Коментари - Радев: Решението на МОСВ за парк ”Пирин” е прибързано | Днес.dir.bg

Радев: Решението на МОСВ за парк ”Пирин” е прибързано

Президентът Румен Радев оспори решението на служебния екоминистър за предварително изпълнение на новия план за управление на Национален парк "Пирин".

Обратно в новината

Коментари - Радев: Решението на МОСВ за парк ”Пирин” е прибързано | Днес.dir.bg

Коментари

Контрол над правителството. Наритай го цариста инвеститор.

за званието Главен духач на републиката

Др. Президент, зная, че военните имат къса памет ама чак толкова ! Каво стана с референдума, с посещението в Румъния за правосъдната система-уж бяха първите Ви задачи? ДРУГ ПЪТ, ЗА ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ МЕЖДУ ВАС И ПРАВИТЕЛСТВОТО-СТАРАТЕЛНО СИ ЗАПИСВАЙТЕ ЗАДАЧИТЕ НА ОПЕРАТИВКАТА ПРИ РУСКИЯ ПОСЛАННИК! УМНИТЕ ПИШАТ-ПРОСТИТЕ ПОМНЯТ! А колкото до " еколозите" преди година по Нова Телевизия излъчиха запис от скрита камера и на него видяхме как същите искат рекет от 200 000€ на фирмата,която трябва да извърши газификация на гр. Пирдоп!

Др. Президент, зная, че военните имат къса памет ама чак толкова ! Каво стана с референдума, с посещението в Румъния за правосъдната система-уж бяха първите Ви задачи? ДРУГ ПЪТ, ЗА ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ МЕЖДУ ВАС И ПРАВИТЕЛСТВОТО-СТАРАТЕЛНО СИ ЗАПИСВАЙТЕ ЗАДАЧИТЕ НА ОПЕРАТИВКАТА ПРИ РУСКИЯ ПОСЛАННИК! УМНИТЕ ПИШАТ-ПРОСТИТЕ ПОМНЯТ!

Те така и за Пееф-ски много експертно се оправдаваха и обясняваха дрОгарите-топ-експерти.

Много те е страх БСП-то да изгуби изборите защото знаеш че ще те импичмант от поста ти.

Дръж го на каишка мазно-лигавия.

Къде ли,си навира юмрука,вечер?!...

крадене и тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

"анализатор ( нерегистриран ) 06.03.2017 13:44 Погледнете се и се чуйте какво сте написали тук! Президентът, та президентът! Президентът Ни е направил това, което може по Конституция! А вие, когато/ако (защото няма смисъл от гласуване в РБ=ратайска българия) утре (26.03) отидете и "изберете народният си представител" му кажете какво искате - гора или бетон!" "фураж-ка ( нерегистриран ) 06.03.2017 13:57 крадене и тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? С такива като теб нищо няма да стане, защото не знаеш какво искаш!

Две рибешки очи!...

Погледнете се и се чуйте какво сте написали тук! Президентът, та президентът! Президентът Ни е направил това, което може по Конституция! А вие, когато/ако (защото няма смисъл от гласуване в РБ=ратайска българия) утре (26.03) отидете и "изберете народният си представител" му кажете какво искате - гора или бетон!

Радев, ти си ги "избра"!! Затова да не вярваш повече на БСП!!

Браво на Президента! Намесва се когато трябва. Втори лифт в Банско е задължителен но към общината а не на рекетьора Цеко Минев.

За съжаление практиката показва, че най-честия мотив на зелените е изнудване на потенциални инвеститори. Искането за екологична оценка има една единствена цел, забавяне! Изготвянето на такава оценка отнема 2-3 години! Струва доста пари, които се усвояват от зелени 'експерти", от чието становище зависи бъдещето на съответната инвестиция. Познайте дали те не променят становището си в полза на инвеститора в замяна на подходящо "стимулиране"?:) Иначе дейността на природозащитниците е благородна и необходима, но само когато е искрена и безвъзмездна!

Браво на Президента! Намесва се когато трябва. Втори лифт в Банско е задължителен но към общината а не на рекетьора Цеко Минев.

Папазов, хубаво хвалиш президента, ама вземи научи кога и къде се слагат запетайки, че изреченията ти приличат на писани от сомалийски студент първа година в България:)

Леле какъв театър. Пиарите на президента, се престараха. Значи правителството подбрано от президента взема незаконно решение и против националните интереси. След това добрия генерал идва на бял кон и им дърпа ушите. А всъщност това означава, че той е направил лош избор. Тъпо и смешно щеше да е ако не бе толкова жалко ....

