Нов пътен възел облекчава трафика до Южното Черноморие

Премиерът Бойко Борисов откри нов пътен възел в Бургас, който извежда автомобилния трафик от вътрешността на страната към Южното Черноморие.

Обратно в новината

Коментари - Нов пътен възел облекчава трафика до Южното Черноморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който определя предимство на главния път ПРЕЗ кръговото? Нали идеята на кръговото е да пресече безопасно РАВНОПОСТАВЕНИ пътища?

... прочети идиотията, която си написал ... бавничко - дума по дума. Такива тъпаци, като тебе, които драскат преди да мислят нводниха не само форумите, нои България ... малоумници, но с мнение по всички въпроси!

Пиша ти от страната на кръговите движения. Там където хората знаят как се прави това. А вие си мрете, като ви е толкова акъла.

Браво Бойко

Pesh0

Толкова нови пътища и правила има в Бургас , че сега като се изсипят Софиянци и всякакви други , няма да могат да извозват блъснатите коли , това лято .

От село, доста баби излизаха, всичките за Морето трагнаха, но по пъта, от зор, сенасраха! Урунгел, с памперс патуваш, а?

Хахаха.А защо не пишете, че цялата колона заедно с Бойко остана в задръстване в Бургас, на кръговото на Трапезица-заради гениалния строеж на това кръгово.Наложи се НСО да до изкарват през тротоара. Да се видят как строят!

Пусни го, ако си го снимал, заслужава си гледането! Това кръгово на Трапезица хич не го скопосаха, факт!

не мисля че кръговото на КАТ е по-добро. Според мен един и същ некадърник ги е проектирал, и втори пак един и същ некадърник ги е реализирал, както и печалбата от тях е отишла в едни и същи хора

"Струма", "Марица", "Тракия", "Люлин", пътни възли, тангенти и пр. Всичко в южна България, в северна кога??? Там кучета ги яли...

Питай Станишефф. По негово време спряха всички строежи, понеже асфалта не се ядял! Забавата я усещаме сега.

Единственото хубаво е, че Тройната коалиция е построила десетки магистрали повече от Борисов и аз си карам по тях - да му е мъка.

Pesh0

Да ама са качествени поне . Обзалагам се , че една дупка не можеш да намериш на магистрала построена от Станишев. А Бойковите .... все ще имат някоя друга дупка .

Да-прав си. Станишев направи магистрали които свършваха в нищото (АМ Люлин например). Е, как да има дупки, като не се ползват?!

С Боковото пътно строителство всичко се прави на парче. Докато местните гербери го чакаха на върха на новия мост, на колелото на изхода за София, което е също част от това трасе, имаше тапа до КАТ. Това от хеликоптера Бойко видя ли го или гледаше на другата страна?

Няма нормален човек,който да ходи на море в България!

Верно Ъ! Или по-точно, човек, който уважава себе си.

Срамота е да няма път до Варна! Ние за кого да гласуваме? Или у Варна изборите ги уреждате по друг начин?

Липсата на държавност,работещи институции,върховенство на закона и свобода на медиите и прогрес на икономиката не може да се компенсира със строителство на пътища!

Истината е друга. Щом откриха магистралата до Бургас, изведнъж се оказа, че целия поток влиза в Бургас. Просто този обход трябваше да върви едновременно с магистралата. Сега просто се ремонтира великия тиквенски проект!

Всичко трябва да се направи наведнъж, като едновременно се построят обходни магистрали и по възможност за 1-2 месеца нощна работа, но без шум. Как не се сещат - не знам..

Забрави само да "чукнеш 3 пъти с вълшебната пръчица" и пътния възел да бъде готов! Ето това е разликата-социалната партия не може да чака цели 4 години да се построи нещо, тя иска всичко сега, че утре може и да не са на власт! А електората не може да се обгрижва с асфалт. Тук трябва здрава демагогия-1000 лв. минимална заплата, пенсиите ще се удвоят, одържавяване на всичко частно, безплатно здравеопазване за всички, работа за всички и т.н. -нали така Другарю!

Облекчавали !? Таратанци облекчавате ! Бойко, да кажеш на хората, каде да ходат понужда а не в Царевичака! една Европейска бабишкера

Браво и честито на всички българи.

то на държавата "София" и требе път до морето и планината нали трябва да си почиват гражданите, то не мой само лапане - трябва и с....

