Плевнелиев започва консултации с партиите за кабинет

Президентът Росен Плевнелиев започва в петък консултации с парламентарно представените партии и коалиции.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев започва консултации с партиите за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от тука к-че мръсно...

махаите меките китки от президенството докато,е време ,че срама няма тоз слугинаж на шмеркел.....

Офшорко още не е в затвора?

Очи чьйорнае.....КААК ЛЮБЛЮ Я ВАСС... Дано не скъса някоя гласна струна? Боже, Призидента ни пази! баба ТудоркЪ

Чьйорнае" На тая песен Бойко плаче и рони тешки мъшки сълзи! Другите две, са српски: "Ветар дуа шльиве падаю", и "Три ливаде, три ливаде, никде лада нема" Те се испълнявят от баба Тодорка с Нишки духов оркестър

На така наречените "политици" препоръчвам следния вариант. Ясно е , че не могат да съставят правителство/поради лични комерсиални интереси/. За това: 1. Назначават пастирката и за премиер; 2 разкарват пурко от поста, който заема 3. Остават другите служебни министри 4. След месец два народа ще изгони всичките с камъни и тояги. 5. Ползите са много.

На така наречените "политици" препоръчвам следния вариант. Ясно е , че не могат да съставят правителство/поради лични комерсиални интереси/. За това: 1. Назначават пастирката и за премиер; 2 разкарват пурко от поста, който заема 3. Остават другите служебни министри 4. След месец два народа ще изгони всичките с камъни и тояги. 5. Ползите са много.

Така Роската бърза бавно, "спазва" законите и конституцията, като дявол евангелието, т.е. по комсомолски с една дума, в интерес на едни другари.

Спокойно, т. нар. Народно събрание има четиригодишен мандат. Иначе казано, четири години могат да се водят консултации. Преговорни тройки, лидери, парламентарни групи, партии, партийки, коалиции, блокове, президентски съвещания и т. н. Закъде са се разбързали? Я колко умен народ, все специалисти има нашата страна... Заплатите им осигурени ли са?

Аз предлагам, ако се стигне до нови избори, да се организираме и ако в листите участва поне един от сега избраните, никой да не гласува!

тези отпадъци ще разиграват театрални постановки? Още ли не са получили инструкциите от хамериканското посолство? Коледа дойде, тези мухльовци, крадци и българофоби не могат да разделят парите кой колко да окраде. Къде са простаците от проституираща мрежа да зададат не само въпроса КОЙ, ами и ДОКОГА? Нали хамериканските мекерета викаха, че каквото и да дойде, ще е по-хубаво? А простаците, които им се вързаха и гласуваха за простаци и продажници, да знаят, че ще реват за Орешарски. Защото виждам около мен кои гласуваха за тях - тъпаците, малоумниците, мутрите и физкултурниците. С една дума - простата сган, така че ще се радвам да ги видя на пазара на труда, издържани от майките и бащите си.

След като Тиквата топка топката, че уж прави някакви консултации и пусна трите каки, еквивалент на тризначките от Биг Брадър, сега и неговото магаренце Роско ще започва да отлага и да губи време. И какво ще уточнява? Кой няма да натиска монополите и зелената енерго мафия ли?

Като какъв почва консултации?Като ирландска пастирка,акционер на ЧЕЗ или собственик на незаконни имоти?

чехълчето иска да се прави на мъж, ама в тая поза е като обясняваща се девица!

Господин Президент, На тези срещи ВИЕ И ГОСТИТЕ Ви трябва да си отговорите на един въпрос, а именно:"Имате ли нещо българско във вас? До кога ще измъчвате и харчите парите на народа, нямате ли милост? Що за хора сте? " Виждате, че в тая страна са останали само сакати и инвалиди и "неграмотни богаташи". Щом не можете да съставите правителство, не ставате за политици. Тогава се махайте и на следващите избори да ви няма в листите.

Парламента ВЕЧЕ е сформиран, а ние сме парламентарна република. Прецедентчето да не изземва функциите му. Ако този парламент не може да излъчи правителство - нов.

