Пилот почина по време на полет в САЩ

Пилот на авиокомпанията American Airlines почина зад щурвала по време на полет със 147 пасажери на борда и петима души екипаж.

Обратно в новината

Коментари - Пилот почина по време на полет в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дошло му е времето, починал е. Мир на праха му! В последвалата част от случая вторият пилот е действал професионално, точно и според обучението си. Наличието на двама пилоти е част от концепцията всички системи да са поне дублирани. Иначе и един пилот може да свърши работата, както е при военните самолети. И при гражданските в особен случай като този.

Само индивид от еднополов брак роден анално и по рождение с лява резба може да си,друго е невъзможно.

А бе, къде могат да се сравняват с американските! Там коне правят изкуствено дишане, а влаковете падат, стават, скачат от мост на мост. И малко преди да се разбие последния човек увисва на спасителното въже на хеликоптера. Сигуран съм, че се сещаш кой е? А и каубойските филми вече са по-различни. Главния герой е или негър или хомосексуалист. СъвеЦките филми са много назад!

В рекламта на олд спайс е хем негър, хем хомосексуалист - и язди бял кон с г*за напред - ясно защо.

Сигурно му се е привидял руски Миг...

По-вероятно наш МиГ

Ако щете вярвайте ама съвременните самолети си летят сами. Зависи колко точки са им сложили от целия маршрут и коя ще е последната при която ще се мине на ръчен режим. Така кипърския самолет за който обвиниха и български пилот си летя 4 часа над Солун в зоната на изчакване и накрая се буторяса като му свърши горивото. Пътниците бяха умрели още на 15 минута от полета. Смолета е бил заложен да лети до зоната на изчакване защото по това време традиционно имало задръстване. Ако е била зададена точката на кацане щял е да кацне сам и да ги намерят умрели по седалките.

Съвременните самолети не кацат и не излитат сами. Разработват се ситеми които поволяват това да стане (системите включват оборудване както в самолета така и на летището), но доколкото ми е известно не са въведени още.

Я сега провери в нета за еърбъс . има такива системи . но бинга за който говори колегата , да нама за излитане или кацане . затова при итервюта на пилоти , пилотите на боинг ги ценят повече . защото имат повече опит при упралението . потърси в нета случая с еърбъса дето окастри дърветата , защото имаше зададени параметри и пилота намал време да изключи автопилота . това се е случило точно по време на кацане .

Всичко е възможно да се случи на борда на самолет. Но ако пилотът не е спазвал здравословните инструкции сам си е виновен. Не си е пиел хапчетата.

Виж какво ще ти кажа, на роднини на баба ми синът им почина наскоро, преди две години. Познаваме се от деца, по-малък от мене, здрав, прав, връща се от Испания където работи, и както си гледа телевизия в хола, заспал и не се събудил. Аз съм с няколко години по-възрастен от него и да чукам на дърво съм в цветущо здраве. Имай предвид че на всеки може да се случи. Никой не е застрахован. Така че, каквото е решил Оня това става.

P.S.: Сега се сетох само да добавя, че ако пилотът е бил на хапчета, почти сигурно е че нямаше да му разрешат да лети. Разбира се винаги има изключения, като оня, психично неуравновесения от Луфтханза дето заби самолета в земята и изби сума народ. Имал е признаци на заболяване но пак са го пуснали да лети. Не говорим за такива неща и аз смятам че човекът просто е извадил лош късмет. Не вярвам да е имал здравословен проблем.

Не виждам в тоя случай къде е вината на Путин?

Не ви ли е срам и тука да го избивате на политика, бе вас къде ви сърби та да се почешете веднъж завинаги да мирясате бе? Всяка трагедия я обръщате на сеир! Трият се безобидни и безлични съобщения а такива глупости не се трият, може би се оставят нарочно заради сеира? На всеки може да се случи! Дано човекът не се е мъчил много. Най-добрата смърт е когато настъпи внезапно. И добре че екипажът е бил опитен и е проявил самообладание да приземи самолета!