Г -н Президент погледнете през прозореца и вижте решението за Банско планината Витоша. Защо ските в България се свързват само с Банско , Боровец и Пампорово ? Имаме зона Ком , Централен балкан, връх Руен и много други хубави места.

Стига!!! Да информирам, че освен Банско има и други места за ски в прекрасната ни Родина. Едно такова място е и гр. Чепеларе със ски зоната Мечи чал. На четириседалковия лифт голями опашки няма, има километри различни по трудност писти сред фантастична борова гора. Вечер по заведенията, с цените на които предлагат разнообразно родопско меню, се чувстваш богаташ! За големите фуклюфци си има и БЕЗПЛАТЕН превоз до Пампорово!

Защо досега нито един "зелен" не отговори на въпроса кой спонсорира акциите им? Нито е правителството, нито са банскалии, нито са наши бизнесмени. КОЙ???

теб могат да смятат, че за да се излезе на протест срещу каквото и да е трябва някакво спонсорство. Чудно ли ти е, кой спонсорира въстанието на Асен и Петър? Или Априлското въстание? Кой спонсорира българите да се връщат от Америка, за да защитят Съединението на България? Чудя се Сорос ли е или Рокфелер? Защото, нали, Русия е против. Кои са могъщите спонсори на Левски и Ботев, дето ги оставиха да гладуват във воденицата. Какво ли са обещали на нашите опълченци на Шипка, на героите при Одрин или пък на Гюро Михайлов? А ето днес обрърнаха името му на подигравка.

Безродник е този, който вместо да кара ски тук, отиде и изсипе една торба с евро по чуждите писти. То само с приказки не става, трябва и малко акъл

БЕЗУМЦИ! До кога? 20г не можем да караме ски на Витоша, заради някакви псевдо еколози. 2,5млн град вода гази, жаден ходи. Че кой ви кара да строите нещо ново, просто подменете лифтовете и отворете хижите. Всички вече карат ски в Италия, Франция, Австрия...Това ли целите? От там ли ви плащат? Даже лятото ме беше страх да кача детето на лифта на бай Кръстю, ми че то това си е руска рулетка! Кой ви дава право да ни отнемате планината?!

Каролев, що си смени името? Не се крий лобистино нахален

Каролев много ми харесва как позира в профил гол в планината. Човекът вероятно смята , че това му е най-голямото достойнство.

Ей това не го разбрах: "20г не можем да караме ски на Витоша, заради някакви псевдо еколози"...Еколозите ли трябва да подменят лифта и да ремонтират хижите на Витоша? Или концесионерът, който е същият като на Банско?

Служебното правителство бърза да усвои за краткия срок на съществуването си максимални по размер подкупи.

Това е нагледно доказателство, че който и да си изберем начело, хитрата крадлива система си функционира безотказно под него.

НЕ МОЖЕ ФРАНЦИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ АЛПИЙСКИ СТРАНИ ДА ИМАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЛИФТОВЕ И КИЛОМЕТРИ ПИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ. НИМА ТАМ НЯМА ЕКОЛОГИЧНИ ЗАКОНИ И ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ? ПРОСТО В БЪЛГАРИЯ ИМА ВЪНШЕН НАТИСК ВЪРХУ Т.НАР.ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ЗА ЗАЩИТА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ОТ КОЕТО ПАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ !!

пребивал ли си в алпийските страни и просто така, за сравнение ходил ли си по "НАШЕТО" Черноморие? Може и да ме апострофираш, че правя паралел между морско крайбрежие и планини. Не сравнявам спазване и неспазване на закона, култура, възпитание и манталитети ако щеш.

И на тия "служебните" им се краде та две не видят.

като крадци, точно преди празниците (за да няма време хората да забележат и осмислят) червените се опитаха да "прокарат" поредната далавера. За беда някой забеляза, вдигна се шум (това си е СКАНДАЛ) и сега типично по нашенски се опитват да замажат нечистотиите със смокинови листенца. Пък и се дава възможност на Радев да се прояви яхнал бял кон. Да няма само Корнелия да се перчи я...

