на Военна болница 4.Лихвите по кредита за Белене още натежават/вината най-вероятно е на Тиквата/ и т.н. Мога да ти изброявам до сутринта,но въпросът е къде са по-моралните политици,които да изберем,след като махнем тези?!?

Тук не коментираме Бюджета а политиката за запазване на неприкосновеността на границите на държавата България.Бюджета си е бюджет.Границата - граница.Този премиер най- малкото заслужава оплюване за това,че не спазва законите както и подчинените му министри.Колко от влезлите на наша територия са минали през ГПП и колко през зелената граница.В закона си пише,че който мине през законоустановените места и поиска убежище ако е читав човек може да го получи.Извинявай драги,ама 90% минават през браздата.В закона си пише,че на такива нарушители им се полагат решетки за 2-3 години.В най-добрият случай обратно от дето са дошли.Турските трафиканти им вземат парите и прявят пачки,а ние ги прибираме и после ги храним за наша сметка.Хора нарушили законите на нашата държава..Орешарски го няма никакъв.МВР - министъра каканиже като дърта к-ва.и се чуди какви оправдания да намери за това,че не се спазва закона.Борисов може да е творил с министрите си всякакви безобразия и ако има съд в тази държава да отговаря пред него,но сега шеф на изпълнителната власт е ОРЕШАРСКИ,тъй,че за бежанците той носи отговорност.Като не може да се оправи да си ходи.

Извинявате само крехката ти възраст. Дано само не ходиш и на гей-паради...

Не стига, че унищожава нацията, но и има наглостта да поучава!!!! Кой разпалва ксенофобията - този който безропотно приема указанията на чужди боклуци ЗА ПАРИ!

Потурнаци и феслии, българите пак ще изплуваме, а кирякстефчовците тоя път трябва да ги окачим на въженце!

Е ТОВА Е !! ВСИЧКИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕН БЪЛГАРСКИ ЕЛИТ СИ ПОКАЗАХА НАЙ-СЕТНЕ!! ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ! КРАТКО И ЯСНО! АКО СЕ ОСТАВЯТ ОЩЕ ,ЩЕ ЗАКОПАЯТ БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО! ТО ОСТАВА САМО ЕДНО-ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!! АМА И ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!! НЯМАМЕ ВОЕННИ!! РАЗГРАДЕН ДВОР! СЛЕД КАТО НЯМА КОЙ ДА НИ ПАЗИ! ТО И НАШЕСТВЕНИЦИТЕ ЩЕ СИ ВЛИЗАТ СВОБОДНО В БЪЛГАРИЯ!!

Оставка!

Орешарски вместо все да плямпа да си хваща потурите и феса, както и неговите хора и да бягат с 200, защото още малко ще ги потърпим и ще бъдат изритани не с мирни протести а със сила.

То цялото Ви управление ще ни излезе скъпо, но какво да се прави. Не изпускате кокала и това си е.

Българите сме много сплотени когато се борим срещу външния враг. Щеше ми се да сме също толкова обединени в борбата срещу собствените ни недостатъци...

Орешарски да не измества темата, не става въпрос за ксенофобия а за дълбоки социални проблеми. Държавата ни е разграден двор, в който се влиза и излиза без правила. Застрашено е обществото, застрашена е земята. Налагат ни само санкции, най-бедния е най-виновен, не може да се защити. Българите да напуснат щом не са съгласни и на тяхно място да дойдат чужденци, да ни решат представете си демографската криза. Обърнаха центъра на София в гето, където местните нямат спокойствие. Бежанците да потърсят закрила в позлатените с петрол арабски емиратства, това не е работа на Европа. Пита се кой забърка тази каша, той да понесе негативите. Що се отнася до българската земеделска земя, тя ще може да се продава едва тогава, когато българите станат равнопоставени на европейците и платежоспособни като тях. Иначе ще стане това което стана през 2007 г. с жилищата. И щем нещем ще се разпилеем.После връщане назад няма.

Срещу Ксенофобията трябва всички да се обединим, независимо дали сме леви или десни...

Срещу антибългарската ксенофобия - твърдо ЗА!

Да,Орешарски!Скъпо ще ви излезе.

За постигнати високи успехи през 2013 г. армията си раздаде бонуси в размер на 13.6 млн. лв Е защо не ни пази армията ,а за бонуси става.

Нацисти дефилират с изпружени ръце по улиците на България. Нацисти крещят срещу бежанците, но крепят властта на уж социално и интернационално ангажираните социалисти, сродени обаче тук с нацистите по парламентарен взаимен интерес. Когато червените мълчат, подобно на Сталин- като съюзник на Хитлер ( август 1939- юни 1941-ва), кафявите маршируват, но не на Изток, а с благословията на Изтока, за да противопоставят България на Запада.

За кои нацисти-съюзници на бекапетУ става дума? За тия на бат Сали ли?

Pesh0

Орешарски , НАЛИ БСП те издигна . Основно обещание беше затягане на граничния контрол , от което щяло да влязат около милиард , като ликвидират контрабандата . Ти като премиер имаш ли идея какво влиза и излиза от страната , освен изпратените да се предадат ?

Българите имат право да протестират срещу 80,000 бежанци/имигранти не само от Сирия, а и от много други африкански държави ! Не ни стигат циганите, ами и 80, 000 на врата на бедните бг данъкоплатци е прекалено много! А вие вместо да размахвате пръст на българите, спрете нелегалната вълна, не можем да поемем повече хрантутници !!! За тези, които са вече тук, искайте пари от ЕС да ги храните, иначе ги връщайте обратно !

България продължава да няма Национална доктрина въз основа на която правителството да е в състояние да изготви своята актуална външнополитическа рамка, в която да се развиват международните отношения на държавата. Офшорко стига спа...свърши някаква работа, за която все пак си назначен!

