Петър Димитров: Издадоха ми предварителна присъда

Бившият енергиен министър Петър Димитров, който от днес е обвиняем за АЕЦ "Белене", отрече да има вина и се оплака, че му е издадена предварителна присъда.

Обратно в новината

Коментари - Петър Димитров: Издадоха ми предварителна присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петър Димитров е един от малкото честни политици, които има в страната ни. Сигурен съм, че в момента го предава самата БСП. БСП няма истински кадровици, а само интриганти, от последното комсомолско поколение, които дори не могат да режисират истински сценарий. Жалко, че Димитров ще бъде жертван, за да се скрият истинските виновници.

Димитров да се сърди на себе си и партийните си другари. След като вие не осъдихте Мутрата, Мутрата ще ви осъди вас. Много е просто. Затова и БСП се провали. Защото постоянно заиграваше с мутро-олигархията. Е, сега Петър Димитров и останалите две другарчета да искат пари за адвокат от партините си другари и мистер Станишев.

За 50 г. съвеЦкят сОюз с активното инженерство на КГБ създадоха в България червени мутанти наричащи се комунисти (!?), които са най искрени и върли патриоти на путинова Раша! Плачевното състояние на родината ни е благодарение на тяхната активна предателска дейност. Другаря петър димитров е емблематична фигура в в червената армия родоотстъпници. всички до един (!!!) супер богаташи.

го обвинява,че не е упражнявал контрол като принципал,вследствие на което са нанесени огромни щети на държавата.Те му викат,бачо Иване,той х.я ти Иване.Комуниста обича да контролира всеки и всичко,ама не понася него да го контролират.Ще се научат.

В България присъди или реабилитация само чрез Бойко Методиев Борисов.Щом Бойко е наредил ,пази се да не те изчезнат или тежко разболеят.

Я кажи колко сертификата клас А за инввеститор раздаде. Колко от тези фирми ни обраха?

Изчезнали в гьола - 4 милиарде. Те го викат да обяснява за 77 милиона.. Той реве, че е репресиран политически. Мила Родна КЪРТИнка..

Аз ги смятам на около 3 милиарда евро до този момент. Но сагата Белене е от 36 години. Няма как само този да е виновен. И любимата ти Мутра е в кюпа, ако че се правиш на луда тук!

Ще ни хванете за бай .....

за такива като теб БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА НА ВЪЖЕТО

Нагло корумпирано руско мекере! Тоя цървул ,Р.Овч. и най-вече Гоце са виновници за уникално грабежи за милиарди.

че този ще излезе невинен и с бял костюм. Тиквоча още 2009-та дойде на власт с обещание , че ще съди много престъпници, ама как да стане като и той е в кюпа още от времето преди 2009-та. Това са предизборни маневри.

В интерес на истината ги съди. повече от колкото БСП/ДПС/НДСВ съди някой. Въпросът е, че сме НАПЪЛНО наясно, че НЕЗАВИСИМИЯТ БГ съд няма да осъди никой!

В интерес на истината не виждам резултата.

Такива като него трябва да ги съдят по бърза процедура и минимум 20 год.за решетките,както и пълна конфискация на имуществото!

Ако те бяха обесили предварително, заедно с другите идиоти, щяха да си спестят много главоболия...

Аз не бих възразил и срещу предварителното изпълнение на присъдата, колкото и това да противоречи на правните норми. Но, то у нас кое ли е наред. Щото, тоя измамник, като каже добър ден, трябва да погледнеш слънцето или часовника, за да видиш дали е ден или вече е нощ...

"Ти не плачи, аморе мио";)) Никой нищо не ти е издал предварително - виж там, все ти е останало някое вярно прокурорче на висока позиция. Да посмачкат малко обвиненията и после - хоп! - ти на бял кон в Страсбург - да съдиш данъкоплатците за "накърнено достойнство" - не че го имаш, Пеше, ама пари за него ще ти дадат!

ТЕЗИ ДО СЕГА СА БИЛИ НА МЕЛМЪК !!! НИ ЧУЛИ НИ ВИДЯЛИ !! ТОЗИ НЕ БИЛ ИНФОРМИРАН, ОНЗИ НЕ БИЛ ????? КХМЕРИТЕ НАИСТИНА, С ТЯХНАТА ГЕНЕТИЧНА УВРЕДЕНОСТ, СИ МИСЛЯТ ЧЕ НАРОДА ПАСЕ ТРЕВА !!!!

обективното е че гоце трябва да си получи най-накрая големия шлем..... в затвора ...

браво,хареса,ми шлемът на гоцето да се завари,заради хотелът на синът му,който си купил хотел на 5 етажа,със заем от 200000еуро.мръсни червени алчни мошенници и лицемери!!

"...Бившият президент и лидер на АБВ подписал Южен поток в пиано бар..."

