Отказва ли се Пхенян от ядрения си арсенал или се опитва да крие улики?

На церемониалното закриване на полигона не са поканени международни инспектори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че във всичките, написани до тук коментари има резон и единомислие по проблема. Присъединявам се напълно към тяхното мнение.

Той си следва интереси не е подлога на никой -ние сме друга супа духана.

Краварите са уникални ИДИ%ОТИ!!!!! Вместо да отменят ученията, да спестят някой друг фишек и гориво И НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ НА ДОБРИ, ТЕ ТРЪГНАЛИ С РОГиТЕ НАПРЕД ДА ПОДПИСВАТ ДОГОВОРИ????????? ....жалки смешковци и пишман бабаити!:))))))

Тогава, прочее Амеда'а Барутанлията рекъл: Перущенлии, предайте ми оружието си и ще да ви пусна по живо и здраво! И перущенлии предали шишанетата и саблите си. А Барутанлията изревал на башибозука: Вадете ятаганите! Така били изклани перущенлии, а жените и дъщерите им послужили за задоволяване на зверските нагони на башибозука. После това и те били изклани...

На американците не може да се вярва. Единственият гарант за суверенитета на Корейската Народнодемократична реепъблика са нейните ядрени ракети.

След като показа на света че е създала ядрено оръжие и междуконтинентални ракети за него,Северна Корея стана Недосегаема за САЩ и всеки друг ,и така автоматично влезе в клуба на великите сили ! Това е всеобщото мнение на Западните медии и анализатори .Няма разногласие . САЩ обаче цял месец говорят с недомлъвки за някаква си политическа победа при преговорите със СКорея ??? С.Корея щяла била да си унищожава ядрените оръжия които придобиха след десетилетия изследвания ,опити...!! Били си разглобявали някакъв полигон за опити ,но никой не споменава е в него стана инцидент миналата година и стана Неизползваем и затова го унищожават !!! .... Северна Корея Винаги е казвала ,че би си Унищожила ядреното оръжие Само Заедно със всички други ядрени държави ,и когато САЩ дадат пример за това !! Това е условието на С Корея и то беше ясно изразено многократно . САЩ изглеждат като изпадащи жалкари.

Аз не вярвам срещата между Ким и Трумп да се състои. А само като си помисля за подмазвача на Южна Корея който на втория ден смяташе, че Трумп трябвало да получи наградата Нобел и ми стана ясно лицемерието на тези преговори. Договорите с американците ги видяхме колко струват- така че добре е да се има едно наум.

Айде стига пропаганда, омръзнахте и на Бог вече.

Защо им е спорузамение със САЩ. Те ще св откажат кигато им е угидно, както стана с Иран.

Демонстрират сила и подготовка за нападение и искат СК да се разоръжава. За какво да преговарят? Глупости. Звучи ми като събуйте гащите и заемете поза щото сме много велики. Както я карад със санкции срещу целия сват, може ответните да са помощ за бурно развитие на СК. Китай го може, Русия усилено развива тихоокеанския раьон.

Вече всички имат опит с краварската мъжка дума и спазването на догвори от тяхна страна. Наивници не останаха. Даже дъртия лицемер Меркел взе да се усеща последно време.

Луди ги направи краварите кореецът!!! пратиха му самолетоносачи!той каза каквото каза и корабите се озоваха чак край Австралия! той да не е луд да си поиграе най-големия коз??? И Туск му го каза на краварчето-с такива приятели не ти трябват врагове!!! Нато е пътник,ще се създава европейски отбранителен съюз и ЕС в скоро време ще спре да налива пари на краварите!тъй бай Тръмпи ще си седи кротко в Америката щото "мандрата"скоро ще пресъхне!!!!!!!!!!!!!!

Най-добре е, тези които първи създадоха атомно оръжие и ПЪРВИ ГО УПОТРЕБИХА, да дадат пример и да започнат да го премахват!!!!!!!!!!!! ТОГАВА И ДРУГИТЕ ЩЕ ГИ ПОСЛЕДВАТ!!! ФАЩ НЯМАТ ПРАВО ДА ДИКТУВАТ НА СВЕТА, КОЛКО ГОЛЯМА ДА БЪДЕ "ОТБРАНИТЕЛНАТА ТОЯГА" ЩОМ ДЪРЖАТ В РЪЦЕТЕ СИ СТОТИЦИ КАМШИЦИ И ПЛАШАТ ВСИЧКИ НАРОДИ!!!

Аз мисля, че КНДР никога не са обещавали да премахнат ядреното си оръжие!!!..........още повече в момент на нова краварска провокация-"ГРАНДИОЗНИ УЧЕНИЯ"!!! ТОВА ЧЕ ФАЩ НЕ ДЪРЖАТ НА ДУМАТА СИ Е ДРУГИЯ ПРЕПЪНИ КАМЪК!!! .......отказ от сделката с Иран!!!!!!!!! ДОКАТО КНДР ИМАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И ГО УСЪВЪРШЕНСТВАТ , ЩЕ БЪДАТ СПОКОЙНИ ЗА РОДИНАТА СИ!!!...........без него, са като България-гладни васални мишки!!!

Има Ким Чен без Ум - има проблем. Няма Ким Чен - няма проблем...

Има Ким Чен без Ум - има проблем. Няма Ким Чен - няма проблем...