В крайна сметка е редно да се разберем какво ще правим. Лично според мен е нормално да разширяваме зимния туризъм, защото имаме възможност да осигурим работа на по-простите, които са си мнозинство във всяко едно общество. Та първия въпрос е дали е редно да разширяваме зимния туризъм. Аз съм категорично "ЗА". Вече втори въпрос е по какъв начин да го направим - дали с държавна регулация на монопол, защото няма какво да се заблуждаваме , който държи ски зоната в даден район той може да мачка всички останали в туризма там - той коли и беси. Утре ако каже - спирам лифтовете няма да има туристи и хотелите фалират. Зелените да бъдат така добри да разберат, че място в планината трябва да има за всички. Ако някой не кара ски това не му дава право да забранява да се развива този спорт. В крайна сметка на мен като ми е забранено да ходя в резерватите не съм тръгнал да протестирам, че съществуват, нали? Разбирам, че трябва да ги има. Е така трябва да има и ски зони. Още много. На световно ниво. И само междудругото да вметна, че ако не сме залесявали, ако не сме се борили с горските пожари ГОРАТА ТАКАВА КАКВАТО Е СЕГА НЯМАШЕ ДА Я ИМА. Който спори да види стари снимки от Пирин и Рила за да се убеди колко рехава и била гората преди 80-100 години. Та моля ви не бъркайте проблемът, че няколко олигарха печелят от ски курортите с това, че е престъпление да се сече дървесина, да се развиват зимни спортове и ДА БОГАТЕЕМ ВСИЧКИ.

всички" е свръхнаивно. Никой няма интерес от това. И НАЙ-МАЛКО родните ни политици - да заприличаме на Германия, Австрия или поне Словения или Румъния. Попитай се ЗАЩО е по-добре за тях да приличаме на Русия и Беларус.

НЕ МУ Е ЛЕСНО НА ПИЛОТЧЕТО:ХЕМ ТРЕЕ СЕ КРАДЕ,ХЕМ ТРЕЕ СЕ ПРАВЯТ МИЛИ ОЧИ НА МАТЕРИАЛА (ПОНЕ ДО ИЗБОРИТЕ)

Какво сте се завайкали от действията на служебното правителство !! Много бързо забравихте, цървули вмирисани, как предишното служебно такова на плевнелиев+герб увеличиха с 10% цената на тока и натика по-дълбоко българите в дупката на нищетата, а сега, че са отменени няколко недомислия на предишното инфантилно правителство и "отвеяни" няколко калинки от него, оревахте орталъка !

са гласувалите за льотчика и поддържащите това продажно жълто-червено гнусно реваншистко и подло правителство. точкаТ

имаше една песен навремето.."комунистите Родината изграждат,комсомолците след тях вървят"..май са объркали "изграждат" с "разграждат"

Този Арпаджиков със запека си ни овоня със смрад, отрови въздуха и трябва кукловодите му от Дундурков 2 и Посрано 20 да му направят очистителна клизма

Президент Радев не забравяйте и МП 208 гласувано от правителството на герб+подлоги за трайно настаняване на бежанците в България !!! Отменете го !!!

Я, трима родопредатели са ми поставили "-" ! Малко сте и малко ще останете !!

тоя фатмак кво се бърка навсякъде, дето не му е работа? Я да си обзавежда там канцеларийката на кравата си и да си помълчва повече. Че само простотии ръси и слави поробителката.

Юруш на кражбата и престъпленията !А БСП още не спечелила изборите !

Пълен цирк правят е момента престъпниците от БСП. Работата с Пирин се разсмърдя бързо и не искат да рискуват преди изборите. За това се появява веднага храбрият летец генерал Радев и спира за момента решението. До след изборите разбира се!!!

ГЕРБ явно застанаха зад плановете на "Юлен". Никак не е случаен отказа за оценка на въздействието върху околната среда. Зер така щял да се развива туризЪма. Не че очаквам в БСП да са различни. ГЕРБ и БСП са едно и също. По-лошото е, че ГЕРБ са огледалния, но изкривен до уродливост образ на БСП. А като се вземе предвид, че настоящите министри са от НДСВ и ГЕРБ (повечето) е меко казано странно да говорите за БСП. Но така става, когато се види изпускането на кокала - вой до небесата и търсене на теле под вола. Трябва да се сочи виновник за стягане на собствените редици.

Действай, Герджиков. Остави ги протестърите да се тръшкат. Какво ще направят ? Не могат да те свалят. Ще се полигавят по посолствата и по bTV и ще млъкнат ! Както е добре за България, така направете !

жълтур, какъв Герджиков? Гол охлюв. Мазник мазен и подъл. Неприятен и властолюбив. Некадърник обаче. Що да го свалят? Той си е паднал. От ниско, по-ниско, най-най-ниско. До съюз с БКП.

И каква стана тя сега - президентът действа изпълнителната власт, с укази, чрез Фейсбук! Има ли по-голяма пародия на "държава"?!!!!

Ами че така е по конституция, вие какво искате, посолството ли да издава укази ?