Всичкото това бавене, кандърми и т.н. лунапарк, бяха с цел да се види има ли кой да спаси КТБ като плати масрафа? Ясно е, че вече няма за кога и Президентът ги кани за мандат. Пак ще се поназландисват, белким някой отреже червивата, иначе отвън златна ябълка и падне един воденичен камък от шията на държавата. А бе, друг път думата на кретени не трябва да се дава, че съвсем отидохме за резил. Дворецът на фараоните е пуст. Останали са мангали да чистят, които с облещени очи и пулсиращи ушни миди се оглеждат за духове. Ама хуй! И духовете са избягали, понеже няма плячка.

И ТОЯ ДА СИ ХОДИ!

Защо да се заблуждаваме, че в България може да се състави успешна коалиция!? Това може да става някъде , но не и тук в БГ-то! Така че съвета ми към ББ и ГЕРБ е да си съставят правителство от кадрите който имат , а те ги имат и ако се гласува "За" да управляват държавата до където стигнат, ако ще да е и 1 ден, това е казал суверена! Какви са тези дълги падарлъци! Те най добре го знаят до къде водят коалиционните управления в България!

Хора със слугински манталитет не могат да качат дърва върху магаре, да не говорим за сериозна работа като поддържане на правителство.

Роско що бързаш, ами не се помотаете с бат ти Боко до пролетта, нищо, че на Орешарски му сне доверието още на другия ден. Поне да знаеш още една причина за дето всички те мразят, освиркват и ти викат ОСТАВКА!

Проблема с КТБ беше измислен и е постановка на Борисов и Плевналиев чрез Американското посолство за дългосрочно подсигуряване на 120 депутати.Изводите се налагат от това че преди изборите на всички реално потърпевши от банката 100 000 хиляди семейства Бойко и Герб им обещаваха, че ще оправи нещата след като го изберат, а управлението му подсигурява продажност и колониално заробване от американците, които чрез нас настъпват към европа.Главния прокурор да привика и затвори бойко и Плевналиев и в затвора за държавна измяна.Самите протестиращи, реално... още загубващи пари да отидат журналисти и да ги попитат как са гласували за Бойко с обещанието , че ще им оправи проблема.Това потвърждава нещата и лесно се доказва за да имаме истинските престъпници в затвора.

БОКЛУЦИТЕ ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО ЩЕ СЕ СЪВЕЩАВАТ...НАПРАЗНО Е ! ДА СЕ ОМИТАТ ВСИЧКИТЕ БАРАБАР С ПРЕЗИДЕНТА СИ!

Герб съсипва България на всякъде където се намира, единственото което може, е да фалшифицира избори и да прави "добронамерени" метежи, но НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА!

Хора за които има само 1.5% обществена подкрепа нямат право на напътствия.

За това никой не го бръсне Плевню за слива.

Подпис за "коалиционно" споразумение? Ми тогава партиите от него да се разпуснат и всички дружно да се влеят в редиците на ПОБЕДИТЕЛЯ!

Г-Н Президент българския народ Ви обича( с някой лумперски изключения).Вие ще останете в историята.

що не идеш да му врътнеш една свирка, нали сте по делата, а не по приказките и мотаенето.

От благоевградското село?

По скоро уликите навеждат шарената Маргарита да е рабрандиран "Пъстър свят" AKA "Шарено котле"

Защо започва с АБВ? На тях ли първо ще връчи мандата?

Ами почва човека от А, Б, В и така до ... ГЕРБ

Махнете го тоя, той забърква "добронамерено и красиво" кашите и ви излага по цял свят. Отървете се от този резилник един път за винаги.

Този на снимката ще получи инфаркт от толкова пафос!

Последните избори показаха че не искат руски ботуш и пак в бъдеще г-н Плевнелиев ще е новия-стар Президент.Тука няколко предатели продали се за една чалма с непотребни копейки само плюят по цял ден демокрацията.Демокрацията не е само да ядеш,трябва и да работеш.Ама нали нищо не могат да правят тези некадърни мързеливци и само чакат 1000лв заплата без да се трудят.Защо любимия Путлер не ви я даде...ха..ха Дядо Иван повече няма да стъпи в България-г-н Плевнелиев му строши краката..ха..ха ТОВА Е МОЯ(нашия )любим Президент

Да го потупа снисходително и поощрително като добро магаре! Готино!

