Петимата обвиняеми за убийство по време на боя в Казанлък се оправдаха със самоотбрана

Ако бъдат събрани доказателства за особена жестокост, обвинението може да бъде променено - остават в ареста, реши съдът

Обратно в новината

Коментари - Петимата обвиняеми за убийство по време на боя в Казанлък се оправдаха със самоотбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да попитам-кой ще им плати лечението на тези полу човеци. Не коментирам, имат ли здравни осигуровки. Питам защото аз или други българи без осигуровки изобщо няма да ги прегледате, камо ли да ни лекувайте със седмици.

"Планета на маймуните"? Тия примати и за първобитно-общинен строй не стават. Трябва да се групират на стада, да се преместят в оградени и охранявани кошари близо до каменоломни, да им се зачислят чукове за работа и ако някой не работи усърдно, цялото стадото гладува. Само така бързо ще се научат на ред и законност.

Задържаните за вчерашния масов бой вече са освободени. Е що изобщо ги задържахте бе???

Осигуровки, полиция - глупости. Кви са ви проблемите. кой кого и как лекувал. въпроса е друг. В селата власта е изцяло на мангарите. Белите са малко и много възрастни. В градовете има квартали, в които бял не би влязъл. Срещу никакви пари. Който не вярва - да пробва. Скоро ще владеят и градовете. Мислите, че винаги ще се бият само по между си? Не. Ще озвереят още. Купувайте оръжие и тренирайте с него. Съседа или родата няма да помогнат. Огнестрелно. Всеки сам за себе си и за семейството си. А те ще са целия клан.

Ако утрепеш някой в БГ няма проблем явно

Само да питам, лекуваните след боя пациенти, от НЗОК ли ще получат финансиране и имат ли изрядни здравни вноски? А, ако нямат, НЗОК, чрез НАП и прокуратурата, ще си потърси ли изразходваните средства или както обикновено, ще ги пише на наш гръб, както прави с чиновниците, на заплата в държавни и общински бюджети. Иска ми се да чуя по въпроса и някой канидат-дупетат.

Но ние защо изобщо се намесваме в техните работи? Нека Мешерето се занимава със случая.

А когато /както обикновено / "ром" убие българин ,делото пак ли ще се гледа от мешерето ?

Картел при сиганите беее

Безмозъчни примати, тея верно са некви подчовеци! Макар че реално погледнато може и наистина да е самоотбрана, ако и другите са били с лопати, ще е трудно да се докаже безспорно кой кого и защо е удрял.

А защо не приложат номера, с който излизат повечето съдии, когато разглеждат наказателни дела за самоотбрана: Можел си да избягаш и после да подадеш жалба в полицията, вместо да оставаш да се биеш..., що не си го направил, вместо да убиеш горкия човек, дето уж на майтап (според адвоката на наследниците му) ти извадил нож?

Трябва да има смъртна присъда, неизбежно е с този етнос!!!

Лоши вести-трима се поправяли ,а ние ги чакахме ((((

Мръсни герберасти !

'Лъже като дърт циганин'. Не случайно е измислена тази поговорка.

Дали има поне един циганин да не лъже?Не ,няма.

те много големи фамилииии..... представете се я България с тези фамилииии 55 години по-късно :(

Пет човека не може да казват че са се отбранявали, това си е нападение.

Тия не могат да се интегрират сред хора.Има начини-заградени,затворени гета.Като не излизат не могат да крадат,да убиват.Сутрин се пускат само работещите,вечер обратно в гетото зад оградата.Нямат работа сред човеци.Магазини,училища -в гетото,работа за нормалните цигани навън.Образованите могат да заемат подходяща и платена работа.

И сега ще излезнат Хаджигенов и Зелните от ДБ , да ви кажат , че сте лоши расисти муахахаххаахахаххаахахха

тази 16 годишна мангуста някъде е ученик?? До къде стигнахме

карайте ги в Индия бе какъв затвор то всяка година нови таланти имаше проблем със случката в Гърмен. Предишното имаше с Катуница, по-предишното със „Зрънковци“ и квартал „Нов път“ във Видин

скоро с тея цигани ще станем като в най-големия затвор...вече забравих къде, но нашите затвори ще се препълнят, а пък пари за строене на нови няма...а и освен това откъде-накъде ще изхранвам тези криминални и ще им осигурявам покрив...

