17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко че опита се провляи приличат повече на пожарникари аматьори.

Пиргова се опитва да излъчи интелект.

"Опитва" ????Дали ще му се отдаде?

Една червена дрипа като останалите Радеви подлоги

трябва нещо май избори им викаха

Задача номер едно на новият Парламент е премахването на тая комунистическа измислица в конституцията, наречена Служебно правителство.

пишман политоложка удивително приличаща на уфсъ :)))

Прагматизмът и надпартийността СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! ЕНЕРГИЙНАТА криза, в която ни набутаха Кирил, Асен и Бойкикев с МОЩНАТА ПОДКРЕПА на Тулупа, изисква ЕКСПЕРТИ.

Когато си обективна винаги си права. Голям плюс от мен.

Никаква непартийност не се опитва да излъчи защото е подлога на Русия и Путин и по тоя начин се държи лъже непрекъснато че предното правителство било сбъркало тук и там което не е вярно Опитва се да вкара отново Газпром в България и и по тоя начин и и Путин геополитически игрички прави заиграва се с газа в със страховете на хората А това си е чиста политика и предизборна агитация Айде стига сте лъгали тука платени политолози простия народ

Пиргова е червена идиотка

Не съм фен на Путин, но предишното правителство обърка всичко възможно в енергетиката и не само там. Американският газ го продадоха на тяхна приятелска фирма. После от същата купиха руски газ, но с 10%по-скъпо. Безпардонна, очевАдни корупция!!!

Милите тролчета, ма вие се знаете... Колеги викаш? Откъде знаеш, че е жена??? :)))) Ми как да не знаеш, на една опашка чакате да си получите рублите! :>))))))))))

Марчето Пиргова така и така не стана ясна накъде клони, какво внушава и защо. Но по-интересното е, че Цецко Василев е...оневинен и Интерпол повече не го търси. Пак оставиха само на нас да си го търсим за милиардите, няма как, трябват ни спешно точно сега, Цецко. Чакаме и от други по-топли дестинации и локации някой честен частник да олаби кесията и да си приберем надника...

Не знам опитва ли се кабинетът, но с очите си виждам, че не му се получава.