Уролозите от ”Пирогов” са се отказали да напускат

Министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева съобщи, че уролозите от "Пирогов" са се отказали от оставките си и ще оттеглят подадените си заявления за напускане.

Обратно в новината

Коментари - Уролозите от ”Пирогов” са се отказали да напускат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министърката да започва да си отваря очите и ушите,защото да не я последва и нея оставката!"Александровска болница"е на дънота.Там се вихри едно недорасло докторче и издава само заповеди за освобождаване и назначаване на приближени!

ТОП НОВИНА министърката се пазари с уролозите.ръководството на Пирогов се крие в тоалетните.след потушаването на скандала всичко остава по старо му.единствено на дръвника е Борисов.амин...

Нашите лекари са добри като квалификация и тук никак не им е зле.Те са си намерили пътечките и печелят доста добре ,ако не официално,то под масата.Само плашат как ще заминават,ами да заминават.Там бая зор ще видят,защото там се иска коректност и правила.

А какво казва по казуса с уролозите от Пирогов Главният уролог на Републиката - Пикаещият във фонтани?

Не познавам тоя доктор и дали е заслужил да го гонят, но като правило българското обединение винаги се ръководи от кауза за рушене или очерняне на нещо! Егати племето! Само едни път, след 1944 година, сме се минали да се обединим, за да си строим държавата, и се оказа, че пак не сме го направили по правилния начин!

Въпросът обаче е ,защо трябваше да се стига до там и какво прави министърката,носа ли си чопли!

ЧЕРВЕНИТЕ УРУНГЕЛИ В ЗАЩИТАНА Облещената Пачача Я СЕ РАЗМУХВАЙТЕ БЕ СЕЛЯНИ ГРОЗНИ

Ще си оттеглят оставките, но ще бъдат преклалифицирани в гинеколози.

Освен от психически и физически тормоз, се оплакваме и че простатата ни алармира!

Не знам за уролозите, но има доста болници в България, които затвориха заради липса на анестезиолози. Въпреки че предлагат по 2-3000 лв заплата. На Запад ги вземат като топъл хляб. Там всяка малко по-болезнена манипулация се прави с упойка. Дори и в стоматологията. А у нас се дере, опъва и кине на живо. Така че, накрая май друг ще е губещият накрая.

Уролозите, ако продължават да не делят баницата с анестезиолозите, скоро операциите ще се правят без упойка. Анестезиолози и патоанатоми в България почти не останаха.Ще трябва за всяка операция да купуват самолетен билет на някой от чужбина.

Може с френски ключ. Прас по тиквата и - на ти френска упойка. Ше ми ревеш за анестезиолог, а? Нямааа, избегаха всички.

Странни решения от управленска гледна точка.Трябва първият уволнен да е Директора на Пирогов,тъй като не е разрешил конфликта преди да ескалира до размери,че да страдат пациентите.Соломоновското решение да махнем и Агресора и Жертвата,за да утихне бурята,е признак за безсилие.Браво на уролозите-отвоюваха си правото на по-нормална работна среда.

Евала на уролозите от Пирогов! Ето така се прави! БРАВО! Когато има обща кауза и ОБЕДИНЕНИЕ зад нея, както и отстояване на позицията до карай - нещата се получават!

То си беше ясно, че шантажират

Няколко пъти Ви се намекна д-р Андреева ,да побързате и със смяната на "Александровска б-ца",защото ще имате по-голям проблем !

Ти па на таа Опулена Пача доктор ли и викаш?

Eй Мите, просто момче си, баЦе!!... Страшна е инерцията на простака и неграмотника, като теб...

Че къде ще идат, ако започнат частна практика гладни ще умрат, а друго си е да изнудват болните.

Tогава да напусне директора на пирогов!

А таа Облещана Пача от снимката , ква го раздаа?

Раздава го лекар с голям стаж, вкл. управленски доказан. А ти какъв го раздаваш изродчо?

Да. Доказано съсипала Шейново преди да стане министър. Пълна некадърница.

Какъв си ти бе, ПРОСТ СЕЛСКИ БЕК!?

Пожелавам ти за в бъдеще да правиш по добри свирки, тези не струват