Коментари - 150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни | Днес.dir.bg

150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни

Полицейска операция за проверка на правоспособността и употреба на алкохол е установила 150 пили шофьори. Бивш шеф на КАТ обяви данните на МВР за измислица.

Обратно в новината

Коментари - 150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни | Днес.dir.bg

Коментари

В България лимита е 0,05%. В Русия 0,035. В Тюркменистан е 0,0 %. В САЩ варира от 0,02 до 0,08. В САЩ ако хванат шофьор над Лимита се арестува и подвежда за криминално престъпление. Само хонорара на адвоката да го извади от ареста под гаранция започва от $5000.00 и нагоре според социалният статус. После се чудете защо има убийци на деца с по 10 "регистрации", митничари правещи "облак" от алкохол с марихуана и ....виновни орехи покрай пътищата, около които се усукват колите и трябва да се реже или колата или дървото.

А човекът от снимката явно се мъчи и поти да разчете какво пише там долу, личи си, че не му е лесно и не му се удава, та се е вглъбил в сценария. И когато тръгнат да спират някой, първо да си показват дипломите, какво, докъде и с колко са завършили.

Ало, Редакцията, да няма печатна грешка в заглавието Ви? "150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни" или трябва да бъде: "150 пияни шофьори хванати на пътя за ТРИ ЧАСА"?

Ако някой вярва на статистиката на МВР и на държавата като цяло, значи е много, много тъп!

само пред една кръчма да стоиш за една вечер ще хванеш поне 50 кръкача-шофьори

Кое от по-долните не е ясно :) За стоенето - стоим. За хващането - хващаме. За отчитането - НЕ отчитаме

В което и село да направят хайка,ще хванат 100% пили алкохол шофьори! Но не се прави това,явно има някаква директива-на село да се пие и да се кара,в много случаи без книжка или без платени данъци на колата.

Много е гот! И директива има. А ти - София, та София! Да ви хващат!

Направо сърцето му се къса на този бивш шеф на КАТ от статистиката само като си помисли колко пари вече отиват в джоба на някой друг вместо в неговия. :)

valentor

Както многократно съм заявявал : най-добре е КАТ да се ЗАКРИЕ, или прехвърли в министерството на културата , опазване на околната среда или към аграрното , за да не е полиция, каквато всъщност НЕ Е

Кажете кое е по-правилно? 1. Превенция с присъствие по пътищата или * драстични глоби

Драстични глоби. Така по малко пари харчи държавата за куки по пътищата, по малко хора си губят времето да висят вместо да са със семействата си и приходите от глобите влизат директно в бюджета.

то е ясно, че каскетите лъжат винаги и за всичко.... друго ми е чудно, след като бившите служители са толкова нелоялни как по дяволите въобще си изпълняват служебните задължения....

Стою

Кви служебни задължения, като са бивши?

КАТ може ли/нормално ли е/ да пишат акт за 50лв за неработеща къса светлина на единия фар?

Да, ти се радвай, че не са те спряли от движение. Не може да караш без фар.

фар има, дълги и габарити има, само къса няма

Правилно ,как така без фар и то през деня ....не може така ...да се спира от движение направо! Само ,че как ще разбера ,че в един момент едната ми крушка е изгоряла по време на път и то при това ярко слънце....виж през ноща се усеща веднага!

Какъвто министЕрЪ ,токова и ---министерството. Всичко се възвръща ,както е било през СОЦА ,ако един е виновен ,то се наказват всички заради него.... Това е СОЦА ,от европейски тип.

говори истината. В момента се увеличават драстично наказанията в Закона за движение по пътищата и им трябва мотив. Мотива е чрез лъже статистика. Иначе няма как да мине закона в парламента, а така ще кажат, ето ви факти от последната седмица. Води се открита война срещу шофьорите. Изнасяните в пресата данни са лъжа. Искат да свалят ограничението на скоростта до 40 км./ч. Тъй като полицаите нямат ресурс и са мързеливи, не им се виси по пътищата, посочените данни си ги измислят на бюрото.

