Коментари - Пребиха мюсюлманин в джамията в София | Днес.dir.bg

Пребиха мюсюлманин в джамията в София

Група неизвестни хора са пребили тази сутрин момче в софийската джамия „Баня башъ" преди сутрешната молитва, съобщи Хюсеин Хафъзов, главен секретар на Главно мюфтийство.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха мюсюлманин в джамията в София | Днес.dir.bg

Коментари

много съм против насилието на верска основа, но да си призная : това цвилене от минарето хич не ме кефи.

пак разпалване на етническия мир.. те колко хора се пребиха и избиха .. като е мусулманин какво? те не се ли бият?? мусулманин като се сбие с мусулманин никой не го говори ;) иначе ако християнин нападни е удобно да се раздумва от мафията :)

ми... то както беше казал онзи цаис от дпс "ако си го търсиш значи най - вероятно и ще си го намериш"

ми... то както беше казал онзи цаис от дпс "ако си го търсиш значи най - вероятно и ще си го намериш"

Пострадалият се казвал Метин и бил откаран в "Пирогов", където е прегледан и пуснат. Първоначално от мюфтийството помислили, че е пребит самият охранител, който също се казва Метин. Впоследствие станало ясно, че вандалите са нападнали редови богомолец, който подранил за сутрешната молитва. От време на време той помагал на пазача. (24часа)

Кирчо е амеруиканец, не му противоречи.

Мале вярно бе, че Кирчо по-горе е развял хамериканския флаг.

Ето нещо, което е и директен упрек към медиите. Вкл. и "дир.бг": "БР ( нерегистриран ) 13.06.2011 14:49 Нито едното, нито другото! Най-важна е антибългарската истерия, в която са въвлечени и медиите. Мюфтията се държи като пряк свидетел или следовател и говорител на МВР - бяха атакисти, беше пазач, беше в кома, нападение срещу правоверни... Не е редно да се дава трибуна на такива твърдения, преди органите на реда и следствието да кажат официално становище и преди да се чуе самия пострадал. "

А друг път да не се публикува информация произлизаща от него и обкръжението му, до като не се потвърди. Нашата поговорка казва, че "на лъжата краката са къси", но въпреки всичко лъжливата му информация възбуди не малко страсти!

Аз съм 100 процента против турското, оснанското, крайното религиозно, шариата, хэлифата, яшмаците, цялата тази ориенталска дивотия, израз на невиждано лицемерие и политически цинизъм. Но съм категорично против това един младеж да бъде пребит ей така- защото е пазач на тази отвратително градна пришка на пъпа на София. Момчета си е гледало задължанията и си езкарва прехраната като пазач, като гавазин. Не бива да стигаме до такова насилие. Ако ще трошат глави, нека да се на Юзеировите, на биячите от Арабия, на провокаторите и на неканените гости от Ал Каеда, но не на български гражданин. Впрочем, за черноризците е важно да има кръв...

Нещата са много прости за обяснение:Нас българите(не всички,разбира се) май ни е яд,че комшийска Турция е"доста напред с материала",завиждаме им,че са в пъти по-добре от нас,там криза няма,армията им е армия,полицията-полиция,политиците са им бая кадърни,икономика,производство,търговия,всичко им е на ниво и просперира!....Та,затова...вместо да похвалим комшиите и да гледаме от тях как се развиват-ние ги плюем и гледаме да се сбием с тях!...Така,няма да стигнем далеч...дълго време ще сме си още в блатото!....

Не ме интересува, "вас" за какво ви е яд. Развити държави - бол по света! Говорим за България, София, центъра! И за това, което не трябва да се случва у нас.

аре обесни ни какво трябва да се случва у нас? повече молчета и паркинги ли в центъра? циганията на пиротска кой ше я погледне?? или раздрънчаната коледна украса на Витошка, която целогодишно ми трови очите?

не ти разбрах "справката" .........и с тези "ма" "та" се вижда на какво ниво си 96.

Българите никога не сме се делели по религиозен признак. Просто се чудя на тея безумия, които са ни обзели напоследък...

Дали е църква или е джамия все е Божи дом. Да се постъпва така в Божият дом е светотатство. Бог да ги съди според делата им.

ако битият се казва Георги Димитров силно се съмнявам, че е богомолец.

