17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам опитва ли се кабинетът, но с очите си виждам, че не му се получава.

Марчето Пиргова така и така не стана ясна накъде клони, какво внушава и защо. Но по-интересното е, че Цецко Василев е...оневинен и Интерпол повече не го търси. Пак оставиха само на нас да си го търсим за милиардите, няма как, трябват ни спешно точно сега, Цецко. Чакаме и от други по-топли дестинации и локации някой честен частник да олаби кесията и да си приберем надника...

Пиргова е червена идиотка

Никаква непартийност не се опитва да излъчи защото е подлога на Русия и Путин и по тоя начин се държи лъже непрекъснато че предното правителство било сбъркало тук и там което не е вярно Опитва се да вкара отново Газпром в България и и по тоя начин и и Путин геополитически игрички прави заиграва се с газа в със страховете на хората А това си е чиста политика и предизборна агитация Айде стига сте лъгали тука платени политолози простия народ

Не съм фен на Путин, но предишното правителство обърка всичко възможно в енергетиката и не само там. Американският газ го продадоха на тяхна приятелска фирма. После от същата купиха руски газ, но с 10%по-скъпо. Безпардонна, очевАдни корупция!!!

Прагматизмът и надпартийността СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! ЕНЕРГИЙНАТА криза, в която ни набутаха Кирил, Асен и Бойкикев с МОЩНАТА ПОДКРЕПА на Тулупа, изисква ЕКСПЕРТИ.

Когато си обективна винаги си права. Голям плюс от мен.

Милите тролчета, ма вие се знаете... Колеги викаш? Откъде знаеш, че е жена??? :)))) Ми как да не знаеш, на една опашка чакате да си получите рублите! :>))))))))))

Задача номер едно на новият Парламент е премахването на тая комунистическа измислица в конституцията, наречена Служебно правителство.

трябва нещо май избори им викаха

Една червена дрипа като останалите Радеви подлоги

пишман политоложка удивително приличаща на уфсъ :)))

"Опитва" ????Дали ще му се отдаде?

Пиргова се опитва да излъчи интелект.

Жалко че опита се провляи приличат повече на пожарникари аматьори.