Толкова пъти му чувахме името, а той още не е научил разликата между числа и цифри.

Всички държавни служители в Бг ,се чудят от каква ДАЛАВЕРА да докарат КИНТИ...

Най-голямото шоу беше, когато малката перука (управляващ служебен джип на БФС) беше ударил някаква кола на Цариградско Шосе (верижна катастрофа) и излезе зам-шефа на КАТ и каза, че имало участник в катастрофата приличащ на горепосочения, но не бил той ... А после се оказа, че именно перуката е бил ... Е, как да вярваш на такива хора?

Ако поне половината полицаи от КАТ си вършат съвестно работата,за която получават ЗАПЛАТИ ,то те ще изкарват от актове и глоби не само заплатите на МВР /цялото/ а и на депутатите и министрите.Пояти сигурно е,че ще остават пари и за ПРЕМИИ.

Дали да не измислят и въведат ''електронна шофьорска книжка'' и ''електронен талон'' - направо да отчитат отнетите точки и глобите без да се налага да спират водачите на МПС-то. Хем пари ще съберат за поредна подмяна на документи, хем и ново безумие ще измъдрят след резултатите от шофирането на фарове през деня. И да се проверят личните семейни автомобили на служителите на КАТ, че ни винетки, нито застраховка "ГО" имат.

Има случаи дори и без държавна регистрация. До скоро, наблизо спираше един полицай с табели от 1998 год - временни от Германия.

От статистиката се разбира, че бизнеса "корупция" е много доходен. Ха наздраве!

Не съм виждал циганин в учебна кола. МВР може ли да публикува статистика по тоя въпрос?Ако обиждам някой с думата "циганин" , мога да им викам МАНДАТОДЪРЖАТЕЛИ. Май за това нито един мандатоносител не докосва тая тема. Посерковци !!!

Виждал ли си кола да убива човек? Ако не си, означава ли, че хора не загиват блъснати от кола?

Аналогията е изключително неподходяща....

си написал? Всеки десети водач на автомобил е циганин! Когато застигам или се разминавам със учебен автомобил, поглеждам водача и курсиста (по простата причина, че съм бивш инструктор).До сега не съм виждал циганин зад волана!Не зная, може би някъде има курсове само за тях???

КАТ са уникална организация, от чиито действия, анализи и опит могат да черпят в цял свят. "Ще почерпиш ли?" е философия, която е предотвратила много нещастия и беди по пътищата, а вменяваната вина на ''даващите'' шофьори за сметка на необяснимите семейни имущества на ''контролните органи'' е уникален патент. Висотата на тези титани на мисълта стига все нови висоти - след решението за запалени фарове през деня, очакваме и новите интелектуални напъни и изпускания.

С много хора съм спорил по повод на включените фарове през деня. Сигурно ви се е случвало да пътувате в слънчев горещ ден им тогава има мараня над асфалта. При включени фарове на автомобила в далечината, който се мержелее в маранята като сива безформена маса, ще знаете дали е във вашата посока или в насрещната.

а в София за 1000 нарушения да има 2000 наказателни документа - НОРМАЛНО Е- оригинал и копие

За два часа на по обед ще хвна повече от 100 пили "шофера" насред СОФИЯ ... те за 2 дни 150 за цялата страна ? алооо по морето 90% карат на по " две бири" ... какво ми говорите ... да добавя малко инфо : В Франция статичен радар/камера струва 60 000Евро .. Хората имат карти на които са показани всички статични радара + GPS координатите им ... познайте за колко време една такава камера си "изкарва" парите ? 4 месеца !!!! и от там въпроса ... не е ли по добре вместо да купуваме нови коли за шефовете на МВР да се купят 50 камери ? не се косете да отговаряте - риторичен е въпроса ....