И ако е подпалил Райхстага не бих се учудил

Не се поддавайте на чужди външни сценарии за разделянето и противопоставянето на единния ни народ. Явно някой се е заел да насъсква българите-мюсюлмани срещу българите-християни. Но за всички е ясно КОЙ единствен има интерес от това. Този, дето води "световните войни" срещу "злото". Дето сам определя кое да е "злото". Който сам го създава, приписва го на половината свят като му дава верски, религиозен "цвят". Щото това е най-простият начин за противопоставяне и защото войните под религиозен претекст са най-примитивни, т.е. най-лесни за манипулиране и най-трудни за откриване на кукловода в тях. А той, след разделянето, владее. Мислете, хора, преди да се настройвате един срещу друг! Тук наистина могат да бъдат довлечени отгледани от "умиротворителя" "лоши хора", развяващи нарочно верско знаме. Но то ще е само, за да бъде подпалена искрата., и след като достатъчно са били "подгряти" всички с насъскване на едни групи хора от народа ни срещу други. Не се поддавайте на това плитко, съшито с бели конци сценарийче, което мина в толкова много други страни.

С първото изречение всеки нормален човек е съгласен, но това, което си писал отдолу е клевета. Партията на Сидеров се финансира от групите на Жириновски и Лимонов. Провокациите са в стил КГБ и ДС.

Много лъжи, много нещо. Нападателите счупили прозорците и вратата на кабинката на пазача. А къде се е намирал този пазач? Нашият брат, богомолец, изпаднал в кома, а от Пирогов са го обработили, почистили му носа и са го пуснали. Накрая ще излезе, че Георги Димитров не е мюсюлманин. Когато от мюфтийството, от джамията, дават някаква информация, то тя трябва първо да отлежи и тогава да й се дава гласност. Същото се отнася и за ББ и министрите му.

А бе дай да разкараме тази джамия от София, само проблеми съсздава. То аман от мюсюлмански изцепки - бият се, пречат на хората да минават по улицата, натрапват ни примитивните си вярвания, продават наркотици и т.н.

До: BG ARMY Я ми кажи ти лично, къде си ходил на война и срещу кого си се бил? По кого си стрелял? А за мюсюлманите си помисли втори път, защото цялата турска армия е мюсюлманска. И се бият точно срещу тези, които убиват невинни жертви в метрото, както се изрази.

В афганистан съм ходил на война. Тва стига ли ти? А щом защитаваш турската армия ти за мен не си Българин и затова избщо не съм длъжен да водя дискусии с теб. Разговора приключи.

И получи в замяна парите на моите деца ... опровергай ме старшинка:)

ами стига ни да - треа да се срамуваш и да се навреш на дъното на обществото !

Тези действия много добре показват истинското лице на голяма част от българите - обичат да мразят, да крадат, да се бият и най вече след като се осерат да се криятмалки душички.

Кой се крие бе турска шушумиго? Ние цивилизованите хора ходим на война и се изправяме лице в лице с врага на бойното поле и се бием смело и гордо а вие мюсюлманите нападате в гръб и убивате жени и деца в метрото, самолетите и ресторантите защото сте пъзльовци и напълвате гащите, когато трябва да се биете като войни!

Ами нека излязат тези които са пребили човека, щом толкова сте ербапи, Да ходите на мисии в чужди страни по линия на НАТО не да се биете, а да строите социални сгради и кенефи или сте като обслужващ персонал на другите чужди войници...

вие "цивилизованите" хора ходите да се биете и "се изправяте" лице в лице с кого не разбрах? Биете се "смело и гордо" ли ? Я повтори та не чух ... я не ме разсмивай ... В Афганистан отиде за пари, а не да се биеш:)

Мюсюлманите сами са си го пребили да могат за пореден път да се изкарат онеправдани. Все на тях някой не им спазва правата, все тях някой ги дискриминира, все те са най- правите... и само права имат а за ЗАДЪЛЖЕНИЯ нищо не казват! ВСИЧКИ ИМАТ РАВНИ ПРАВА ПРЕД ЗАКОНА! Защо когато някой циганин не си плаща тока с нищо не го санкционират, а на Българите ни спират тока веднага и ни карат да плащаме за пускане и то да плащаме двойно повече от циганите ??? НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДИСКРИМИНИРАНИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА !

Нямам думи просто! Не знам какво да кажа! България никога няма да бъде нормална държава. Само като чета коментарите и ми става лошо. Какво излиза? Че в България всеки, който е различен с нещо от масата (дали работническа, пролетарска или друга няма значение), трябва да бъде набит, пребит или убит? Първо - хора с различна сексуална ориентация. Второ - хора с различен от техния (смятащи се за българи) етнос. Трето - с различна религия. Странно как досега никой не е предложил всички да облечем и носим работнически униформи - както в Северна Корея?

Твърдението ти е лъжа! В България живеят много различни и никой не се занимава с тях, ако не пречат и не се натрапват. Единствено турците се държат като различни, отделни, специални и толерирани от съседната държава. Не наричай чувството за самосъхранение "непоносимост към различните"!

Какво значи да не се натрапват? На нетолерантните хора с комплекси - всичко им се види натрапване

Ако Вие намирате за наложително да нарушите принципите, само защото "те самите го определят като атака срещу тяхната религия", преди органите на МВР да са дали официална версия за този криминален случай, следва, че се явявате говорител на Мюфтийството и е редно, това да се напише под новината, макар и с дребен шрифт.

Да идва НАТО те ще ни оправят... като в Македония всичко на квотен принцип=език, училище,храмове,представителство,администрация и др.,

Те, това е целта и на Мюфтийството!

ъъъъ - т'ва последните генетични изследвания ли са, или предпоследните? А ти на гугъл колкото на Гьобелс ли верваш, ели малко повече? :))))))))

Нещо не ми се връзва - как е влязъл в заключената джамия?!?! явно за брачата мюслимани не важи заповедта "не лъжи" :))))) терикатчета ;)

Ей голама мушмула си, не ти се връзвало ами нали са го били и са взели ключа, а и по принцип храмовете не се заключват...

Пише, че се заключват: " пазачът пръв идвал, за да ОТКЛЮЧИ храма". А според теб, всеки обикновен богомолец носи ключове от храма в джоба си: "нали са го били и са взели ключа". Разберете се с мюфтията, пострадалият пазач ли е или случаен богомолец!

Ама нали им сменихте имената бе чукундур...

"Нашият приятел и брат мюсюлманин е бил оставен в локва кръв, след което нападателите са нахлули в храма и са осквернили джамията с навлизането си в нея." Ние сме им осквернили храма, а те по-цял ден висят да просят и крадат в бг. храмове!! Па оскверняват и името на Георги Димитров!

"Нашият приятел и брат мюсюлманин е бил оставен в локва кръв, след което нападателите са нахлули в храма и са осквернили джамията с навлизането си в нея." Ние сме им осквернили храма, а те по-цял ден висят да просят и крадат в бг. храмове!! Па оскверняват и името на Георги Димитров!

Оставете църквите и джамиите на мира. Това се молитвени храмове, а не арена за политически и расистки баталии. Не си играйте с огъня - в Босна и Чечня нещата също почнаха от на пръв поглед дребни инциденти.

Не съм чул някой да е осквернил църква,освен българи иманяри или разни таргаши за да крадат.

То църквите се крадат все от българи.....ми да......само от тях....

Фактът, че от мюфтийството са излъгали за кома, говори за характера на проблема. Това са комунистически креатури, които сеят онраза й разцепление. Кой ти се занимава с джамии и поклонения. ВИж, ако има разцепления и конфликти, джамията става бастеон. За това са способни да усилват говворители, да изкарват молещи се по тротоарите и да предизвикват населенеито към омраза и конфликти. Простите вярващи се поддават и ето ти в един момент силно покачване на рейтинга на мютийството в мюсюлманското съсловие. Това им е целта. Хриистиянската църква също прави подобни неща по света.

Кое е по- важно че е подадено грешно инфо за кома или че са пребили вярващ човек. Не отклонявайте темата...

Нито едното, нито другото! Най-важна е антибългарската истерия, в която са въвлечени и медиите. Мюфтията се държи като пряк свидетел или следовател и говорител на МВР - бяха атакисти, беше пазач, беше в кома, нападение срещу правоверни... Не е редно да се дава трибуна на такива твърдения, преди органите на реда и следствието да кажат официално становище и преди да се чуе самия пострадал.

