Коментари - Атанасова отстрани от поста директора на ”Пирогов” | Днес.dir.bg

Атанасова отстрани от поста директора на ”Пирогов”

Министърът на здравеопазването Десислава Атанасова освободи от поста изпълнителния директор на "Пирогов" Димитър Раденовски.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова отстрани от поста директора на ”Пирогов” | Днес.dir.bg

Коментари

Ревизирайте и частните болници. Самозванците "лекари" там разполагат с модерна техика и добра база , но" Хипократовата клетва" се задейства от паричните знаци и облагите от скъпи клинични пътеки.Вижте статистиката колко нелепи смъртни случаи има в тези болници.

И тази министерка си тьрси изкупителна жертва..Васалите приеха здравната система на Америка..най-скапаната здравна система,кьдето само три от четири са здравно застраховани.Другите..умираха по домовете си.А Др Раденовски познавам още от студентството.Обичаше кариерата си но никога не си го спомням безскруполен.Едва ли и лев се е гушнал на топличко в джобьт му..сега е жертва на нескопосната ни нагласа..мафиотската отгоре!Тази министерка и тя е марионетка..но Докторьт загази..Това е!

проф.Раденовски е само бушон, който гърми за да се запазят много други лапачи па било то съпрузи на министърки и др. такива - въпроса е да се спасим и да сме на власт.Да имитираме дейност - уволняваме директор и кво от това:като старите кви си остават в и в новия бърдак.

Защо министърката не уволни първо хората занимаващи се с обществените поръчки. Не може човека подвел директора да остане, а директора уволнен.

Когато се премахне тази компрометирана здравна система в България и се приеме английската на Бревъридж, тогава всички пари ще отиват по разпределение и хората ще се мотивират да се върнат в системата и да си плащат доброволно здравните осигуровки. Всякакви други мерки на насилие към бедните граждани ще е с обратен ефект. Вече и на глупаците трябва да им стана ясно, че тази система НЕ РАБОТИ!!! Все повече пари се наливат и хората са все повече болни с ограничен достъп до здравеопазване. Ако ГЕРБ искат хората да гласуват за тях на следващите избори, това трябва да е задача номер едно в платформата им- Здравна и Социална система по примера на европейските държави , а не на Америка, където на хората се гледа като на банкноти. За предпочитане е социалната и здравна система на Бревъридж. Тя работи в Англия от 1948 година до днес абсолютно успешно. И не , това не екомунизъм , а ХУМАНИЗЪМ. Само заради това може да ме прилъжете да изляза да гласувам догодина. Опичайте си акъла.

А след като направите българската социална система и тази на здравеопазването по модела на Бревъридж, както е в Англия, след това е ред да промените и системата на държавно управление и да приемем нова Конституция към президентска република. Амин! Амин! Амин! Господи налей им най-накрая акъл на тези говеда. Амин!

Да се направи едно частно здравеопазване, хората да си плащат годишна застраховка за 10лв и ако им се наложи да ги лекуват в частни болници кадърни лекари!! Така ще отпадне целия баласт ненужни лекари дето си клатят краката!!! А ония всичките парички, които са в здравната каса 1,5 миларда, да се раздадат на лотаариен принцип по 50 000лв на 30 000 човека. Така, че временно да не умират, толкоз хора от дебилите без дипломи в престилки!!! И едно нещо да ви кажа, лекарите, които бягат от България в чужбина смао за сестри ги наемат, защото знаят как са ги обучавали тук, а другите общи работници ги взимат!!!!! В България сигурно кадърните лекари са 5%.

Ей,ологофрен 10 лв струва да се изпикаеш в кенефа на европейското джипи.

дали е виновен Радановски-не мога да знам, знам обаче, че здравеопазването трабва цялостно да се реформира, но..май никое правителство няма воля за това.Самата система в момента дава десетки предпоставки за големи злоупотреби! Парите събрани за здравеопазване отиват за прекалено раздутата администрация, за попълване на дупки в бюджета и за какво ли още не-най-малко именно а здравеопазване! И защо ,като е поискал одит му е било отказано? Това дали не намирисва на разчистване на сметки заради подкрепата на лекарския съюз?

кажете сега, това не е ли коментар на прост човек, направен е одит и са направени безброй актове на Пирогов и на директора, а нашия човек пише... не знам дали е виновен. Тебе да те пребият, няма да знаеш дали си бит.. Идиот!!!!!!!!!!!!

