Коментари - Президентът: Как да свикам НС? Лидерите се скриха във Фейсбук, по селата и хванаха гората | Днес.dir.bg

Президентът: Как да свикам НС? Лидерите се скриха във Фейсбук, по селата и хванаха гората

"Не коментирам паник атаките на който и да е политически лидер", отговори Радев на упрека на Пеевски, че иска еднолична власт

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Как да свикам НС? Лидерите се скриха във Фейсбук, по селата и хванаха гората | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя що се прави на убит? Първо, чак утре (петък) ЦИК ще знае кой точно влиза/излиза в парламента. Второ, свикването става с указ, издаден от него, не с пазарлъци на живо. Дрънканиците му (някои извън реалността) вече ми идват в повече! Да се маха предсрочно и да си прави партия. Мислех че Първанов е зле, а Плевнелиев - неподходящ, ама тоя бие всички рекорди- срам ме е от тоя президент!

А ти къд си? Другите били по селата.... Шабла да не е столица на света?

Кой ли ни доведе до това положение,не е ли човека с юмручето и докараните от него смешници.

Stanko

радев затваряй си плювалника и върви да свършиш нещо.Ако можеш.

Не е работа на президента да гледа кой политик къде е.Неговата работа е да свика НС и да направви консултации с партиите за съставяне на правителство.Тези дребнави заяждания с политическите партии не приляга на независим президент / какъвто трябва да бъде,но не е /.Да си гледа неговата работа и ако мисли,че някой от политиците има нужда от медици просто га игнорира неговите коментари.В случая влиза в дребнави заяждания и точно това е проблема на България.Политиците се плюха яко един друг през кампанията и в случая президента не остава по назад от тях.Той подтикна хората към протести и сега обвинява същите тези политици.Да не се прави на луд,много му е хубаво да управлява чрез служебни правителства.

От 100 души 30 човека решават кой и как да управляма Б-я,пълен провал на .........

Президентът ако направи партия нищо по различно от ПП няма да постигне, 40,45 депутата.България я превърнаха в опитно поле за създаване на партии

За целта трябват нови и/или популярни лица. Аз не виждам някой с акъла си да се хване с Радев. Така че 40-45 депутати са само някакъв сън в главата на временно изпълняващия длъжността Президент.

Радев не е по-добър от Пеевски. Хвани едниня и удари другия е положението.

"Отказът на мнозинството български граждани да участват в изборите, ". А за теб президента с фигура на застарявящ Аполон колко гласуваха ? Доста бързо забрави май зеленочорапести ... ДА целуваш краката на звеноводката от Криводол която не те прецени що за човек си и те предложи . . .

Ти Румене обясни що плащаме милион на ден на Боташа. Партиите и лидерите не са на магарета като теб работа.

Само, че ние помним кой вдигна партизански юмрук и подтикна хората към събаряне на законната власт (независимо каква е тя). А сега разтяга локуми за спадането на авторитета на партиите и институциите. Значи, когато както ни изнася: един път необходима е революция и чегъртане, друг път необходимо е уважение и последователност. И след това разправяме как другите се извъртали.

Разедидението беше вече на лице.Радев само го показа!Ако го нямаше, не юмрук,ами на глава да стои, нищо нямаше да се получи!

Този сериозно ли се изказва така? Мисля, че не е негова работа кой къде е, а да изпълнява задълженията, вменени му от закона. Тоя е тотал щета като президент. В моите очи продължава да копае дъното. В края на краищата сме парламентарна република!

тия скритите във Фейсбук явно са преминали от аналогово в цифрово състояние, да ги питаш първо как са влезли там и второ как ще излязат. Не че някой да мо пука де, ако останат качени на сървърите под формата на 0 и 1 (добре де, единици няма, само нули са)

Единственият възможен път за бъдеще на държавата ни и на гражданите в нея е закон, с който се забраняват политическите партии, НПО и се въвежда принципа на лустрация за членовете на служебен кабинет, който управлява. Съвременна версия на ЗЗД от 1924г. Най-важното в него - вменяване на групова вина наред с личната.