модератора с ушанката пак ми е изтрил коментара не го е скрил ами направо фо изтрил!

American Airlines използва при вътрешни полети на територията на САЩ самолети Airbus 32O. ТОВА Е НОВИНАТА !

Или при вътрешни полети използват ниско платени . защото много от тях са на помощи . преди да плюеш , по мен провери в нета. Един водопроводчик в юк изкарва повече от пилот на АА по вътрешни полети.

Не, не е новина. Airbus изграждат четвъртата производствена линия за А320 в......Атланта!!!

Е, голяма работа! Гледал съм филми! Между пътниците сигурно е имало поне 3-4 морски пехотинци, 1-2 бивши президенти, тексаски рейнджър и минимум 12 компютърни гении, които са можели да приземят самолета

Противопоказно ти е да гледаш американски филми.

Що така? Толкова са завладяващи! И реалистични. Гледали ли сте този, дето терористи сипват пургатив в манджата и стюардесата приземява дистанционно самолета от тоалетната? Драмата беше липсата на тоалетна хартия (беше сменена от пиян руски имигрант със шкурка) и че инструкцията на Ербъса била на немски и френски, езици, за съществуването на които никой не беше подозирал. Но с преводача на Гугъл кацнаха успешно на един колесник в шадравана на Белия дом. Обама даже не трепна! Молодец!

А то колко държави останаха да произвеждат филми? ФАЩ която и държава да превземат - една от първите им работи е да поставят контрол на медиите и да премахнат /или контрол върху/ кинопроизводството.

Аз четох, че и дъщерята на Джон Маклейн била на борда, както и Кевин, който снима "Сам в саболета 5". Иначе сериозно - Бог да го прости човека!

Путин е виновен.

Ами като вдигат пенсионната възраст така ще бъде. Ще мрат държейки щурвала.

Ау ти да видиш! Ама как е възможно в перфектната държава, в която живеят свръхчовеци? Ако обаче се беше случило у нас новината нямаше да види и бял свят!

Абе сигурно талибаното го е отровило.

Невероятно е но действително има и по-безсмислени тъпащини които се продават под формата на "новини"... можеби абортът на хамстерката на обонго утре ще е проблемът от първа страница, докато поредните 10 000 души ще пукнат от липса на аспирин рядко е имало по-сериозно унижение от това да си част от човеците в реално време. Хубавото е, че тези които ще го помнят не спират да се раждат....

Бог да го прости човека. Не е лесна и тази професия, напрежение, безсъние. Ето затова са двама пилотите !

Да бе, пом-а е продължил сам до Бостън. Не разбрах дали стюардесата не е била при него...

Е щом говорим за АА,нищо чудно човекът да си е умриал от старост..Все пак добре,че са кацнали успешно,това е било голям стресс за екипажа.Да почива в мир.

Е, не е ли топ новина?

Hе, разбира се! Топновината е, че някой щял да лежи 6 месеца защото искал да цапа с кръв превръзката на сталинка

Това е по-добрия вариант от колкото единият да отиде до WC-то и другия да не отключва кабината.

За мъртвите или добро, или нищо...

симо

Директно потвърждаване за,,,ефективноста,,,на неолибералния икономически модел.Негово изобретение са НИСКОТАРИФНИТЕ авиационни компании за които съкращаването на всякакви разходи е основна цел.Те налагат поведение ,което няма нищо общо с конкуренция ,пазар ,работни условия и НОРМАЛНО обслужване.

упокой , господи , човека ! пак добре , че не е при кацане , голям курбан щеше да стане !

Абе тия американци щом и гражданските им пилоти започнаха да мрат докато летят, какво да очакваме от военните им? И ще ми правят операция в Сирия, да бе да, ама за кренвиршие вярвам...

Малко оф-топик, но винаги съм се чудел на правилата един коментар да влезе в рубриката "Избрани"?!?

Този е заради интелигентната гледна точка ;-) Личи си задълбоченият анализ, както и нестандартният поглед върху ситуацията. NB: И използвай българското "извън темата" вместо съответните чуждици. В глобален свят живеем, но все пак...