19-годишна майка обгоря тежко, спасявайки детето си

19-годишната Ани Грозданова от видинското село Тополовец е настанена в “Пирогов” с 30% изгаряния и опасност за живота. Младата жена спаси от пожар едногодишната си дъщеричка, рискувайки собствения си живот, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - 19-годишна майка обгоря тежко, спасявайки детето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да опиша, как ме разтърси постъпката на тази жена! Мислено съм с нея. Дано се оправи, за да може да се радва на своето малко слънчице и то да не расте без нея!!! Достойна и смела жена!

Никакъв подвиг не е направила!Просто е направила това,което е била длъжна да направи-да спаси детето си!

Няма длъжен в този живот!!! Молете се да не изпадате в подобна ситуация, за да научите сам за себе си, кой е длъжен и кой има "засилено" чувство за само съхранение (страхливец)!!!

Лекарите в "Пирогов" са невероятни професионалисти по отношение на изгарянията (мен ме спасиха с 40%). Нека Ани има сили да се бори - пътят е дълъг и труден! Успех и късмет, Ани! Знай, че си в добри, сигурни ръце!

Кога ще може да се изпращат sms -и

Ако имате пари по някаква вашат метка, защо не пробвате online? Аз току що преведох през ePay, отне ми 1 мин., а IBAN-а на хората го има под новината. Успех!

ТОВА Е МАЙКАТА И ТЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДРУГА.ГОСПОД БДИ И ЩЕ И ДАДЕ СИЛИ ДА ОЗДРАВЕЕ

ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ ВЪВ facebook ИМА ОСНОВАНА ГРУПА ТЯ СЕ КАЗВА "POMOGNETE NI" ТАМ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ!ЕТО ЛИНК НА ГРУПАТА link

мъже,избягвайте да оставяте майките на децата си сами да се справят с хубавите неща,защото ето на - стават и лоши неща, за което винаги трябва да сте двама

Поне телефона да бяхте написали правилно!

Това не е присъщо само за Българката по-принцип. Тази жертвоготовност е присъща за всички Майки. Дълбок поклон пред всички Жени. Дано жената оздравее. Нека Господ да й е на помощ.

Тази сутрин ги гледах по БТВ на Ани Цолова!Банковата сметка я има сигурно в сайта на БТВ!Сутринта я казаха!Дано да се оправи майката ,че тя е много зле!Господ да им помогне!

Моля, изпратете дарение за лечението на жената! Таакива хора заслужават.

Дано се оправи момичето,защото една малка душичка се нуждае от нея.Няма по хубаво от грижите на мама

Хора, бъдете милосърдни . Дайте вашата помощ по сметката на семейството . Аз вече преведох определена сума . Това момиче заслужава да живее.

Леле колко сдухани хора има...

Годрод да и помогне. Чиста душа.

Майцича...!

ДАНО СЕ ОПРАВИ МОМИЧЕТО ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ОТГЛЕДА И РАДВА НА ДЕТЕНЦЕТО СИ.

БРАВО,АНИ.БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА.

на това се казва маика за почит и оважение без значение е на колко години е и каква е важното че е маика на място с цената на своя живот тя спасява наи милото коетосе нарича собствена рожба сега е момента да и се обарне внимание и наи добро лечение малко са маиките за пример *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива неща ли трябва да се случват, че да се научим да сме хора и да си помагаме?

Моля, проверете телефонния номер-сбъркан е...

Благодаря за номера. Колега, номера може да е верен, не съм звънял още, но това е на Мтел, мисля, че беше на БОБ номерата!

Мъж съм, на 29г. и ми се насълзиха очите, като прочетох новината! Това момиче, само на 19г, вече е истинска и достойна Майка и Жена! С главни букви! Дано се оправи и да се радва на детенцето си! Бащата да я подкрепя, той е истниски късметлия! Дайте банкова сметка и да помага кой с каквото може! Тя се е доказала като Майка, нека ние се доказваме като общество!

Единствената надежда е в Господ. Молим ти се Господи, облекчи мъките и пожали тази Светица в това толкова тежко за нея изпитание.

Надеждата е в лекарите . Нека те си свършат работата .

а Годпод защо е позволил да се случи това? или Той го е предизвикал? (естествено, нали нищо не става без Негово знание)

Dobromir Dimitrow

О, неразумни.....!!!

В екстремни моменти, като тоя от новината се вижда кой какъв е. Ей това е истинската майка, която преминава директно през изгарящите огнени езици, гушнала скъпата си рожбата- без да се замисли и за миг за собствената си безопасност!!! Дано се възстанови и оцелее, за да се грижи за детенцето си! Та, това е истинската майка, а не тези, които раждат и после ги изоставят или бият до убиване:((

дано да се оправи! такива жени са за пример, а не златки и манекенки! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нека помолим за милост и бързо оздравяване на Ани! Молим те, Господи и пресвета Богородице, бди над живота на тази храбра българска майка!

