17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пендаровски защо ще пътува с Радев нали Северна Македония не признават общата ни история.

Много ми е кеф, как само ви прекръстиха гърците!! Ама много ми е кеф. Така ви го вкараха. Ние сега с кого да преговаряме? С Македония или Северна Грузия. Мушмороци Голям кеф. Как се натресохте Тарикати северомакрдонци, ха, ха Цървули

Не мога да си представя защо са толкова много минусите. Явно домашното възпитание липсва на мнозина. А пък възпитаният човек знае императива: "Да посочиш обстоятелствата, да се опреш на истината, е сила. Да се извиниш означава да подадеш ръка."

Президент, с две ръце би им направил Гъстото, ама и той е пред избори и знае, че ако е открита подръжката, това ще го отсвири, затова ще има шушу-мушу и тайни договорки

Радев много да внимава, според историчарите на Пендаровски азбуката е написана за Македония след това сме я получили ние Българите. Следва нашия Радев да обясни кратко и ясно каква е Истината и ако не я приема Пендаровски един парашут и през вратата.

Вместо Заев и Пендаровски да дойдат в София и да преговарят като държавници, Пендаровски се добрал до самолета на Радев и се скъса от хвалби и подмазване. А защо не идват в София ли? Ами защото вече нямат очи. Антибългарската им кампания учуди света, а нас ни отврати во веки. Иначе македонският президент се мазни и нещо разправя за джентълментство? Айде, че не ви знаем, сега ще се скъса от наколенки пред Радев, утре в Скопие ще бълва помия срещу нас - обичайното им поведение.

Северна Македония има история след 1944г. За претенцийте им към средновеквната история най-добре е да се заведе съдебно дело в европейски съд, за да се решат окончателно спорните въпроси.

ПЪРВО ИДЕНТИЧНОСТТА! После джентълменския разговор...

Хммм... Пендаровски какво общо има с това???

по коминтерновска линия може и да се разберат.. Освен това и двамата изповядват ценностите на КГБ..

В самолета има ли камери? Че на корупция ми мирише!

На Педаловски звездите му говорят :)

Абе няма ли друг полет до Рим за тоя галфон?

Те и сега ни скачат по главите, псуват ни и ни мразят до дъното на душата си, а представете си, ако ги пуснем на преговори, докъде ще се докарат. Ние поставяме червена линия, не те. Ще ни почернят живота и от национален срам ще се чудим къде да се скрием - ще горят публично българските си паспорти и ще ни се хилят в лицето. Никаква отстъпка - и то не защото ние сме лоши, а защото видяхме, че с тия друго не е възможно!

Значи този ще се опитва да преметне нашия президент да им приеме глупостите, докато другият, муртинският, щял да празнува с Чехия и Словакия. Абе гяволи, няма да стане така.

Ще вземе да обещае нещо, после ще го скрие в България или ще дрънка друго,

Пендаровски е доста предпазлив в изказването си, но все на нещичко се надява. Демек, така, като пътуваме и си приказваме, може пък да стане работата. Той и Заев така си мечтаеше. Няма да стане, и толкова! Хроничната омраза към българите с добри и топли жестове не се лекува, това го разбрахме вече. Тя е нелечима и ветото като отрезвяване е добра стъпка. И ще си остане ветото, може и за вечни времена!

Abe Pedalovski, ti huia li iskash da podarjish na Radev kato istinski gentleman a ? Mai mai mnogo se radvash za Radev a ?:)))) Aaaaaaaa :)))) Maskara takvaa !

ГОСПОДИН Президент, БЪЛГАРИЯ , сега само Вази гледа! Не я предавай те на никаква цена !!!

Айде, ме се мазни толкова :)

44 коментара? Дира.. Има нещо много грешно в това...

Радев е схващан като слабото звено в българската позиция. Дано не се окаже такова.

Не си дядо стар. Дядо глупав си.

Не допускам Радев да предаде позицията ни в спора. В никакъв случай.

Изчезни!

Хубавото е,че вече не можете да се казвате македонци, защото сте северомакрдонци, първо! Второ- вече езика ви не е македонски, а северно македонски. Кучи син. Трето - сте боклуци

На 24 май 1967 година на гроба на свети Кирил в черквата Сан Клементе в Рим по обед имаше само едно скромно букетче теменужки - моето. Българското посолство се беше изнесло в Милано, където щяло да има официално посещение на нещо си (сега му викаме тиймбилдинг). Слава Богу, оттогава изтече много вода, а невежеството и безразличието на българските власти все пак беше отместено, за да стори - много бавно!, път на почитта и уважението, което дължим на българските си корени и самосъзнание. Не знам как така стана, че и днешните български управници си затварят очите и мозъка за задължението пред нас и нашите братя в РСМакедония да признаят/посочат/покажат, че разделението не е само тамошна вина, но и тукашна.

Не мога да си представя защо са толкова много минусите. Явно домашното възпитание липсва на мнозина. А пък възпитаният човек знае императива: "Да посочиш обстоятелствата, да се опреш на истината, е сила. Да се извиниш означава да подадеш ръка."