ХАХА Е ПА ТИ СЪС СИГУРНОСТ СИ ЕДИНСТВЕНАТА ТУРКИНЯ С ОБРАЗОВАНИЕ Е БЪЛГАРИЯ. А И ГЛЕДАМ ЧЕ В КОМЕНТАРА ДЕТО СИ ГО ЦИТИРАЛА ПИШЕ ТОЧНО ЧЕ НЕ ВИ СРАВНЯВАТ С ТУРЦИТЕ ОТ РОБСТВОТО И ЧЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕ СТЕ СЪЩИТЕ. МАЙ НЕ СИ ТОЛКОВА УМНА КОЛКОТО СЕ ИЗКАРВАШ

Това племе трябва да напусне тази страна и съм сигорен че това време ще дойде някога,да си вземат и джамията ,

Да, някой може да напусне ама други просто изчезват ((

Я па ти? :) Много ми дреме как го пиша на шльокавица. Тука да не е официален документ, че да спазвам малоумните правила. Нали на бг си пиша в с клавиша w на клавиатуратa. Къw ти е проблема на тебе :)

Аз ли нещо не разбрах или Георги Димитров е мюсюлманско име ? Странна работа.

не винаги името издава религиозната принадлежност.Има и хора със сменени имена,хора които са с "български"имена ,но са мюсюлмани по убеждение и вероизповедание,както и обратното,може да е Хасан ,а да празнува Банго Васил.Важното е не само името,важни са хората,не трябва да има религиозни или етнически конфликти,те не доказват нищо и не водят до добро.Мирът за България е най-добрия вариант.Разум и мир.

Цигани са пребили по-крадлив циганин, само къде месят религията не разбрах....

да уточнят също така, дали е била отворена джамията, и дали този циганин не са го гонили доста преди това... има и друго, и преди по селските райони мангали са били използвани да дразнят и подмамват групи за да става въргалот.

Тази джамия да не би да има статут на убежище за цигани?

"Да се махат. Живеят на гърба на държавата, почти колкото и циганите. Знаете ли, че повечето български турци нямат и средно образование, не плащат данъци и не работят. " Прочети още веднъж това , което си писалал Туркиня съм , имам висше образование, плащам си данъците и работя много. И няма да се махам от тука , защото това е моята Родина. И знам че, господ никога няма да ти прости. И изобщо не ми пука , че не ни харесваш. И престанете да обвиняване с историята турците , които все още живеят по тези земи. Ние сме български граждани и това факт.

ами дръжте се като БЪЛГАРСКИ граждани, тогава! Защо оправдавате априори циганията около тази джамия? Да, цигания е точната дума!

Е как така хем туркиня, хем Български гравданин ? Аиде у лево. Трябва да се сложи край на двойното гражданство за да не могат такива като тебе да спекулират.

"Туркиня съм!!!", а после "Българска гражданка съм". последно ква си ма, моме /ханъмо? *Справка: Туркиня-гражданин на Република Турция от женски пол. Та??????

Абе ти неможеш ли да правиш разлика, например ако българин вземе немски или руски паспорт той престава ли да бъде българин... смешкооо

Да е честит рожденият ден на първия мъж в държавата - премиерът Бойко Борисов! Да живей и побеждава винаги всички врагове, независимо от раса, пол, занятие и вероизповедание!

И да се чувства като истински мъж

Георги Димитров - какво хубаво звучно мюсулманско име. И до вчера и аз не знаех че Георги Димиотров е мюсулманин. А пък аз си мислех че мумията на Георги Димитров отдавна е погребана. И да не се окаже накрая че случаят е като онзи дето сме продали 20 хил компютъра на Япония. Пък после се оказа че са ни върнали 2 хил компота от Сомалия.

Защо се уточнава религията на жертвата? Та вие даже не споменавате когато става дума за циганин/ром, обаче като стане дума за мюсюлманин веднага трябва да се уточни още в заглавието.

Абе не разбрахте ли че това е предизборна пропаганда. Сега Доган ше нададе вой до небесата и пак ще си е в парламента. Те тия са прости хора ама водачите са им хитри и знаят как да ги манипулират за да създадат етническо напрежение.

А кой ще гарантира, че не са го набили мюсюлмани, с цел да създават напрежение, особено с преувеличаване на пораженията?

Бой на поганците докато не махнат говорителите.Тук е България и ако не им харесва в анадола.

че в турция камбаните по царквите не бият ли бе простак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съм чул нито да се молят по високоговорители, нито всеки петък да се търкалят ПРЕД църквата... нито мангали да се крият след кражба пред джамията.