ПО - ПРАВИЛНО Е ДА СЕ ВДИГНЕ ПРАГЪТ НА ВЛИЗАНЕ В НС ПОНЕ НА 6% И НИКАКВИ СУБСИДИИ ЗА НЕ ПРЕМИНАЛИТЕ ТОЗИ ПРАГ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ОТ НАРОИЛИТЕ СЕ ПАРТИЙКИ СЕ ЯВЯВАТ ЗА ТОЗИ 1% И СИ ЖИВЕЯТ ЖИВАТА НА ГЪРБА НА НАРОДА

Тоя чукундур е роден за пилот. С тия ушаци не му трябват криле, само малко да се затърчи по пистата и е у въздуха! Хеле пък и като няма излишно тегло у главата. Ама може би циците му тежат вповечко и ще има нужда от самолет?!

само да няма мнозинство за инпийчмънт. :)

В Одеса платените мутри от ТЦК (дето събира мръвката по улицата) решили да съберат малко месо за фронта. Обадили се на три линейки че някой му е лошо и заключили персонала на бърза помощ. Дошли на адреса още пет линейки и потрошили от бой ТЦКашниците. Видеото е чудно.

Радев е Човекът!

човекът на Путин. Цял Радишенко

в България не върви номера с "руската" заплаха-) Просто е смешно когато някой вземе да ни плаши с руснаците;)

Изобщо не е смешно, ама никак. Точно така и украинците не са си представяли, че братска Русия (тя им е много по-братска от на нас) ще започне да ги избива и то в днешно време и то в Европа.

Бойко точно го каза за Р.Р. - акъл не се набива. Аз бих добавил, в куха крива кратуна милиционеро-войнишка, още по-трудно!!

ДИР, защо като поставям оценка се променя и другата оценка и то с няколко пункта? Това не е честно!!!

не е честно че повече от един човек чете в същото време и има мнение ли ? сметай че тоя сайт е доста полулярен. поне 10-15 души го четат (не повече)

Това, копейките верно ли сте имали такива мокри сънища? Радев щял да ви събере всички под крилото си заедно с в всякакви там кремълски партий у нас щял да ви поведе към светлово комунистическо бъдеше - необятната сибирска тайга, където ще шляпате на вола по джапанки, волно живеещи в юрти, без канализация и достатъчно вестник Работническо дело за задниците ви. Нямало да има джендъри и негри ( щото тя България в моемента препълнена до козирката с тях, направо прелива ) само пияни тьотки с по пет зъба в устата си и цяла върволица мечки, за да има с кого да си пиеете парцуцата докато не се осерете чак зад ушите.

На този етап, Президента Румен Радев е най- качествения политик в България. Признавам си, че преди не го одобрявах и не дадох глас за него. Е, вече ме спечели завинаги!

Ама главата ти е най-некачествената!

Радевица какво прави там?! Мотивира и повдига духа на застарелия личен състав на армията?

Президентът е главнокомандващ, ако не знаеш. Очевидно не знаеш.

А Радевица каква е? Командваща главнокомандващия?

хахахаха Президентът ги направи на нищо партийните парцалчета ... С малко, но точни думи - едни хванали по селата, по гората ... а прасчо си е медицински проблем хахаха ми така си е

Ха-ха-ха, ТИТАН! Е вярно Пеевски и Батко му вземаха правомощията, като промениха конституцията за наказание, че им се дърви, ама той не спира. Да видим, кога ще се се яви на избори да ги отвее....

Президентът бързо забрави, че именно той ни докара ПП и предизвика тази три годишна агония.....

Как ли да ги свикаш? Ти президент ли си или лукува глава? Това нещастие ще трябва да го търпим още две години да се юди от институцията в която такива като него нямат място и като чистачи...

А Борисов и Пеевски колко години ги търпим?

Моля, пишете само на български език в коментара.

Аз не изпитвам отвращение към партиите, а само към пидолаза с.м.Радев! И то огромно!

Любимецът на Народа, звездата на Българската Авиация, новият бащица на нацията, Гларусът Румен Радев - ем пилот, ем водолаз - що е то? (Пидолаз)

забрана на дпс

и на другата противоконституционна партия, открито обслужваща интересите на вражеска държава. (Възраждане)

ще влезе в историята като най-стабилният президент на България за последните 35 години. Радев е и единственият адекватен политик на политическата сцена.