А светофарчето в Ахелой, което разказва играта на всички ? 400 км магистрала до там за 4 часа и 2 часа чакане на селското светофарче модел и изпълнение 1965 година

А защо минаваш през Ахелой? Има прекрасен обходен път през Каблешково и те изкарва насред Слънчев Бряг. По него Бургас-Слънчев бряг е само с 1км по-дълъг. Като се отбиеш от магистралата преди нефтозавода на голямата зелена табела, на която пише, че Слънчев бряг транзит е в дясно по изхода, караш до Каблешково и там, в самото Каблешково на неговия светофар завиваш наляво. После се оглеждаш за табели "Тънково" и "Слънчев бряг", защото има и един десен завой преди пътя да те закара там.

Хора, ей това вечно противопоставяне ни изяжда главите. Все се делим на нещо: на левскари и цесекари, на софиянци, бургазлии, врачани, трънчани, панагюрци, перничани, видинлии, тутраканци селяни, граждани... Започвам да мисля, че някой има интерес от това деление, защото разединен народ лесно се води с остена. Недейте така. Не сме такива и онакива, Българи сме на първо място. Не е важно какво ни разделя, а какво ни обединява.

Заглавието на статията бих я перефразирал така "Премиерът Бойко Борисов откри нов пътен възел, който извежда автомобилния трафик на раята от вътрешността на страната към неговото (на Бойко) Южно Черноморие."

Дам, а ние любителите на северното черноморие ще я чакаме тая магистрала, която почнаха да я строят преди 25 години да я довършат след още 25 може би... Скъпи Бойко 5те часа път(или 7-8 с автобус) няма да ни спрат да си ходиме там!

Ама той у Варна само каца със самолет. Не му трябва път. Пък и Варна други мошеници командват.

Пътен възел, строен 4 години, за 23 милиона. Сещам се за какво става въпрос. Там наистина ставаше задръстване, чакаше се по 5 минути. За тези 4 години градеж сигурно е имало поне още 2-3 рязания на лентички. Нещо подобно е Северната тангента на София - замисълът добър, изпълнението бавно, скъпо и лошо. Минах наскоро и какво установих. Това е магистрала без отбивки за кварталите, покрай които минава! Примерно аз трябваше да отида на едно място близо до кв. Бенковски. Тангентата минава точно покрай него и можеш да го изгледаш отвисоко. От най-близката отбивка на 3-4 км. влизаш в някаква гадост - задръстване, дупки и останалата прелест, на която сме свикнали. Полза - нула, освен за "усвоилите" средствата.

Сега задръстването пак ще го има, защото колелото на входа на Бургас си е все същото, даже идващите от северното черноморие транзит към южното няма да минават вече между Изгрев и Зорница, а ще карат към същото това колело, за да стигнат до тоя нов надлез. При това няма да ви освободят колелото, за да влезете в града и който се усетил да се отбие на Камено през Братово, Горно Езерово и на светофара на Меден Рудник влязъл към надлеза на изхода за Созопол - той минал днес по светло. За другите - носете си вода и суха храна. И гасете двигателите, за да пестите гориво.

Добре че Бойко Борисов от Банкя, баш шопът, построи на мизерните бургазлии пречиствателни станции, за да може да си къпят децата с чиста вода, а не, както са го правели - преди. Там където с.рат и м.чат, там и да се къпете.

ТОЛКОВА МНОГО РАБОТЯТ, ЧЕ ДИРА-А Е ПЪЛЕН САМО С ТЕХНИТЕ КОМЕНТАРИ!

Ние не работиме, вие бургазлии работите за нас.

Dimitar Todorov

Аааа, не всички, не всички :)

Южното Черноморие е свърталище на измет и боклук. За това нека местните гагаузи да се къпят в собствените си гомна. Красивите, умните и богатите предпочитаме северното Черноморие, Гърция, Турция, Хърватия ...

Предлагам да затворим артериите към Бургас и Черноморието и да не допуснем гнусната паплач от шопи, майни и други, да идват да се разпореждат с нашето Черноморие! Вижте какво направиха със Слънчев бряг, къмпинг Градина и доста по на юг! Направиха го ТЕ, ШОПИТЕ без да са ни питали!!! КОИ СТЕ ВИ, БЕ, ГАДОВЕ МРЪСНИ! ЗА ВАС НЕ ЕДИН И ЦЯЛА ВЕРИГА ОТ КАМИОНИ, БАГЕРИ И ДРУГИ ДА ВИ СРИНАТ И ВИ ЗАЛИЧАТ ОТН ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА! НА ОРЪЖИЕ, БРАТЯ БУРГАЗЛИИ! НОЖЪТ Е ОПРЯЛ ДО КОКАЛА!

Като затвориш артериите на Бургас, нали че пукнеш от глад бе мизернико?

не си познал, няма как да стане при заплата от 6000 лева в Нефтохима, където искам ще ходя и няма да умра от глад, ако си мислиш, че от вашите души и пари живеем! КАВАЛ!!!