Коментари - Пребиха мюсюлманин в джамията в София | Днес.dir.bg

Пребиха мюсюлманин в джамията в София

Група неизвестни хора са пребили тази сутрин момче в софийската джамия „Баня башъ" преди сутрешната молитва, съобщи Хюсеин Хафъзов, главен секретар на Главно мюфтийство.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха мюсюлманин в джамията в София | Днес.dir.bg

Коментари

много съм против насилието на верска основа, но да си призная : това цвилене от минарето хич не ме кефи.

пак разпалване на етническия мир.. те колко хора се пребиха и избиха .. като е мусулманин какво? те не се ли бият?? мусулманин като се сбие с мусулманин никой не го говори ;) иначе ако християнин нападни е удобно да се раздумва от мафията :)

ми... то както беше казал онзи цаис от дпс "ако си го търсиш значи най - вероятно и ще си го намериш"

ми... то както беше казал онзи цаис от дпс "ако си го търсиш значи най - вероятно и ще си го намериш"

Пострадалият се казвал Метин и бил откаран в "Пирогов", където е прегледан и пуснат. Първоначално от мюфтийството помислили, че е пребит самият охранител, който също се казва Метин. Впоследствие станало ясно, че вандалите са нападнали редови богомолец, който подранил за сутрешната молитва. От време на време той помагал на пазача. (24часа)

Кирчо е амеруиканец, не му противоречи.

Мале вярно бе, че Кирчо по-горе е развял хамериканския флаг.

Ето нещо, което е и директен упрек към медиите. Вкл. и "дир.бг": "БР ( нерегистриран ) 13.06.2011 14:49 Нито едното, нито другото! Най-важна е антибългарската истерия, в която са въвлечени и медиите. Мюфтията се държи като пряк свидетел или следовател и говорител на МВР - бяха атакисти, беше пазач, беше в кома, нападение срещу правоверни... Не е редно да се дава трибуна на такива твърдения, преди органите на реда и следствието да кажат официално становище и преди да се чуе самия пострадал. "

А друг път да не се публикува информация произлизаща от него и обкръжението му, до като не се потвърди. Нашата поговорка казва, че "на лъжата краката са къси", но въпреки всичко лъжливата му информация възбуди не малко страсти!

Аз съм 100 процента против турското, оснанското, крайното религиозно, шариата, хэлифата, яшмаците, цялата тази ориенталска дивотия, израз на невиждано лицемерие и политически цинизъм. Но съм категорично против това един младеж да бъде пребит ей така- защото е пазач на тази отвратително градна пришка на пъпа на София. Момчета си е гледало задължанията и си езкарва прехраната като пазач, като гавазин. Не бива да стигаме до такова насилие. Ако ще трошат глави, нека да се на Юзеировите, на биячите от Арабия, на провокаторите и на неканените гости от Ал Каеда, но не на български гражданин. Впрочем, за черноризците е важно да има кръв...

Нещата са много прости за обяснение:Нас българите(не всички,разбира се) май ни е яд,че комшийска Турция е"доста напред с материала",завиждаме им,че са в пъти по-добре от нас,там криза няма,армията им е армия,полицията-полиция,политиците са им бая кадърни,икономика,производство,търговия,всичко им е на ниво и просперира!....Та,затова...вместо да похвалим комшиите и да гледаме от тях как се развиват-ние ги плюем и гледаме да се сбием с тях!...Така,няма да стигнем далеч...дълго време ще сме си още в блатото!....

Не ме интересува, "вас" за какво ви е яд. Развити държави - бол по света! Говорим за България, София, центъра! И за това, което не трябва да се случва у нас.

аре обесни ни какво трябва да се случва у нас? повече молчета и паркинги ли в центъра? циганията на пиротска кой ше я погледне?? или раздрънчаната коледна украса на Витошка, която целогодишно ми трови очите?

не ти разбрах "справката" .........и с тези "ма" "та" се вижда на какво ниво си 96.

Българите никога не сме се делели по религиозен признак. Просто се чудя на тея безумия, които са ни обзели напоследък...

Дали е църква или е джамия все е Божи дом. Да се постъпва така в Божият дом е светотатство. Бог да ги съди според делата им.

ако битият се казва Георги Димитров силно се съмнявам, че е богомолец.