Всичко, което каза Радев е точно така! А последното ..."Избягаха по селата и хванаха гората"... ме изкефи!;) Едва ли, ще се разберът за създаване на Правителство в този "Нов Парламент", по скоро на есен с песен Нови избори !;)

На мечтателите за президентска република мога само да обърна внимание - Радев не е вечен. Един ден президент може да ви стане Настимир Ананиев или Ицо Хазарта. Може и Пеевски. И да - колкото и да не одобрявам Радев, колкото и грешки да допусна - той е наистина много по-почтен от това, което може да седне на стола му. И последно - няма политик, който да не сънува власт и дворци. Такъв е и Радев - за него властта е кръв - всеки военен живее и се храни от власт. Иначе щеше да е пенсиониран военен преподавател. Ако погледнете на повече от педя от носа си - всичко горенаписано е абсолютно вярно и месия не съществува - има само плашила и призраци с които се плашат дечицата, за да слушкат. Това е основното оръжие на всеки жаден за власт - плашилата. И дечицата слушкат.

А бе какво се връзвате на глупостите за президентска република, като лапнишарани! Нали за да стане такава, трябва да го реши народното събрание! А народното събрание се намира от мисълта, че Радев може да се кандидатира за премиер!

Не е това проблемът. Тези които си ги изброил едва ли някога ще победят на мажоритарни избори. Проблемът с президентската държава е, че може да е много нестабилна ако президента няма мнозинство в парламента, а това ще се случва. По-стабилно е ако парламента излъчва изпълнителната власт, защото има мнозинство в законодателната. Без закони никой не може да управлява

Най голямата Демокрация ..Америка ЗАЩО е с Президентска власт , Франция с полупрезидентска, няма да ти споменавам Русия с каква е , ще ти посоча и Китай и други има МНОГО ??;)

САЩ дори само с 2 основни партии и в момента имат проблеми с това, че президента им няма мнозинство в Конгреса. Изобщо не искам да си представям как в България, президент без мнозинство, ще си гласува бюджета. Във Франция, доколкото знам, все пак парламента им излъчва правителството, а президента им отговаря за външна политика. Ако на насрочените избори Макрон загуби мнозинство и излъчат премиер от друга партия ще ги видиш и при тяха какво ще стане. Имай предвид и това, че и САЩ и Франция са с много по-големи демократични традиции от нас.

ти това си го писал и за пютин.

Как не го е срам Румен Радев да говори неудобни истини! Той като президент на България трябвало да бъде обединител и да разправя как от чешми мед и масло текат откак бат Боко се появи на политическия хоризонт. Как Украйна почти е победила Русия и ЕС и САЩ са върха на люлката на цивилизацията и всичко, което кажат е закон, който цели единствено благото на човечеството.

чакам ги да се върнат!", коментира от Шабла

Трудно, но все пак новото бавно си пробива път ! Така ще бъде до победата !!!

Кое е новото? Това, че Ицо хазарта ще кове закони в европарламента? Е ще определя пътя на Европа? Или Величие? Единия подполковник от НСО и ютуб звезда, другия Леви - певец и от скоро сътрудник на ДС? Или Василева - депутат на ИТН? Това ли е новото?

Новото турче се е объркало, ама много иска да управлява. Не го корете много. Лесно ли е да си намагнитен и отритнат? И само Бойко да те крепи. И кой нормален ще преговаря с този? И като се замисля по добре Радев на власт отколкото намагнитения. Тоя далече от властта.

радев първо да каже чий е крим и има ли такъв вирус ковид

Крим е Руски така ще бъде винаги, така е изобразен дори в учебниците на САЩ от 3 години! Дебилите като теб трябва да се поинтересуват за да разберат, че Посрайна няма официални граници в ООН, за разлика от Палестина.

Стига с тоя Крим, бе , ще го анексираш , ли ще го бомбиш ли, че намесвш Крим тука. Вместо да почваш да се оглеждаш за вазелина и да разтваряи бузи, че Шиши го е натопорчил, тоя за Крим се загрижил. Деееаа и офчата маса

Понеже по стечение на обстоятелствата бях в Крим, когато украинските окупатори се изтеглиха от там, мога да потвърдя, че те не изстреляха поне един куршум в знак на несъгласие с желание на хората, които го обитават, той да се върне обратно където географски и исторически принадлежи.

