Коментари - Пияна катастрофира в насрещното в Пловдив (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето затова трябва много по-строги наказания за пияни и дрогирани ...

Насрещното в Пловдив е много известна улица. А репортери с купена диплома е още по често явление.

като гледам промилите на жените си давам сметка, че това, мъжете, не могат им стъпят на малкото пръстче.

Видеото нещо хич не пасва на снимката...

Дохай, кочко!

Като е пияна, че духа!

Борба за равенство на половете.

Алоо тиквата,искаме закони поне 5г.без книжка и 10.000 лв минимум глоба.

Така не може повече!Защо спите?Утре ще са повече такива,а се правим на слепи и че това е нещо нормално.Така ли ще я караме?

За да сменят закона, трябва да го сменят срещу себе си. Те крадат, те карат пияни, те карат дрогирани. Много сте ми смешни понякога, в тая България. И особено като кажете оставка .

Конфискация на автомобили и редът ще се възтанови и държавата ще има приходи !

Тая объркАла Майна-таун с Винкел Щрасе!

Бах мааму, то доста хора си пииват и се возят, ама чак пък 3 промила :) и то жена. То на голяюа част карането им е тегаво и без алкохола ще е забавна гледка на 3 промила. Там вече дясното на 100 процента е другото дясно.

Чалгопитекус Булгарикус Сър!

Ха-ха-ха-ха-ха !!! Тези същите пияндурници са сигурно най-активните във Фейсбук и другите форуми , колко била скапана държавата , как световната конспирация им пречи , колко е вредно 5G , как Бил Гейтс пусна вируса , и това в кръвта им не е алкохол , а следи от Комтрейлса !

Ако КПП-тата на входа на София работеха...ех, щеше поне един оазис да има

За какво ти е този о'Азис бе пич ?!

Па келемето дет' уби Милен Цветков си е столичанин !

Само щото е родено в София (макар да се съмнявам) не може да е столичанин. Дива селяндурка е и майка му и баща му. Провери. Едно време в казармата имаше некъв ръб, много надут, напудрен, докато не налапа токата със затворена уста. Та той по повод и без повод разправяше, че бил софиянец и като го питаш къде живееш в София, в Обеля вика... Тамън я беха построили... И заради него другите ги беше срам да казват, че са от София, а живееха некои на гърба на "Сляванска беседа" или на Аксаков... Те тава са ви "софиенците" днес. Оставят си боклуците в коридора вечер, да не им меришело у тех, па ги мързи да слязат да го изхвърлят в кофата на улицата...