Без да оправдавам никого, нека да видим Бойко сега за колко ще продаде реакторите????? Това да не са автомобили, пазара на такава стока е силно ограничен но а дано Бойко да ги продаде на двойна цена!!!

боко ІІбългароубиец ще ги продаде на себе си и ще стане собственик на т.н. от него ,, гьол ,,. Нищо не е случайно , ще поживеем и увидим.Следете накрая на верижката кой ще се окаже.

явно си изгубил благоразположението на ага-та, пич ..

някой знае ли каква е присъдата за държавна измяна ??? щото прекратяването на договора ни за доставка на газ от русия на половината от действието му за да се вдигне цената си беше точно това!!!

Какво искате от човека? Той първо е болшевик, а второ е женен за рускиня. Да няма да се кара с родината на болшевизма и с родата на жена си?! Тоя човек е безродник, продажник, поцелуйко! Сам е избрал да бъде такъв!

отдавна те чакаме да влезеш в затвора ама едва ли

По _ важно от всичко тук. Днес ердоган поиска Варна и Кърджали , а ние се отвличаме с пируетите на братчето му бокоІІбългароубиец и опита му за оцеляване с помоща на ,, ти си го избра ,,.

Я някой да ме светне от аварията в Чернобил руснаците колко реактора са пуснали? Навремето даваха едно интервю на Горби и той каза, че от 20г не са пускали нов реактор. Така, че ако ще са пискали нещо то трябва да е далеч след 2006г.

В Русия или по света? В Русия са пуснали поне тия 2-та дето бяха за Белене преди и ги купиха от нас, тия за които сега съдят този. А по света пуснаха още няколко: в Иран май са 4, в Индия също ако не греша. Не ги мисли руснаците, тяхната ядрена технология е добра.

ха кажете ми сега всичките писачи и разбирачи 26г. какъв ток потребявате и от кои централи

Ами Димитров твърди, че продадените реактори "20 години са експлоатирани". Очевидно сме харчили ток и от Белене, ама не сме знаели.

трябва да е готов на всичко... но чак да зароби съгражданите си е много неприятно.

в цял свят се краде ,правителствата обаче се различават по това,че някои остават за народа неща които се виждат с добро и непреднамерено око,,а има правителства ,които крадат без да оставят нищо за народа си-!бойко направи хиляди неща,за хората с очи,докато всички комунисти оставиха криси/лукановата зима и виденовата 300%инфлация,станишевото бетонирано черно море,заедно със царя заедно,и накрая орешарски,блокирал страната за 2-3 години!!!

Трите п, пари ,пу..а , политика. Това е опит на предатела /премиер /след ,, Говоря си по телефона с Путин ,, да омилостиви фашките си господари, ред сълзи , ред сополи , но стях трудно ще се разбере _ те искат всичко , а не дават нищо.Труден урок за слънчасалата подлога без глава а с тиква на раменете. Предателите винаги са си предатели и им идва края.

То от сега е ясно, че присъда няма да има, но защо са тия циркове? Правосъдие в България никога не е имало, няма и сега, и няма да има в близките 100 години!

ПетЪре, ха сега си поделете дълга за Белене с останалите членове на вашата енергомафия и я платете. :( Защо трябва ние да ви плащаме гяволиите :(

Първи закон на енергетиката у нас: Колкото по-голям мръсник, толкова по-подходящ за министър в печелившо министерство.

На българските политици всички им става ясно, като ги заплашат със съд. А преди това, нищо не е тяхна работа... Какво ти пречеше БайХ*й, да направиш нещо по тоя въпрос докато беше време?

Цялата далавера по източването на парите на България в посока Москва е нагласена така,че и да започне разследване някой ден и започване на процес подсъдимите да бъдат оправдани, а България отново осъдена да плаща обезщетения на крадците които са я окрадали!

Разбира се, че вината е твоя, но трябва да се сподели и с ББ и неговите апапи , които управляват вече 6 години, ама това няма да стане !

бивш преподавател и партиен секретар във Висшия институт за народно стопанство/ВИНС/ - Варна.Случайни хора в БСП-то няма.Все доказани другари.Ама сега другарите му по-висшестоящи ще го изпарзалят,за да си спасят те кожичката.

Човекът на Москва заявил че е човек на балканите, който е готов на всичко, дори и да продаде държавата, в която живее за да угоди на господарите си от Кремъл.

суд и разстрел за цялата паплач която ни оправлявала: тиквата , костов, осраният "цар" , велчев, дянков станишев всичките.... тея идиоти сасипаха държавата

а България я осъдиха, защото ти и/или Р.Овч. сте го поръчали това оборудване. А реално още е нямало договор за изграждане на централата.

Благодарим ти, Партийо любима (БСП и метастазите й) :-(((

Сигурни ли сте, че този усмихнат, чаровен господин на снимката има вина?!