Тоз с лошото лице ми е любимец! Изключително рядък екземпляр, съчетал в себе си неграмотност и високо самочувствие, позициониращ го на върха на първия пик от кривата на Дънинг-Крюгер.

И като се събудиш, краката ти отвити, изпии си 'апчетата и пак заспивай................?!

Негласуващите не искат да гласува нито за болшевиките на Байдън, нито за сталинистите на Путин. И ти, Румен Радев, си от тези касти. Активността няма да е по-висока и с твое участие в изборите. Здрав, проевропейски консерватизъм НЯМА в предложенията нито в листите на т.н атлантици, нито в листите на твоите проксита.

Първо, да поясня- Радев след 2 год. няма да е президент и няма да бъде повече никога. По същество- обърка ни "Желювата конституция". Този пигмей- туземец се върти някъде из ада, от него започнаха проблемите на БГ. Всяка една сериозна държава- САЩ, Китай, Русия, Мексико, Бразилия, Турция, Франция са Президентски републики. Трябва смяна на "модела", а правилния се казва- Президентска република. И тогава, ще гласуваме всички- защото няма накъде.

Президент популист - не съм го виждал да ходи на почивка в Северна Корея, Иран или Русия скоро, или да праща децата си там. Хванал шарани - говори им, а те му се радват.

25 цента спечели, но Тицин няма да ти ги изплати!

Нема кеш

Тези докога ще разиграват тоя цирк? Отделно - стриптийзьорът няма мнение дали ще свиква парламента! Трябва да го направи! Съвсем се самозабрави този клоун!

Парламент имате и сега, заплатите на тюфлеците си вървят! Какъв ти е проблема, да им плащате двойни заплати вероятно? За разлика от шарлатаните, Радев спазва Конституцията буква по буква.

И договорчето с Боташ е по конституция?????

Както винаги Президента Радев говори малко, но казва много!

Що се криете от мен, бре Радев и Мустафа? Посмъртно.

за ветеринарен медик.

Пеевски се изплющя по корем.

кратко и ясно казано...

Коментари - Президентът: Как да свикам НС? Лидерите се скриха във Фейсбук, по селата и хванаха гората | Днес.dir.bg

Президентът: Как да свикам НС? Лидерите се скриха във Фейсбук, по селата и хванаха гората

"Не коментирам паник атаките на който и да е политически лидер", отговори Радев на упрека на Пеевски, че иска еднолична власт

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Как да свикам НС? Лидерите се скриха във Фейсбук, по селата и хванаха гората | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя що се прави на убит? Първо, чак утре (петък) ЦИК ще знае кой точно влиза/излиза в парламента. Второ, свикването става с указ, издаден от него, не с пазарлъци на живо. Дрънканиците му (някои извън реалността) вече ми идват в повече! Да се маха предсрочно и да си прави партия. Мислех че Първанов е зле, а Плевнелиев - неподходящ, ама тоя бие всички рекорди- срам ме е от тоя президент!

А ти къд си? Другите били по селата.... Шабла да не е столица на света?

Кой ли ни доведе до това положение,не е ли човека с юмручето и докараните от него смешници.

Stanko

радев затваряй си плювалника и върви да свършиш нещо.Ако можеш.

Не е работа на президента да гледа кой политик къде е.Неговата работа е да свика НС и да направви консултации с партиите за съставяне на правителство.Тези дребнави заяждания с политическите партии не приляга на независим президент / какъвто трябва да бъде,но не е /.Да си гледа неговата работа и ако мисли,че някой от политиците има нужда от медици просто га игнорира неговите коментари.В случая влиза в дребнави заяждания и точно това е проблема на България.Политиците се плюха яко един друг през кампанията и в случая президента не остава по назад от тях.Той подтикна хората към протести и сега обвинява същите тези политици.Да не се прави на луд,много му е хубаво да управлява чрез служебни правителства.

От 100 души 30 човека решават кой и как да управляма Б-я,пълен провал на .........

Президентът ако направи партия нищо по различно от ПП няма да постигне, 40,45 депутата.България я превърнаха в опитно поле за създаване на партии

За целта трябват нови и/или популярни лица. Аз не виждам някой с акъла си да се хване с Радев. Така че 40-45 депутати са само някакъв сън в главата на временно изпълняващия длъжността Президент.