"Президенте",не знам от дека си от дека ти е името,от пендара ли или от баба ти Пенда,но знайте,че България е мноого преди,от това що јавувате РСМ/Република Северна Македонија/,та България,тя/таа/ е много стара и древна/многу стар и антички/,че на папата очите ще му изскокнат/дека очите на папата ќе излезат/!

Ще видим фатмака какъв е българин.Каква македонска азбука,като нямало Македония през това време.

Радев да внимава? какво обещава.

Пендаровски доволен. Заедно ще отидем с него да се поклоним на гроба на ДВАМАТА ВЕЛИКИ МАКЕДОНЦИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ. Създали македонската азбука, която сетне нашите братя северномакедонците великодушно са ни преотстъпили да я ползваме. И да благодарим на техния велик сънародник Александър и на неговият не по-малко велик кон Буцефал. Най-великият кон на всички времена! Ако му издигнем паметник в центъра на София, макетата ще се разтопят от кеф, като бучка захар в горещ чай. И може би тогава най-сетне ще ни заобичат. Заев когато идва в София ще поднася венец пред паметника на Буцефал. С едноминутно мълчание заедно ще почетем паметта на този забележителен и превелик кон.

Фашистката, военна хунта на руското лайно

В България можем да се мразим едни други, но по въпроса за РСМ сме единни. Мразим тях повече.

Ние не ги мразим. Те мразят нас. Ние просто не си даваме историята и сме горди с нея. Да живее България.

И кой ти каза, че ги мразим? Ти явно си някакъв неосъзнат келеш и можеш да плещиш само глупости. Това, че не приемаме простотиите им и реагираме негативно на тях въобще не означава, че ги мразим. напротив - опитваме се да им отворим очите. А що се отнася до такива като теб - наистина всяко стадо си има черни оФчици.

Ъхъ , вижда знак свише пендера , конфигурация от три пръста с преобладаващ среден :)))

Да приготви пендарите :)

Макетата продължават да се пробват, пък ако случайно мине номерът. Явно тоя очилат тинейджър от снимката го играе доброто ченге, а Зайо Байо - лошото. Изглежда се мислят за много хитри, че дори си и вярват, че с лакърдии и лъжи могат да успят българските държавници.

От кога Македонците почнаха да празнуват кирилицата и то в Рим ?Баси тъпия Радев!!! този отчайва, той забърка скандала с македонците сега се прави на спасител!!!! този е отчайващо смотан!!

Нормално е комунистите да се разбират, след като Македония е тяхно творение.

Пендаровски е глупак! Мунчо ще осъществи единствения си контакт с друг президент, защото е тотално изолиран от всички нормални страни. А Пендаровски му се радва!

Мухахахахххххаааа

Ще е предателят?????От тоя селтак всучко може да се очаква! Какво си докарахме на главите!

Кирилицата е българска азбука изработена в двора на цар Симеон в Преслав, след провала на глаголицата като трудно усвояема. Нищо общо с македонските земи, както каза Путин. Между другото оня който му е писал доклада бил уволнен.

Леко да не омажете салона

Македония е само географска област.

Каквито и знаци Юпитер и мъглявината Пегас да показват на с евро македонците се тая.

Фатмака отново ще предаде България. разбира се по руско нареждане.

Ще вони из чужбина?

Като цяло кирилицата е изобретение целящо да избегне интеграцията на славяните с гърците. Това и църковно административното разделение. Изобретение на гърците (доколкото и Кирил и Методи са византийци). Сърбите пишат на латиница без проблем, а биха могли да пишат и с гръцката азбука. Това са просто графични системи фонетическия еквивалент се определя от езика ... какво точно българско или македонско се чества в РИМ?

Кирилицата е на база на гръцката азбука с добавени няколко характерни за славянския говор знака. Напротив кирилицата хармонично интегрира знаещите гръцки език учени люде в България. Ти си доста тъпо тролче, знаеш ли?

А този какви претенции има за. братята Кирил и Методий, че ще пътува за Рим?

А ние какви претенции имаме?

Ти не си българин. Само пишеш на български. Ако беше българин щеше да знаеш. Айде у лево северномакедонско келеме

Ако ще пътуват с бълг. правителствен самолет, то чокалията Педероски трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНИО да си плати билета и другия масраф !!!

Тоя бухал се подмазва.....виждал добър знак ! .....Радев трябва да му покаже оня...добрия знак със средния пръст !

Аз нещо съвсем се обърках. Досега РС Македония рева, че ги спираме за ЕС, ся в България на власт са комунистите. Македония гони руски дипломати. Сега какво следва ? Филма се оказа сериал

пендаровски явно ще почете светите братя КИРИЛ И МЕТОДИ КОИТО СА МУ ДАЛИ ДУМИТЕ НА БЪЛГАРСКИ ТА СЕГА ДА ИСКА ДА Е ЕВРОПЕЕЦ