Медици и НПО-та искат Национална педиатрична болница

В България да се изгради първата Национална педиатрична болница, поиска новоучреден днес Инициативен комитет, зад който застават 31 НПО-та, медици и граждани.

Обратно в новината

Коментари - Медици и НПО-та искат Национална педиатрична болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОЛУ НПО-тата. ГАДНИ ГМО-та. Само тровят народа.

Едно време имаше такъв проект,дири познавам лекари,които бяха назначени в тази болница и получаваха заплати от нея,а работеха в столичната педиатрична мрежа.

Логично е болницата да бъде в града с най-многобройно население. Така ще се налага по-малко хора да пътуват към болницата от провинцията. Разделянето на "софиянци" и "провинциалисти" не води до нищо добро. То винаги е било и ще бъде в интерес на управляващите.

Детска болница в най-мръсния град в България???? Ако има такава би било по-добре да е в Троянския балкан или около Сандански.

И откъде ще намериш персонал в троянския балкан?

На кого е проблем? Само в София ли става за живеене? Как така на всички държави големите клиники са извън градовете, само в България трябва да са на най-оживените кръстовища?

В София има много болници, досега да се беше построила и детска болница. Явно клиничните пътеки за педиатрия не са добре осребрени.

пилосов значи?? е, ще стане като с фондация"детско сърце мартин елиот" и анимакор еоод! пилосов явно пак му трябват пари!

Цялата страна да финансира поредната придобивка за софиянци. Не съм съгласен да е в София. Шопландерите ошушкаха страната достатъчно. Събраха и младите с лъжите си - та после децата да бягат у чужбина. Освен ако не минем на план София - цялото население от няма 7 милиона да се преселва в София. Остават и няколко големи град още - 3 или 4. Идеята за такава болница е добре, но за провинцията остават разходите.