Глупав, кат петел!

Естествено,че е виновен раденовски.Но до този момент се смяташе за недосегаем.Защото имаше подкрепата на тези шефове на клиники, които му лижеха задника.И как не, когато те му осигуриха директорското място с непозволени средства.

Абсолютно вярно!

Този освен крадец беше и арогантен простак комунист който беше назначен по времето на тройната коалиция от Гайдарски и в последствие тръгна да се нагажда.Крайно време беше да се отърват от него и сега трябва да махнат протежетата му от ръководните постове по клиники.Урологията е особено драстичен пример.

Кой каза, че е крадец, ти ли?

Клавиатура, смотана! Това, че си я пипнал, не означава, че си станал IT специалист, така както не си специалист и по обществените поръчки!

срам за нас.гледам ви от доста време.ние сме простаци .срам. е... долната психологоя нашенска.лекарите искат истината и само истината. истината е лекар. не го ли расбрахте преди да умрете. а този герб е нашя говежди тезек. аман от вас. да идва доган.народ ли сме или измет? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Краднахте 20 години оставихте тая измет да си прави кво си иска сега са ви виновни герб, и не ми ги хвали тея докторите че ако не им бутнеш некой лев няма да те погледнат и ще си умреш там... а за Доган няма да коментирам е такива малумници като тебе гласуваха за тея и сега сме на тва дередже, като искаш Доган ходи в Турция нас турци не ни трябват да ни управляват

Освобождавам проф. Раденовски и на негово място назначавам временно доц. Стоян Миланов до конкурс, негов заместник до този момент. ЕГАТИ СЛОВОРЕДА!

Директорите на болници са поставени в ситуация, която не познавате. Те трбява да се справят в условия и обстоятелства, в които нито Законът, нито правителството, нито подчинените са изрядни. Но се иска да се справят и болницата да върви. Когато го напрвят, се явяват разминавания, защото онова, което е нужно на болницата, не го е имало, а е трябвало да го има. Те само от това милиона разминаване е направво перфектен директор!!! Този да са му намерили само милион, значи е ангел с крилца!! Пирогов върти десетки милиони на месец с такава скорост, че свят ти се завива. А Раденовски намали на времето с милион на месец доставките на консумативи без това да окаже влияниее на дейността. Така развали корупционна схема. Няма как да е удобен а всички. А ако е удобен на народа и държавата си, няма да е удобен на лобистите... Горчива истина.

За да видите до каде стига наглостта на ръководството на Пирогов, влезте на официалния сайт на болницата link влезте на "Профил на копувача", изберете "Доставка на системи и средства за тазобедрено и колянно ендопротезиране за Секция по ортопедия и травматология" и вижте позиция ОП7 от таблицата spec_trauma2012, там в спецификациите директно фигурат търговските имена на продуктите, които тепърва ще се явяват на търга - напр. Quadra C, Versafit CC. И това в предстоящ търг за милиони. Това е все едно министерството на финансиите да обяви търг за автомобили, но изискването да спечелиш е името на автомобила да е Опел.

Ами ти, ако искаш да се сдобиеш с резервни части за Мерцедес, от Ситроен ли ще ги доставиш? Естествено, че в таблицата ще фигурира фирмата! А може би, ще интегрираш карбуратора на Опел, към двигателя на Мерцедес?

Прочетете условията за търга, не става въпрос за резервни части или за попълване на вече налични позиции, а за доставка на тазобедрени стави. А по условията на Закона за обществените поръчки не е законно присъствие на търговко име или марка в условията на един търг

Естествено, че ще фигурират бе параход! За това, че закона (постоянно коригиран) е несъвършен, стопанският ръководител ли е виновен? Ами, ако вече си доставил предните години стави или друго оборудване и си се убедил, че те са проблемни, по какъв начин когато стартираш нова ОП със същия предмет на дейност, ще успееш да се предпазиш от проблемната фирма? Защото тя ще е най-евтина, а това (след като по същия закон, си задължен да я избереш), ще ти излезе много скъпо!

