Съдът отложи решението за ареста на Иван Евстатиев

Районният съд в Панагюрище отложи гледането на мярката за неотклонение на Иван Евстатиев за 12 февруари заради поискани допълнителни експертизи.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отложи решението за ареста на Иван Евстатиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този случай,както и врачанският доказват,че гражданските протести в борбата срещу мафията са толкова ефективни,колкото лъкът и стрелата-срещу ИДИЛ.

Последната експертиза установи че има и хемероиди което което е решаващо за неговото освобождаване

Той не може да седи в ареста но в болницата на затвора може

Много ме е страх, че някой баща на момиче може набързо да излекува всички болести на изверга! Моля българския съд да пази чудовището като зеницата на окото си!

Аз пък бях пионер навремето . И комсомолец. И това също според вас е ..... кариера, да? А и причина за сексуално насилие над деца, нали?

Аз бях 10 годишно пионерче на лагер. И един ден един чичко възпитател ме покани да отида в бараката му. Беше социализъм, представяте ли си, децата бяхме толкова наивни, нямах представа от НИЩО, но усетих как нещо мръсно ме полазва и се стъписах. Не отидох!

На 16 години децата мислят за всичко друго но не и за кариери. А опитът ви да прехвърлите вината върху детето е жалък. И съмнителен...

В случай, че не знаеш за нейната политическа кариера на тази крехка възраст, значи не ти е мястото да коментираш.

партизанска любов

Тези дни се размислих по темата и си зададох въпроса: Има толкова МНООООГО девойки, които са сядали на по питие, за да "говорят с влиятелен чичко за бъдещата си кариера" - по-често със секс, по-рядко не... Но да излзем от темата за секса - Не се ли наричат подобни индивидки "връзкарки" и не се ли бутат сами без покана, дявол да го вземе. Изнасилване не е точния термин, участниците в съвокуплението будят непрятно чувство и двамата, всеки със своите мераци. Млада социалистка прави кариера в хотелска стая..Мехехехе.

По закон тези въпроси може да ги обмислиш много подробно и в дълчбочина в рамките на 15 години. Лежиш и мислиш. Разбира се от време на време по някои по-засукани аспекти те консултира лично Лазар Колев.

Никога няма да спра да ги мисля. Откак се помня все ме вкарват в размисъл такива и не разбирам. И ще размишлявам до смъртта си. Бива ли толкова много жени евтинджоси...И един ден стават майки, моля ти се.

Като всяка червена свиня симулира, лъже и подкупва. Другарите ще го подкрепят.

да се ,,пише,, бежанец!!! ще му се размине с ,,опраскване,,!!!

На ден колко млади момичета повсеместно "изгарят", обаче тук се хванаха да изнудват "виновния". Ами какво ще стане ако "виновният" съди "виновната"?

ако "виновният" съди "виновната" Ташака ще му прибере още 5 000 лв адвокатски хонорар

А като напи момичето и го изнасили, беше в цветущо здраве! Това му е вменено от адвокатите, тези мошеници! Всички престъпници, като ги заловят и се разболяват!

Стрелча, след време да не се срамувате като Враца?

срам ще е ако го пуснат да омаскари и други деца

Брей, този здравеняк, който изнасилва 16годишно момиче, набързо получи инсулт, диабет, бъбречна недостатъчност. Браво на адвокатката му и местните лекари подписали "експертизата"- отлично се справят! Докато съдиите се шушкат, кой знае колко още "болежки" ще го треснат да е по-сигурно измъкването му от ареста.Позор ! Горкото момиче и нейните родители! Дано компетентни лекари им помогнат да се съвземат от този потрес, докато другите им колеги "разболяват" този извратеняк .

Да му предоставят една непълнолетна социалистка да му оправи инсулта на Русофила на Стралджа

що бе??? в герб имате по 72 девици на ,,глава,,!!!

Новата епикриза: "БеКаПедалия акута перманентис граве"

Явно не е бил толкова болен когато е изнасилвал това дете, а може би и други деца. Никой да не му се вързва на цирковете. Нищо му няма. Животното в затвора! Хора от Стрелча, България е с вас. Не го оставяйте да се измъкне.

горкичкия.....жив да го ожлиш...сега ще искат и помощи да му сабираме.....хаиде стига , за всеки е ясно че не е болен....аман от безобразия

горкичкия.....жив да го оялиш...сега ще искат и помощи да му сабираме.....хаиде стига , за всеки е ясно че не е болен....аман от безобразия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще се консолидират и неистово ще се опитат да го защитят.

Като гледам хората на митинга против Евстатиев - срам ме хваща. Не, че го защитавам- напротив да си понесе заслуженото. Но тези палячовци една трета от тях са били покрай него - яли и пили и на служба служили, втората третина са хора недостойни, с много провинения и нечестни постъпки и едва третата третина са близки на момичето и във вражда с рода Евстатиеви открай време. Срам за бунтовна Стрелча.

Преценявайте си ..прекрасните действия,щото някой най-малко може да е имал нужда от това.

Ама да не изврещи още някоя девственица така пътьом! Пусто да остане, в тази държава или си геронтофил, или педофил - зависи от гледната точка на извършителя и жертвата. Но в случая бай Иван се оля централно с това девойче. Вече не останаха никакви морални и всякакви ценности, всичко е разнесено и изнесено.

вкарайте го в затвора за 20 години и дотука! Това са ни кметовете и политиците, всичко им е позволено!

Герберастията му намере цаката? Щото, нали ще ме разбети, те са си "опрасквали," само на ПП- "ГРОБ" приятелки -садийки! дедо Ратко- Шматко

Шматка-червена и платена!

В медиите ежедневно се излъчва пиесата: Българското правосъдие се смее на всички.

Тоя червен изрод ако не е в пандиза, трябва да е в лудницата. Сега нови експертизи, плащани от данъкоплатеца за един боклук

клъц и после да ходи да си лекува каквото и където иска.

този човек е дефлорирал детето слезъл е на първият етаж, платил си е като пич наема и се е качил горе да я изнасили минимум още веднъж. Извинявам се много, но аз дето нямам здравословни оплаквания, като направя един тек и сърцето ми лупа се едно съм правил марш на скок. А тоя мимимум два пъти я изнасилва, което си е по-трудно от стандартното е/не. Извода е - як е като бик. Ташак адвокатката го кара да симулира. Утре ще почне да чува и гласове

Данните по делото сочат, че момичето е било упоено с алкохол почти до смърт Чул съм , че някой може да се напие до смърт, но да бъде упоен не бях.

Чу ли,отворко?!

"Той не може да седи в ареста. Това е становището. Той е в тежко здравословно състояние, има инсулт, има тежка бъбречна недостатъчност, втора към първа степен и има диабет, който е отключил сега", казала Ташкена. Ташкено, пропуснала си само , че и "простата го алармира", откакто е в ареста! Гиди ..

Това е проклятието на нашата съдебна система, нестига че почти няма шанс да осъдят някого ефективно, освен ако не е някой кокошкар, но на всичкото отгоре престъпниците се представят за най-болните и страдащи хора.

А защо съдебната ситема е виновна ?! Медицинските се издават от лекари ! Възможността за отлагане и облекчаване на присъдата е създадена от законодателя (депутатите от народното събрание), които са "хармонизирали" точно по тези членове НПК и НК с европейското законодателство ! Защо съдът е виновен ?!

Всички от другата новина, които повярваха на експертизата за смъртта на Тодор от Враца, да дойдат тук и да защитят Евстатиев и неговата експертиза!