В Салвадор е въпросният затвор.

Така като гледам... българите стоят зад решетките на къщите си /особено по селата/ , а престъпници с по над 20 "регистрации " се разхождат и си набелязват нови "мишени "!

Те така зръчовците на времето ги разкарваха из цяла България никой ги не иска прибраха ги в пандиза и ги покриха

Каква самоотбрана. Падналият и полумъртъв човек бе налаган с тояги и брадви докато го убиха. Цигангка жестокост. Утре може да е всеки от нас. Само затвор за тези.

Ми като в щатско, ама тук( щатско) това го правят полицаите. Десет фуражки стрелят по един не само докато е прав , но и като падне на земята продължават. Хем от страх, да са сигурни, че са свършили работа, хем да не се знае точно кой куршум е бил фаталният, защото полицаите са защитени с “колективен имунитет” , ама май и бг мохиканите имат такъв, особено като се намесят ония от ХК.

нищо не каза! и едно куче бау, аф би се изразило по-добре!

До ах: Естествено, че няма да разбереш, за вас от Стоплипиново , трябва да се пише по-бавно и на срички, че да разберете.

Е, ти падналия го повиши в човек набързо... Същата стока, просто тези са илязли тактически по-грамотни.

сите се отбранявали само дето не могат да кажат нито от какво нито от кого

,,Един непълнолетен гражданин на 16 г,,.По-разбираемо е ,,Един 16 годишен мангал,престъпник,,който навярно вече е баща на 1-2 чавета,щото у нас бракът с малолетни не се наказва.

индийски сериали не ни интересуват

Изглеждат като добри хора

Не само, че са добри, но са и невинни! Те отупваха прахта от дрехите на лежащия си събрат, съвсем ясно се видя на записа. Това са грижовни хора, които обичат чистотата.

Съд по бързата процедура! В затвора ще ги лекуват!

За съжаление, във всяко едно село има една фамилия или семейство, без значение българи или цигани, които се вживяват като дерибеи. Никой не може копче да им каже и ако не им лижеш задника и не им постилаш червен килим, като ги срещнеш - тежко ти и горко. Дори и да се оплачеш в полицията, никой нищо не прави. Предупреждават ги и толкова. Хората спират да се оплакват и започват да ги избягват, когато могат. Крият се и прочее. А те все повече започват да се вживяват като единственият и неотменим закон... примери много, като кмета на Галиче примерно. Там го подгониха не защото по принцип полицаите искат да си усложняват живота, а защото хората излязоха по телевизията и редовно се оплакваха от заплахите. Тогва искат - не искат, полицаите трябваше да си размърдат дебелите задници поне малко

Кучето скача според тоягата. Като народът масова е със заешки сърца, така ще е. В един общински град, съсед ми се оказа местният феодал. Започна да ми се изживява като фактор, "скарахме" се, та полиция, прокуратури и т.н. Не че го опандизиха, но се поозори с "почерпките". После ме заплашваха "ти ще видиш какво ще стане" и т.н. Минаха доста години, а единственото, което стана е, че прати жена си за парламентьор да ми обяснява как съседите трябвало било да си помагаме и да сме приятели, та да престана вече - ха, ха.

Доживот и за 5 тимата.

Самоотбрана, щото не сте гледали клипа.

Така е. Всички ходят с лопати и брадви за самозащита.

Az mie mnogo gadno no mrazia dasa huliat i ubrugavat ROMA bez dasa dokazvat opshtuiatelstvata i prosto tuka SERETE NA VOLIA.... i seete zloba protiv tazi geroi4na i istradalata etnos ROMA

Трима мъже бяха нападнати с ножове и лютив спрей в Берлин-Моабит в сряда вечерта. И тримата са ранени, единият от които тежко, съобщиха сутринта от полицията. Съобщава се, че мъж е намушкан в двата крака и в гърба, но няма опасност за живота му. Друг е имал повърхностни порязвания по врата, а третият мъж в групата е страдал от дразнене на очите от лютив спрей, се казва в съобщението. В последно време в Берлин отново се увеличи броят на регистрираните нападения с нож. Миналата година полицията е регистрирала 3317 случая на престъпления, свързани с нападения с нож. Сенатът предлага това в отговор на искане на AfD. През 2021 г. имаше 2777 случая, а през 2020 г. по-малко от 2600 случая.

