Шефът на ”Пирогов”: Край на протестите, даваме бонусите

Протестите в „Пирогов” приключиха вчера. Основната причина за намаляване на напрежението беше, че бонусите на хората ще бъдат изплатени преди Коледа.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ”Пирогов”: Край на протестите, даваме бонусите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости и лъжи. На този отфизиономията му си личи колко струва. А сутринта по ТВ и Пепи Москов каза ясно защо точно той естанал шеф.

целият този цирк пак е било за пари, а пациентите да си ЕПММ нали?

Наблюдавах протеста, три дни по петнадесет минути докато има камери да го отразят.След това се прибират. Смешници.

Бе те взеха да се мръщят на парите, които им бутат пациентите, това 1000 лв. за тях са си нищо, сега се разпротестирали! Тъкмо "Пирогов" е главната морга! Никой не те брои за човек там!

Браво на проф. Балтов! Всички виждаме, че се опитва да закрепи болницата. Предишният пияница, т.н. "чичовото" беше вкарал Пирогов в дългове над 13 милиона, повечето вероятно от кражби и корупция. Чичовото беше раздул не само администрацията, но държеше стотици празни щатове, за да може да се преразпределят само за някой фонд работна заплата, като бонуси всеки месец. Кашата беше пълна! А "протестите" на 20-ина човека бяха организирани от Милан Миланов, известен сатрап, който бе пенсионер (с 15000 заплата) от 10 години, а наскоро освободен. Дано Балтов се справи с тази мафия!

сега слушаи внимателно, ако си доктор от пирогов. проблемите не са в пирогов а извън него. ваши колеги от третокачствени болници създадоха много частни кабинети. обслужването е супер лошо, но кабинетите са много добре оборудвани и обзаведени. това създава илузия на пациента за добро качество на работа. та пирогов трябва да се отремонтира основно да придобие вид на частна клиника. и да се напълни с модерна апаратура. илузията е много важно нещо, защото хипохондрията е много често срещатна у хората.

Разбира се, че цялата здравна система е не функционира нормално! Това което пишеш е вярно, но също таке вярно това, че предишният директор на Пирогов разсипа и окраде болницата!

Тоя дали е наясно, че с всяко изречение потвърждава обвиненията?

Е хайде те пък чунким не си ги взимат тия бонуси... , ама хайде нали сме търпелив народ и този път ще замълчим!

Така де малко ли са им другите "бонуси" от пациентите! KashPay

Лъжи, откровени лъжи. От първата до последната дума. Догодина по това време пак няма да има кой да работи, а не кой да протестира.

Ти като вече не работиш в Пирогов, какви тъпизми ръсиш тука? Сигурно си от оялите се пенсионери, дето за пет пари работа не вършеха, но вземаха по 7-8 бона заплата. Има да ривеш много за тази ясла, ама кранчето спря вече!

м.юли, 2018

loyola

9 месеца се мъчат да направят нещо добро и накрая пуснаха коледните премии... и народа е щастлив...

Каквото и да ти говори докторът, става въпрос за пари! Мърлячи!