Боклучавият ни елит си има национална доктрина: Ран - Ът. Тя се свежда до дебългаризация на страната България!

Президентът Плевнелиев за когото опасна не е бежанската вълна, а липсата на организация за нейното посрещане?! Очевидно в опитите си за криворазбрана самостоятелност на президентската институция г-н Президентът ще си остане самостоятелен и в разбирането си за конституционните си задължения във връзка с дейността на Консултативния съвет за национална сигурност, а и в качеството си на Върховен главнокомандващ.

Аде бе орех разтуряй седянката и си ходи, че всичко замря в страната!

Както се случи при последното правителство, външната ни политика към арабските страни и по-конкретно към Сирия стана заложник на недоносените импровизации и нарцистични изпълнения на един външен министър, с които България взе страна в арабския конфликт, организира у нас среща на онази част от сирийската опозиция, която сега е на страната на джихадистите и в крайна сметка, под чужд диктат и с лека ръка се ликвидираха двустранни отношения градени с години.

Каква ксенофобия, г-н Орешарски и г-жо Георгиева?! Вместо да лобирате пред Европейските институции за невъзможността на обрулената ни РОДИНА да приема и издържа нелегалните емигранти, Вие настройвате българите да бъдем безучастни към всичко, което се случва около нас...и то, защото отново трябва да се"представим"пред Европа , а НЕ да защитаваме националната си сигурност... А Тя, Европа, всячески се опитва да ни елиминира интелигентно от себе си (вижте подписките против българи и румънци във Великобритания). Това НЕ е достойно поведение на висшестоящи държавници и ние, като потомци на Левски и много други революционери и просветители не бихме допуснали да бъдем манипулирани!!!

А твойто управление още по скъпо.

Да се дава статут на бежанец само на тези, които се покръстят е приемат Христос за спасител!

Мисля, че Росен Плевнелиев бе с политиката до тук. Атаките срещу него не са нито безобидни, нито краткосрочни. Ще бъде цяло чудо, ако изкара пълния си мандат. Лошото е, че и тази поредна еднодневка в българската политика няма да ни послужи за пример. В България всеки случаен маргинал може да бъде изваден от някой ъгъл, поизтупан, фризиран и поставен на най-високия пост в държавата

Ние не искаме бежанците, за което чиновниците в ЕС казват, че сме били расисти. Е аз пък задавам елементарен въпрос: След като те са телерасти, защо не ги искат в държавите си?

Голам разлика между българите в Европа и "бежанците"у нас!Ние сме европейци имаме права и документи!Страната ни плаща членски внос в ЕС!А бежанците са поредната заигравка на Б-Б. с американците и въвличане на страната ни пряко в конфликт с Сирия!

От една страна си прав, Орех, но от друга страна си в голяма грешка. Я пробвай да повториш това, докато гледаш в очите родителите на наръганото момиче.

Г-н Орешарски, не виждам с нещо ксенофобията да е навредила на Франция или Англия. По-точно Вие се притеснявате да не загубите парите от ЕС, които едва ли ще стигнат точно до бежанците. На нашата бедна и опоскана държава не и трябват повече хрантутници, имаме си достатъчно роми. Тези хора се лекуват, хранят и живеят на наш гръб, ами не ги щем!

Народ, който не желае да храни своя армия, рано или късно започва да храни чужда армия (все едно дали е предхождана от чужди бежанци или не).

Във войните от близкото бъдеще няма да има нужда от хора на фронта. За тази цел трябва не армия, а наука да се храни.

Кристалинка да не се прави на терикат и нас да ни прави на глупаци. Нашите санародници в Холандия /пък били те и цигани/ са законно пребивавщи с документи. Тези мургавите са незаконно преминали граница, без документи и без яснота какви са. Това е много важна разлика г-жо комисар. И предпочитам не те да ни оправят демографската криза. Вие оправете стандарта ни на живот и ни изравнете с Холандия а ние сами ще си правим бебета.

sielina

Като не искате да има ксенофобия, спрете притока на бежанци и осигурете нормален живот на българите!Ксенофобията се поражда от мизерията на този народ на който разрушихте всичко градивно и не построихте нищо върху руините ,за да имат хората работа.Не ви ли е срам от този народ, на който така глупаво вменявате чувство на вина ?Ще дойде видов ден !

И то много скоро!

Драскачите от Позитано заръфаха проучването на Алфа рисърч и зарязаха Орешара. Така ли се изкарват хонорари, а другари?

Премиера/а и останалите/ да спрат с "ероатлантическите" мантри за доброто и злото! Тези, които управляват да си подават оставката час по-скоро, а другите, които се канят да управляват /Герб+Реформаторите/ да се спасяват кой-където намери за добре, защото това, което предстои няма да са протести, а революция. Ксенофобията расте там, където грижливо я поливат, г-н псевдопремиер. Там, където болшинството хора едвам свързват двата края, където хората са болни, гладни и отчаяни. И където на всичкото отгоре им се налага да се страхуват за живота си. Своя и на собствените им деца.

Ами те престъпниците знаят, че в БГ Престъпник звучи Гордо... и затова се мъкнат насам.

Много манипулативно се действа по масмедийте:Защо се наричат ксенофобия- хорските въпроси относно това кой е ИСТИНСКИ бежанец и кой натрапник? И наистина приказките за световна конспиртация не се опровергават

Е к-во предлагате бе другари от върховете? Да се награди с орден Стара планина алжиреца, който е наръгал българското момиче ли бе? Тогава никой няма да обвини управляващите мерзавци в ксенофобия! От вас и чеп за зеле не става! Оставка!