150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни Ако това е вярно, то излиза , че е рядкост да "хванеш" на пътя непил шофьор. От сводката излиза, че всичко що се движи по пътищата , е или дрогирано, или пияно.

Катаджия спира автомобил за проверка. От автомобила излиза човек, който едва се държи на краката си. Катаджията: - Оппа! Май нещо си пил, а? Я духни тука в уреда! Шофьорът мълчаливо бърка в джоба си и подава сто лева. - Такааааа... Я духни още веднъж! Шофьорът подава още петдесет лева. - Не толкова слабо, бе! Духни силно, както първия път!

Тръгнете вечерно време по села и паланки и ако откриете трезвен шофьор се обадете!

Тук си прав , там държавата напълно липсва.То къде ли има.

като каза това ... какво стана с пилота на ниско летящата машина за рязане на дървета от Разградско ? онзи с подобаващия резултат от 3промила ??

ББ го уволни от управителския пост, пожела му да оздравее, каза, че ще си носи цялата отговорност според закона и че ще си плати всички щети, които е нанесъл. То, че нищо няма да плати горе-долу ми е ясно, но дано поне уволнението е истинско, както и евентуалното дело, което прокуратурата би трябвало да инициира.

Всичко в Бг е измислица ,и се крепи на политически манипулации,че ''уж'' сме мнооооого добре ,а държавата закъсва и потъва с всеки изминал ден ....

Спокойно, ние знаем, че МВР не работи,а само се преструва- виждаме какво се случва по пътищата всекки ден.

НЕ Е САМО КАТ. ЦЯЛОТО МВР НЕ РАБОТИ.

Ти да видиш! Този лалугер изпълзя от дупката. Тръгнал да коментира, тази "мъртва душа", която освен че е взимал заплата от МВР няма с какво друго да се запомни.

Заебете не закачайте ората ,опиянени са от щастие , че живеят в тая прекрасна държава , такъв щастлив и смислен живот .

мда-оставете ги да се изтрепват както намерят за добре...

това и правят ... печеливша тактика !

Коментари - 150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни | Днес.dir.bg

150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни

Полицейска операция за проверка на правоспособността и употреба на алкохол е установила 150 пили шофьори. Бивш шеф на КАТ обяви данните на МВР за измислица.

Обратно в новината

Коментари - 150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни | Днес.dir.bg

Коментари

В България лимита е 0,05%. В Русия 0,035. В Тюркменистан е 0,0 %. В САЩ варира от 0,02 до 0,08. В САЩ ако хванат шофьор над Лимита се арестува и подвежда за криминално престъпление. Само хонорара на адвоката да го извади от ареста под гаранция започва от $5000.00 и нагоре според социалният статус. После се чудете защо има убийци на деца с по 10 "регистрации", митничари правещи "облак" от алкохол с марихуана и ....виновни орехи покрай пътищата, около които се усукват колите и трябва да се реже или колата или дървото.

А човекът от снимката явно се мъчи и поти да разчете какво пише там долу, личи си, че не му е лесно и не му се удава, та се е вглъбил в сценария. И когато тръгнат да спират някой, първо да си показват дипломите, какво, докъде и с колко са завършили.

Ало, Редакцията, да няма печатна грешка в заглавието Ви? "150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни" или трябва да бъде: "150 пияни шофьори хванати на пътя за ТРИ ЧАСА"?

Ако някой вярва на статистиката на МВР и на държавата като цяло, значи е много, много тъп!

само пред една кръчма да стоиш за една вечер ще хванеш поне 50 кръкача-шофьори

Кое от по-долните не е ясно :) За стоенето - стоим. За хващането - хващаме. За отчитането - НЕ отчитаме

В което и село да направят хайка,ще хванат 100% пили алкохол шофьори! Но не се прави това,явно има някаква директива-на село да се пие и да се кара,в много случаи без книжка или без платени данъци на колата.

Много е гот! И директива има. А ти - София, та София! Да ви хващат!

