Москов: Осигурихме необходимото количество кръв

Петима са загинали, а 29 души са тежко пострадали при инцидента на гара "Хитрино", съобщи на пресконференция здравният министър в оставка Петър Москов.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Осигурихме необходимото количество кръв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

35 ДУШИ ДАРЯВАТ КРЪВ В ШУМЕН при 27 пострадали, от които неразбрах дали от тях са 13 с леки наранявания и освободени. КАКЪВ СМЯХ! И СРАМ! Да няма кръв за 20 души в един окръг. Вече няма казарми и студенти, задължени да кръводаряват. Трябва ли да се чака белята, за да разполага Кръвна банка с минимум резерв кръв? Или се прелива така - за източване на Здравната каса- с и без причина? След като ромите живеят от кръводаряване?

...казарми и студенти, задължени да кръводаряват... Никога нито аз, нито някой мой приятел са били задължени, но редовно дарявах кръв, и като войник и като студент- до 1989 г. Участвах доброволно и в бригади, например помощ за Виетнам. Нормата над 150%.

Маларията (от италиански: mal'aria лош въздух) е заболяване, причинено от вътреклетъчни паразити от род Plasmodium. До средата на 20-ти век маларията се е срещала и в България. Д

А вчера писаха, че унищожават 13 000 л кръв във кръвния център. Вярно ли е? Това са 45 000 кръводарявания. Ако е така, то всички са за въжето.

А пръстови отпечатъци взе ли бе муууульо?

Този на снимката изглежда сякаш току що е доизсмукал 100-тина кила кръв...

Ако имахме кръв щях да дам .Ама политици долни ни изпиха кръвчицата....

тролове гнусни станала е трагедия млъкнете поне за ден москов е български министър не е сатаната гнус!

Бог да ги прости загиналите. Мир на праха им. Но истината е че идиота си е идиот.

Имах предвид този който ти наричаш министЕр.

Повръща ми се от този .. точно днес ми го дават да се пени това е гнусно ....

Уви,жертвите вече са седем. До сега.... Само 36 човека са дарили кръв в Шумен. Аз си направих труда,в почивния ден,да даря в София.Нищо лично-просто е човешко. Москов,взехте ли пръстов отпечатък на пострадалите? И по кой"пакет"ще ги лекувате-по главния или по втория!? Пожелавам късмет на ранените. Пожелавам успех на дежурните лекари.

И какво? Тук-там някой пръст самотен се въргаля из селото - вземат му отпечатъка, собственикът на пръста се оказва неосигурен - защо трябва да търсят пък и тялото...

Москов: Осигурихме необходимото количество кръв - малко допълнение към живака.

москов, нещастието да се връща на всичките ви фамилии! проклети сте!

Клетвите се връщат десетократно, нали знаеш? "От устата ти в пазвата ти" казват старите хора! Не можете да се примирите с пръстовите отпечатъци, защото ви зациклиха кражбте, нали? Всеки, с ръка на сърце го знае това! Така, че поне в днешния тежък ден, престанете!

Всичко на всичко само едно нещо не си успял да направиш, но то щеше да е най-важното- Да доставиш себе си на мястото преди експлозията. За съжаление машина на времето все още не е открита, но съм почти убеден че ако Българин я открие в бъдещето ще се върне назад колкото трябва за да може да те 'достави'.

А тая кръв с екстри ли е?

И ние, вампирите, мислим за вас денонощно.

Москов ,ти осигури ли си нужното количество наркотици за днес?

Без бело не може да се изкаже, не му тече мисълта.

москов, пак чужда кръв сте източвали, нещастници! ти си гнусна твар!

в очите,че дразните хората.

А ти какво си осигурил, бе престъпник долен!?Осигури на децата ни турски ваксини с живак, гаден престъпник, дано пукнеш, изрод искариотски!!!

А пръстови отпечатъци зе ли? Или пак няма дъ знайш от де е маларията?

Шило

Без хейтърство, моля! Работещите в здравната система са направили каквото трябва. Оставете го Москов, в случая е само говорител. Дано да няма повече жертви.

Този боклук защо още не е в затвора?

Пепи, по тертипа на Боко, си прави реклама с чужда пита.

Пак от заразената ли?