Радев не е по-добър от Пеевски. Хвани едниня и удари другия е положението.

"Отказът на мнозинството български граждани да участват в изборите, ". А за теб президента с фигура на застарявящ Аполон колко гласуваха ? Доста бързо забрави май зеленочорапести ... ДА целуваш краката на звеноводката от Криводол която не те прецени що за човек си и те предложи . . .

Ти Румене обясни що плащаме милион на ден на Боташа. Партиите и лидерите не са на магарета като теб работа.

Само, че ние помним кой вдигна партизански юмрук и подтикна хората към събаряне на законната власт (независимо каква е тя). А сега разтяга локуми за спадането на авторитета на партиите и институциите. Значи, когато както ни изнася: един път необходима е революция и чегъртане, друг път необходимо е уважение и последователност. И след това разправяме как другите се извъртали.

Разедидението беше вече на лице.Радев само го показа!Ако го нямаше, не юмрук,ами на глава да стои, нищо нямаше да се получи!

Този сериозно ли се изказва така? Мисля, че не е негова работа кой къде е, а да изпълнява задълженията, вменени му от закона. Тоя е тотал щета като президент. В моите очи продължава да копае дъното. В края на краищата сме парламентарна република!

тия скритите във Фейсбук явно са преминали от аналогово в цифрово състояние, да ги питаш първо как са влезли там и второ как ще излязат. Не че някой да мо пука де, ако останат качени на сървърите под формата на 0 и 1 (добре де, единици няма, само нули са)

Единственият възможен път за бъдеще на държавата ни и на гражданите в нея е закон, с който се забраняват политическите партии, НПО и се въвежда принципа на лустрация за членовете на служебен кабинет, който управлява. Съвременна версия на ЗЗД от 1924г. Най-важното в него - вменяване на групова вина наред с личната.

ПО - ПРАВИЛНО Е ДА СЕ ВДИГНЕ ПРАГЪТ НА ВЛИЗАНЕ В НС ПОНЕ НА 6% И НИКАКВИ СУБСИДИИ ЗА НЕ ПРЕМИНАЛИТЕ ТОЗИ ПРАГ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ОТ НАРОИЛИТЕ СЕ ПАРТИЙКИ СЕ ЯВЯВАТ ЗА ТОЗИ 1% И СИ ЖИВЕЯТ ЖИВАТА НА ГЪРБА НА НАРОДА

Тоя чукундур е роден за пилот. С тия ушаци не му трябват криле, само малко да се затърчи по пистата и е у въздуха! Хеле пък и като няма излишно тегло у главата. Ама може би циците му тежат вповечко и ще има нужда от самолет?!

само да няма мнозинство за инпийчмънт. :)

В Одеса платените мутри от ТЦК (дето събира мръвката по улицата) решили да съберат малко месо за фронта. Обадили се на три линейки че някой му е лошо и заключили персонала на бърза помощ. Дошли на адреса още пет линейки и потрошили от бой ТЦКашниците. Видеото е чудно.

Радев е Човекът!

човекът на Путин. Цял Радишенко

в България не върви номера с "руската" заплаха-) Просто е смешно когато някой вземе да ни плаши с руснаците;)

Изобщо не е смешно, ама никак. Точно така и украинците не са си представяли, че братска Русия (тя им е много по-братска от на нас) ще започне да ги избива и то в днешно време и то в Европа.

Бойко точно го каза за Р.Р. - акъл не се набива. Аз бих добавил, в куха крива кратуна милиционеро-войнишка, още по-трудно!!

ДИР, защо като поставям оценка се променя и другата оценка и то с няколко пункта? Това не е честно!!!

не е честно че повече от един човек чете в същото време и има мнение ли ? сметай че тоя сайт е доста полулярен. поне 10-15 души го четат (не повече)

Това, копейките верно ли сте имали такива мокри сънища? Радев щял да ви събере всички под крилото си заедно с в всякакви там кремълски партий у нас щял да ви поведе към светлово комунистическо бъдеше - необятната сибирска тайга, където ще шляпате на вола по джапанки, волно живеещи в юрти, без канализация и достатъчно вестник Работническо дело за задниците ви. Нямало да има джендъри и негри ( щото тя България в моемента препълнена до козирката с тях, направо прелива ) само пияни тьотки с по пет зъба в устата си и цяла върволица мечки, за да има с кого да си пиеете парцуцата докато не се осерете чак зад ушите.