Направо сърцето му се къса на този бивш шеф на КАТ от статистиката само като си помисли колко пари вече отиват в джоба на някой друг вместо в неговия. :)

valentor

Както многократно съм заявявал : най-добре е КАТ да се ЗАКРИЕ, или прехвърли в министерството на културата , опазване на околната среда или към аграрното , за да не е полиция, каквато всъщност НЕ Е

Кажете кое е по-правилно? 1. Превенция с присъствие по пътищата или * драстични глоби

Драстични глоби. Така по малко пари харчи държавата за куки по пътищата, по малко хора си губят времето да висят вместо да са със семействата си и приходите от глобите влизат директно в бюджета.

то е ясно, че каскетите лъжат винаги и за всичко.... друго ми е чудно, след като бившите служители са толкова нелоялни как по дяволите въобще си изпълняват служебните задължения....

Стою

Кви служебни задължения, като са бивши?

КАТ може ли/нормално ли е/ да пишат акт за 50лв за неработеща къса светлина на единия фар?

Да, ти се радвай, че не са те спряли от движение. Не може да караш без фар.

фар има, дълги и габарити има, само къса няма

Правилно ,как така без фар и то през деня ....не може така ...да се спира от движение направо! Само ,че как ще разбера ,че в един момент едната ми крушка е изгоряла по време на път и то при това ярко слънце....виж през ноща се усеща веднага!

Какъвто министЕрЪ ,токова и ---министерството. Всичко се възвръща ,както е било през СОЦА ,ако един е виновен ,то се наказват всички заради него.... Това е СОЦА ,от европейски тип.

говори истината. В момента се увеличават драстично наказанията в Закона за движение по пътищата и им трябва мотив. Мотива е чрез лъже статистика. Иначе няма как да мине закона в парламента, а така ще кажат, ето ви факти от последната седмица. Води се открита война срещу шофьорите. Изнасяните в пресата данни са лъжа. Искат да свалят ограничението на скоростта до 40 км./ч. Тъй като полицаите нямат ресурс и са мързеливи, не им се виси по пътищата, посочените данни си ги измислят на бюрото.

Толкова пъти му чувахме името, а той още не е научил разликата между числа и цифри.

Всички държавни служители в Бг ,се чудят от каква ДАЛАВЕРА да докарат КИНТИ...

Най-голямото шоу беше, когато малката перука (управляващ служебен джип на БФС) беше ударил някаква кола на Цариградско Шосе (верижна катастрофа) и излезе зам-шефа на КАТ и каза, че имало участник в катастрофата приличащ на горепосочения, но не бил той ... А после се оказа, че именно перуката е бил ... Е, как да вярваш на такива хора?

Ако поне половината полицаи от КАТ си вършат съвестно работата,за която получават ЗАПЛАТИ ,то те ще изкарват от актове и глоби не само заплатите на МВР /цялото/ а и на депутатите и министрите.Пояти сигурно е,че ще остават пари и за ПРЕМИИ.

Дали да не измислят и въведат ''електронна шофьорска книжка'' и ''електронен талон'' - направо да отчитат отнетите точки и глобите без да се налага да спират водачите на МПС-то. Хем пари ще съберат за поредна подмяна на документи, хем и ново безумие ще измъдрят след резултатите от шофирането на фарове през деня. И да се проверят личните семейни автомобили на служителите на КАТ, че ни винетки, нито застраховка "ГО" имат.

Има случаи дори и без държавна регистрация. До скоро, наблизо спираше един полицай с табели от 1998 год - временни от Германия.

От статистиката се разбира, че бизнеса "корупция" е много доходен. Ха наздраве!

Не съм виждал циганин в учебна кола. МВР може ли да публикува статистика по тоя въпрос?Ако обиждам някой с думата "циганин" , мога да им викам МАНДАТОДЪРЖАТЕЛИ. Май за това нито един мандатоносител не докосва тая тема. Посерковци !!!

Виждал ли си кола да убива човек? Ако не си, означава ли, че хора не загиват блъснати от кола?

