Пхенян даде заден за преговори със САЩ

Северна Корея отказва да бъде "притисната в ъгъла"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хитро. Северна Корея да се откаже от всичко и да ликвидира всичките си оръжия. Тогава ще ги хлопнем по главата. Първо ще им извадим ноктите да не драскат, а след това ще ги хлопнем по главата и готово. Проблемът със Северна Кория е решен. Грам въображение нямат американците. Ограничени колкото си искат. И кой ще се хване на това? Няма балъци вече. Свършиха. Двете Кореи да се обединели. И понеже контролираме Южна Корея, ето ти я и Северна Корея в кърпа вързана. Лесно решават въпросите. Сбъркали са обаче адреса. Това, което е сигурно е, че Северна Корея никога няма да приеме да и се диктуват условия. Така разговор няма да стане.

на гладния като му дадеш комат хляб - ще те гледа в очите и слуша. Щото ще спре да слуша плача на гладните му деца. толкова сте ограничени. В страната в която няма свобода, той тръгнал да ми мисли кой диктува условията - дебел Джъцтин Бибер или рижъва американска свиня. За на рода - хич не ти пука. Те са крепостници.... руска анти-логика.

Когато САЩ си унищожат оръжията за масово поразяване , ставам демократ ! Чакам!

пак се екзалтираха ...а дебелака е закачен на куката като шаран и няма къде да бяга защото китаеца по нареждане на Тръмп му каза да се прибира в кучишката си колибка и на не бафка защото глада е по силен от тока

след като сащ се изтеглиха от ядреното споразумение с Иран, сега за преден път показват че те не са "партньори". те имат право да искат, а другите имат право да приемат това което САЩ искат. ако някой не приеме това следва военна инвазия. в случая СК ги спасява това че имат ядрено оръжие

Естествено,че американците не желаят взаимно изгодно споразумение- тогава чий ша крепят на корейския полуостров.

Хайде сега пък дал на заден, прочетете си изявленията които Северна Корея прави още от 2000-та година насам и ще видите огромна разлика между това което предлагат северно корейците и как американците трактуват в медиите си тези предложения...

Тръмп тръгнал да надлъгва печения комунист Ким?!? Детска наивност. Ким ще схруска рижия перчем като изпържена скумрия.

stankow

Абсолютно провокативно е да се провеждат тези учения преди преговорите. Толкова ли не можаха да ги отложат ?

Ако корееца си предаде оръжията то той е най-големият глупак.България е жив пример за малоумие след като си унищожихме ракетният арсенал!Ако му унищожат оръжията следващата стъпка е да последва съдбата на кадафито и садамчо!Не вярвайте на Тръмплинчо и по принцип на американските политици!

Добре правят. Само така.

му набиха канчето...

Не всеки е готов да се подлага на американските напъни което е добре за света а и за сащ да проумеят че отдавна не се приемат от света за това за което те се мислят.. Повече държави трябва да им кажат че преговори ДА ама отстъпки при натиск НЕ

е все още има по Земята мъже с мъжество и народи с национално достойнство. Щото у нас са само за показ - като оня баща, дето не ЗНАЕ кой му е изографисал детето и не го е срам да се унижи пред цял народ и пред жена си, ама иначе е ГОЛЕМО НЕЩО, докато не го притиснеш. Да видим сега рижия фукльо и позьор как ще се измъкне. Палячовците сега са на мода, който и както може ги копира в Европейския континент и на Балканите.

Ама моля ви се ... как ще се откаже от химическите и биологическите си оръжия... Нищо че са забранени с конвенции по цял свят. Една среща с комуниста и веднага се влошават нещата. А САЩ направиха всичко възможно за обединението на двете Кореи. Почти беше постигнато съгласие. Ама на някой явно не му е удобно. Къде беше Ким последната седмица, а?

Силно се надявам да си платен... щото ако си промит мозък - жалко за теб

Не всички са платени тролове като тебе с една гънка на мозъка, ама от кепето. Кефи те да са разделени Кореите, а? Нещастен трол. Само за дрънкане на оръжия мислите.

