Пет заразени след детско парти от Варна

РЗИ в града обяви 12 заразени, макар и единият да е с отрицателна проба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно на Варна не са и необходими туристи, за да докарат вируса. Стигат и тези местни, които нямат мозък

Та значи две деца вдигнали температура и останалите 9 даже не ги боли гърлото. Ще се мре яко във Варна.

болни копелета. Не издържат мършите да се събират, да ходят по ресторанти и дискотеки. Такива глупаци ще ни докарат вируса във Варна

Спешно затваряйте заведенията! По-добре месец два без заведения.

Бойко спри баловете! Това са млади хора, които обръщат събирането във валпургиева нощ. Резултатите ще ги видите скоро.Това е България не Швейцария!

Само да попитам "здравните органи" и разните там "светила", къде изчезнаха и летните грипове и вирусни инфекции и защо всеки един от тях има своя собствена характерна симптоматика, а т.нар. COVID19 от който "разболявате" всичко живо липсва негова определена индивидуалност и има обща и обобщена такавс за всички по горепосочени ???

За ковид плащат добавки. Та в добавките отидоха. И изобщо е интересно дали тези тестове не дават положителен резултат на случаен принцип и всичко останало енергия е само заради лекарствата. То и кон да сложиш на тази доза хинин ще умре от сърдечна слабост.

А иде ред на по-големките каки и батковци, вече тръпнат за "баловете" си! То не може да си напише правилно името без грешка, тръгнало да се разпищолявя с бутилка в ръка....... По цял свят са станали за подбив със странните си "ритуали" и гюрултии! Но ето, от малки ги приучват и после иди му обясни, че е излишно и не трябва. Не си видят плажовете с фекалиите, тръгнали партита да спретват.

Най- вероятно някой турчин ги е заразил.. араби, китайци и негри разпространяват тая зараза..

Ау, попиканите Ковид-тролове само чакат някоя измислена "ше се мре" новина, за да почнат да се подмокрят публично от кеф как ще ни заразят и уморят всички със страшния си вирус... Боклуци долни - най-много да усмъртите някоя плашлива и наивна бабичица - от стрес и ужас. Убийци!

Данчо, как върви ставката в рубли за тролене днес? Три статии отворих, коментара ти е един и същ - копи пейст навсякъде! Ще дойде ден в който тия рубли през носа ще ти излязат, тъй да знаеш!

Данчо Идиотът!

Ти си бахти смешния паляк,ве!

мерките в цяла европа са рахлабени, защото беше зле икономически от преди пандемията. този ковид ковна тотално нещата. това е положението. друг е въпроса, че одеве видях тролей с ганьо без маска вътре.

Толкова просто, малоумно и нагло население като българите няма никъде. Събрали един куп деца заедно, щото децата не боледуват. А бабите , дядовците и останалите рискови хора в къщи, като се върне болното ндете. Българи, сърби, македонци - юрнали се в Северна Гърция на море, напук на целия свят -уникална мърши.

Ти май не осъзнаваш каква глупост си написал! Та нали ЕС , отвори границите, мършо! Та нали ЕС призовава за връщане към нормален живот, гнидо! Зазиданите вкъщи какво ще ядат след 5 месеца, мишко?

Къде в света правят детско парти в тези времена , идиотино, Къде в ЕС или САЩ или където и да е ? Ходи на работа , щом ще умреш от глад , но това нашето е кретенизъм.

Европа ще потъне, ако не отпусне мерките. явно с цената на животи ...

Е, като махнем злобата, ненавистта,черногледството и погледнем обективно , какво излиза според теб? И така ,и така ще се мре! Въпрос на личен избор е от какво - дали от глад , или от болест!