На този етап, Президента Румен Радев е най- качествения политик в България. Признавам си, че преди не го одобрявах и не дадох глас за него. Е, вече ме спечели завинаги!

Ама главата ти е най-некачествената!

Радевица какво прави там?! Мотивира и повдига духа на застарелия личен състав на армията?

Президентът е главнокомандващ, ако не знаеш. Очевидно не знаеш.

А Радевица каква е? Командваща главнокомандващия?

хахахаха Президентът ги направи на нищо партийните парцалчета ... С малко, но точни думи - едни хванали по селата, по гората ... а прасчо си е медицински проблем хахаха ми така си е

Ха-ха-ха, ТИТАН! Е вярно Пеевски и Батко му вземаха правомощията, като промениха конституцията за наказание, че им се дърви, ама той не спира. Да видим, кога ще се се яви на избори да ги отвее....

Президентът бързо забрави, че именно той ни докара ПП и предизвика тази три годишна агония.....

Как ли да ги свикаш? Ти президент ли си или лукува глава? Това нещастие ще трябва да го търпим още две години да се юди от институцията в която такива като него нямат място и като чистачи...

А Борисов и Пеевски колко години ги търпим?

Моля, пишете само на български език в коментара.

Аз не изпитвам отвращение към партиите, а само към пидолаза с.м.Радев! И то огромно!

Любимецът на Народа, звездата на Българската Авиация, новият бащица на нацията, Гларусът Румен Радев - ем пилот, ем водолаз - що е то? (Пидолаз)

забрана на дпс

и на другата противоконституционна партия, открито обслужваща интересите на вражеска държава. (Възраждане)

ще влезе в историята като най-стабилният президент на България за последните 35 години. Радев е и единственият адекватен политик на политическата сцена.

Всичко, което каза Радев е точно така! А последното ..."Избягаха по селата и хванаха гората"... ме изкефи!;) Едва ли, ще се разберът за създаване на Правителство в този "Нов Парламент", по скоро на есен с песен Нови избори !;)

На мечтателите за президентска република мога само да обърна внимание - Радев не е вечен. Един ден президент може да ви стане Настимир Ананиев или Ицо Хазарта. Може и Пеевски. И да - колкото и да не одобрявам Радев, колкото и грешки да допусна - той е наистина много по-почтен от това, което може да седне на стола му. И последно - няма политик, който да не сънува власт и дворци. Такъв е и Радев - за него властта е кръв - всеки военен живее и се храни от власт. Иначе щеше да е пенсиониран военен преподавател. Ако погледнете на повече от педя от носа си - всичко горенаписано е абсолютно вярно и месия не съществува - има само плашила и призраци с които се плашат дечицата, за да слушкат. Това е основното оръжие на всеки жаден за власт - плашилата. И дечицата слушкат.

А бе какво се връзвате на глупостите за президентска република, като лапнишарани! Нали за да стане такава, трябва да го реши народното събрание! А народното събрание се намира от мисълта, че Радев може да се кандидатира за премиер!

Не е това проблемът. Тези които си ги изброил едва ли някога ще победят на мажоритарни избори. Проблемът с президентската държава е, че може да е много нестабилна ако президента няма мнозинство в парламента, а това ще се случва. По-стабилно е ако парламента излъчва изпълнителната власт, защото има мнозинство в законодателната. Без закони никой не може да управлява

Най голямата Демокрация ..Америка ЗАЩО е с Президентска власт , Франция с полупрезидентска, няма да ти споменавам Русия с каква е , ще ти посоча и Китай и други има МНОГО ??;)

САЩ дори само с 2 основни партии и в момента имат проблеми с това, че президента им няма мнозинство в Конгреса. Изобщо не искам да си представям как в България, президент без мнозинство, ще си гласува бюджета. Във Франция, доколкото знам, все пак парламента им излъчва правителството, а президента им отговаря за външна политика. Ако на насрочените избори Макрон загуби мнозинство и излъчат премиер от друга партия ще ги видиш и при тяха какво ще стане. Имай предвид и това, че и САЩ и Франция са с много по-големи демократични традиции от нас.