Вземам те за придворен PR агент! Квартирата е осигурена в панделата на Пхенян, храна веднъж дневно с корени от жен-шен и при добри достижения веднъж седмично ориз с хлебарки на фурна!

Плявнята беше сложен само да топли мястото за вожда.

Започвам да си мисля че нови избори е по-добър вариант. Няма начин при едни нови избори Атаката, АБВ, ББЦ, та дори и ПФ да влезат. Така ще има 4 руски партии по-малко в парламента... :)

Кеф!

Че партийните лидери не знаят какво искат и само знаят да си искат! И аз искам много неща ама няма!

ПФ са си Атака-2 ... То нали и Юруш ефенди подкрепяше ББ когата ГЕРБ беше на власт, ама като стана дума за защита на чуждите руски интереси, атаката веднага се обяви срещу ББ. Та сега АТАКА-2 са същите. От едне страна подкрепят ББ точно като АТАКА-1, а от друга не искат да се опарят при гасенето на многото пожари в държавицата ни. Искат само ББ да се опари..... А Слави Бинев от ПФ си е и личен враг на ББ. Може и той да е фактор за персоналното неучастие в управлението.

Че какво му е на служебното правителство избрано от Плевньо ?? Ако трябва и ново ще избере. Пък и за какво ни е Парламент? Само че без заплати за другарите депутати. Язък за аудитата дето ги купиха. Сега щели да ги заменят срещу линейки.

Разбира се ,че може да се състави правителство от ГЕРБ и РФ.Ако РФ продължават да не се разбират помежду си и да се правят на интересни,може да се състави правителство само на ГЕРБ,независимо,че няма мнозинство в парламента.Но това няма да е пречка,защото всички останали никога не може да се случи да се обединят срещу ГЕРБ, а напротив ще гласуват по много предложения заедно с тях

България никога не е имала такъв ерудиран Президент и да няма нищо общо с доноси в КГБ

Преговори, разговори, консултациии- добре ....) Но , защо в България най- нормалното, най- популярното, най- обикновеното, най- често срещаното , най- логичното , най- честното , ...по СВЕТА и в ЕВропа .... при ТАЗИ ситуация , е най- трудното, тежкото, немислимото, провлаченото, нежеланото ?????? А именно- НОВИ ИЗБОРИ !!! :))) ЗАЩО ?? Коя е причината ?? Страха от ново избори ??? КТБ или Южния поток ? ? Задкулисието ?? Личните интереси на политиците ??? Коя е причината ?? Не е ли ясно , че при тази конфигурация - НЯМА да има РЕФОРМИ ??? Как беше - ще изядем и солта , и тоягите и ..ПАК ще отидем на Ново избори ... По български , все пак , ще направим нещата ...))) И ще правим преговори - отзад - напред , отгоре - надолу , от средата - встрани и - във всички посоки ...)) По български - по сложния начин ...))) BIG AL

Президента на Бойко и ,,Герб" Роско е със забавени реакции.Близо 25 дена след изборите се моткаше със свикване на 43 НС, а сега протака с връчване мандата за управление на по ,по най-голямата политическа сила ,,Герб-Бойко Борисов".Дали е бавен и смотан по раждение или така е инструктиран от боса си Борисов, да протака плаши и разтяга във времето съставяне на правителството? Другата исTина е ,че Борисов и Плевнелиев ги е страх да съставят правителство на малценството подкрепено от ,,ДПС-Доган", защото са сигурни в провала си и имат желание със себе си да завлечат и други партии и те да споделят отговорноста за бъдещият провал от очакваното недоволство на българските граждани.

Я да си спомним какво приказваше г-н президента през месец юни - бързо,бързо на избори, ново правителство веднага, няма кой да направи бюджета за 2015г., няма кои да осигури пари за здравната каса, няма кои да осигури пари за КТБ и т.н., а сега: Как хубаво си управлява президентското правителство, може и до Нова година. Ваньо Танов пълни офшорни сметки на новите президентски герои. Държавата, бюджета, КТБ и всички граждани могат да почакат. От човечето в президентството по-велик няма!!!