Прилича на стачкоизменник, кучият му син.

Не се научихме-преди да има влязла в сила съдебна присъда никой не е виновен.Ще почакаме и ще видим.Забравихме до кога ше висим всеки ден с лихвите по арбитражното решение,защо се взе ха американски адвокати и колко им се плати.Зашо не се направи конкурс за избор на адвокати по делото(вид обществена поръчка е все пак)Дръг е въпроса защо въобще се стигна до дело.Публикучайте текстовете.Всички са ги виждали,само тези които ще платят не.Това е смахнато.

защото след присъдата задължително ще е невинен!

По-скоро как не се научихме че щом е бил политик => не е виновен!

Правилно пита Димитров! Боце след като спря АЕЦ Белене, защо не спря и прозиводството на оборудването? Просто тъп ли е или е умишлено го е направил!?

И как по-точно се спира производството на почти готово оборудване за атомна централа? М?!?! Казвай бе, рубашка!

СЕГА е ПОЧТИ готово! Боце не спря проекта Белене СЕГА! Схвана ли!?

Това от БСП-то всички ли сте ибецили ? Няма ли един нормален индивид.

Защо е поръчано и капарирано, като не е осигурено финансиране? А знаеш ли защо е капарирано? За да е сигурно после, че арбитража ще отсъди в полза на Атомстройекспорт. Ако въобще си купувал нещо по-скъпо от баничка ще знаеш.

Аз не питам защо е поръчано без договор. Ако тоя е виновен за това да го съдят и да си носи последствията. Аз питам защо не е СПРЯНО, когато Мутрьо отказа проекта!? И не ми обяснявай че не е можело!

Бих препоръчал на прокуратурата, да му повдигне обвинение за съсипването на Кремиковци с оглед да се освободи квота за производство на стомана на чужда фирма, която уж щеше да строи комбинат в България.

ама голями простаци сте това селяните. Знам, че си вярваш и това някак си те удовлетворява. Знаеш ли колко струва атомната електроцентрала - досега най-малко три милиарда, а после най-малко още осем МИЛИАРДА БЕ. Не ни трябва тази енергия, няма на кого да я продаваме. Докато се изплати, и се получи евтина енергия ще минат 30-50 години. Кой знае каква енергия ще има дотогава - плиткоумни комуняги.

Интересно като не ни трябва, защо се строят централи в Румъния, Турция и Унгария. При тях дали ще е по-евтина ел. енергията и дали не можехме да им я продаваме с печалба

стойността на електроенергията.

А бе пич, като си подписал, като си капарирал, сделката е отпочната. Как си поръчвал, как си капарирал, като не си осигурил финансиране?!?!?!? Все едно да си поръчаш кола, да се подпишеш на запис на заповед, че ще я платиш, като дойде и след месец да кажеш - нямам пари и жената е виновна, щото не им е казала, че няма да платя.

Крайно време е ГЕРБ като партия да си понесе отговорността за катастрофата в която се намира страната и дза не търсят други виновни. Набутаха в управлението на страната хора без никакъв опит и сега като оплескаха всичко търсят някой друг виновен, и това е на всички нива във властта, облагодетелстват своите членове с високи заплати и бонуси, а тези които опъват коишах и работят ги държат няа минимални заплати.

Абе, нищожество такова министерско, кой ще те остави тебе в този отрасъл, където се крадат най-многото пари и преди, и сега, без да участваш в престъпленията, и то на едро?! Плащай сега, като не можем да хванем останалите ти министерски авери! Дори и да не е за елизмами, сам много добре знаеш, че заслужаваш тройно и петорно по-голямо наказание от това, което ще ти се случи!

Само за 77 милиона ??! Умникът и ком-партията му ни излязоха бая повечко...

ти подписал ли си , поръчвал ли си реакторите. Ако някои ти е наредил - кажи го. Толкова години мълчиш. Свърши тая комвуняго. Няма на кого да се осланяш. Това са милиарди левове, бе. Селянино. Кой знае откъде дойде и разполагаш с милиарди. Квото било било. Сега всичко се плаща,ако не с пари със затвор.

Герберските мизерници се чудят сега как да прехвърлят вината на други правителства за това, че говедта от ГЕРБ осраха цялата ни енергетика с безмозъчни действия и бездействия и американски слугинаж и набутаха държавата с над 600 мил. евро за Белене, а можехме вече да продаваме и ползваме евтиния ток от новата ни АЕЦ. ГЕРБ винаги реват кой ми сра в гащите, и осират всичко навсякъде. СЪД за всеки който се е докоснал до ГРОБ. Докарахте 3'та национална и последна катастрофа.

Иди се облегчи в тоалетната, вместо у форума. И най-добре не излизай повече оттам.