Коментари - Около 1600 лв. пенсия през 2041 г. върху средна заплата | Днес.dir.bg

Около 1600 лв. пенсия през 2041 г. върху средна заплата

С около 15 лв. по-висока пенсия ще получава човек със среден осигурителен доход, ако през 2041 година се пенсионира с партиди в универсален пенсионен фонд и НОИ

Обратно в новината

Коментари - Около 1600 лв. пенсия през 2041 г. върху средна заплата | Днес.dir.bg

Коментари

На мястото на авторите бих бил малко по-умерен. Първо, през 2041 години може да няма левове. Това разбира се не е съществен проблем. По-големият проблем е на какъв хал ще е държавата България, ако съществува тогава. След 25 години повече от половината хора на пазара на труда ще бъдат необразовани и неквалифицирани и поради това неработещи и не е ясно кой ще прави вноски, за да има за пенсии.

Тогава един хлиап сте струва 50лв парите се обезцениха ниама златно покритие ехо Това са чефутски пари не давам а Взимам

МОЛЯ журналистите да не публикуват такива врели некипели материали защото това е жестокост - все едно да посипваш рана със сол. Възрастните хора много ги лъгаха и при соца и демократи сини, червени, жълти, лилави , оранжеви и др. цветове . ГРЪМКИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ НО БЕЗ КОНКРЕТНИ ОБВЪРЗВАНИЯ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ПАРИТЕ - ако остане нещо в бюджета ще подхвърлят някоя троха на старите, болни и бедни хора и никой не иска да признае истината - тези хора с много труд създадоха една житейска база и отгледаха и образоваха децата си така добре, че където да отидат по света успешно се адаптират като цивилизовани граждани.

Е...А представяте ли си какви пенсии ще са па през 3341 година! Сигурно даже 2600лв. Абе тея до кога ще се подиграват с целия народ и той ще си дреме или мре ...Вече не знам! Бива гавра, ама то вече няма граници!

Надявай се Калино бачо ти на гурбет да иде, на гурбет да иде армаган да ти донесе. Из българския фолклор

Тази ще я призная за "експерт", ако даде 1600лв. пенсия на хората сега. Щото след 25год: "Я кемъл, я кемилър". Едно верме разправяха, че КомунизЪма щял да дойде, кЪде 2000г. ама, то пък стана псевдо- демокрация.

Младежи,пожелавам ви като остареете да вземате тази и по-голяма пенсия.Аз ще ви се радвам отгоре!

Хаха. Ей на това му вика народа : трай коньо за зелена трева! Аиде да ни е честито!

Тия са се объркали, требе да махнат една нула отзад. Всички знаем, че няма откъде да се вземат тея пари, и че няма раждаемост, за да се поддържа дори и сегашната пенсия. Мижи да те лажа и тате каза че ще ми купи колело.... Вероятно е проучване на общественото мнение и пробват как да ни порежат отново......какво друго да се очаква от професионални крадци и мародери?

Покупателната стойност на тия пари тогава ще е равна на сегашни 100 лева.

И с тая инфлация с 4400 лева и тоалетна хартия няма да може да си купиш!Смотаняци и църквата не обещава рай на земята ,кви сте вие бе....

Около 1600 лв. пенсия през 2241 г. върху средна заплата

Трай, коньо, за зелена трева.

как не ви е срам да продължавате да се подигравате с пенсионерите не ме яд че ме лъжеш ами ме е яд че си мислиш некои ти вярва пари има но ще ги дадете там от където ще получите добър % комисионни

дреме ми на шмайзера нема да съм жив тогава

О ооо ти коега и шмайзел имаш.Къде го кри тоз немски шмайзел до сега.Мое ли гърми

по-важното е да се каже колко ше са живите пенсионери по това време. парите за пенсии ще са същите, но хората които ги получават ще са по-малко , което означава , че пенсиите ще са по-високи. все пак до тогава има 25 год. време. ще се сменят 10-на правителства и не се знае какъв акъл ще им дойде. сигурен съм , че тази стъкмистика няма да е вярна през 2041 год.