Нито РОМА нито ДЖИНА са виновни.Само един циганин по-малко.

Трябва да се адаптира законодателството към този все по-често срещан феномен-групови нападения.Да се неутрализира чрез строги наказания-конфискация на имущество на всички участници в групата.При извършено нападение-присъди за всички участници в групата.При регистрирано социално агресивно поведение-резервати.Отнемат се правата и се въдворяват в резерват докато се прецени че вече не са заплаха за обществото а имуществото се конфискува.Изселване.Ако се констатира нападение с брадва, сопа, нож се отнемат граждански права.Въдворява се лицето в резерват за превъзпитание където лицето оцелява само със сопа или брадва, ловува в заграден периметър.Сади дървета в резервата облагородява средата и живее в землянка за която заплаща наем на държавата.Дава му се хляб и вода по три пъти на ден през останалото време лицето ловува или яде листа трева или бръмбари.При бунт бунтът се потушава като лицето се въдворява в пещера.

Омръзна ми властите да хрантутят тия паразити!Или разни министри,Гешев и и други пак паразитиращи организми да се стягат или ние един ден ще трябва да вземаме мотики като мангалите и да раздаваме справедливост.Там където закона не се прилага възникват последователи на мистър Линч!

илекторат....

По 20 години на калпак минимум, вижда се на клипа, че доубиват падналия когато е в безпомощно състояние.

Събирате ги на куп цялата паплач до девето коляно - оставете ги да се избият, после една фадрома да заравни, чиста работа.

Мисля да съдя МВР, че се е намесило.

Правете,струвайте,до изборите да сте ги пуснали! Тези са наши симпатизанти!

Там с лопати се бият !

Какво е ставало в Казанлък? Да не са снимали нов филм за Винету?

Туй е Кирето татин тука!

Мдааа ... и аз винаги си нося брадва за самозащита в задния джоб, а в раницата съм сложил и една лопата - за всеки случай.

Сложи я отпреде, може някоя да ти върже. Поне да има полза от брадвата

Колко пари ни струват циганите? Като изчислим загубите от неработене, невнасяне на данъци и осигуровки, всички видове помощи в брой, щетите от безбройните кражби и покриването им, разходи за арести, следствия и дела, престоят им в затвора, гледането на изоставените им деца, болничното им лечение, разнасянето на болести, неплащането на ток и вода, програмите за интеграция, делата в Страсбург и т.н. Сметката от преките и косвени разходи за издръжката им е на стойност милиарди лева на година. За нас това е двойна загуба, защото тези пари вместо да се добавят към стандарта ни, те излизат от джоба ни.

Точно така е!Омръзна ми да храня мангали ,който да избиват старци по селата.Огромния брой служители на МВР ежедневно в маалите с палките да правят СПО та!

се съгласявам!

През 2019 г. по време на антициганския бунт в Габрово министър-председателят (тогава) на България призна пред медиите, че 92% от престъпленията у нас се вършат от роми. Този факт означава, че ако няма цигани, то България ще се превърне в държавата с най-ниска престъпност на планетата.

Изселване на всички цигани в Африка, само това ще ни спаси от гражданска война.

Африканците?

Всеки ден да се дава литър водка на глава на семейство, оръжие и муниции. Всеки вторник и петък безплатни погребения. Хуманно , демократично и по американски. Само така може да се прочисти това племе.

Тия глупости за събиране на доказателства минават ако няма свидетели, но при наличие на ясен и обзорен клип и множество свидетели е доста смешно ако не беше жалко.

Сигански шмекерии на дребно, риишли...

Тези мангусти само проблеми създават

Много лошо! Боеко загуби 5 гласа! А са му важни! Положението е "Сега или невър!"

и докато Боеко ти e в устата и гз едновременно, сигурно му е много гадно..

мангелата в концлагери

Такива трябва да ги карат направо на военно стрелбище и да им правят дискотека.