Раденовски е добър лекар, спасил е живота на много хора включително и моя. Незнам дали е виновен или не, но трябва да знаете че нещата не са само бяло и черно, винаги има и сиво. Мислете! :-)

Браво на младата министърка! Раденовски е прояден от корупция! Той е срам за професията! Не е нищо повече от търгаш и търговец със здравето на хората. Ако се направи истинска проверка на имотите на семейството му, незабавно ще стане ясно за размерите на корупцията, която създаде и която прояде отличната болноца "Пирогов". Тежко и горко за нещастниците, нуждаещи се от лекарска намеса!

Защо не проверат фирмите,които са работили в Пирогов,дали са му строили къщата в Горна баня.

Всички директори на болници сасамозабравили се крадци ,готови за съд . Партийни велможи , опълномощени крадци !Едно ,че касата не доплаща , второ , че и те крадат персонала си за да се обогатяват .Да се поискат строги правилаза контрол на разхоите надиректорите на болници .Отчет и предперсонала !!!

но аз не разчитам на нея.

Ако някой е слушал вчера БНР ще разбере защо е уволнен Раденовски-защото подкрепи протеста на Българския лекарски съюз срещу Дянков .И сега Пирогов да очаква за директор "юрист",незнайно къде завършил.Не им завиждам!!

Тъпа п-*-ко, ако си чела - не може да е юрист, минимум трябва да е завършил Здравен менидмъжмънт или да е лекар, да назначават Есмералда и готово!

Хубаво би било да бъде проверена и Александровска болница.

Дааа, в Александровска има големи злоупотреби, но нищо не се случва....

Виж му лицето !!!! крадците и ламтят за още!!!

Или по-добре да реформира цялото здравеопазване преди всички лекари да са избягали от България

СЪЩОТО Е В БОЛНИЦА "СВ.ИВАН РИЛСКИ" СОФИЯ. ТЪРГОВЕТЕ СА НАГЛАСЕНИ ЗА ДАДЕНИ ФИРМИ ОТ КОИТО СЕ ПОЛУЧАВАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИЧКИ. НЕЗНАМ КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА СРАМЯТ ИМЕТО НА НА СВЕТЕЦА , ЗАКРИЛЯЩ ЗДРАВНОТО ЗАВЕДЕНИЕ

"Няколко месеца по-рано - през юли, Раденовски поиска одит от Сметната палата, но такъв му бе отказан." Някакъв коментар???

Това да не е концерт по желание?

два пъти правиха една и съща операция в Пирогов и за малко да не загубя близък защото трети път можеше и да не се събуди след упойки през месец.

1chovek

Какво общо има това с темата? Щом са го оперирали - значи така е трябвало - със сигурност докторите разбират ситуацията на пациента по-добре от вас, можете да бъдете сигурен. Медицината не е въпрос на лично мнение. Доверявайте се малко повече на хора, които цял живот са посветили на това, цял живот го учат и практикуват. Медицината е голямо изкуство, имайте уважение и не очаквайте от докторите да ви направят безсмъртни - това не е възможно. Хора умират по болниците всеки ден, във всяка една част на света. Не сме безсмъртни. Медицината не лекува смъртността на смъртните, само подпомага и евентуално удължава живота им, и то временно. Който иска да потърси вечния Живот - има към Кого да се обърне.

Ти ще кажеш,Партията каза че Българският народ се състои от шотландски бойци и ако не бяха тези лекари щяха да живеят 1000 години,даже го даваха по телевизията аааааааааааааа!!!!!!!!!!!!

kgb777kgb

Ало прокуратурата , какво се мотате ??? И там комисията Кушлев да го почва ! Лекарите крадат като бесни , после малки им били заплатите !!!

Не мисли ли министърката на здлавеопазването да погледне и другите болници?Все пак намери сили за Пирогов да направи нещо.

Е то къде по напред ?...ако го направи ,ще я изринат .Помните ли как през 96 Виткова назначи директор и той беше изринат със се бюрото ? ПРичината е , чее поискал просто ....ревизия преди да заеме поста .Но тогава синята сган наливаше финансова снага / грабеше ,казано по-ясничко / и човекът пострада ... До стената всички !

Не е пострадал,продължава да работи в секцията по урология и е уважаван специалист.

Че точно Виткова сега намаза филията с Диагностичния център, драги ми Травер, ако я проверят, и Чичо Митко де - има да търкат наровете в Сливенския и Софийския централен доста дълго време!

