Село Могилино е в шок след жестоко убийство на пенсионер

Жителите на русенското село Могилино са в шок след жестокото убийство на техен съселянин.

Обратно в новината

Коментари - Село Могилино е в шок след жестоко убийство на пенсионер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА РЕВАХТЕ ЗА НАБИТО ЦИГАНЕ ОТ БЪЛГАРИН.А СЕГА ЗА УБИТ БЪЛГАРИН ,ХАЙДЕ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО.УБИЙЦИТЕ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ГИ ТЪРСИ.А АКО СЛУЧАЙНО ПОПАДНАТ В АРЕСТА,НА ДРУГИЯ ДЕН СА СВОБОДНИ И ПАК ПРОДЪЛЖАВАТ С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.ЗАТОВА ПРЕСТЪПНИКА ДА БЪДЕ ИЗКАРАН НА ПЛОЩАДА И ДА БЪДЕ НАКАЗАН СПОРЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.АКО Е УБИЛ ,УБИВАТ ГО И ТОВА Е !

дам точно по високите данъци и по високата цена на билетчето за градски транспорт както и по скъпата винетка са парите които ще помогнат такива неща да не се случват... ще се дадът тия пари на полицията за да има пари да ни пази... ние хората от село...... хахахахах да ама не.... ще мрете на квадрат щото младите Българи позволяват на някакви чичковци със мега свински тумбаци и мутренски връзки да управляват живота им

vasil

Абе нямали контингент, ама гледам че на 18 април са заловили местен за кражба със взлом, стар познайник, тия дни навършващ 18 години. Друго. При телефонните измами плачещите по телефона са главно цигани, тия които отиват за парите-главно българи. При въпросния обир с убийство по-вероятно е да е извършено от цигани, наистина, но не 100%.А ако има такива, които насочват и информират грабителите, вече няма гаранция, че са само мургави. Т. е. обирджии цигани, насочвани от българи. За някой лев.

На бас, че престъпниците са цигани!

РОМСКИ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ ...ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ

Дори и купувачите може да са казали от кого са купили УАЗ-ката.. Уаз-ката върви на цени 3-4000 лева, като има такива и по 10 000 лв ако е колекционерска. А бе някои умират за тази нация като си жертват живота, а в състава 'и влизат изчадия, за които не си струва никаква жертва.

Цигани са купили колата и после са утрепали лесно може да се провери кой е купил колата аман до кога ще е така

vasil

Колата е купена от местната ловна дружинка, а по устава на СЛРБ ловците трябва са имат минимум средно образование , съответно не са цигани.

Ако беше коте или особено куче, веднага държавната машина щеше да се задейства и да бъде осъден и вкаран в затвора извършителя. Но нали става дума за хората....

Ako не се съкратът циганите все по-лошо ще става. Решили са да преживяват чрез мародерство над възрастни хора, това е 3-то убийство в Могилино.

Съкращаването става с мъже, които трябва да са в сговор и да пазят тайна дори и от жените и децата си, защото циганите отдавна са в сговор. А такива няма в България отдавна- хайдути трябват.

да се засели съответния матрял около колибата на банкянския гений и да си живее без охрана да го видим смелчагата!

ван от шибаня европеиски саус

В Могилино стават много кражби извършвани от цигани."Бунт в Могилино поради кражби"-статия от 12.6.2015 год.Хората с очите си виждали ,кражбите се извършвали от роми.

В селата е много страшно за самотни хора,за пенсионери.С циганската престъпност никой не се занимава в тая държава.Една от причините за обезлюдяване на селата е и огромната престъпност,предимно от цигани.

псувате държавата? не ви харесва , за това я плюете? ми , държавата , това сте вие , бе нещастници! ние , всичките заедно сме държавата ни! и тя е каквито сме !

Аз не съм нито мафиот, нито циганин в държавата на Мафията - РОМания.

че аз какво ти пиша?? нищо си!!!

Който на убийците прощава,той техен съучастник става. Когато властта атакува собствения си народ,чрез беззаконието си , народа е в правото да вземе правосъдието в собствените си ръце.

"Не съди, за да не бъдеш съден!" ... от Капитан Уйлям Линч.

Демокрастните извращения продължават ! Къде президентчиту фойерверката да поплаче?

не гласувайте на избори само това е спасението а след това революция

Прав си.

