Борисов пожела на ”Пирогов” да няма пациенти

Премиерът Бойко Борисов откри обновените клиника и спешна детска хирургия в "Пирогов", като пожела на лекарите да нямат пациенти.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пожела на ”Пирогов” да няма пациенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да разбера какво толкова велико има в ремонта на Пирогов та тиквата да реже лента. То да беше 100 м. магистрала как да е ама ремонт в болница????

Борисов пожела на Пирогов да няма пациенти ================ Глупости! Болниците са за това - да лекуват хора! Пожелай им да правят по-точно диагосциране! Пожелай им пациентите да им е една идея по леко в болката! Пожелай им да прилагат световните новости в медицината без затруднения! Пожелай им да са по-малко корумпирани и да си върнат хорското уважение, както преди! Ама да пожелаваш да нямат пациенти си е някакъв черен хумор или тъпотия!

Ти кога си чувал от боко умно изказване?

Борисов не е пожелал пои-малко пациенти, а по-малко клиенти. Човекът бърка понятието "пациент" и "клиент". Ако такова пожелание бе изрекъл президента Радев, журналистите щяха да го "дигнат" на балон, като нечуван гаф и пр...

Шефове на боко от АзБ са го привикали да им открие ремонтчето, в същото време те провалиха проекти за милиарди евро, а никой не им търси сметка.

"Клиниките в момента са пълни детско коремно, детско кърмаческо и детско гръдно"- това наистина е страшно!!!

Ако не ги е срам да кажат колко пари са отпуснати по " линия на държавата".Във Пирогов е страшна мизерия,както за пациенти,така и за лекари!В Правителствена и Военната е по друго,но там е за други!

Няма ли някой да му пише речите или той е толкова безпомощен? За да няма пациенти и то деца това освен да го приемеме да хващат всички млади семейства пътя и на Терминал 2 и беж да ги няма!!!! Ама то си е истина дори и мангалите напускат ТИКВУСТАН!

А, споко, няма и да имат в скоро време, защото никой няма да остане в тая държава . Младите ще се махнат в чужбина, пенсионерите ще умрат, циганите като няма кой да им работи ще умрат гладни...

Ами то ако пироговци нямат пациенти, нали ще останат без работа и съответно без заплати бе! Касата няма да им дава пари ей тъй за нищо. Нали парите следвали пациента? Как тъй ще им пожелава да нямат пациенти????

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ми то като няма да има пациенти, да го затваряме...

криел се в Правителствена болница, когато го подгони народната любов - да бе за една пукната глава. А комунетата ги гоним по цяла година и - стоят. Комунист кръв сере власт не дава. Така беше и при Жан Виденов и при Орешарски, който дори и избори не спечели. А Бойко въпреки че си дава оставката, пак печели изборите и то три или четири пъти подред.

Всички знаем простата мутра как печели изборите.А ти, си типичния му симпатизант-ПРОСТ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИНДИВИД .

Говори се, че тогава не е бил точно в Правителствена, а в съседното на нея посолство.

Трябва да се премахнат привилегиите на депутатите - да се лекуват така, както избирателите им. Може би тогава ще се размърдат да променят нещо.

"Пирогов" е в България - част от живота на българите - такъв, какъвто е в момента. Всичко трябва да се промени в живота ни - за да живеем по-добре, да работим по-добре, ...

аз като мурзилка и да ми се наложи няма да ходя в Пирогов. И детето да ми се разболее - не там. Ама тези клиники били ремонтирани с пари от "Америка за България" бе.Ще чакам като се създадат такива с помощ от великата Русия или поне с пари от Нинова.

Боко, ти си функционален идиот! Как може абсолютно винаги да ръсиш такива идиотизми!!! Спокоен съм, че няма да изкараш третия мандат

от колко време твърдя, че мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, е междупланетарен капацитет и държавник от друга галактика. на база половин прочетена индианска книга той черпи всички мъдрости на познанието и е тънък познавач на всичко във всички области, от кардиология до макроикономика. сега, въпросът е докога издиславците, яките дупари, и останалата измет, предимно малоумни скотове и цигани, ще гласуват за смешния и бъзлив чичак, владеещ само банкянско наречие. приятен ден.

И аз си пожелавам ... НИКОГА повече да нямам БОРИСОВ ... Н И К О Г А ... за нищо на света ...

Боце, мани Пирогов! Ти гледай Правителствена, защото нали там се криеш под леглото, когато те подгони народната "любов"!

А аз пожелавам но на Реанимацията на Правителствена, в най-скоро време да приеме един VIP-пациент в безнадеждно състояние...!!! А дано БОГ успее да опази българите от miniStara на фотото...!!! Дааа...!!!

" Не пожелавай гроб на ближния си за да не паднеш ТИ в него"?

Много си умен Бате(то по голямата тиква си личи)- все едно на теб да ти пожелаят да нямаш поданици! Ма то както е тръгнало жив българин няма да остане, със свещ ще трябва да ги търсиш!

Докато го наричате "тиква" и "ленторез" все ще губите избори?- защото сте "много умни"?

А ние му пожелаваме да няма гласоподаватели!

Драги ми прости, както казват "Америка за България" мислите ли че американците знаят къде е България, освен Йованка която е наша комшийка. Казвам го от лични наблюдения.

Само че ,виновни са тези, които гласуват за него и го "пипат под сакото".

неграмотнико! Режи лентички, откривай! За кого ги правиш тия ремонти??? Че те българи не останаха! Давай, създай условия на циганите, те трябва да бъдат лекувани в лукс! Само че, скоро няма да има лекари, които да ги лекуват! Ти направи и невъзможното да изгониш милиони българи от държавата им и да я превърнеш в инкубатор за мангали!

браво на всички тези булгари и други хора които са се организирали и помогнали за такова добро дело. дано да имаче повече такива иницятиви които да помогнат да подобрим инфраструктурата и в софя и в други градове и да се гордеем че сме постиганили да помогнем да други! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Борисов пожела на Пирогов да няма пациенти Това е все едно да пожелаеш на умрелия, да е жив и здрав.

Или да пожелаеш на автосервиз да не се чупят колите.

"Борисов пожела на Пирогов да няма пациенти" Китайците казват:"Внимавай какво си пожелаваш, защото то може и да се случи". Бай Суджук Паша, башбакане, нека да те обясня ИГРАТА!!! Когато приключиш "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД'', започнала в 1988 година, тогава ще чакаш на твоя електорат да те храни, а лекарите всеки ден да ядат бой за закуска, обед и вечеря.

О, на две електорални единици им харесва перспективата да се хранят с бой (бой'КО) сутрин, на обед и вечер.

Тъй, ами! Никакви пациенти! Само клиенти!

Каквото му е на Българския народ, да ти се връща!

Ми, това е прекрасно пожелание?! Защо ли на двамата рома, това ЗАКЛИНАНИЕ не се харесва?!