Не четеш внимателно и се излагаш. Президентът ТЕ е информирал у фейса, че се е срещнал с премиера и министъра и им е нашокал репите. Дали е вярно или не е друг въпрос.

много сте нагъл, герджиков!!!!!! Как според вас ще се напълнят с пари еколозите, който искат да не се изсичат горите на ДЪРЖАВАТА!!!!! От друга пък страна частните ви хотели върху изсечените планини ясно насочват паричния поток към вас, корумпирани ндсеварино. Я виж колегата ти от Ндсв милен велчев и хотелите на брат му по протежението на цялото ни черно море. Не се самозабравяйте, да не си въобразил, че си министър председател, щото ние не сме те избирали, ами ясно и категорично ви бихме шута с онова мъцало сакскубурготски...

Не бива да се допускат протести точно преди изборите. Наистина не сега е времето този план да бъде приет, макар да е изкушаващо, защото вината ще се носи от Служебното правителство на БСП, не от истинското правителство на БСП. След изборите, тихичко и полекичка, ще си го приемат. А който протестира е платен соросоид.

бива, бива. Долните и продажни герджиково-ендесевейци трябва да си отиват час по-скоро. Овоняха държавата много бързо. Долу Герджиков и пасмина!

Служебаното правителство уж имаше само пълномощия за провеждане на изборите, с за месец и половина се посра и ни зарина с комунистически фекалии. А льотчика, ако е такъв фен на Русия да върви да се бие в Донбас на страната на Русия и да ни остави на мира без служебаното си правителство.

За Пирин става дума тук, не за Русия. Вземи смени плочата.

За пари става въпрос. За мангизи. За много мангизи. Под масата. Предлагат се от няколко години - но парят и досега не се осмеляваха да ги вземат. Тези , обаче, май ще се престрашат -ще ни изиграят една пиеска - "Радев не дава, но министърът дава" - и ще ги приберат парите. А после - ще делят.

"Екозащитниците са много силни в протестите. Толкова са активни на моменти, че събуждат подозрение в чистотата на техните помисли" Абе Герджик, мишок с мишока какви интереси могат да имат като искат Пирин да си остане такъв какъвто е сега. Много бързо се изучи и ти как да манипулираш простолюдието. Отивай да пишеш детски книжки и престани да приспиваш обществото докато го обират тези зад вас отново!!

Много са прозрачни интересите им - не им трябват на алпийските ски-курорти нашата конкуренция и затова си плащат на тези кресльовци.

Хайде да не си придаваш чак такава важност, а! Банско не може да е конкурент на нито един алпийски курорт. С два месеца и половина активен сезон можем да конкурираме Бабин зуб. Пирин има съвсем друго, и то огромно, предимство. Ама хотелиерите и кръчмарите в Банско са тъпи и не осъзнават.

Герджиков просто не понася конкуренция в лобизма ;))) И той мрази чуждата корупция! А да искаш да опазиш един природен парк за децата ти е несъмнено признак на висока корумпираност!

Ал Бъдни ще го играе като Борисов. Ще спира съмнителни сделки. Иначе е ясно, че искат да прокарат интересите на някой в Пирин бързо бързо!!

Как ли Радев е изпратил посланието си до Правителството? Дали не е този път през Вибокс-7

Всичко може да си направим,- магистрали, молове, небостъргачи ....ПРИРОДА НЕ!

... махай се радев, нищо не става от теб, само обещанията ти бяха големи... иди да се бориш със санкциите срещу русия, пък България кучета я яли....

очакваме и крадливия цар с резечката да се появи и да ни оправи за 800 дни както преди време тихомълком.......

Колко ли парички са лапнали тези така нарекли се "зелени"...

Ама в Алпите има хотели, писти, влекове ? Да ама Алпите са 94 пъти по-големи от Пирин.

Там в природните паркове между дърветата има малки,тесни пътчета.По тях се минава и нямат дупки изненaдващо ;-D

Алпите са 94 пъти по-големи от Пирин и имат 200 пъти повече писти и лифтове. Така че относително погледнато сме много назад. Смятал съм го.

Адмирации Генерале. "Подлагай всичко на съмнение". Стар финикийски принцип. Охлади им мераците.

е генерал? Сънувал той. Пъквие тъпаци дето го избрахте сте още по-зле и от него. Руски продажници. Червени мекерета. Да се махате по-бързо, че сте много досадни и прости. Ай убав ден.

По-добре се скрий. От малцината олигофренчета си, които продават дори и майка си за няколко цента, а провождат сестра си до околовръстното да осигури хляба за деня. Просто предатели. Това сте.