До кога ще си я караме по комунистически и няма да е защитен живота и собствеността на хората!??Всеки който влезне неканен трябва собственика да го застрелва както е в нормалния свят.Този недъг унищожи много невинни хора,но властимащите си крадат и си живучкат.Половината от мандата им минава в бълбукане за цената на цигарите,за литрите ракия и за избор.кодекс,т.е за себе си и подобни несъществени неща.Тях нали с по няколко милиона на персона ги пазим....

Бъркаш, при социализма (защото комунизъм не е имало) такива безпредметни убийства нямаше. И с тази честота, почти ежедневно. Никой не казва, че тогава не е имало престъпност, но това бие всякъкви граници.

тоя па връщай комунизма ! ходи да видиш в некоя демократична или капиталистическа страна дали ги има такива? не няма но и няма кой да хранат за гласоподаватели :)

Комунизъм наистина не е имало, но за стрелбата си прав. Неизбежната самоотбрана трябва да важи на тротоара, след вратата/оградата - само самоотбрана, без уговорки. Плюс либерализация на правото на оръжие. Ако (иначе готиното) Ленче предложи референдум по тия въпроси, ще гласувам. Няма да си купя оръжие, но ще гласувам "за".

Бих приел увеличаване на билетчето за транспорт, увеличаване на данъци, храни ..... но никога не бих приел и простил убийство на невинен и безащитен пенсионер за джобни пари. Никога.

При тази липса на каквато и да закрила на гражданите от страна на държавните институции ми е чудно как са останали живи пенсионери в Б-я.

Те пенсионерите главоломно изчезват, което е и плана. Нарекли са го Ран-ът. Подписан от Андрей Луканов. Натед с изтребването на пенсионерите се зомбира и младото поколение. Който не е чел плана Ран-ът, да погледне в гугъл. И да се върне 29 год назад да види как перфектно се изпълнява, за огромно съжаление.

Докато двама-трима от тези които успяват да хванат,не ги заставят пред Парламента да ги одерат живи и да се предава действието по телевизията на националния ефир-оправия няма да има.... Такива изроди,са обида за човешкия разум!

Бъчварова, защо ще бъде убит следващия пенсионер, до 3-4 дена ?

за кеф, етническо прочистване и евентуално - за некой леф

Бъчварова, защо беше убит този невинен пенсионер ?

Спомнете си началото на 90-те и Виденовата зима. Докарали са две тенекии сирене, а има 150 души опашка. Остават 3-4 бучки и последния почва да повтаря "Няма да стигне, какво висим само, да вземем да си ходим". Ама стои, не си тръгва! :) Днес, само под тази новина на 4-5 места чета "Чашата преля!!!" "Народът ще се вдигне!!!", "Линч!!!" ... И това е под почти всяка криминална новина от много години насам ... Никого не подстрекавам.

виденовата беше 97 чак

Имах предвид и двете зими Лукановата и Виденовата. В бързината е излязло друго ...

да изкаже позиция по въпроса..........нали бил уж български......защо РЕВЕ само за мангали,турци и "мигранти".........добре е да си махне Б-то от името

" ....ще направим живота толкова несигурен, че хората сами ще се откажат от свободата си в замяна на някакава сигурност" Извадка от ционистките протоколи! В САЩ са били и трепали негрите докато не са осъзнали, че те са най-подходящия проводник да осъществят плановете си за нравствен, морален и духовен упадък на обществото. Сега ги толерират и пробутват навсякъде с тяхната упадъчна музика, държание, мода, престъпност и т.н. Процентно негрите в САЩ са малко, но ако гледате някой щатски филм и не сте били никога в САЩ ще останете с впечатлението, че те са поне 50 % от обществото. Тази роля в България се изпълнява и ще се изпълнява от циганите!

Така е. Тези ционистки протоколи би трябвало да се прочетат в ООН на всеослушание, ако наистина има демокрация. Едва ли. Думата демокрация комай не се споменава в Американската конституция, това го четох някъде.

Някой смръдлив евреин слага минуси???

Бъчварова, къде си мари психоложке ? Народа измира.

PAK E MANGAL

Факт е, че пенсионерите ги колят като Великденски агнета всекидневно. Факт. Факт. Факт.

ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА! ИСКАТ ДА ЗАТРИЯТ ЖИВЕЛИТЕ ПРИ ЖИВКОВ....РЕШИЛИ СА, ЧЕ СЛЕД ТВА МАТРЯЛА ШЕ Е ПО-ПОДАТЛИВ И ШЕ ЖИВЕЕ КАКТО ТРЕБВА.

