Коментари - Пиян блъсна с джипа си 11-годишно дете и го изпрати в кома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ... аз и кучето си не бих кръстил Сара ама ... Колкото до новината - пиян на кирка, не мога да го оправдая! Да си бере гайлето! Ама от статията не стана ясно дали чавето е пресичало правилно. Чаве-чаве ама е дете - дано се оправи! Както и да е, има си съд. Тоя да продава Нисан-а че ще дава пари за компенсация и адвокати.

Ей тия полицаи само престъпници спасяват.

Случаят е трагичен сам по себе си, но не мога да се отърва от натрапчивата мисъл, че там се заформя бизнес с децата и катастрофите... От друга страна - сметай какъв напредък има в България - циганите с най-изпадналия и беден район на Европа започват да кръщават децата си с... еврейски имена!

в едно :-)

"Бързата реакция на полицията предотвратила саморазправа с около 60-годишния шофьор от София, тъй като на мястото на катастрофата се били събрали много хора от ромската махала, които искали да го линчуват." Когато иде реч за пияни и надрусани безотговорни дегенерати зад волана, може би понякога "бързата реакция на полицията" трябва да се позабави... А махалата е циганска и стига вече сте пудрили циганите с това "роми" - не са толкова докачливи на етнос, когато с БЪЛГАРСКИ паспорти ни носят "славата" по света и у нас!

много мангаля напоследък нормално е и те да почнат да дават жертви.... и поздрав с една стара песничка, как беше.... -кома, кома камилиан... турут ту ту ту ту....

"..много хора от ромската махала". Правилно е да се каже - "много цигани". Има разлика!

Не се изпраща в кома, изпада се в кома. Няма ли завършили приложна лингвистика в ДИР?

Политически коректно е, но не знам, доколко е научно коректно да се нарича малкото на циганите "дете", "момче"...

Има някаква странна крамичност в поредицата Пиян-джип-бласнато или убито дете! Ама и тъпанарска нация станахме! Злобни,безотговорни и с голямо самочувствие крепящо се на луксозни предмети! А децата неможем да си опазим!

а че вонящите си бутат децата пред колите, за да може като спре колата да пищят и да искат пари? Това средностатистическо ли е, нискостатистическо или пък високостатистическо? А че тоя е бил пиян - опа, колко ли преди него са одрали. Но ето, изведнъж нещата си идват по местата. Наглите си губят оръдието на труда. А пияния изрод си губи там каквото му вземат. По стар съдилищен обичай - нещо като 400 лева и 3 месеца 'условно'.

пострадала е циганка. Тези са в повече и в този смисъл е свършил нещо полезно. Лошото е, че тези двукраки ги водят за хора, та може да му лепнат някоя друга година пандела, па било то и условно.

За пияниците зад волана не трябва да има прошка!!!

през тия села се минава с 10 км и повишено внимание. Иначе всяка по-прилична кола се набелязва и пред нея се мята цигане

Само кажи къде да те намеря, мекопишковецо

А, ти къв кретен си!?! Няккъв толерантен ли!?

Най-добре е да се заобикалят ...

Мина 30 деца, клони към 100 до края на годината , 4 класа избити деца от гроб за 2018 , отчета по Ран-Ът ще ги доведе до оргазъм на меките им старчески пишки....

Циганин съм,да са го линчували наглеца!

Мама им сиганска , сигурно се ехвърлило чавето пред джипаза да рекетират човека! Гетата трябва да са извънселата!

Извън България.

Дето е пуснала водата, след те е изкендза в кенефа

Трябвало е да го оставят пияния шофьор на циганите , да го поне потрошат малко много нагъл шоп !

Отиде зян една златна кокошка.

Не знаеш, дали е така. Напълно излишен коментар с единствена цел да се оплюят циганите. И така малко по-малко се гради национализма. Хора страдат, но ти си начесал крастата си или още по-лошо - изкарал си някоя стотинка за този коментар. Жалко човече.

"малко по-малко" (намаление) е точно обратно по значение на "малко по малко" (плавен растеж), затова внимавайте с писането на тирета и запетайки, че както са незначителни, така може някога в затвора да ви пратят.

Как така се гради национализма? Доста елементарен коментар. Национализма или по-скоро нетърпимостта към циганите НЕ се базира и изгражда на подобен род коментари. Базира се на невероятната толерантност към този етнос и всички др. етноси освен българския. Те данъци не плащат, живеят само с кражби, измами и помощи от държавата. Думата сметка те не я познават. Самонастаняват се където им е "кеф", а после като решат да им бутнат колибите, искат обезщетение или друг дом, че видиш ли били им нарушени човешките права. Ето такава криво-разбрана толерантност подхранва омразата и нетърпимостта към циганите.