Коментари - Атанасова отстрани от поста директора на ”Пирогов” | Днес.dir.bg

Атанасова отстрани от поста директора на ”Пирогов”

Министърът на здравеопазването Десислава Атанасова освободи от поста изпълнителния директор на "Пирогов" Димитър Раденовски.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова отстрани от поста директора на ”Пирогов” | Днес.dir.bg

Коментари

Ревизирайте и частните болници. Самозванците "лекари" там разполагат с модерна техика и добра база , но" Хипократовата клетва" се задейства от паричните знаци и облагите от скъпи клинични пътеки.Вижте статистиката колко нелепи смъртни случаи има в тези болници.

И тази министерка си тьрси изкупителна жертва..Васалите приеха здравната система на Америка..най-скапаната здравна система,кьдето само три от четири са здравно застраховани.Другите..умираха по домовете си.А Др Раденовски познавам още от студентството.Обичаше кариерата си но никога не си го спомням безскруполен.Едва ли и лев се е гушнал на топличко в джобьт му..сега е жертва на нескопосната ни нагласа..мафиотската отгоре!Тази министерка и тя е марионетка..но Докторьт загази..Това е!

проф.Раденовски е само бушон, който гърми за да се запазят много други лапачи па било то съпрузи на министърки и др. такива - въпроса е да се спасим и да сме на власт.Да имитираме дейност - уволняваме директор и кво от това:като старите кви си остават в и в новия бърдак.

Защо министърката не уволни първо хората занимаващи се с обществените поръчки. Не може човека подвел директора да остане, а директора уволнен.

Когато се премахне тази компрометирана здравна система в България и се приеме английската на Бревъридж, тогава всички пари ще отиват по разпределение и хората ще се мотивират да се върнат в системата и да си плащат доброволно здравните осигуровки. Всякакви други мерки на насилие към бедните граждани ще е с обратен ефект. Вече и на глупаците трябва да им стана ясно, че тази система НЕ РАБОТИ!!! Все повече пари се наливат и хората са все повече болни с ограничен достъп до здравеопазване. Ако ГЕРБ искат хората да гласуват за тях на следващите избори, това трябва да е задача номер едно в платформата им- Здравна и Социална система по примера на европейските държави , а не на Америка, където на хората се гледа като на банкноти. За предпочитане е социалната и здравна система на Бревъридж. Тя работи в Англия от 1948 година до днес абсолютно успешно. И не , това не екомунизъм , а ХУМАНИЗЪМ. Само заради това може да ме прилъжете да изляза да гласувам догодина. Опичайте си акъла.

А след като направите българската социална система и тази на здравеопазването по модела на Бревъридж, както е в Англия, след това е ред да промените и системата на държавно управление и да приемем нова Конституция към президентска република. Амин! Амин! Амин! Господи налей им най-накрая акъл на тези говеда. Амин!

Да се направи едно частно здравеопазване, хората да си плащат годишна застраховка за 10лв и ако им се наложи да ги лекуват в частни болници кадърни лекари!! Така ще отпадне целия баласт ненужни лекари дето си клатят краката!!! А ония всичките парички, които са в здравната каса 1,5 миларда, да се раздадат на лотаариен принцип по 50 000лв на 30 000 човека. Така, че временно да не умират, толкоз хора от дебилите без дипломи в престилки!!! И едно нещо да ви кажа, лекарите, които бягат от България в чужбина смао за сестри ги наемат, защото знаят как са ги обучавали тук, а другите общи работници ги взимат!!!!! В България сигурно кадърните лекари са 5%.

Ей,ологофрен 10 лв струва да се изпикаеш в кенефа на европейското джипи.

дали е виновен Радановски-не мога да знам, знам обаче, че здравеопазването трабва цялостно да се реформира, но..май никое правителство няма воля за това.Самата система в момента дава десетки предпоставки за големи злоупотреби! Парите събрани за здравеопазване отиват за прекалено раздутата администрация, за попълване на дупки в бюджета и за какво ли още не-най-малко именно а здравеопазване! И защо ,като е поискал одит му е било отказано? Това дали не намирисва на разчистване на сметки заради подкрепата на лекарския съюз?

кажете сега, това не е ли коментар на прост човек, направен е одит и са направени безброй актове на Пирогов и на директора, а нашия човек пише... не знам дали е виновен. Тебе да те пребият, няма да знаеш дали си бит.. Идиот!!!!!!!!!!!!