първо, и тая статия е неразбираема, не знам кой ги пише тия статии, ама някои изречения в тия статии тука в дира нямат никаква смисъл и логика... второ, тая гадателка на снимката е забравила да предскаже, каква ще е цената на живота в това далечнооо бъдеще през 2040! а нещо да каже за климатичните последици тая жрица, няма ли това да вдигне цената на хляба през 2040, например на 10лв/хляб!?

Блазе им на пенсионерите тогава!! И хвала на такЪви управници!!! С тия 1300 лв. сигурно ще може тогава цял хляб да се купи!!!!

е да ама те сте си вземат "даргзавна" пенсъка която сте е 5-10пати по-голяма от обикновенният работник,коъто е пластал от мизерната си заплата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая статия изобщо не я прочетох 2041г.

Смешница-гръм да те удари!

ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ДИВОТИИ! ВИЕ НОРМАЛНА ЛИ СТЕ БЕ г-жо ПЕТКОВА, или ще ставате ЯСНОВИДКА? А нищо за 2080 год. да кажете? Сигурно тогава пенсийката ми ще бъде 2080 лв? Блазе ми.

СТЪКМИСТИКА - това е типичен пример как с определен начин на подбор на цифри може да докажеш желано предположение - явно зададена задача от някой който добре е платил за постигане на внушение..... НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ СА ИЗГРАДЕНИ ОТ ПОЛУИСТИНИ.........

и кагете ми засто когато двама сапрузи са пластали на пенсионната каса години наред,единият умира и вдовеза полуцчева само% от поцчиналият си партнöр,а не зялата му полагаема пенсия???кäсе мислите отива пстатака,в коъ политисчен дгоп!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хахаха, къде е тази женица да миобясни следното.След 21 години труд първа категория и около 5 самоосигуряващ се , придобих право на пенсия.Когато подадох документи ми обясниха, че втора пенсия няма да имам тъй-като се пенсионирам по-рано.Имам натрупани суми и в пенсионен фонд "България" и в "Алианц".И къде ще отидат тези пари; За чистачките в Народно събрание, следствени служби, канцеларски мишки-днес видях такива в една сграда която уж работела с подрастващите, за държавните служителки, съдийки и разна мишкарска гмеж, дето си кютат цял животец с топъл задник.А тази седнала да ми плямпа за 2041 година.До тогава , я камилата я камиларя.

Само 15 лева отгоре ли? А вашата месечна заплата от 200 000 лева и и заплатите на вашите подчинени от най-големия пенсионен фонд какви пенсии ще ви "докарат" и с ония "врътки" с доброволното допълнително осигуряване което правите... НОИ, ако не се задействате и не разясните на хората, че трябва да си прехвърлят партидите при вас и не почнете като тези от крадливите фондове да обикаляте по работещите фирми и да изчистите механизъма за прехвърляне тежко ни и горко...

не им завиждам.

Боцко , нима не се усеща, ..и да вземе сега да направи с другите Правителство, поне няколко месеца, щото ако работата стане ." служебна". - ще гризне яко дръвцето!?

Това е поредната финансова пирамида, която българският народ е заставен да плаща, за да нахрани тарикатите. Този път е пенсионна и очаквам скорошното и рухване.

Аз искам сега да ги "хапна " париците и ..бабите , пък тогава..!?!?....

Забравиха да споменат, че през 2041г хлябът ще струва 1600лв.

Какво ще стане 2050г. ТО може и ДИНОЗАВРИТЕ ДА СА ДОШЛИ ДО ТОГАВА ;Грабвайте парата някой се изкряска и депутати мъртви хвъркнаха завчаска като демони черни над черни пенсионерски рояк;

Абе какви са тия глупости?! Няма начин пенсията да надхвърли размера на получаваната заплата по време на предпенсионния период. Тия хора не са ли решавали задачи от 4-ти клас за пълнене на басейн през една тръба с определен дебит и изпразване през друга, с друг дебит?! В продължение на 40 години плащате пенсионни вноски, които са около 18% от брутния доход. При очаквана средна продължителност на живота от над 80 години, е доста вероятно да получавате пенсия в продължение на около 20 години. Т.е. при вноски от 18% в продължение на 40 години, ще може после да получите пенсия в размер на 36% в продължение на 20 години. И в момента положението е доре-долу такова. Средна заплата 950 лева, средна пенсия около 36% от 950лв = 340лв.