И ако е подпалил Райхстага не бих се учудил

Не се поддавайте на чужди външни сценарии за разделянето и противопоставянето на единния ни народ. Явно някой се е заел да насъсква българите-мюсюлмани срещу българите-християни. Но за всички е ясно КОЙ единствен има интерес от това. Този, дето води "световните войни" срещу "злото". Дето сам определя кое да е "злото". Който сам го създава, приписва го на половината свят като му дава верски, религиозен "цвят". Щото това е най-простият начин за противопоставяне и защото войните под религиозен претекст са най-примитивни, т.е. най-лесни за манипулиране и най-трудни за откриване на кукловода в тях. А той, след разделянето, владее. Мислете, хора, преди да се настройвате един срещу друг! Тук наистина могат да бъдат довлечени отгледани от "умиротворителя" "лоши хора", развяващи нарочно верско знаме. Но то ще е само, за да бъде подпалена искрата., и след като достатъчно са били "подгряти" всички с насъскване на едни групи хора от народа ни срещу други. Не се поддавайте на това плитко, съшито с бели конци сценарийче, което мина в толкова много други страни.

С първото изречение всеки нормален човек е съгласен, но това, което си писал отдолу е клевета. Партията на Сидеров се финансира от групите на Жириновски и Лимонов. Провокациите са в стил КГБ и ДС.

Много лъжи, много нещо. Нападателите счупили прозорците и вратата на кабинката на пазача. А къде се е намирал този пазач? Нашият брат, богомолец, изпаднал в кома, а от Пирогов са го обработили, почистили му носа и са го пуснали. Накрая ще излезе, че Георги Димитров не е мюсюлманин. Когато от мюфтийството, от джамията, дават някаква информация, то тя трябва първо да отлежи и тогава да й се дава гласност. Същото се отнася и за ББ и министрите му.

А бе дай да разкараме тази джамия от София, само проблеми съсздава. То аман от мюсюлмански изцепки - бият се, пречат на хората да минават по улицата, натрапват ни примитивните си вярвания, продават наркотици и т.н.

До: BG ARMY Я ми кажи ти лично, къде си ходил на война и срещу кого си се бил? По кого си стрелял? А за мюсюлманите си помисли втори път, защото цялата турска армия е мюсюлманска. И се бият точно срещу тези, които убиват невинни жертви в метрото, както се изрази.

В афганистан съм ходил на война. Тва стига ли ти? А щом защитаваш турската армия ти за мен не си Българин и затова избщо не съм длъжен да водя дискусии с теб. Разговора приключи.

И получи в замяна парите на моите деца ... опровергай ме старшинка:)

ами стига ни да - треа да се срамуваш и да се навреш на дъното на обществото !

Тези действия много добре показват истинското лице на голяма част от българите - обичат да мразят, да крадат, да се бият и най вече след като се осерат да се криятмалки душички.

Кой се крие бе турска шушумиго? Ние цивилизованите хора ходим на война и се изправяме лице в лице с врага на бойното поле и се бием смело и гордо а вие мюсюлманите нападате в гръб и убивате жени и деца в метрото, самолетите и ресторантите защото сте пъзльовци и напълвате гащите, когато трябва да се биете като войни!

Ами нека излязат тези които са пребили човека, щом толкова сте ербапи, Да ходите на мисии в чужди страни по линия на НАТО не да се биете, а да строите социални сгради и кенефи или сте като обслужващ персонал на другите чужди войници...

вие "цивилизованите" хора ходите да се биете и "се изправяте" лице в лице с кого не разбрах? Биете се "смело и гордо" ли ? Я повтори та не чух ... я не ме разсмивай ... В Афганистан отиде за пари, а не да се биеш:)

Мюсюлманите сами са си го пребили да могат за пореден път да се изкарат онеправдани. Все на тях някой не им спазва правата, все тях някой ги дискриминира, все те са най- правите... и само права имат а за ЗАДЪЛЖЕНИЯ нищо не казват! ВСИЧКИ ИМАТ РАВНИ ПРАВА ПРЕД ЗАКОНА! Защо когато някой циганин не си плаща тока с нищо не го санкционират, а на Българите ни спират тока веднага и ни карат да плащаме за пускане и то да плащаме двойно повече от циганите ??? НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДИСКРИМИНИРАНИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА !

Нямам думи просто! Не знам какво да кажа! България никога няма да бъде нормална държава. Само като чета коментарите и ми става лошо. Какво излиза? Че в България всеки, който е различен с нещо от масата (дали работническа, пролетарска или друга няма значение), трябва да бъде набит, пребит или убит? Първо - хора с различна сексуална ориентация. Второ - хора с различен от техния (смятащи се за българи) етнос. Трето - с различна религия. Странно как досега никой не е предложил всички да облечем и носим работнически униформи - както в Северна Корея?

Твърдението ти е лъжа! В България живеят много различни и никой не се занимава с тях, ако не пречат и не се натрапват. Единствено турците се държат като различни, отделни, специални и толерирани от съседната държава. Не наричай чувството за самосъхранение "непоносимост към различните"!

Какво значи да не се натрапват? На нетолерантните хора с комплекси - всичко им се види натрапване

Ако Вие намирате за наложително да нарушите принципите, само защото "те самите го определят като атака срещу тяхната религия", преди органите на МВР да са дали официална версия за този криминален случай, следва, че се явявате говорител на Мюфтийството и е редно, това да се напише под новината, макар и с дребен шрифт.

Да идва НАТО те ще ни оправят... като в Македония всичко на квотен принцип=език, училище,храмове,представителство,администрация и др.,

Те, това е целта и на Мюфтийството!

ъъъъ - т'ва последните генетични изследвания ли са, или предпоследните? А ти на гугъл колкото на Гьобелс ли верваш, ели малко повече? :))))))))

Нещо не ми се връзва - как е влязъл в заключената джамия?!?! явно за брачата мюслимани не важи заповедта "не лъжи" :))))) терикатчета ;)

Ей голама мушмула си, не ти се връзвало ами нали са го били и са взели ключа, а и по принцип храмовете не се заключват...

Пише, че се заключват: " пазачът пръв идвал, за да ОТКЛЮЧИ храма". А според теб, всеки обикновен богомолец носи ключове от храма в джоба си: "нали са го били и са взели ключа". Разберете се с мюфтията, пострадалият пазач ли е или случаен богомолец!

Ама нали им сменихте имената бе чукундур...

"Нашият приятел и брат мюсюлманин е бил оставен в локва кръв, след което нападателите са нахлули в храма и са осквернили джамията с навлизането си в нея." Ние сме им осквернили храма, а те по-цял ден висят да просят и крадат в бг. храмове!! Па оскверняват и името на Георги Димитров!

"Нашият приятел и брат мюсюлманин е бил оставен в локва кръв, след което нападателите са нахлули в храма и са осквернили джамията с навлизането си в нея." Ние сме им осквернили храма, а те по-цял ден висят да просят и крадат в бг. храмове!! Па оскверняват и името на Георги Димитров!

Оставете църквите и джамиите на мира. Това се молитвени храмове, а не арена за политически и расистки баталии. Не си играйте с огъня - в Босна и Чечня нещата също почнаха от на пръв поглед дребни инциденти.

Не съм чул някой да е осквернил църква,освен българи иманяри или разни таргаши за да крадат.

То църквите се крадат все от българи.....ми да......само от тях....

Фактът, че от мюфтийството са излъгали за кома, говори за характера на проблема. Това са комунистически креатури, които сеят онраза й разцепление. Кой ти се занимава с джамии и поклонения. ВИж, ако има разцепления и конфликти, джамията става бастеон. За това са способни да усилват говворители, да изкарват молещи се по тротоарите и да предизвикват населенеито към омраза и конфликти. Простите вярващи се поддават и ето ти в един момент силно покачване на рейтинга на мютийството в мюсюлманското съсловие. Това им е целта. Хриистиянската църква също прави подобни неща по света.

Кое е по- важно че е подадено грешно инфо за кома или че са пребили вярващ човек. Не отклонявайте темата...

Нито едното, нито другото! Най-важна е антибългарската истерия, в която са въвлечени и медиите. Мюфтията се държи като пряк свидетел или следовател и говорител на МВР - бяха атакисти, беше пазач, беше в кома, нападение срещу правоверни... Не е редно да се дава трибуна на такива твърдения, преди органите на реда и следствието да кажат официално становище и преди да се чуе самия пострадал.