ти това си го писал и за пютин.

Как не го е срам Румен Радев да говори неудобни истини! Той като президент на България трябвало да бъде обединител и да разправя как от чешми мед и масло текат откак бат Боко се появи на политическия хоризонт. Как Украйна почти е победила Русия и ЕС и САЩ са върха на люлката на цивилизацията и всичко, което кажат е закон, който цели единствено благото на човечеството.

чакам ги да се върнат!", коментира от Шабла

Трудно, но все пак новото бавно си пробива път ! Така ще бъде до победата !!!

Кое е новото? Това, че Ицо хазарта ще кове закони в европарламента? Е ще определя пътя на Европа? Или Величие? Единия подполковник от НСО и ютуб звезда, другия Леви - певец и от скоро сътрудник на ДС? Или Василева - депутат на ИТН? Това ли е новото?

Новото турче се е объркало, ама много иска да управлява. Не го корете много. Лесно ли е да си намагнитен и отритнат? И само Бойко да те крепи. И кой нормален ще преговаря с този? И като се замисля по добре Радев на власт отколкото намагнитения. Тоя далече от властта.

радев първо да каже чий е крим и има ли такъв вирус ковид

Крим е Руски така ще бъде винаги, така е изобразен дори в учебниците на САЩ от 3 години! Дебилите като теб трябва да се поинтересуват за да разберат, че Посрайна няма официални граници в ООН, за разлика от Палестина.

Стига с тоя Крим, бе , ще го анексираш , ли ще го бомбиш ли, че намесвш Крим тука. Вместо да почваш да се оглеждаш за вазелина и да разтваряи бузи, че Шиши го е натопорчил, тоя за Крим се загрижил. Деееаа и офчата маса

Понеже по стечение на обстоятелствата бях в Крим, когато украинските окупатори се изтеглиха от там, мога да потвърдя, че те не изстреляха поне един куршум в знак на несъгласие с желание на хората, които го обитават, той да се върне обратно където географски и исторически принадлежи.

Тоз с лошото лице ми е любимец! Изключително рядък екземпляр, съчетал в себе си неграмотност и високо самочувствие, позициониращ го на върха на първия пик от кривата на Дънинг-Крюгер.

И като се събудиш, краката ти отвити, изпии си 'апчетата и пак заспивай................?!

Негласуващите не искат да гласува нито за болшевиките на Байдън, нито за сталинистите на Путин. И ти, Румен Радев, си от тези касти. Активността няма да е по-висока и с твое участие в изборите. Здрав, проевропейски консерватизъм НЯМА в предложенията нито в листите на т.н атлантици, нито в листите на твоите проксита.

Първо, да поясня- Радев след 2 год. няма да е президент и няма да бъде повече никога. По същество- обърка ни "Желювата конституция". Този пигмей- туземец се върти някъде из ада, от него започнаха проблемите на БГ. Всяка една сериозна държава- САЩ, Китай, Русия, Мексико, Бразилия, Турция, Франция са Президентски републики. Трябва смяна на "модела", а правилния се казва- Президентска република. И тогава, ще гласуваме всички- защото няма накъде.

Президент популист - не съм го виждал да ходи на почивка в Северна Корея, Иран или Русия скоро, или да праща децата си там. Хванал шарани - говори им, а те му се радват.

25 цента спечели, но Тицин няма да ти ги изплати!

Нема кеш

Тези докога ще разиграват тоя цирк? Отделно - стриптийзьорът няма мнение дали ще свиква парламента! Трябва да го направи! Съвсем се самозабрави този клоун!

Парламент имате и сега, заплатите на тюфлеците си вървят! Какъв ти е проблема, да им плащате двойни заплати вероятно? За разлика от шарлатаните, Радев спазва Конституцията буква по буква.

И договорчето с Боташ е по конституция?????

Както винаги Президента Радев говори малко, но казва много!

Що се криете от мен, бре Радев и Мустафа? Посмъртно.

за ветеринарен медик.

Пеевски се изплющя по корем.

кратко и ясно казано...