сте скаран с простата аритметика.Първо не са18 ,а са над 30 % и при 40 г вноски ,със капитализация за този период е нормално да се получи по голяма пенсия за 15 г отколкото е била заплатата.Смятайте глупак ако можете и не се оставяйте да ви ебават ,че не сте внасяме нищо.

Едно голямо благодаря за малоумните и просташки инвестиции ,които фондовете правехте до сега. Защо ли си мислехте,че няма да дойде времето в което ще плащате и се правите на умрели лисици ,че видите ли инвестициите не носят добра доходност.Ами как да има доходност като инвестирате в свързани дружества и целта ви е да правите лесни пари от корупционни практики,но ще платите за това.

а на продажните манипулатори журналя (извън този сайт де ) колко ще е пенсията през 2134г. ? а през 2467г.?

От НОИ са изчислили, че след 4 милиарда години пенсията ще бъде поне 4 милиарда лева.

такмо ще е подарак за рожденят ми ден, през маи сащата година ще направя 117 години. мерcи

То бива,бива ама такова гъделичкане не бива.С какво сме ви виновни днешните пенционери та ни гъцкате така.Сега няма да мога за заспя до 2041г В ОЧАКВАНЕ. Коги ша са мине Т УЙ време

Също така 1200 лева за хляб и официален език в булгаристан - турски. Това ви чака

Хубава службичка са ти намерили Даниелче, след като прецакахте "Доверие" и изпарихте доста парички.

Предлагам със следващите избори да направим референдум за минимална и максимална пенсия.С подготовката на референдума предлагам да се заеме СЛАВИ ТРАНДАФОРОФ И ЕКИПА МУУУ

Даниелче,уникална държава ,уникална песонна система ,та ков математическа гимназия си завършила че си толкова компетентна....че те и майка ти и баща ти се срамуват от теб.....!!!!#

Ами, ние вече ги имахме такива пенсии. През 1997 год. Жан-Виденовата зима, не помните ли! Пак ли ще махат три нули от банкнотите!

Форумният бунт на робите..

ТИЯ ИЗВРАТЕНИ СКЪСАЛИ ИЗОБЩО С РЕАЛНОСТТА ИДИОТИ НИ ВЗЕХА НА ТАШАК БЕ ... 2041ВА ...АМИ АЗ ЩЕ БЪДА НА 80 АКО ГИ ДОЖИВЕЯ (НАДАЛИ) НИТО СЪМ СТОЯНА МУТАФОВА ,НИТО ЕЛКА КОНСТАНТИНОВА , НИТО ЮЛИЯН ВУЧКОВ ,НИТО ОНЯ ДЕТО ВИКАШЕ "ДА,АМА НЕ" И ПРАВЕШЕ ЧУПКИ НА 90 ГРАДУСА ПРЕД "ПЪРВИТЕ" И ПРЕДИ И ПОСЛЕ...НЯМАМ В РОДА СИ ТАКИВА ДЪЛГОЛЕТНИЦИ ... РОДИТЕЛИТЕ МИ СИ ЗАМИНАХА ОКОЛО 60-70-ТЕ ,ЖЕНА МИ НА 45 С 25Г ТРУДОВ СТАЖ ,БЕЗ СТ. ДА ВЗЕМЕ ОТ ТОВА ЗА КОЕТО СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ...АЗ ИЗОБЩО НЕ СЕ НАДЯВАМ ...ОЩЕ ТРУПАМ ...СТАЖ С 200 КРЪВНО И КУП БОЛЕСТИ ... ТИЯ СА САМО ЗА ГЬОСТЕРИЦА БЕ ! И ПО ГЪРБА И В ...ГЪЗА !

кой ще е жив да им търси отговорност за днешните глупости.Цял живот при социализма работихме за светлото бъдеще и къде са те сега да отговорят защо не дойде?Искам сега в този живот достойно заплащане и достойни пенсии.Тогава ще повярвам,защото има ли днес за нас,тогава ще е сигурно,че утре ще има за децата.

Много преди 2041г. цялата държава ще бъде дадена на концесия и пенсии изобщо няма да има.