деер

Моля, посочете броя на катастрофите на кръговото преди този надлез точно до КАТ Бургас!!! За бога , хора , не карайте с повече от 15 км/ч там, че шемети и блеоци колкото ти душа сака!

Едно време на Лозенец, малкия плаж беше един земен рай, с малката подводна скаличка в близост до плажа. Големият плаж бе зает в една четвърт, останалото се използваше за игри, волейбол, футбол. Къмпинг Юг - девствена перла. Малко хора, нямаше мутри, чалга и простащина. Имаше Любезни, весели и щастливи хора с две или три седмични ваканции. Вечер на плажа или скалите, печене на миди в/у тенекия с бутилка бяло вино от 1.20лв. Искам си 80-те години.....

Приятелю! Но...трудно ще върнем миналото, колкото и да ни липсва! На Каваците на бунгалата само германци, чисто, приятно и както казваш без мутри, мутреси, чалги, челни коли! Сега софиянци взеха всичко и искат да превземат и света, ако може! НЕ ГИ ИСКАМЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО! ДА ГО ДУХАТ!

И ние не ви искаме в София но почти цяла година заради всики селяни които дойдохте "у градо" стана гмеж.....като джихадистите сте и скоро ще вземем мерки с/у вас

кой софиянец ти ходи още на това посрано море бе селтак, аз от София един не знам да ходина тая селяния там, в Гърция ние супер, на цяла западна България че и южна, а вие там си надувайте чалгата и се къпете във фекалните води на кафявоморието, няма да им стъпя там на тая помия

И аз като се сетя за това време се усмихвам и очите ми се насълзяват. Добре, че го преживяхме, сега звучи нереално.

OK, а дали ще се сетят да сложат необходимите обозначения и табели за да могат хората да се ориентират и така да отклонят трафика по правилния маршрут?.... А да видим...

Браво Бате Бойко ,браво.Удари ги във земята. Защото за толкова години ония другите тухла връз тухла не са сложили , не се накрадоха ей!

Ех, плебей нещастен...

Не е ли истина бе ,нещастник?

БУРГАЗЛИИ да целуват краката на шопите и майните, защото ако не сме ние да ви даваме работа и да си харчим парите ще умрете от глад. А и девойките ви правим щастливи, защото от вмирисани БУРГАЗЛИИ им се повръща. Миришете на сяра от Нефтохима, че чак не се траете.

майна, Пловдивчанино! НЕ ВИ ИСКАМЕ И УТРЕ ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ - ЧЕРНОМОРИЕТО САМО ЗА НАС!

Никой не те пита дали ни искаш. Ще работиш в мизерната цацария за 300лв. заплата и ще гледаш с влажен поглед дали ще бъда благосклонен да ти оставя 15 ст. бакшиш. Ще обикаляш плажа и ще продаваш царевица за да може да си платиш тока. А когато шопите и пловдивчаните си заминат ще запалиш свещ за тяхно здраве, за да може догодина отново да те ощастливим.

ами къпете си се в собствените си лайна,аз от години не зная пътя за нашето море точно по тези причини а и от мутрите ви като митьо кьоравия и другите са си точно за вас....Испания е мойта дестинация и си изкарвам като бял човек а вие се стреляйте,бийте и скачайте от балконите колкото искате.....тя простотията ходи и се толерира само от селяни

А така на софиянчетата да им е лесно че ще вземат да се омотат на път за плажа а другите кучета ги яли.

Аз съм от Бургас, мнго би ме улеснил и път до северното беломорие.

Ами нали миналата година Лилито резна лентата на този път, вярно чак септември беше, от какво се оплакваш?

След фиаското в Техеран, просто беше задължително да клъцне лента!

не искаме тъпите шопи, майни и тем подобни от провинцията! Както е казал Хемингуей, всичко извън морето е провинция! Защото като дойдат гадовете и морето става мръсно и плажа и града! През останалото време, извън лятото, градът ни е чист и красив! Направете си море и си го цапайте бе, мърльовци!

Морете е мръсно не щото идват шопите, за защото серете в него, "гражданино". А ако шопите пордължат с тенденцията да не ви посещават а да избират по приятни дестинации в гърция и турция то ще си умрете от глад в собствените си фекалии. Но какво да се прави, плюй селяко, плюй по хората които вдъхват живот на градчетата ви (щото всички ви виждаме мизерията в която живеете зимата).