Така е ! Другата дума за това е геноцид на собственото си население, което е застъпено в зловещия план Ран-ът. Слава Севрюкова навремето е казала: тежко на управниците, които не управляват народите си справедливо. Тежко им. Много.

Да взема да помогна на разследването, понеже цяла седмица се чудят и обикалят, пък в селото нямало такъв престъпен контингент!? Защо не погледнат на кого е продаден УАЗ-а, тъй като има много голям шанс извършителя да е лице свързано с купувача!

.....трябва да ваведем Kрумовите закони!!!....няма друг лек !!!...това е резултат от оскотяването на младежта чрез чалгаризаця..и разбиване на семеиството като градивна единица на обществото ни...опростачване и фалшиви ценности...младите искат да са мутри и чалгаджиики...какво друго да очакваме ?!?

ама кой ги възпитава и учи младите на това!?

Планът Ран-ът.

...ами започва се семеиството..училището..после бих вавела задалжителна казарма за младите чалгарCHета...и много барзо бих им избила мутряшките стериотипи и силиконовите кукли от галавите...и бих го заменила с родолюбие и защiта на отечеството !!!...сега всяко папCHиво копеленце си мечтае да е продавач на дрога и да е част от организираната престапност ....маицата иm западняшка...разбиха ни дарJAвата и не само наща...разтуриха целя свят !!!

В Германия, Австрия, Швейцария видях много малки населени места (села и вилни зони), в които живеят на спокойствие възрастни хора - пенсионери, оттеглили се от урбанизираните шумни градове. Но, но... няма такова чудо, като у нас - бой, насилвания и убиване на хората по селата.

сега "новив внос" мигранти бъркат под полите на жените на Централните гари в градовете

преди 2-3 дена като е минавал оттам последно човека; новия внос мигранти в момента ги каталогизират и им подготвят билети наобратно, може скоро и с влаковете, германците и австрийците поне имат опит с такъв транспорт

да ти е хрумвало,че тези австрийски,немски и др.пенсионери са работили на младини и сега са си заслужили спокойните старини,нашие боклуци,наречени пенсионери на младини крадоха с г.зовете си,сега нека си плащат,малко им е,разсипаха цяла една държава за собствения си кеф,нека имаповече справедливост за тези изроди

"Мълчанието на агнетата" в побългарен вариант. А олелията, че един наркозависим кретен биеше едно цигане беше по всички медии. Защо укриваха толкова дни това зверство? Къде е Цветелин Кънчев сега да отговаря?

за съжаление като има един набит циганин се изреждат всички медии начело с дебилния хелз. комитет; като стане убийство на пенсионер за пари се води само статистика

са клали и руснаците в Чечня.......това се е случвало защото всеки руснак е бил сам за себе си и имота си,а чеченците са били на глутница. Кланетата са продължили докато руснаците са осъзнали че "Обединението прави силата"......събра ли се заедно и ......палачинката се обърнала...чеченската глутница се оказала по-слабата и........започнала да се съобразява с ......цивилизованите отношения и норми на живот.

ми тва трябва доста скоро да е било, щот таткото на сегашния им смешник президент проповядваше, че всеки чеченец трябва да прережа по 100 руски гърла. и Путин успя да спре войната като разцепи фронта им на фракции и даде много пари на едната. другите останаха в горите

Отново цигански терор !!!!

презирам ВИ от все сърце и душа.Вие си мислите,че сте се "оправили " за поколения напред,живеете си собствен живот,вълнувате се само и единствено от вашите неща.Неуважаеми политици,АЗ през живота си не съм ритнал котка,не съм подгонил куче,презкачам мравките и бръмбарите в буквалния смисъл НО,повярвайте,ще дойде ден във който ще ОТМЪСТЯ за това което сторихте със РОДИНАТА МИ.Ще намеря начин, един по един и ВАС и СЕМКАТА ВИ.Няма да се измъкнете,обещавам ВИ.Проклети да сте заради това ,което сторихте с народа си.и ВИЕ и ДЕЦАТА ВИ.АМИН!!!

ти нацяло изпуши ма! звънни , може да дойдат навреме , и да улучиш на професионалисти!

ми нека заколят и твоя баща така, пък после приказвай пак същите приказки ;)

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОЗИ ГЕНОЦИД? Публични разстрели ! Само това може да сплаши такива изроди , демокрацията не е за тях и тя не може да се справи с тях . И понеже със сигурност държавата в лицето на съответните органи няма да предприеме нищо крайно време е обикновените хора да вземат нещата в свои ръце . Публичен линч за доказани престъпници, линч за копелета със скъпи коли дето карат без да се съобразяват с нищо наоколо ! ЛИНЧ!