Много ми пука каква ще е пенсията през 2041 година, тия ни се подиграват. Как го изчислиха? До тогава ще са видели сметката на всички българи

Коментари - Около 1600 лв. пенсия през 2041 г. върху средна заплата | Днес.dir.bg

Около 1600 лв. пенсия през 2041 г. върху средна заплата

С около 15 лв. по-висока пенсия ще получава човек със среден осигурителен доход, ако през 2041 година се пенсионира с партиди в универсален пенсионен фонд и НОИ

Обратно в новината

Коментари - Около 1600 лв. пенсия през 2041 г. върху средна заплата | Днес.dir.bg

Коментари

На мястото на авторите бих бил малко по-умерен. Първо, през 2041 години може да няма левове. Това разбира се не е съществен проблем. По-големият проблем е на какъв хал ще е държавата България, ако съществува тогава. След 25 години повече от половината хора на пазара на труда ще бъдат необразовани и неквалифицирани и поради това неработещи и не е ясно кой ще прави вноски, за да има за пенсии.

Тогава един хлиап сте струва 50лв парите се обезцениха ниама златно покритие ехо Това са чефутски пари не давам а Взимам

МОЛЯ журналистите да не публикуват такива врели некипели материали защото това е жестокост - все едно да посипваш рана със сол. Възрастните хора много ги лъгаха и при соца и демократи сини, червени, жълти, лилави , оранжеви и др. цветове . ГРЪМКИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ НО БЕЗ КОНКРЕТНИ ОБВЪРЗВАНИЯ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ПАРИТЕ - ако остане нещо в бюджета ще подхвърлят някоя троха на старите, болни и бедни хора и никой не иска да признае истината - тези хора с много труд създадоха една житейска база и отгледаха и образоваха децата си така добре, че където да отидат по света успешно се адаптират като цивилизовани граждани.

Е...А представяте ли си какви пенсии ще са па през 3341 година! Сигурно даже 2600лв. Абе тея до кога ще се подиграват с целия народ и той ще си дреме или мре ...Вече не знам! Бива гавра, ама то вече няма граници!

Надявай се Калино бачо ти на гурбет да иде, на гурбет да иде армаган да ти донесе. Из българския фолклор

Тази ще я призная за "експерт", ако даде 1600лв. пенсия на хората сега. Щото след 25год: "Я кемъл, я кемилър". Едно верме разправяха, че КомунизЪма щял да дойде, кЪде 2000г. ама, то пък стана псевдо- демокрация.

Младежи,пожелавам ви като остареете да вземате тази и по-голяма пенсия.Аз ще ви се радвам отгоре!

Хаха. Ей на това му вика народа : трай коньо за зелена трева! Аиде да ни е честито!

Тия са се объркали, требе да махнат една нула отзад. Всички знаем, че няма откъде да се вземат тея пари, и че няма раждаемост, за да се поддържа дори и сегашната пенсия. Мижи да те лажа и тате каза че ще ми купи колело.... Вероятно е проучване на общественото мнение и пробват как да ни порежат отново......какво друго да се очаква от професионални крадци и мародери?

Покупателната стойност на тия пари тогава ще е равна на сегашни 100 лева.

И с тая инфлация с 4400 лева и тоалетна хартия няма да може да си купиш!Смотаняци и църквата не обещава рай на земята ,кви сте вие бе....

Около 1600 лв. пенсия през 2241 г. върху средна заплата

Трай, коньо, за зелена трева.

как не ви е срам да продължавате да се подигравате с пенсионерите не ме яд че ме лъжеш ами ме е яд че си мислиш некои ти вярва пари има но ще ги дадете там от където ще получите добър % комисионни

дреме ми на шмайзера нема да съм жив тогава

О ооо ти коега и шмайзел имаш.Къде го кри тоз немски шмайзел до сега.Мое ли гърми

по-важното е да се каже колко ше са живите пенсионери по това време. парите за пенсии ще са същите, но хората които ги получават ще са по-малко , което означава , че пенсиите ще са по-високи. все пак до тогава има 25 год. време. ще се сменят 10-на правителства и не се знае какъв акъл ще им дойде. сигурен съм , че тази стъкмистика няма да е вярна през 2041 год.