Коментари - Радев: Решението на МОСВ за парк ”Пирин” е прибързано | Днес.dir.bg

Радев: Решението на МОСВ за парк ”Пирин” е прибързано

Президентът Румен Радев оспори решението на служебния екоминистър за предварително изпълнение на новия план за управление на Национален парк "Пирин".

Обратно в новината

Коментари - Радев: Решението на МОСВ за парк ”Пирин” е прибързано | Днес.dir.bg

Коментари

Контрол над правителството. Наритай го цариста инвеститор.

за званието Главен духач на републиката

Др. Президент, зная, че военните имат къса памет ама чак толкова ! Каво стана с референдума, с посещението в Румъния за правосъдната система-уж бяха първите Ви задачи? ДРУГ ПЪТ, ЗА ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ МЕЖДУ ВАС И ПРАВИТЕЛСТВОТО-СТАРАТЕЛНО СИ ЗАПИСВАЙТЕ ЗАДАЧИТЕ НА ОПЕРАТИВКАТА ПРИ РУСКИЯ ПОСЛАННИК! УМНИТЕ ПИШАТ-ПРОСТИТЕ ПОМНЯТ! А колкото до " еколозите" преди година по Нова Телевизия излъчиха запис от скрита камера и на него видяхме как същите искат рекет от 200 000€ на фирмата,която трябва да извърши газификация на гр. Пирдоп!

Др. Президент, зная, че военните имат къса памет ама чак толкова ! Каво стана с референдума, с посещението в Румъния за правосъдната система-уж бяха първите Ви задачи? ДРУГ ПЪТ, ЗА ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ МЕЖДУ ВАС И ПРАВИТЕЛСТВОТО-СТАРАТЕЛНО СИ ЗАПИСВАЙТЕ ЗАДАЧИТЕ НА ОПЕРАТИВКАТА ПРИ РУСКИЯ ПОСЛАННИК! УМНИТЕ ПИШАТ-ПРОСТИТЕ ПОМНЯТ!

Те така и за Пееф-ски много експертно се оправдаваха и обясняваха дрОгарите-топ-експерти.

Много те е страх БСП-то да изгуби изборите защото знаеш че ще те импичмант от поста ти.

Дръж го на каишка мазно-лигавия.

Къде ли,си навира юмрука,вечер?!...

крадене и тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

"анализатор ( нерегистриран ) 06.03.2017 13:44 Погледнете се и се чуйте какво сте написали тук! Президентът, та президентът! Президентът Ни е направил това, което може по Конституция! А вие, когато/ако (защото няма смисъл от гласуване в РБ=ратайска българия) утре (26.03) отидете и "изберете народният си представител" му кажете какво искате - гора или бетон!" "фураж-ка ( нерегистриран ) 06.03.2017 13:57 крадене и тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? С такива като теб нищо няма да стане, защото не знаеш какво искаш!

Две рибешки очи!...

Погледнете се и се чуйте какво сте написали тук! Президентът, та президентът! Президентът Ни е направил това, което може по Конституция! А вие, когато/ако (защото няма смисъл от гласуване в РБ=ратайска българия) утре (26.03) отидете и "изберете народният си представител" му кажете какво искате - гора или бетон!

Радев, ти си ги "избра"!! Затова да не вярваш повече на БСП!!

Браво на Президента! Намесва се когато трябва. Втори лифт в Банско е задължителен но към общината а не на рекетьора Цеко Минев.

За съжаление практиката показва, че най-честия мотив на зелените е изнудване на потенциални инвеститори. Искането за екологична оценка има една единствена цел, забавяне! Изготвянето на такава оценка отнема 2-3 години! Струва доста пари, които се усвояват от зелени 'експерти", от чието становище зависи бъдещето на съответната инвестиция. Познайте дали те не променят становището си в полза на инвеститора в замяна на подходящо "стимулиране"?:) Иначе дейността на природозащитниците е благородна и необходима, но само когато е искрена и безвъзмездна!

Браво на Президента! Намесва се когато трябва. Втори лифт в Банско е задължителен но към общината а не на рекетьора Цеко Минев.

Папазов, хубаво хвалиш президента, ама вземи научи кога и къде се слагат запетайки, че изреченията ти приличат на писани от сомалийски студент първа година в България:)

Леле какъв театър. Пиарите на президента, се престараха. Значи правителството подбрано от президента взема незаконно решение и против националните интереси. След това добрия генерал идва на бял кон и им дърпа ушите. А всъщност това означава, че той е направил лош избор. Тъпо и смешно щеше да е ако не бе толкова жалко ....