Боже! Сериозно ли си го написал това - "мизерията, в която живеете зимата"?!;) Зимата живеем спокойно, успокой се, и не мизерстваме;))

толкова години сме си живели и без вас и какво, не сме умрели от глад! Тъй че айде пайдос към Гърция, Турция и дано там ислямистите да ви взривят и никога повече не се върнете в България!

Хахахаа, оставили сме ви да се къпете в собствения кенеф. Ла.ната са си ваши. А шопите много отдавна почиваме по гръцките морета. И са по - чисти и по - евтини и с по - добро обслужване.

И по-близо. Ма аз още си ходя и на нашето черноморие.

Ъхъ - и гръцките лайна по-добре миришат дори, нали?!;)

И ние не щем гларуси и разни други пернати селяндури в София но ни налазихте като скакалци селяци а без туризъм сте не за мустака ами ще си останете руска провинция

ТИ ЛИ СИ НАПРАВИ МОРЕТО БЕ ? Бааах ти и Олито !

който извежда автомобилния трафик от вътрешността на страната към Южното Черноморие ------------------------- ГЛУПОСТИ!!! Това отвежда от вътрешността на Бургас, пак във вътрешността на Бургас!!!

Има пътен възел, който отклонява от магистралата, покрай Камено, кв. Горно Езерово и е директно на пътя за Созопол. Защо не сложат на магистралата повече табеле да го знаят хората, а харчат пари за безсмислени мостчета?

но сте неграмотни да ги четете!

Чух за този път и видях табелата, но ми казаха, че не е пипан от социализма и затова не рискувах.Вярно ли е?

от навлеци о особено от софиянци и други провинциалисти като дойде лятото! ПОЩУРАВАТ, СЯКАШ ПО-ВАЖНО ОТ МОРЕТО НЯМА! АМА КАТО СЕ НАТИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В СОФИЯ ,СТОЙТЕ СИ ТАМ, НА НАС НЕ СТЕ НИ НУЖНИ!

да сложат знаци, че Бургас е кошмар с тия кръгови, като в арабския свят, щото ония се не кръстят, ама и тия явно са безбожници, та утре ще инструктирам навигатора да кара направо, че им нямам доверие.

То за селяци е ясно, че кръговото е сложен пътен възел. В нормалния свят с кръгови се решават проблемите със задръстванията по натоварените кръстовища.

деер

Ти ходил ли си в белия свят? После ела в Бургас и отиди до споменатия пътен възел....

А ти виждал ли си новите кръгови в Бургас? Пълен майтап са...

Това новина ли е, бе?! КЪДЕ е този пътен възел? В кой квартал, между кои улици? Какво ни интересува какво е казал премиерът? Напишете НАЙ-ВАЖНАТА информация: къде се намира този пътен възел! Баси куците редактори!..........

Бойко Борисов открива няма значение какво, къде и кога.

Ал

... и за кой път...

За 30 млрд. ЗАЕМЧЕТА, пак е добре един пътен възел

Какви пътни възли пак,какъв асфалт......ама селяните в бургаско ядат кебапчета и с нетърпение чакат да се качат(който все още има сили) на Бузлуджа та да похапнат на аванта,че те така са научени от партията им...само там където е далаверата

Браво на тиквата,с вашите данъци ви кара да се чувствате задължени че ви е положил още некачествен асвалт

Браво я. Вие какво построихте с нашите данъци? Нищо ама от сърце, нали?

Кои сме ние бе,теле,нали една майка ви е раждала и теб и комунистическите герберски боклуци

След като сме виждали как с нашите данъци се плащат хонорари на хидроинженери( които всъщност имат дипломи за доносници, не за инженери) ще радваме на асфалт, даже много ще се радваме..За вас, дебилите, може и да няма разлика дали ще се построи вила на Доган и хотел на Гоце, но за нормалните хора има разлика

Трябва да си много прост, за да мислиш, че сегашните управляващи са по различни от предишните. Всички са били членове на партията майка, начело с любимия ви пожарникар.

Този пътен възел не решава проблема с трафика. Трябваше да се направи обходен маршрут който да отвежда движението преди да се влезе в града. Струпването на колелото на входа на Бургас ще си остане. После се минава през жилищен комплекс, където следва още едно колело до КАТ а след това през стар и разбит път покрай езеро Вая, по който минават много тежкотоварни камиони. И в крайна сметка повечето туристи предпочитат да минат пак през града.

Аз веднъж пробвах да заобиколя Бургас. Слязох от магистралата на отбивката за Созопол, е няма да повторя...

Колега, има ли сега някакъв вариант, т.е. хубав път, т.е. път без дупки, от магистралата към Средец, защото от Средец към южните градчета пътя е хубав и не се влиза в Бургас

За съжаление няма такъв хубав път. Пак през Бургас трябва да минеш, като още на входа на колелото завиваш надясно и караш докато стигнеш новия пътен възел. Вероятно са сложили табели.