Т'ва е проблема.Отвориха границите,отвориха заведенията и каквито работи е възможно.Направиха го за да не се срине съвсем икономиката,и парите да спрат да важат.Само че ние го разбрахме като айде юруш на маслините

Вече болници започват да връщат пациенти с ковид 19, за съжаления мангъра и простаците печелят

Най- добре спрете да живеете заради коронавируса. То други болести не останаха. Стойте си по домовете докато умрете от естествена смърт. Така ще победим вируса и всички ще живеят дълги години,весело и щастливо.

Да, все едно досега хората не са умирали... А тая паника дето постоянно се докладват бройките е някакво безумие. Те от притеснение ще умрат повече хора...

Ти защо пишеш тъпотии бе, айде изчезвай навън

Навън съм си по цял ден и се наслаждавам на живота и хубавото време. Нещо което ти ще пропуснеш за съжаление. Ходя на заведения, ям, пия и се веселя. Приятна карантина в оставащите ви дни. Едва ли домашният затвор е нещо приятно, но щом така ви харесва...

Грубо ще прозвучи може би, но аз наистина не разбирам, някои хора толкова ли не могат да се кротнат за малко?! Толкова ли е належащо да се правят събирания, джамбурета, да се празнуват рождения дни в големи компании по заведения и т.н?! Това не е само безотговорно, нямам предвид само ходенето на такива места сьс симптоми, но и самото им организиране! Какво толкова ще се случи, ако не се празнува един рожден ден?! Не е ли по важно хората да са живи и здрави и за напред да празнуват много рождени дни?! Същото и с почивките, и с екскурзиите...няма да свърши света, ако една година ги пропуснем!

само една ли ще пропуснете вие?

Надявам се до догодина да има ваксина и проблемът да се реши, ако няма ще пропусна още една! Какво толкова, важното е да сме живи и здрави!

не може му казваш какво да прави, достатъчно е комплексиран

Ганя бори болестите със затваряне вкъщи и живее цял живот. Накрая умира здрав като бик. Нищо , че е пропуснал да живее.

Да, и аз се чудя, сег арешиха да живеят, няма друга толкова проста нация, вместо д асе изчистим до зимата, н еми се мисли какво ни чака

Завийте се през глава и се страхувайте до края на живота си. Може и да помогне. Живота е за да се живее. Пожелавам ви и вие да започнете да живеете някой ден, въпреки че силно се съмнявам.

малко бе герой? Месеци се крихме пък вируса пак дебне! Бах тоя медиен вирус. Аха да изчезне и хоп позитивните тестове скокнат. И аха да разхлабим и пик... Еми не става с криене и без криене пак не става. Е то какво остава? Да си е.б.е.те майката страхлива и овчедушна остава! Ай сикти.р лъжите ви!

Дано някой ден всичките тези изроди които създадоха активното мероприятие "пандемия Ковид 19" и "заплахата тероризъм" си получат заслуженото мамицата им!

Стига с тая изкуствена паника, между 1300 и 1700 българи годишно умират от пневмонии. Необяснимо защо трябва да се получава такова натягане.

Вече не е удобно сравнението с грипа, минахте към пневмониите. После с какво ще започнем да правим сравнение - с починалите онкоболни или с тези умрели от сърдечно-съдови заболявания? Вижте, проблемът го има, колкото и да не ни се иска. Време е да проявим някакъв разсъдък. Няма как все да си стоим вкъщи, но някаква мярка в организирането и посещаването на масови мероприятия е крайно необходима.

Не, това е поредният пример колко се пресилват нещата с тоя вирус.

Не разбираш нали? Малко като слави трифонов,щом не го виждам значи го няма.

Хората са описали в други медии как майките и децата са имали грипоподобни симптоми от 1 сдмица,но видите ли не им обърнали внимание, същите тези мейки си пращат болни с почти пневмония децата на училище при другите грипове, асега ги хвърлят с декларации в детските градини

Браво! Палете сухите съчки да горят!

Гледате малко опростенчески на нещата. Не хулете само майките. Тия деца имат и бащи.

да тези бащи, като никога не чуваме за тях. Явно само майките поемат всяка отговорност.