ама верно ли мислиш така? Пълно непознаване на миналото на Корея ореди и след 1046 год. и конфликта от 1951-53 година!

говоря ти ДНЕС, не преди години. ДНЕС !!! СЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЦИ. СЕГАШНИТЕ ХОРА.... останалото ти е балвоч кой какво кога направил. ДНЕС- СЕГА !!!! Това е важното.

stankow

Какви химически и биологически оръжия ви тресат ? Откъде го чухте това, даже дойчевелето не го твърди !

и не бързат да ги унищожат, защо така?

Кимчо, започваш да разсъждаваш в правилната посока. Не знам с какво и как, те бяха залъгали, да си ликвидираш оръжията, но явно си се усетил за какво става въпрос. Не се хващай на акъла на демократите. Виж какво стана с Либия, Ирак, Сирия, Палестина…и много още държави, в които американците установиха тяхната демокрация. Не си махай оръжията, защото ще последваш Кадафи и Садам.

"Ние не сме заинтересувани от преговори, на които ще бъдем притиснати в ъгъла и ще ни се отправят искания едностранно да се откажем от ядреното оръжие." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Щеше ми се тези думи да ги беше казал някой български политик, когато влизахме в НАТО... Тогава на нас ни казаха "ще се разоръжите", а ние отвърнахме "тъй вярно"

Оттеглянето на Краваристан от ядрената сделка с Иран убеди корейския Шиши че е на прав път със сдобиването си с ядрено оръжие. Сега и Иран няма кой да го спре да има такова. Шиши ще им помогне.

Този кравар луд ли е -ким да се откаже от бомбите и да му се надупи като нас.. нека и янките се откажат.

Рижея перчем започва да усеща проникващото отзад твърдо несъгласие да му играят по свирката. ха-ха-хахх!

Или политиците от САЩ смятат другите за малоумници или те дамите са малоумници! Съвместно отбранително военно учение! От кого ще се отбраняват? От Китай или Япония! Остава Северна Корея. Е, когато смяташ някого за враг, как да води с теб преговори! Ако са искали преговорите да продължат е трябвало тези "отбранителни ежегодни военни учения" да бъдат отложени към тези дати, тасрочени за преговори. Който и да е, ще смята, че това е провокация от страна на САЩ.

Живота ме е научил,че на комунист,никога не трябва да вярваш!Живота го е доказал!!!

Явно на нищо не те е научил живота. Тук не става въпрос за идеология, а за народ. А глас народен, глас божи.

Ами сега как вярваш на комунето бойко и шайката му.

По темата. Ким има спомена от 2005г., когато двете страни сключиха договор и веднага след това САЩ започнаха натиск за отстъпки от страна на Северната, които въобще не бяха предвидени в документа. Ето затова те си завършиха ядрената програма, преди да седнат да преговарят. Ако сега допусне грешка, няма да му я простят. Още повече, че той лично проведе две срещи с Си Дзинпин и външния му министър една с Лавров. Неофициалните контакти ще са много повече и е елементарно да смятаме позицията на С.Корея за нещо случайно и непремислено.

До Простотия, 2018-05-16 08:20:19 (нерегистриран) Малко оф-топик... Ако ми покажеш източник, в който помощта по споразумението Ленд Лийз надхвърля 7% от производствените мощности на СССР по онова време, ще се извиня. Руснаците даваха 4%, западняците от 5 до 7%. Помощта за СССР по онова време е оценена на 11,3 милиарда долара, докато за Великобритания тя е 31, 4 милиарда долара. Оцени и приноса на двете подпомогнати страни в бойните действия срещу нацистката военна машина и ще ти стане ясно какво и колко. Никой не отрича ползите от помощта, но за изхода на войната те не са били решаващи. Вярно, година-година и нещо по-дълги бойни действия не са без значение, но помощите не променят с нищо хода на ВСВ на източния ТВД. И не е лошо в този случай да се спомене, че американски фирми снабдяваха и "другата страна" - виж примерно какво са доставяли за "Майбах"! Имаше едни опити за разследване от хора в Конгреса, но мина 50-годишната давност и всички са "доволни".