Оръжие сигурно се продава на черно - бандитите иначе нямаше да имат. Купи си и действай. След една седмица искам да чета новини как линчуваш лошите!!!

Въпрос към МВР и Хелзинския комитет : В коя друга Европейска държава, освен в България, възрастните хора в селата са подложени на жесток терор?

в никоя , защото няма друга държава дето хората си изоставиха имота на село , за да живеят под наем в градът!

Моралните ценности у нас са паднали под нулата за някои категории хора и ако не се вземат мерки умно и в перспектива в най скоро време,нищо няма да се промени!Това са извращения,без човешки образ!

цялата действителност в момента

Така не може да продължава.

Убийците на нашите бащи и дядовци са сътрудници на държавните мъже и жени по високите балкони на управлението. Всичко това го правят за пари. Убийците убиват за пари, Правосъдието ги пуска за пари, правителството е доволно от неизплатени пари.

иди си при дядо на село ма! какво правиш в градът?

Ауууу какъв изказ,каква висота на мисълта!ма много си сладък бееееееее.

Ти тоя пълен член за нищо го немаш...

Проблемът е в хорската тъпотия.Хем не им се дават пари за охрана дали било то полиция дали било то частна фирма ,хем искат да им е сигурно и спокойно.Как ще се случат тези неща?Там където където живея са същите глупаци.И не е село.

столичен че не си, не си; няма столичанин, който да е толкоз прост като теб :) а е*ем ти и държавата, ако човек трябва да плаща гаранция срещу битови престъпления, щото МВР не си върши работата...

Още една пенсия по малко. Държавниците потриват ръчички доволно. Парите вместо при дядо ще останат при тях. Народе да се вдигнем на оръжие докато имаме сили,преди да ни отрежат гърлата.

дони , свържи се с кейт , и ги почвайте!

баце тва не ти е1990-та? Всичко свърши....

Знаеш, че никой няма да се вдигне, ... нали?

Това не е държава. Нали се събирахте бе,нали правихте стратегия за борба с престъпността. Какво правите. СТИГА ВЕЧЕТО какво прави,пак ли ще има интервюта. Заплатите редовно ги взимате,и почивки редовно , и обяд между 12 и 13ч. и работното време до 17,30ч. егати разрухата. И през турско не е било така.Почнаха старците да ги колят като агнета все едно това е "нормална практика, случват се тези работи,престъпност има на всякъде". До кога с тия идиотизми бе другари -дето на избори няма кой да ви бие. Малка т.н.държавичка- територия има няма 5-6 милиона, на всяка крачка експерти по сигурността, икономисти, какви ли не специалисти , по еврофондове ,по програми, а народа мре и цари малоумие ,корупция и беззаконие. До кога бе?

Цигани имахме и преди 1989, но нямаше такова чудо кото сега. Ако Европейската и американската демокрация са дошли с тези резултати за 27 години помислете си какво ни чака за напред.

преди 89г партията не даваше да живеете в градът голям! бяхме си всички на село! сега станахте граждани , и мама и тати сами останаха на село

възбуждаш се САМО от - или има нещо друго сбъркано? :)))

Ако ги ги хванат (което не е никак трудно) БХК ще ги предложи за хора на годината, или нещо още по-извратено...

Държавата умишлено развъжда циганите. Престъпниците и убийците сътрудничат на социалната политика на България. Те са на свобода и практикуват свободна професия грабеж и убийство. Държавата няма интерес да ги държи затворени. Колкото повече убити стаци, толкова по-малко пенсии ще изплаща Националния Осигуретелен Институт от парите събрани в държавата. Правосъдието не е независимо. То е корумпирано от правителството и заедно рекетитрат народа. Да ви попитам простичко и ясно, кой държи парите в държавата и кой ги разпределя? С какво се издържат държавните служители, номенклатурчици, министри. .? Всеки възрастен получаващ пенсия да помисли каква съдба го грози.

цикалът ти е закъснял , или имаш други проблеми ? ментални?

От кога звероподобни античовеци взеха да се правят на умни и остроумни?

Гастрольорите не знаят кой е продал УАЗ-ка.

Гастрольорите не знаят,но тъмнозелените съгледвачи от селото знаят всичко.