Г -н Президент погледнете през прозореца и вижте решението за Банско планината Витоша. Защо ските в България се свързват само с Банско , Боровец и Пампорово ? Имаме зона Ком , Централен балкан, връх Руен и много други хубави места.

Стига!!! Да информирам, че освен Банско има и други места за ски в прекрасната ни Родина. Едно такова място е и гр. Чепеларе със ски зоната Мечи чал. На четириседалковия лифт голями опашки няма, има километри различни по трудност писти сред фантастична борова гора. Вечер по заведенията, с цените на които предлагат разнообразно родопско меню, се чувстваш богаташ! За големите фуклюфци си има и БЕЗПЛАТЕН превоз до Пампорово!

Защо досега нито един "зелен" не отговори на въпроса кой спонсорира акциите им? Нито е правителството, нито са банскалии, нито са наши бизнесмени. КОЙ???

теб могат да смятат, че за да се излезе на протест срещу каквото и да е трябва някакво спонсорство. Чудно ли ти е, кой спонсорира въстанието на Асен и Петър? Или Априлското въстание? Кой спонсорира българите да се връщат от Америка, за да защитят Съединението на България? Чудя се Сорос ли е или Рокфелер? Защото, нали, Русия е против. Кои са могъщите спонсори на Левски и Ботев, дето ги оставиха да гладуват във воденицата. Какво ли са обещали на нашите опълченци на Шипка, на героите при Одрин или пък на Гюро Михайлов? А ето днес обрърнаха името му на подигравка.

Безродник е този, който вместо да кара ски тук, отиде и изсипе една торба с евро по чуждите писти. То само с приказки не става, трябва и малко акъл

БЕЗУМЦИ! До кога? 20г не можем да караме ски на Витоша, заради някакви псевдо еколози. 2,5млн град вода гази, жаден ходи. Че кой ви кара да строите нещо ново, просто подменете лифтовете и отворете хижите. Всички вече карат ски в Италия, Франция, Австрия...Това ли целите? От там ли ви плащат? Даже лятото ме беше страх да кача детето на лифта на бай Кръстю, ми че то това си е руска рулетка! Кой ви дава право да ни отнемате планината?!

Каролев, що си смени името? Не се крий лобистино нахален

Каролев много ми харесва как позира в профил гол в планината. Човекът вероятно смята , че това му е най-голямото достойнство.

Ей това не го разбрах: "20г не можем да караме ски на Витоша, заради някакви псевдо еколози"...Еколозите ли трябва да подменят лифта и да ремонтират хижите на Витоша? Или концесионерът, който е същият като на Банско?

Служебното правителство бърза да усвои за краткия срок на съществуването си максимални по размер подкупи.

Това е нагледно доказателство, че който и да си изберем начело, хитрата крадлива система си функционира безотказно под него.

НЕ МОЖЕ ФРАНЦИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ АЛПИЙСКИ СТРАНИ ДА ИМАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЛИФТОВЕ И КИЛОМЕТРИ ПИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ. НИМА ТАМ НЯМА ЕКОЛОГИЧНИ ЗАКОНИ И ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ? ПРОСТО В БЪЛГАРИЯ ИМА ВЪНШЕН НАТИСК ВЪРХУ Т.НАР.ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ЗА ЗАЩИТА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ОТ КОЕТО ПАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ !!

пребивал ли си в алпийските страни и просто така, за сравнение ходил ли си по "НАШЕТО" Черноморие? Може и да ме апострофираш, че правя паралел между морско крайбрежие и планини. Не сравнявам спазване и неспазване на закона, култура, възпитание и манталитети ако щеш.

И на тия "служебните" им се краде та две не видят.

като крадци, точно преди празниците (за да няма време хората да забележат и осмислят) червените се опитаха да "прокарат" поредната далавера. За беда някой забеляза, вдигна се шум (това си е СКАНДАЛ) и сега типично по нашенски се опитват да замажат нечистотиите със смокинови листенца. Пък и се дава възможност на Радев да се прояви яхнал бял кон. Да няма само Корнелия да се перчи я...