като много разбираш, кажи къде точно трябва да стане тази отбивка на трафика преди Бургас? Нали им направиха отклонение за Созопол преди Бургас, но умниците и особено софиянци пак минават при Бургас, като отиват към Южното Черноморие! Ами те горките, нали са от Провинцията (уж Столицата), а пък се наакват, като чуят море и плаж! Ами живвйте тук, на Черноморието!

Другарю, софиянци могат да карат в трафик. Отбивката за която говори практически е неизползваема, защото времето за пътуване скача а и пътя е по-лош. Никой нормален няма да кара 3 часа до Бургас и вместо да си кара по хубавия широк път от Бургас до Созопол да се забие през тоя обходен маршрут. Аз веднъж го направих, просто да го видя що за маршрут е това. Както казах, няма да мина втори път от там.

Ами точно това имах предвид, умнико. Да бяха инвестирали в оправянето на този обходен път, а не да правят такива безсмислени пъти възли.

Хубаво е, но още много трябва да се направи докато отведете трафика от тъпото кръгово на Трапезица (за щастие на "обръчите")

Някой да ме светне - "Крайезерна" оправиха ли я, щото трафика от там ще се изнася на юг? Или греша?

Не, преди седмица минах - тепърва започва ремонта. В момента кърпят стария асфалт, за да минава строителната техника. Ще я правят3 платна в посока, ама кога ще е готово - не знам.

Да се надяваме, че скоро ще го направят - щом са го почнали! Крайно време беше да се изнесе кошмарния трафик от града през лятото!

Не, има машинарии, но е далече от готова..Според обещанията за следващото лято ще готова..Разширена

ВЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ............... стига бреееееее.............. Я и пЪтни възел не ручам.........

кога кУрнелия и нейната партийка ще се похвалят с нещо построено от тях тяхната запазена марка са кражбите,манипулациите и съсипията на държавата

То бива герберска безочливост, ама вие съвсем прекалявате! Специално за вас ще изтъкна: 1. Голям шлем - два броя 2. Договори с ТЕЦ Марица - 25 годишни 3. Рестартиране на Химко 4. Важни реформи в банковата система - два броя (97-ма и 2015-та) 5. Програмата "Пенсионери на море" 6. Цанков камък 7. Водното огледало ..и това е само скромна част! Моля да ме допълните, за да му запушим устата на тоя соросоид.

И един ресторант във Виетнам - май Български!

Изключително важен пътен възел, почти колкото възел ''Юг''..Бравос, бравос...Червените бандити така бяха забатачили Бургас, че...То какво ли не бяха забатачили

Да ме прощаваш, ама забелязваш ли тезите на Борисов? "Софиянци ще стигат за три часа до морето." "Софиянци ще стигат за два часа до Банско." "Почиващите ще стигат безпрепятствено до плажовете на Созопол и Ахтопол." Тази държава за софиянците и техните почивки ли работи? За справка - и аз съм софиянец.

Пътният възел е в Бургас, все пак.. Убедена съм, че няма само със софийска регистрация да допускат карането по него ;))

И аз съм убеден. Въпросът е защо един премиер адресира всичко, което "той прави" до почиващите по морето или Банско софиянци. И за индустрията не си изобщо права. Погледни Румъния - стандартът там е много по-висок от нашия точно заради индустрията, лека и тежка.

Как върви? Мед Пуска ли?

Стига сте се хвалили с глупости, бе! Народът, от чието име говоря, иска втори, че и трети АЕЦ, искат Химко и Кремиковци - да работят и да пеят в тях! Поне едно ТКЗС направете, стига с тези пътища!

И кебапчета искат,на корем

точно това е най-странното Що не направите едно ТКЗС- закона не го забранява, ама на не правят Е тва трябва да е задача N1 за Курнелия Създаване на мощно всенародно движение за внасяне на частните ниви в ТКЗС-та и после останалите кулаци кат видят под вещото ръководство на др Гергов и др Гечев как петилетката се изпълнява за 3 години ще влязат без бой Даже и ще гласуват Курнелия да стане три мандата президент

Ал

Най-лошото, е че като последна инстанция се изакват такива като тебе, без идея да си имат от темата. На сегашните ТКЗС-та им викат кооперации и на практика всички, които имат някаква земя, са я дали да я обработват такива кооперации. А най-голямата такава кооперация носи култовото име "Октопод". Обработва около 80% от земите в Северна България и се държи от... ТИМ. Едни такива близки хорица с един настоящ премиерчо...