ХАХА Е ПА ТИ СЪС СИГУРНОСТ СИ ЕДИНСТВЕНАТА ТУРКИНЯ С ОБРАЗОВАНИЕ Е БЪЛГАРИЯ. А И ГЛЕДАМ ЧЕ В КОМЕНТАРА ДЕТО СИ ГО ЦИТИРАЛА ПИШЕ ТОЧНО ЧЕ НЕ ВИ СРАВНЯВАТ С ТУРЦИТЕ ОТ РОБСТВОТО И ЧЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕ СТЕ СЪЩИТЕ. МАЙ НЕ СИ ТОЛКОВА УМНА КОЛКОТО СЕ ИЗКАРВАШ

Това племе трябва да напусне тази страна и съм сигорен че това време ще дойде някога,да си вземат и джамията ,

Да, някой може да напусне ама други просто изчезват ((

Я па ти? :) Много ми дреме как го пиша на шльокавица. Тука да не е официален документ, че да спазвам малоумните правила. Нали на бг си пиша в с клавиша w на клавиатуратa. Къw ти е проблема на тебе :)

Аз ли нещо не разбрах или Георги Димитров е мюсюлманско име ? Странна работа.

не винаги името издава религиозната принадлежност.Има и хора със сменени имена,хора които са с "български"имена ,но са мюсюлмани по убеждение и вероизповедание,както и обратното,може да е Хасан ,а да празнува Банго Васил.Важното е не само името,важни са хората,не трябва да има религиозни или етнически конфликти,те не доказват нищо и не водят до добро.Мирът за България е най-добрия вариант.Разум и мир.

Цигани са пребили по-крадлив циганин, само къде месят религията не разбрах....

да уточнят също така, дали е била отворена джамията, и дали този циганин не са го гонили доста преди това... има и друго, и преди по селските райони мангали са били използвани да дразнят и подмамват групи за да става въргалот.

Тази джамия да не би да има статут на убежище за цигани?

"Да се махат. Живеят на гърба на държавата, почти колкото и циганите. Знаете ли, че повечето български турци нямат и средно образование, не плащат данъци и не работят. " Прочети още веднъж това , което си писалал Туркиня съм , имам висше образование, плащам си данъците и работя много. И няма да се махам от тука , защото това е моята Родина. И знам че, господ никога няма да ти прости. И изобщо не ми пука , че не ни харесваш. И престанете да обвиняване с историята турците , които все още живеят по тези земи. Ние сме български граждани и това факт.

ами дръжте се като БЪЛГАРСКИ граждани, тогава! Защо оправдавате априори циганията около тази джамия? Да, цигания е точната дума!

Е как така хем туркиня, хем Български гравданин ? Аиде у лево. Трябва да се сложи край на двойното гражданство за да не могат такива като тебе да спекулират.

"Туркиня съм!!!", а после "Българска гражданка съм". последно ква си ма, моме /ханъмо? *Справка: Туркиня-гражданин на Република Турция от женски пол. Та??????

Абе ти неможеш ли да правиш разлика, например ако българин вземе немски или руски паспорт той престава ли да бъде българин... смешкооо

Да е честит рожденият ден на първия мъж в държавата - премиерът Бойко Борисов! Да живей и побеждава винаги всички врагове, независимо от раса, пол, занятие и вероизповедание!

И да се чувства като истински мъж

Георги Димитров - какво хубаво звучно мюсулманско име. И до вчера и аз не знаех че Георги Димиотров е мюсулманин. А пък аз си мислех че мумията на Георги Димитров отдавна е погребана. И да не се окаже накрая че случаят е като онзи дето сме продали 20 хил компютъра на Япония. Пък после се оказа че са ни върнали 2 хил компота от Сомалия.

Защо се уточнава религията на жертвата? Та вие даже не споменавате когато става дума за циганин/ром, обаче като стане дума за мюсюлманин веднага трябва да се уточни още в заглавието.

Абе не разбрахте ли че това е предизборна пропаганда. Сега Доган ше нададе вой до небесата и пак ще си е в парламента. Те тия са прости хора ама водачите са им хитри и знаят как да ги манипулират за да създадат етническо напрежение.

А кой ще гарантира, че не са го набили мюсюлмани, с цел да създават напрежение, особено с преувеличаване на пораженията?

Бой на поганците докато не махнат говорителите.Тук е България и ако не им харесва в анадола.

че в турция камбаните по царквите не бият ли бе простак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съм чул нито да се молят по високоговорители, нито всеки петък да се търкалят ПРЕД църквата... нито мангали да се крият след кражба пред джамията.