първо, и тая статия е неразбираема, не знам кой ги пише тия статии, ама някои изречения в тия статии тука в дира нямат никаква смисъл и логика... второ, тая гадателка на снимката е забравила да предскаже, каква ще е цената на живота в това далечнооо бъдеще през 2040! а нещо да каже за климатичните последици тая жрица, няма ли това да вдигне цената на хляба през 2040, например на 10лв/хляб!?

Блазе им на пенсионерите тогава!! И хвала на такЪви управници!!! С тия 1300 лв. сигурно ще може тогава цял хляб да се купи!!!!

е да ама те сте си вземат "даргзавна" пенсъка която сте е 5-10пати по-голяма от обикновенният работник,коъто е пластал от мизерната си заплата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая статия изобщо не я прочетох 2041г.

Смешница-гръм да те удари!

ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ДИВОТИИ! ВИЕ НОРМАЛНА ЛИ СТЕ БЕ г-жо ПЕТКОВА, или ще ставате ЯСНОВИДКА? А нищо за 2080 год. да кажете? Сигурно тогава пенсийката ми ще бъде 2080 лв? Блазе ми.

СТЪКМИСТИКА - това е типичен пример как с определен начин на подбор на цифри може да докажеш желано предположение - явно зададена задача от някой който добре е платил за постигане на внушение..... НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ СА ИЗГРАДЕНИ ОТ ПОЛУИСТИНИ.........

и кагете ми засто когато двама сапрузи са пластали на пенсионната каса години наред,единият умира и вдовеза полуцчева само% от поцчиналият си партнöр,а не зялата му полагаема пенсия???кäсе мислите отива пстатака,в коъ политисчен дгоп!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хахаха, къде е тази женица да миобясни следното.След 21 години труд първа категория и около 5 самоосигуряващ се , придобих право на пенсия.Когато подадох документи ми обясниха, че втора пенсия няма да имам тъй-като се пенсионирам по-рано.Имам натрупани суми и в пенсионен фонд "България" и в "Алианц".И къде ще отидат тези пари; За чистачките в Народно събрание, следствени служби, канцеларски мишки-днес видях такива в една сграда която уж работела с подрастващите, за държавните служителки, съдийки и разна мишкарска гмеж, дето си кютат цял животец с топъл задник.А тази седнала да ми плямпа за 2041 година.До тогава , я камилата я камиларя.

Само 15 лева отгоре ли? А вашата месечна заплата от 200 000 лева и и заплатите на вашите подчинени от най-големия пенсионен фонд какви пенсии ще ви "докарат" и с ония "врътки" с доброволното допълнително осигуряване което правите... НОИ, ако не се задействате и не разясните на хората, че трябва да си прехвърлят партидите при вас и не почнете като тези от крадливите фондове да обикаляте по работещите фирми и да изчистите механизъма за прехвърляне тежко ни и горко...

не им завиждам.

Боцко , нима не се усеща, ..и да вземе сега да направи с другите Правителство, поне няколко месеца, щото ако работата стане ." служебна". - ще гризне яко дръвцето!?

Това е поредната финансова пирамида, която българският народ е заставен да плаща, за да нахрани тарикатите. Този път е пенсионна и очаквам скорошното и рухване.

Аз искам сега да ги "хапна " париците и ..бабите , пък тогава..!?!?....

Забравиха да споменат, че през 2041г хлябът ще струва 1600лв.

Какво ще стане 2050г. ТО може и ДИНОЗАВРИТЕ ДА СА ДОШЛИ ДО ТОГАВА ;Грабвайте парата някой се изкряска и депутати мъртви хвъркнаха завчаска като демони черни над черни пенсионерски рояк;

Абе какви са тия глупости?! Няма начин пенсията да надхвърли размера на получаваната заплата по време на предпенсионния период. Тия хора не са ли решавали задачи от 4-ти клас за пълнене на басейн през една тръба с определен дебит и изпразване през друга, с друг дебит?! В продължение на 40 години плащате пенсионни вноски, които са около 18% от брутния доход. При очаквана средна продължителност на живота от над 80 години, е доста вероятно да получавате пенсия в продължение на около 20 години. Т.е. при вноски от 18% в продължение на 40 години, ще може после да получите пенсия в размер на 36% в продължение на 20 години. И в момента положението е доре-долу такова. Средна заплата 950 лева, средна пенсия около 36% от 950лв = 340лв.

