Коментари - "Пфайзер" се съгласи да преразгледа договора за ваксината срещу COVID-19 в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 4 държави са посмели да протестират. Цяло чудо, че сме между тях. А останалите мълчат като заврян зет на люта тъща. Как да не си вземе парите кака Урсулка. И от оръжията ще си вземе дял.

българските политици. Всичките са алчни мекотели. Но справедливоста изисква да споменем, че преди седмица тук се пишеше по тази тема и големия въпрос беше - кой корумпиран български политик, с некадърни юристи, се е съгласил на такъв договор. Е тоя път не са нашите. "Честинте" от ЕС са ни запознали с вече договорените и приети от тях, но за наша сметка, задължителни правила. Урсула натрупа пачка от Ковид. Вече работи за ВПК. До края на мандата ще измисли и друг бизнес. Ще бъде ли осъдена -категорчно не. Ще плащаме ли - няма как. Ще плащаме.

Цялата Европейска комисия трябва да подаде оставка и да бъде предадена на съд, за тези договори. СЪщо европарламента да бъде разпуснат и да се проведат нови избори.

Мечтай си.

Вчера по централната немска телевизия министъра на здравеопазването на Германия Лаутенбах, който до скоро твърдеше, че ваксините нямат странични ефекти, говори за това, че трябва да се помогне колкото може по-бързо на хората с пост-вакс-синдрома. Обяви тежки проблеми при 1 към 10000 инжекции, което ако и да е много занижено, трябва (за Германия) да се раздели на 4(повечето имат по 4 инжекции), т.е. 1 на 2500 човека са според сегашните признания с тежки увреждания. Спред Лаутенбайх трябва да се очредят фондове за подпомагане за разработване на медикаменти против уврежданията и за подпомагане (пенсии) на хората с увреждания. На въпроса на водещият за плащания от производителите, Лаутенбах каза, че очаква фарма концерните доброволно да подпомогнат фондовете! Изводите си ги правете сами

Времето лети... не в4ера, а оня ден е предаването... https://www.zdf.de/nachrichten/heute-journal/sgs-lauterbach-impfgeschaedigte-covid-102.html

Урсула ФАЛИРА!

ЕДИНСТВЕНО ГНУСЕН И ПРОТИВЕН КАТО РУСОРОБА ПУТИНОИД Е И ЕКО-ДЖЕНДЪРЪТ СОРОСОИД! БАБА УРСИ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНА НА ТРИ СЪДА : ПО ЕДИН В ИЗТОЧНА ЕВРОПА, СТРАСБУРГ И ВЕЛИКА АМЕРИКА, ЗАДЕТО НЕЗАКОННО ПОРЪЧА ОГРОМНИ НЕПОТРЕБНИ КОЛИЧЕСТМА ПФАЙЗЕР С ПАРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ !

Бабичко, върни си ни паричките! Искаме МОДЕРНА !!!! ПФАЙЗЕР на боклука!!!

Нали договора е секретен ! Подписан Еднолично от Фон Дер Лаен която е добре платен лобист ма ФармаМафията и оръжейнатамафия. Също така има европейска прокуратура която не вижда проблем и корупция в тази сделка. След като ссвърши работата на Файзер сега работи усилено за оръжейната индустрия и прехвърля милиарди към тях ,без доовори ,без дискусии ей така Еднолично. И в двата случая умряха страшно много хора и продължават да страдат и умират . Съответно послушните медии които всяват страх и психоза и са острието на цялата тази измама не поемат никаква вина . Най малкото е че не отразяват какво се случва в Американският сенат и как се развива разследването срещу Фаучи, това.за тях не е новина ...

Покрай тази сделка урсулатА какви пари открадна не е истина. Само тъпата гъркиня го отнесе.

Чудите ли се от какво е инфлацията? чудете се още..

А урси що още не е арестувана?

Затова са хванали войната в Украйна като сламка... Щото иначе щяха са са в затворите вече по държави

Скоро ще стане и публично, че въпросните ваксини повече убиват и тровят, отколкото горкия набеден грип, но... За много от вас ще бъде късно ;)

Мъжа и на тази работи в Пфайзер. Тя еднолично сключва с Пфайзер договори за милиарди, на гърба на европейските данйкоплатци Е, това какво е ???

Урсула и Борел са за затвора! Урсула и Борел са за затвора! Урсула и Борел са за затвора!

ЕС е с назначени от САЩ плиткоумни лидери, които превърнаха европейските държави в тотални американски подлоги.

Ясно, ЕК е сключила абсолютно неизгоден договор от името на гражданите на ЕС. ОСТАВКА!

Оставка!?

Това е ес-есовския съюз , това е демократичния западен свят....фашизоидна перачница на пари, гнездо на корупция...Урса и другарите и крадат от нашите данъци за да плащат на сащ-исаните уроди за ваксини и оръжия...Всички европейци трябва да издържаме давоските мумии...а урсата да взема комисионни...Смърт бе курви на концесия....мрете .

Ех,ама лакоми, не им ли стигат толкова пари,а това,че убиха толкова много хора,а?!

се взимат решенията в ЕС май е енигма. Имаме хора там, а просто ни свеждат решения. Аз мисля, че там не са глупави хора, но майпрекален игриви.

Шшшт! Плащайте данък Пфайзер и не се обаждайте. Скоро чакайте данък "Глобално затопляне".

Данък глобално затополяне го плащаме от години с тези квоти за емисии, които се търгуват. :-) От тази година го вдигнаха.

Затвор за тия изчадия няма ли?

Колко познато Съгласно преразгледаните условия "Пфайзер" иска да й бъде платено за поръчани дози, които никога няма да бъдат произведени, се казва в информацията на "Файненшъл таймс".