Глупав, кат петел!

Естествено,че е виновен раденовски.Но до този момент се смяташе за недосегаем.Защото имаше подкрепата на тези шефове на клиники, които му лижеха задника.И как не, когато те му осигуриха директорското място с непозволени средства.

Абсолютно вярно!

Този освен крадец беше и арогантен простак комунист който беше назначен по времето на тройната коалиция от Гайдарски и в последствие тръгна да се нагажда.Крайно време беше да се отърват от него и сега трябва да махнат протежетата му от ръководните постове по клиники.Урологията е особено драстичен пример.

Кой каза, че е крадец, ти ли?

Клавиатура, смотана! Това, че си я пипнал, не означава, че си станал IT специалист, така както не си специалист и по обществените поръчки!

срам за нас.гледам ви от доста време.ние сме простаци .срам. е... долната психологоя нашенска.лекарите искат истината и само истината. истината е лекар. не го ли расбрахте преди да умрете. а този герб е нашя говежди тезек. аман от вас. да идва доган.народ ли сме или измет? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Краднахте 20 години оставихте тая измет да си прави кво си иска сега са ви виновни герб, и не ми ги хвали тея докторите че ако не им бутнеш некой лев няма да те погледнат и ще си умреш там... а за Доган няма да коментирам е такива малумници като тебе гласуваха за тея и сега сме на тва дередже, като искаш Доган ходи в Турция нас турци не ни трябват да ни управляват

Освобождавам проф. Раденовски и на негово място назначавам временно доц. Стоян Миланов до конкурс, негов заместник до този момент. ЕГАТИ СЛОВОРЕДА!

Директорите на болници са поставени в ситуация, която не познавате. Те трбява да се справят в условия и обстоятелства, в които нито Законът, нито правителството, нито подчинените са изрядни. Но се иска да се справят и болницата да върви. Когато го напрвят, се явяват разминавания, защото онова, което е нужно на болницата, не го е имало, а е трябвало да го има. Те само от това милиона разминаване е направво перфектен директор!!! Този да са му намерили само милион, значи е ангел с крилца!! Пирогов върти десетки милиони на месец с такава скорост, че свят ти се завива. А Раденовски намали на времето с милион на месец доставките на консумативи без това да окаже влияниее на дейността. Така развали корупционна схема. Няма как да е удобен а всички. А ако е удобен на народа и държавата си, няма да е удобен на лобистите... Горчива истина.

За да видите до каде стига наглостта на ръководството на Пирогов, влезте на официалния сайт на болницата link влезте на "Профил на копувача", изберете "Доставка на системи и средства за тазобедрено и колянно ендопротезиране за Секция по ортопедия и травматология" и вижте позиция ОП7 от таблицата spec_trauma2012, там в спецификациите директно фигурат търговските имена на продуктите, които тепърва ще се явяват на търга - напр. Quadra C, Versafit CC. И това в предстоящ търг за милиони. Това е все едно министерството на финансиите да обяви търг за автомобили, но изискването да спечелиш е името на автомобила да е Опел.

Ами ти, ако искаш да се сдобиеш с резервни части за Мерцедес, от Ситроен ли ще ги доставиш? Естествено, че в таблицата ще фигурира фирмата! А може би, ще интегрираш карбуратора на Опел, към двигателя на Мерцедес?

Прочетете условията за търга, не става въпрос за резервни части или за попълване на вече налични позиции, а за доставка на тазобедрени стави. А по условията на Закона за обществените поръчки не е законно присъствие на търговко име или марка в условията на един търг

Естествено, че ще фигурират бе параход! За това, че закона (постоянно коригиран) е несъвършен, стопанският ръководител ли е виновен? Ами, ако вече си доставил предните години стави или друго оборудване и си се убедил, че те са проблемни, по какъв начин когато стартираш нова ОП със същия предмет на дейност, ще успееш да се предпазиш от проблемната фирма? Защото тя ще е най-евтина, а това (след като по същия закон, си задължен да я избереш), ще ти излезе много скъпо!