Давайте, ходете по кафенета, сладкарници и ресторанти - сега е момента, докато работят!

Тъкмо ще се поизчистим от питекантропите

Децата не са заразени. Тези родители са си били носители и преди партито. Просто носителите са стотици хиляди. Увеличените тестове точно това доказват. Носителите се увеличават пропорционално с броя на тестовете. 2700 теста откриват130 27000 теста откриват 1 300 270000 теста откриват13 000 2700000 теста откриват 130 000 ако всички се тестват 5 400 000 теста откриват 260 000 носители. Има няма след месец ще мине нявсякъде!!!!!!!

Аман от специалисти! Българинът естествено разбира от всичко! Евала за смелостта да се изказваш, но логиката ти куца. Особено, когато се доказа, че колективният имунитет в момента е към 1%, а всъщност май траен имунитет не се създава. Занимавай се с нещо, за което си учил.

Нека го кажем пак- написал си пълна глупост. Тулуп.

си го чети, дано такива като теб изкарат вируса 3 пъти, нещастно говедо

ПРОСТИ МАЙКИ !,

имаш само майка?

Майки тулупки. Някои от тях също ще прихванат вируса, някои ще се разболеят.

стига си мрънкал бе трол. Слагай намордника отпред и отзад и марш да църкаш в дупката. Мишка смрадлива.

forever_young

Недей квича ами си води записки, може и да научиш нещо.

Хората са описали в други медии как майките и децата са имали грипоподобни симптоми от 1 сдмица,но видите ли не им обърнали внимание, същите тези мейки си пращат болни с почти пневмония децата на училище при другите грипове, асега ги хвърлят с декларации в детските градини

Хайде всички на парти, като бонус получавате овчи имунитет. Дерзай народе няма страшно, щаба само ви плаши.

Колко трябва да си прост да организираш детско парти в такава ситуация?! Е, наснимахте ли се, наиграхте ли се? Простотия до шия

НИКОГА не си гледал деца. И по-добре недей да имаш. Такива като теб трябва да изчезват!!!

Напротив, имам дете. То и циганките раждат и гледат по 5-6 деца, но това не ги прави пример. Мрете като щете, но какво са ви виновни децата. Едната суета е останала, акъл няма

Естествен подбор се казва, такива като теб няма да ги има. Продължавай все така

Ти не заслужаваш да имаш деца, маймуно, щом във време на вирус се мешаш по партита и ги застрашаваш и тях и близките им!!!

Явно докато децата са играли, родителите са се ...ли.

От 11 души, двама в болница. Видният статистик Мангъров вече може да ви пресметне колко десетки хиляди от неговите 280 000 също са в болница.

Не 5, а 9 заразени на това парти, дотук, немърливи родители

Напишете ако обичате подробно как тези майки са имали симтоми и децата им и са ги неглижирали, как е възможно втори тест д ае положителен, как подобни майки си пращат децата на детска градина, как изобщ оне е сигурно колко са контактните лица и как при доказана престъпна немърливост трябва МНОГО СЕриозни ГЛоби, защот няма да плащаме техните тестове, нито на 200 студента на Янаки Стоилов. А за всички, които казвате,чеса отрицателни, тори тест може и да е положителен, честито!

Ние децата си на есен с такива немърливи майки няма да ги пуснем в училищата!

точно така како. Нема до пусна на учулищИ. На улицата ше проси и кат порасни.

Доста тъп коментар. Как някой знае, че не е заразен?! Ти откъде знаеш, че не си. Повечето не се разболяват. Откъде сте сигурни, че не е някой от персонала. Или пък може да е станало на бензиностанцията, или в автобуса. Понеже всички сте много знаещи, знаете ли че всички маски трябва да се сменят на 30 мин еднократните и на 1 час многократните?! Колко от вас го правят? Смешници!!!

Майките са били от 1 седмица със симптоми, чети и други медии, после се изказвай неподготвен, затова и се призова да не се мешате