В крайна сметка е редно да се разберем какво ще правим. Лично според мен е нормално да разширяваме зимния туризъм, защото имаме възможност да осигурим работа на по-простите, които са си мнозинство във всяко едно общество. Та първия въпрос е дали е редно да разширяваме зимния туризъм. Аз съм категорично "ЗА". Вече втори въпрос е по какъв начин да го направим - дали с държавна регулация на монопол, защото няма какво да се заблуждаваме , който държи ски зоната в даден район той може да мачка всички останали в туризма там - той коли и беси. Утре ако каже - спирам лифтовете няма да има туристи и хотелите фалират. Зелените да бъдат така добри да разберат, че място в планината трябва да има за всички. Ако някой не кара ски това не му дава право да забранява да се развива този спорт. В крайна сметка на мен като ми е забранено да ходя в резерватите не съм тръгнал да протестирам, че съществуват, нали? Разбирам, че трябва да ги има. Е така трябва да има и ски зони. Още много. На световно ниво. И само междудругото да вметна, че ако не сме залесявали, ако не сме се борили с горските пожари ГОРАТА ТАКАВА КАКВАТО Е СЕГА НЯМАШЕ ДА Я ИМА. Който спори да види стари снимки от Пирин и Рила за да се убеди колко рехава и била гората преди 80-100 години. Та моля ви не бъркайте проблемът, че няколко олигарха печелят от ски курортите с това, че е престъпление да се сече дървесина, да се развиват зимни спортове и ДА БОГАТЕЕМ ВСИЧКИ.

всички" е свръхнаивно. Никой няма интерес от това. И НАЙ-МАЛКО родните ни политици - да заприличаме на Германия, Австрия или поне Словения или Румъния. Попитай се ЗАЩО е по-добре за тях да приличаме на Русия и Беларус.

НЕ МУ Е ЛЕСНО НА ПИЛОТЧЕТО:ХЕМ ТРЕЕ СЕ КРАДЕ,ХЕМ ТРЕЕ СЕ ПРАВЯТ МИЛИ ОЧИ НА МАТЕРИАЛА (ПОНЕ ДО ИЗБОРИТЕ)

Какво сте се завайкали от действията на служебното правителство !! Много бързо забравихте, цървули вмирисани, как предишното служебно такова на плевнелиев+герб увеличиха с 10% цената на тока и натика по-дълбоко българите в дупката на нищетата, а сега, че са отменени няколко недомислия на предишното инфантилно правителство и "отвеяни" няколко калинки от него, оревахте орталъка !

са гласувалите за льотчика и поддържащите това продажно жълто-червено гнусно реваншистко и подло правителство. точкаТ

имаше една песен навремето.."комунистите Родината изграждат,комсомолците след тях вървят"..май са объркали "изграждат" с "разграждат"

Този Арпаджиков със запека си ни овоня със смрад, отрови въздуха и трябва кукловодите му от Дундурков 2 и Посрано 20 да му направят очистителна клизма

Президент Радев не забравяйте и МП 208 гласувано от правителството на герб+подлоги за трайно настаняване на бежанците в България !!! Отменете го !!!

Я, трима родопредатели са ми поставили "-" ! Малко сте и малко ще останете !!

тоя фатмак кво се бърка навсякъде, дето не му е работа? Я да си обзавежда там канцеларийката на кравата си и да си помълчва повече. Че само простотии ръси и слави поробителката.

Юруш на кражбата и престъпленията !А БСП още не спечелила изборите !

Пълен цирк правят е момента престъпниците от БСП. Работата с Пирин се разсмърдя бързо и не искат да рискуват преди изборите. За това се появява веднага храбрият летец генерал Радев и спира за момента решението. До след изборите разбира се!!!

ГЕРБ явно застанаха зад плановете на "Юлен". Никак не е случаен отказа за оценка на въздействието върху околната среда. Зер така щял да се развива туризЪма. Не че очаквам в БСП да са различни. ГЕРБ и БСП са едно и също. По-лошото е, че ГЕРБ са огледалния, но изкривен до уродливост образ на БСП. А като се вземе предвид, че настоящите министри са от НДСВ и ГЕРБ (повечето) е меко казано странно да говорите за БСП. Но така става, когато се види изпускането на кокала - вой до небесата и търсене на теле под вола. Трябва да се сочи виновник за стягане на собствените редици.

Действай, Герджиков. Остави ги протестърите да се тръшкат. Какво ще направят ? Не могат да те свалят. Ще се полигавят по посолствата и по bTV и ще млъкнат ! Както е добре за България, така направете !

жълтур, какъв Герджиков? Гол охлюв. Мазник мазен и подъл. Неприятен и властолюбив. Некадърник обаче. Що да го свалят? Той си е паднал. От ниско, по-ниско, най-най-ниско. До съюз с БКП.

И каква стана тя сега - президентът действа изпълнителната власт, с укази, чрез Фейсбук! Има ли по-голяма пародия на "държава"?!!!!

Ами че така е по конституция, вие какво искате, посолството ли да издава укази ?