Раденовски е добър лекар, спасил е живота на много хора включително и моя. Незнам дали е виновен или не, но трябва да знаете че нещата не са само бяло и черно, винаги има и сиво. Мислете! :-)

Браво на младата министърка! Раденовски е прояден от корупция! Той е срам за професията! Не е нищо повече от търгаш и търговец със здравето на хората. Ако се направи истинска проверка на имотите на семейството му, незабавно ще стане ясно за размерите на корупцията, която създаде и която прояде отличната болноца "Пирогов". Тежко и горко за нещастниците, нуждаещи се от лекарска намеса!

Защо не проверат фирмите,които са работили в Пирогов,дали са му строили къщата в Горна баня.

Всички директори на болници сасамозабравили се крадци ,готови за съд . Партийни велможи , опълномощени крадци !Едно ,че касата не доплаща , второ , че и те крадат персонала си за да се обогатяват .Да се поискат строги правилаза контрол на разхоите надиректорите на болници .Отчет и предперсонала !!!

но аз не разчитам на нея.

Ако някой е слушал вчера БНР ще разбере защо е уволнен Раденовски-защото подкрепи протеста на Българския лекарски съюз срещу Дянков .И сега Пирогов да очаква за директор "юрист",незнайно къде завършил.Не им завиждам!!

Тъпа п-*-ко, ако си чела - не може да е юрист, минимум трябва да е завършил Здравен менидмъжмънт или да е лекар, да назначават Есмералда и готово!

Хубаво би било да бъде проверена и Александровска болница.

Дааа, в Александровска има големи злоупотреби, но нищо не се случва....

Виж му лицето !!!! крадците и ламтят за още!!!

Или по-добре да реформира цялото здравеопазване преди всички лекари да са избягали от България

СЪЩОТО Е В БОЛНИЦА "СВ.ИВАН РИЛСКИ" СОФИЯ. ТЪРГОВЕТЕ СА НАГЛАСЕНИ ЗА ДАДЕНИ ФИРМИ ОТ КОИТО СЕ ПОЛУЧАВАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИЧКИ. НЕЗНАМ КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА СРАМЯТ ИМЕТО НА НА СВЕТЕЦА , ЗАКРИЛЯЩ ЗДРАВНОТО ЗАВЕДЕНИЕ

"Няколко месеца по-рано - през юли, Раденовски поиска одит от Сметната палата, но такъв му бе отказан." Някакъв коментар???

Това да не е концерт по желание?

два пъти правиха една и съща операция в Пирогов и за малко да не загубя близък защото трети път можеше и да не се събуди след упойки през месец.

1chovek

Какво общо има това с темата? Щом са го оперирали - значи така е трябвало - със сигурност докторите разбират ситуацията на пациента по-добре от вас, можете да бъдете сигурен. Медицината не е въпрос на лично мнение. Доверявайте се малко повече на хора, които цял живот са посветили на това, цял живот го учат и практикуват. Медицината е голямо изкуство, имайте уважение и не очаквайте от докторите да ви направят безсмъртни - това не е възможно. Хора умират по болниците всеки ден, във всяка една част на света. Не сме безсмъртни. Медицината не лекува смъртността на смъртните, само подпомага и евентуално удължава живота им, и то временно. Който иска да потърси вечния Живот - има към Кого да се обърне.

Ти ще кажеш,Партията каза че Българският народ се състои от шотландски бойци и ако не бяха тези лекари щяха да живеят 1000 години,даже го даваха по телевизията аааааааааааааа!!!!!!!!!!!!

kgb777kgb

Ало прокуратурата , какво се мотате ??? И там комисията Кушлев да го почва ! Лекарите крадат като бесни , после малки им били заплатите !!!

Не мисли ли министърката на здлавеопазването да погледне и другите болници?Все пак намери сили за Пирогов да направи нещо.

Е то къде по напред ?...ако го направи ,ще я изринат .Помните ли как през 96 Виткова назначи директор и той беше изринат със се бюрото ? ПРичината е , чее поискал просто ....ревизия преди да заеме поста .Но тогава синята сган наливаше финансова снага / грабеше ,казано по-ясничко / и човекът пострада ... До стената всички !

Не е пострадал,продължава да работи в секцията по урология и е уважаван специалист.

Че точно Виткова сега намаза филията с Диагностичния център, драги ми Травер, ако я проверят, и Чичо Митко де - има да търкат наровете в Сливенския и Софийския централен доста дълго време!