Да се откажат от ядрената си програма и да ги бомбардират после.

САЩ са като застаряваща селска мутра. Нахална, тъпа и арогантна. Смята че с лакти и брутално селско тъпоумие те ще са напред, а другите по почина по-умния отстъпва, ще отстъпят и ще отстъпват занапред. Да, ама мутрата вече е старец. Слаб, бавен и неадекватен. Само стария спомен, че е бил страшен се е запазил и то само за самия него.

Ама наистина ли има балъци, които си мислят, че СК ей така си унищожава ядрените ракети и полигони, здрависва се с Tръмп и всичко приключва? ! Ким е показал, че каквото реши го прави, и в момента си играе с щатите. Щото има ядрен бутон!

Хаха, на обикновен език сбрали се великите сили едно време и се разбрали само те да размахват дебели пръчки атомни и съответния договор парафирали дебело, а останалите дребосъци невелики да си натискат парцалите и да играйкат с клечораци и сламки. Да ама един пък такъв дребен, но вреден взел, че си направил дебела тояга и я размахва под носа на батетата... И сега най-отвореното бате - хамстерикатите ги е шубе да не се отплесне корейската ядрена гьостерица и да ги шибне по дебелия дирник. И по-най баламския чалъм бай дончо иска от малката държавичка доброволно и малоумно да си хвърли яката тупалка на боклука, та да спи спокойно големото хамериканско бате у кенефа. Къ я мислат тая работа янкидудълите, те ако са на местото на азиатските северняци, дали така балъшки ще се минат..., вас питам ковбойци, ама ако може да не ме заливайте много с отпадъци?

Северна Корея не е Тикволандия!!!

Пореден посредствен коментар/анализ на ДИР-а. КНДР не е дала заден . Северна Корея наказва САЩ за двуличието, арогантността и всепозволеността. И със сигурност им показва ,че чувството за безнаказаност вече е неуместно. Хегемонът следва да слезе на Земята и да започне да се отнася адекватни и с уважение към опонентите си. Достоен отговор на Империята. Която , разбира се не е имала намерение да води истински преговори. По-скоро да диктува своите условия от позиция на силата . Както й се получаваше за няколко десетилетия. И в случай на най-малко неподчинение да окупира, разрушава, общности и цели държави чрез преки военни агресии или чрез мръсни подривни операции.

рекламата за изложбата на уникалните предмети на Васил Божков...Аргонавтите е с Ф....не може да бъде вярно....

Ким безспорно е по-умен от Горбачов. Горбачов лековерно предаде Русия, след като ФАЩ обеща, че НАТО няма да се разшири в Източна Европа и бившите съветски републики. На Фашингтон никога не бива да се вярва.

И на теб ти е криво че съветската колониална система се разпадна, но какво да се прави, това е естествения път на развитие

И по логиката на вашия ''естествен път на развитие'' е време сащ да преминат на поредното стъпало надолу и на разпад, защото никой нормален не вижда и не очаква нещо нормално от тях..

Кой соросоид измисли заглавието ? А пак ли ти бе Брандийски ...

преговори с уса са безсмислени - усарите не са спазили нито един от подписаните от тях договори

Пълна простотия си написал. Върни се назад във времето на ВСВ и конвоите, които продължават да доставят оръжия и продоволствие в СССР, независимо от загубите от германските подводници. Има много други примери, но за плиткото ти мозъче, толкова.

нали знаеш, че това не е безвъзмездно и че Русия го изплаща до 2006г...

Всъщност САЩ още по усърдно снабдяват Германците , така че , който дори за миг им повярва е изгорял 1000%Г

Браво, Ким има топки, а не като европейските подлоги :)

Разбираемо е поведението на Северна Корея. След като САЩ се оттеглиха едностранно от споразумението с Иран, какво доверие да имат към тях?