Режат високи пенсии и заплати в Гърция

Правителството в Атина планира съкращения на пенсии и социални помощи, както и свиване на държавния сектор, за да икономиса 11,5 млрд. евро през следващите две години /2013-2014 г./, съобщават гръцките медии, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Режат високи пенсии и заплати в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на следващият мандат на Боко, България ще бъде обявена за икономическия тигър на Европа(ако Европа изобщо я има...), а Симеон Дянков ще отнесе Нобеловата награда за приложна икономика!

Целта Максимум на ГЕРБ е 20-30 депутата на Избори 2013 . Естествено според Мира Радева/Янева,и нейната охранена от ГЕРБ фирма ,това не е така ! Надявам се Българският съд да си свърши работата след като ГЕРБ се сринат от власт, и да Осъди Борисов и продажните му министри !

Това от "прогнозите" на Кольо Медианата ли го научи? Ако вие, КОМУНОИДИТЕ, лежите на тия прогнози, след изборите ще се озъртате като бито куче, бито за пореден път, на поредните избори от Борисов!:о)))

Не се лъжете по популистките мерки на гърците .. Само се опитват да замазват очите на европейците , че нещо орязват , а истината е че едва 2% от гръцките пенсионери са с пенсии над 2000 евро ...

В хубавата, стабилна икономически България, колко от пенсиите са над 2000 Евро? :)))) хахахаха

А ако дойдат при батко им с високото Ай-Кю, мога на хартия и още 11 млрд. евро да им икономисам... Ама искам за тая работа 1 милион... Да не стане и при гръцките управляващи така - да похарчат десетки и стотици милиони за икономии на хартия. Но не мога да се начудя на кредиторите им - те отдавна са счупили всички глупомери!!!

Абе другари , какво ви е виновен пак Борисов и Дянков бе мишоци ... Я кажете тогава какво е било положението по времето на Сергейко и Доганко , като в Гърция са вземали с около 30 % по високи пенсии и заплати от сега .... Като се има предвид , че от преди 4 години доходите им само намаляват ми кажете за какво говорим въобще

Баси пенсиите . над 2400 евро? Искам да съм гръцки пенсионер.

Аз пък не искам. Не бих се чувствал добре да изхарча парите на следващото поколение, демек нашите деца.

Е да ама в България пък режат ниските заплати. Като резнат парите за прослужено време между 50- 100 лева и ти дадат по 10лв върху полученото, ще получаваш с 40- 90 лв. по-малко от преди.

ИСКАМ ДА СЪМ БЕДНА КАТО ГЪРЦИТЕ И ДА ИМАМ ТЯХНИТЕ УПРАВНИЦИ.

А ниските пенсии от под Euro 2400 предполагам ще ги индексират и увеличат, щото иначе как пенсионерите ще си плащат на българските чистачки ????

Ба си маата!!! Е кога и ние ще обеднеем така, че стигнем Гърците!!?? То само пенсиите им а стигнем като работна заплата пак ще е добре! Ей БОКО ТИКВО, спомняш ли си какво каза преди за гърците колко бедни били и колко лошо им било!? Дай боже на всеки толко да му е лошо 2400 евро пенсия ей!

Пенсиите "Орязани" до 5000 лева !? Гадна работа ! Екак да не обичаме ГЕРБ ,Борисов и Дянков ! Плевнелиев скоро им предлагаше помощ !? Горките Гърци ! Дано се оправят по-бързо,и Пак да си им върнат нормалните Пенсии и заплати , че с 5000 лева живее ли се !!

Западната римска империя не е наясно с морала на източнота,така наречената Византия.Ние обаче си е знаем.Тези народи си знаят тарикатлъка ,като положително проявление на човека.Той и нашият източен човек,макар и водещ се европеец,не е съвсем такъв.Ако може нашият човек ще те измами,ще ти вземе нещо,без да то го връща,ще излъже,ще шикалкави и ще чака да му се размине с търсене на издигнал се неясно как селски,роднина или така наречената категория "приятел"

е било комунизъм-да консумират повече от произведеното.Така че-не е рухнал капитализмът.

Юнкер, още преди година казах, че Гърция няма намерение да изважда евро от бюджета си, тя може само да събира. Не искат да си плащат сметката. Що за тъпунгери и меки китки сте вие, та да управлявате ЕС? Изритайте Гърция на часа. Колкото повече забавяте тази мярка, толкова повече тия струват на Европа и света.

Вече ясно може да се каже, че тази икономическата криза е краят на капитализма, а ние пак сме направили обратен завой на метри от финала.

Капитализмът е преживявал много кризи и е оцелявал,а комунизмът преживя само една и рухна безвъзвратно!!!

Явно визираш Китай...