Аналогията е изключително неподходяща....

си написал? Всеки десети водач на автомобил е циганин! Когато застигам или се разминавам със учебен автомобил, поглеждам водача и курсиста (по простата причина, че съм бивш инструктор).До сега не съм виждал циганин зад волана!Не зная, може би някъде има курсове само за тях???

КАТ са уникална организация, от чиито действия, анализи и опит могат да черпят в цял свят. "Ще почерпиш ли?" е философия, която е предотвратила много нещастия и беди по пътищата, а вменяваната вина на ''даващите'' шофьори за сметка на необяснимите семейни имущества на ''контролните органи'' е уникален патент. Висотата на тези титани на мисълта стига все нови висоти - след решението за запалени фарове през деня, очакваме и новите интелектуални напъни и изпускания.

С много хора съм спорил по повод на включените фарове през деня. Сигурно ви се е случвало да пътувате в слънчев горещ ден им тогава има мараня над асфалта. При включени фарове на автомобила в далечината, който се мержелее в маранята като сива безформена маса, ще знаете дали е във вашата посока или в насрещната.

а в София за 1000 нарушения да има 2000 наказателни документа - НОРМАЛНО Е- оригинал и копие

За два часа на по обед ще хвна повече от 100 пили "шофера" насред СОФИЯ ... те за 2 дни 150 за цялата страна ? алооо по морето 90% карат на по " две бири" ... какво ми говорите ... да добавя малко инфо : В Франция статичен радар/камера струва 60 000Евро .. Хората имат карти на които са показани всички статични радара + GPS координатите им ... познайте за колко време една такава камера си "изкарва" парите ? 4 месеца !!!! и от там въпроса ... не е ли по добре вместо да купуваме нови коли за шефовете на МВР да се купят 50 камери ? не се косете да отговаряте - риторичен е въпроса ....

150 пияни шофьори хванати на пътя за три дни Ако това е вярно, то излиза , че е рядкост да "хванеш" на пътя непил шофьор. От сводката излиза, че всичко що се движи по пътищата , е или дрогирано, или пияно.

Катаджия спира автомобил за проверка. От автомобила излиза човек, който едва се държи на краката си. Катаджията: - Оппа! Май нещо си пил, а? Я духни тука в уреда! Шофьорът мълчаливо бърка в джоба си и подава сто лева. - Такааааа... Я духни още веднъж! Шофьорът подава още петдесет лева. - Не толкова слабо, бе! Духни силно, както първия път!

Тръгнете вечерно време по села и паланки и ако откриете трезвен шофьор се обадете!

Тук си прав , там държавата напълно липсва.То къде ли има.

като каза това ... какво стана с пилота на ниско летящата машина за рязане на дървета от Разградско ? онзи с подобаващия резултат от 3промила ??

ББ го уволни от управителския пост, пожела му да оздравее, каза, че ще си носи цялата отговорност според закона и че ще си плати всички щети, които е нанесъл. То, че нищо няма да плати горе-долу ми е ясно, но дано поне уволнението е истинско, както и евентуалното дело, което прокуратурата би трябвало да инициира.

Всичко в Бг е измислица ,и се крепи на политически манипулации,че ''уж'' сме мнооооого добре ,а държавата закъсва и потъва с всеки изминал ден ....

Спокойно, ние знаем, че МВР не работи,а само се преструва- виждаме какво се случва по пътищата всекки ден.

НЕ Е САМО КАТ. ЦЯЛОТО МВР НЕ РАБОТИ.

Ти да видиш! Този лалугер изпълзя от дупката. Тръгнал да коментира, тази "мъртва душа", която освен че е взимал заплата от МВР няма с какво друго да се запомни.

Заебете не закачайте ората ,опиянени са от щастие , че живеят в тая прекрасна държава , такъв щастлив и смислен живот .

мда-оставете ги да се изтрепват както намерят за добре...

това и правят ... печеливша тактика !