За какво са ни изобщо ваксините, ма?! За да богатеете ти с мъжлето ти, главните подръжници на далаверата с ваксините! Съд за вас и за далаверата и за принудителното ваксиниране!!

Да отиде да арестува всички в българския офис на Пфайзер да лежат за държавна измяна, на другите ще им е за урок

Господин измислен генерал къде сте ? Може би в Гърция!

чакаме разследването на урсулата и да я вкарват в панделата, престъпница

Как може да ни карат да плащаме нещо където не сме договорили. Отизога 180 милиона на вятъра в коша. Министъра енеадекватен. Да бе посетил фирмите доставащи ваксини. ДА ИМ КАЖЕ ЧЕНЯМА ДА ПЛАЩАМЕ.

Нали ЕС с ЕК договаря всичко т.е. самата Урслула-бурсучката

Нашите глашатаи за менте ваксините трябва са понесат строго наказание. Не може да манипулират населението с откровена измама с тези вредни продукти, наречени ваксини, и сега да се крият. Нека има процес срещу Кунчев, Кантарджиев, трите баби, онзи даскал по математика, както и всички мисирки, сеещи вредни послания за задължително ваксиниране. Нима ще простим този отвратителен геноцид!!!

Този случай добре илюстрира защо изглеждаме като цървули. Когато нямаше ваксини, тогава бяхме много ербапи и осъждахме несправедливото разпределение на ваксини в Европа. Намериха се страни, които се вслушаха в аргументите ни и ни подкрепиха. Тогава имаше доста разпалени дискусии, въпреки че сега никой не си спомня. Оплаквахме се, че не може богатите страни да се "предреждат" и с по-мощните си икономики да "подкупват" производителите на ваксини, които да им доставят преференциално на тях. Европа се вслуша, действаше солидарно и съобразявайки се с интересите на всички, за да направи ваксината достъпна за всеки европеец. Сега бай Ганьо, като попремина бурята, започва да го е яд що не си е купил кебапчета, ами ваксини. Колко излишно нещо били тия ваксини, как можело парите да се похарчат и за нещо друго. Ние квичахме на умряло как европейския елит иска с парите да ни остави без ваксини, след това тука не ги ползвахме, докато на запад имаше желаещи, чакащи с месеци да им дойде реда за ваксина, а накрая с цялата си наглост викаме, че някой нас ни бил прецакал?! И така ганьовците си мислим, че сме прецакали системата - първо гръмогласно сме обявили, как ние се грижим за нашите хора и няма да допуснем никой да остане без ваксина. Второ, по-късно, разбира се, пак гръмогласно сме обявили, как ние се грижим за нашите хора и няма да допуснем да се харчат народни пари за излишни ваксини. Но доста се заблуждаваме, защото сме на второ място по умрели на глава от населението в целия свят, като същевременно си платихме на глава от населението толкова, колкото имат и държави с три-четири пъти по-малко жертви на калпак.

не са наядоха тия фонски изроди. ковида си отиде. сега наред е урсулката.

Къде е оня плешив генерал годжи дето ни плашеше че яко ще се мре и оня дъртофелница баба Радка? И другите боклуци като Кунчев, Кънчев и сие?

Ква е тази "ваксина" срещу ковид?

Няма предоговаряне. Обявяване на договорите за нищожни! Измамата е престъпление и подлежи на съд, всичко друго е неприемливо. Всички, kоито участваха в този фарс трябва да дадат обяснени и да получат заслуженото! Фирмите на съд и да плащат като попове за всеки с проблеми от безпроблемните им препарати

ти договора не си чел. Никой от нас не е. Поне статията прочети и почни да мислиш. Ама не като кварталния ЕТ, който казва на млекаря да му се разкара от главата.

А нещо за ефективността на доставения продукт и дали според нея може изобщо да се нарича ваксина?

Точно така, това не е ваксина, това е "експериментална генна терапия".

М айка ви долна , рекетьорска! Не само 40% а тотално трябва да се спре това безумие, при това да им се наложи глоба и съд за лъжите, а не да им се плаща за пропуснати ползи.

А народът иска на тези управници, които са сключвали неизгодни договори да им бъде потърсена сметка. Не е ли нормално? ЕС който не е поискал, той не го е клатил. Защото всичките лидери са поставени лица, а народите си траят. Точно както е и в Бг.

Ако не беше войната, тази ковид глупост щеше да продължи доста време. Но лабораторийте в Украйна ги унищожиха та сега са нещастни от пфайзер и другите там

Напълниха им гушките сега може да намалят храненето

Урсуляка няма ли да коментира нещо? Или наш Слънчев Боци?

Страните искат да се НАМАЛЯТ доставките, а Комисията се договаря с Пфайзер да ги РАЗСРОЧИ. Уволнете преговарящиите, явно не разбират защо са там.

А, разбират, разбират. Там са, за да захлебят яко с едни комисионни, естествено на наш гръб. Накрая ще излезе, че ще платим повече, отколкото сега. гарантирано от леля Уши.

Урсула фон дер Лайен е подставено лице сложена там да покрива машинациите с Пфайзер. Подготвено и предварително планирано е поставена там. Тези неща с мъжа й не са просто случайни съвпадения. Дипломната работа по медицина на Лайен е фалшива и почти половината от нея е с доказано плагиатство но не й е отнета защото забележете нямало доказано намерение за измама.

урсулата да бъде пратена на източния фронт само по маска и с 1000 дози ваксини

Тия са престъпници и заслужават не да са в затвора а да са на трибунал и да ги разстрелят. Доказани измамници вече съдени за злоупотреби сега едва ли не благоволяват да намалят безсмислените доставки от които се уврежда здравето. Какъв вирус какви пет лева. Да си заврат въображаемата пландемия където слънце не огрява.

Колко благородна постъпка :)