Не четеш внимателно и се излагаш. Президентът ТЕ е информирал у фейса, че се е срещнал с премиера и министъра и им е нашокал репите. Дали е вярно или не е друг въпрос.

много сте нагъл, герджиков!!!!!! Как според вас ще се напълнят с пари еколозите, който искат да не се изсичат горите на ДЪРЖАВАТА!!!!! От друга пък страна частните ви хотели върху изсечените планини ясно насочват паричния поток към вас, корумпирани ндсеварино. Я виж колегата ти от Ндсв милен велчев и хотелите на брат му по протежението на цялото ни черно море. Не се самозабравяйте, да не си въобразил, че си министър председател, щото ние не сме те избирали, ами ясно и категорично ви бихме шута с онова мъцало сакскубурготски...

Не бива да се допускат протести точно преди изборите. Наистина не сега е времето този план да бъде приет, макар да е изкушаващо, защото вината ще се носи от Служебното правителство на БСП, не от истинското правителство на БСП. След изборите, тихичко и полекичка, ще си го приемат. А който протестира е платен соросоид.

бива, бива. Долните и продажни герджиково-ендесевейци трябва да си отиват час по-скоро. Овоняха държавата много бързо. Долу Герджиков и пасмина!

Служебаното правителство уж имаше само пълномощия за провеждане на изборите, с за месец и половина се посра и ни зарина с комунистически фекалии. А льотчика, ако е такъв фен на Русия да върви да се бие в Донбас на страната на Русия и да ни остави на мира без служебаното си правителство.

За Пирин става дума тук, не за Русия. Вземи смени плочата.

За пари става въпрос. За мангизи. За много мангизи. Под масата. Предлагат се от няколко години - но парят и досега не се осмеляваха да ги вземат. Тези , обаче, май ще се престрашат -ще ни изиграят една пиеска - "Радев не дава, но министърът дава" - и ще ги приберат парите. А после - ще делят.

"Екозащитниците са много силни в протестите. Толкова са активни на моменти, че събуждат подозрение в чистотата на техните помисли" Абе Герджик, мишок с мишока какви интереси могат да имат като искат Пирин да си остане такъв какъвто е сега. Много бързо се изучи и ти как да манипулираш простолюдието. Отивай да пишеш детски книжки и престани да приспиваш обществото докато го обират тези зад вас отново!!

Много са прозрачни интересите им - не им трябват на алпийските ски-курорти нашата конкуренция и затова си плащат на тези кресльовци.

Хайде да не си придаваш чак такава важност, а! Банско не може да е конкурент на нито един алпийски курорт. С два месеца и половина активен сезон можем да конкурираме Бабин зуб. Пирин има съвсем друго, и то огромно, предимство. Ама хотелиерите и кръчмарите в Банско са тъпи и не осъзнават.

Герджиков просто не понася конкуренция в лобизма ;))) И той мрази чуждата корупция! А да искаш да опазиш един природен парк за децата ти е несъмнено признак на висока корумпираност!

Ал Бъдни ще го играе като Борисов. Ще спира съмнителни сделки. Иначе е ясно, че искат да прокарат интересите на някой в Пирин бързо бързо!!

Как ли Радев е изпратил посланието си до Правителството? Дали не е този път през Вибокс-7

Всичко може да си направим,- магистрали, молове, небостъргачи ....ПРИРОДА НЕ!

... махай се радев, нищо не става от теб, само обещанията ти бяха големи... иди да се бориш със санкциите срещу русия, пък България кучета я яли....

очакваме и крадливия цар с резечката да се появи и да ни оправи за 800 дни както преди време тихомълком.......

Колко ли парички са лапнали тези така нарекли се "зелени"...

Ама в Алпите има хотели, писти, влекове ? Да ама Алпите са 94 пъти по-големи от Пирин.

Там в природните паркове между дърветата има малки,тесни пътчета.По тях се минава и нямат дупки изненaдващо ;-D

Алпите са 94 пъти по-големи от Пирин и имат 200 пъти повече писти и лифтове. Така че относително погледнато сме много назад. Смятал съм го.

Адмирации Генерале. "Подлагай всичко на съмнение". Стар финикийски принцип. Охлади им мераците.

е генерал? Сънувал той. Пъквие тъпаци дето го избрахте сте още по-зле и от него. Руски продажници. Червени мекерета. Да се махате по-бързо, че сте много досадни и прости. Ай убав ден.

По-добре се скрий. От малцината олигофренчета си, които продават дори и майка си за няколко цента, а провождат сестра си до околовръстното да осигури хляба за деня. Просто предатели. Това сте.