сте скаран с простата аритметика.Първо не са18 ,а са над 30 % и при 40 г вноски ,със капитализация за този период е нормално да се получи по голяма пенсия за 15 г отколкото е била заплатата.Смятайте глупак ако можете и не се оставяйте да ви ебават ,че не сте внасяме нищо.

Едно голямо благодаря за малоумните и просташки инвестиции ,които фондовете правехте до сега. Защо ли си мислехте,че няма да дойде времето в което ще плащате и се правите на умрели лисици ,че видите ли инвестициите не носят добра доходност.Ами как да има доходност като инвестирате в свързани дружества и целта ви е да правите лесни пари от корупционни практики,но ще платите за това.

а на продажните манипулатори журналя (извън този сайт де ) колко ще е пенсията през 2134г. ? а през 2467г.?

От НОИ са изчислили, че след 4 милиарда години пенсията ще бъде поне 4 милиарда лева.

такмо ще е подарак за рожденят ми ден, през маи сащата година ще направя 117 години. мерcи

То бива,бива ама такова гъделичкане не бива.С какво сме ви виновни днешните пенционери та ни гъцкате така.Сега няма да мога за заспя до 2041г В ОЧАКВАНЕ. Коги ша са мине Т УЙ време

Също така 1200 лева за хляб и официален език в булгаристан - турски. Това ви чака

Хубава службичка са ти намерили Даниелче, след като прецакахте "Доверие" и изпарихте доста парички.

Предлагам със следващите избори да направим референдум за минимална и максимална пенсия.С подготовката на референдума предлагам да се заеме СЛАВИ ТРАНДАФОРОФ И ЕКИПА МУУУ

Даниелче,уникална държава ,уникална песонна система ,та ков математическа гимназия си завършила че си толкова компетентна....че те и майка ти и баща ти се срамуват от теб.....!!!!#

Ами, ние вече ги имахме такива пенсии. През 1997 год. Жан-Виденовата зима, не помните ли! Пак ли ще махат три нули от банкнотите!

Форумният бунт на робите..

ТИЯ ИЗВРАТЕНИ СКЪСАЛИ ИЗОБЩО С РЕАЛНОСТТА ИДИОТИ НИ ВЗЕХА НА ТАШАК БЕ ... 2041ВА ...АМИ АЗ ЩЕ БЪДА НА 80 АКО ГИ ДОЖИВЕЯ (НАДАЛИ) НИТО СЪМ СТОЯНА МУТАФОВА ,НИТО ЕЛКА КОНСТАНТИНОВА , НИТО ЮЛИЯН ВУЧКОВ ,НИТО ОНЯ ДЕТО ВИКАШЕ "ДА,АМА НЕ" И ПРАВЕШЕ ЧУПКИ НА 90 ГРАДУСА ПРЕД "ПЪРВИТЕ" И ПРЕДИ И ПОСЛЕ...НЯМАМ В РОДА СИ ТАКИВА ДЪЛГОЛЕТНИЦИ ... РОДИТЕЛИТЕ МИ СИ ЗАМИНАХА ОКОЛО 60-70-ТЕ ,ЖЕНА МИ НА 45 С 25Г ТРУДОВ СТАЖ ,БЕЗ СТ. ДА ВЗЕМЕ ОТ ТОВА ЗА КОЕТО СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ...АЗ ИЗОБЩО НЕ СЕ НАДЯВАМ ...ОЩЕ ТРУПАМ ...СТАЖ С 200 КРЪВНО И КУП БОЛЕСТИ ... ТИЯ СА САМО ЗА ГЬОСТЕРИЦА БЕ ! И ПО ГЪРБА И В ...ГЪЗА !

кой ще е жив да им търси отговорност за днешните глупости.Цял живот при социализма работихме за светлото бъдеще и къде са те сега да отговорят защо не дойде?Искам сега в този живот достойно заплащане и достойни пенсии.Тогава ще повярвам,защото има ли днес за нас,тогава ще е сигурно,че утре ще има за децата.

Много преди 2041г. цялата държава ще бъде дадена на концесия и пенсии изобщо няма да има.

Много ми пука каква ще е пенсията през 2041 година, тия ни се подиграват. Как го изчислиха? До тогава ще са видели сметката на всички българи