Не съм вярващ,но ще се помоля за живота и.Тази жена заслужава да живее много повече от редица други.Дано оцелее и се върне кум нормален живот.

Виж ко щи напиша - на такива нищожества раздадоха ордени, на мръсни доносници, дори на убийци, че за такива самопожертвувателни родители не останаха. Срам, сраммм...

Всички родители са герои. Тези които не са са тези които не си гледат децата. За повечето герои не чуваш защото не успяват да оцелеят... Не можеш да изоставиш детето си то е твоят живот. Дано се оправи майката!

Няма орден за такава постъпка и няма похвала за такъв героизъм.А онези да си ги носят със здраве.Всяка сврака заслужава по една лъскава тенекийка за да се различава от нормалните.Много мъртви заслужават живот,но не можем да им го върнем.Поне да запазим този и да помогнем всеки според силите си.

Ужасно:( В такива ситуации се вижда жертвоготовността на майката. Първата и мисъл е винаги за детето. Съмнявам се, че бащата щеше да постъпи по същия начин. Дано се оправи жената.

Добре би било бащата и детето да бяха с по-български имена, ама най-добре щеше да бъде да имат пожарогасител в къщата! Струва от 12 до 20 лева, а може да спести много повече, да не говорим, че и живот спасява.

Абе тъпънар, то хубаво би било и една пожарна да има в двора си. Абе от де ви прекараха на село интернет...свариха ви по бели гащи и сега ви четем глупостите...да имало пожарогасител, а ако стане наводнение - лодка да има

За ел.инсталация един - прахов. За бензиниедин - с пяна . За дърва - воден. Ти малоумен ли си ? И дихателни апарати ?

Оди при кравите е се немеси в нета! Като се обърне талигата - магистрали много. Глей си болното здраве е не давай акъли - нема ти остане

Какво не-българско видя в името Ани? Сериозно ли си тъпанар или само за пред форума?

Селото е влашко и ако съдим по имената потърпевшите са власи. Които пък са почти неразличими от българите. Стиском палци за бързо у безпроблемно оздравйване. П.С.#1 Понеже разни шахкуни идиоти - пример Багата - ги лекуват с най-доброто и с цсички еьтри и понежке имам лощо предчуствие (дано да не е вярно), че в този случай нйма да така, д апитам и аз: ще обявите ли сметка за желаещите да помогнат? П.С.#2 Колко пожарогасителя държиш ти в къщи, потребителю с ник "ккк" ?

Приятел, селото не е от много "влашките", но не ща да споря! Може пък да си по-запознат! А що се отнася до сметката - има я изписана в статиятя!

Съгласен съм с това за пожарогасителя. Хубаво е всеки да има по един малък прахов вкъщи за всеки случай. Аз примерно имам. Но това че го имаш не означава че ще успееш да го използваш. Просто си подобряваш времето за реакция с около минута две (времето за пълнене на легена), и то ако хванеш пожара съвсем в началото. Така че недей философства кой какво и как е трябвало да направи. Като се обърне колата пътища много.

Никакъв леген. Голяма грешка е да гасиш с вода горящо ел. табло. А в такъв момент едва ли ще се сетиш и задействаш пожарогасителя. Защо ли се случват нещастия на тези, които най- малко ги заслужават. Предстои и трудна битка на тази майка. Пожелавам и победа.

Дано я спасят. Достойна майка - поклон пред самопожертвувателния и подвиг!

Добре де защо не дадете банкова сметка хората да могат да даряват

МИЛИ БОЖЕ, ДАЙ СИЛИ НА ТАЗИ МАЙКА ДА СЕ РАДА НА ДЕТЕНЦЕТО СИ!

Дай Боже!!! Тази жена доказа, че е истинска майка! Малко жени няма да постъпят като нея! Ще се моля да оживее и да се радва на детето си! И едно по-маловажно - тя заслужава да бъде Жена на годината!!!

А няма нужда от такава класация. На нея и трябва спокойствие- не показност! Достатъчно е да бъдем с нея и да я подкрепяме без да се раздухва и да я разкарват по медиите . Дано оздравее бързо и да си живеят със съпруга и и детенцето. Любовта побеждава винаги- независимо от препятствията.

Ето и това е българската жена! Смела и всеотдайна, готова да жертва всичко за най-близките си, без дори да се поколебае!Не го забравяйте, мъже, когато започнете да плюете по българските жени "по принцип".

правилно.жената се е борила с цената на живота си сама!-

до Това е ! Първо не се знае дали е българска жена или ромска жена 19 годишна майка ... с дете на 1 годинка от видинско село.

Искам да се обърна към нещастният АNОNУMOS Виж сега това момиче си е 100% чиста българка ти ако си някои сори бате и друг път когато пишеш глупости помисли малко щото може някои да ти разбие главата !

Моля, посочете банкова сметка за дарения.

деер

Дано се оправи!

тия стари инсталации са много пожароопасни-дано майката се оправи, че да се радва на детето си. и внимавайте с натоварването на ел. мрежата.