Почва консултации по съставяне на правителство !!!!!!! Инструкциите са получени още преди съставяне то служебното правителство . Явно просто си е загубил тефтерчето .

Преди година имаше правителство, г-н Плевнелиев помогна в падането му. Сега се надява да управлява неговата партия ГЕРБ и ще направи всичко да стане коалицията, тя е на лице още от кафето в Кърджали. Не му беше работа да клати държавата и подкрепя цветна революция. Защо в предишният парламент не настояваше за договор а искаше избори?

Задавате риторичен въпрос, но няма да пропусна да допълня. Интереса, клати феса - в буквален смисъл!

Лично мое мнение е, че ако плевнята не се меси, партиите може да се разберат по-добре.

За смяна на модела на управление е важно да има НАЙ НАКРАЯ! Тази форма на законодателна , съдебна и изпълнителна е доказано не ефективна и порочна! Затова народа трябва да си каже думата дали иска старата доказала се не ефективна парламентарната форма на управление да продължи в този си вид и след това всичко по степен на важност по ред! Защото нито законите ни са изпълними , нито СС е адекватна , нито изпълнителната власт е ефективна!

И какво предлагате? Президентска република? Какво правим, ако формата на управление е такава и имаме такова мекотело за президент, като Мухльо?!

Дълго време се заблуждавах, че системата ни на управление не е наред. Че най-големия порок на България е Съдебната система. Че ако я променим, ако направим мандатност на съдии и прокурори с право на отзоваване, нещата ще се променят към по-добро. Глупости!!! Има един единствен проблем в България и той не е сред цитираните. Всичко идва от това, че ние не сме народ. Ние сме механична смес, в която всеки се интересува само от себе си. Ние не можем да отвърнем, когато ни ударят. Ние сме малки песъчинки, не сме камък. Ако не разбирате, какво ви пиша, претеглете едно паве, сипете в една кофа същата маса пясък. Изсипете пясъка върху левия си крак. Пуснете павето вурху десния. Тогава ще разберете, какъв ни е проблема.

Как примерно пудела Офшорко ще се "консултира" със господаря си баце Бочко??? Някой да ме светне, че ми изгоряха бушоните!

ХАЙДЕ НАШТЕ

Да избира между президентска република или монархия! Това е правилния изход , другото са лъжи , заблуди и циркаджийски номера от доказали се шутове! Гледаме ги вече 25 години, в резултат - най бедната държава в ЕС , а като гледам и в Европа!

Президентска република !?!Президент Плевналиев ....ужас !Плевналиев е отговорен за хаоса в страната ни ...

БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА! ! ! Което означава, че и законите и всички важни решения за политиката се взимат чрез гласуване в Народното събрание.Правителството и министър председателя, са един вид изпълнители и бачкатори, те спазват и изпълняват решенията гласувани в парламента. За това Борисов да прави някакъв кабинет от честни и енергични хора специалисти, а политикантсването и решенията да останат в народното събрание където ще се взимат всички решения чрез гласуване и дебати. Тази простотоя която беше до сега в последните 25 години трябва да бъде УНИЩОЖЕНА. Така и ролята на ДПС като балансьор се изземва по естествен начин.

повечето хора не искат да ги управлява вече парламента!

На практика в Парламента са всички партии от политическата ни действителност. На практика Само две партии с по 1 процент са вън от Парламента, другото всичко е вътре. Тоест народа е представен максимално. На никой не можем да се сърдим че се получи така.НАПРОТИВ, ТОВА Е ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ.

То от такова управление последните 25 години сме на това дередже - НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕС! Спокойно ако не беше Албания можеше да се каже че и в цяла Европа!

...парламентарна република сме да, ама стратегическите решения на практика се вземат от кабинета вместо от парламента вместо да бъде обратното... Когато ББ стане премиер да не би парламентарната група на ГЕРБ да му казва какво да прави... За пред обществото - да, но на практика той командва групата... Ето това е българският порочен кръг на парламентарната ни република и всички анализатори го говорят отдавна... И по същество всичко това се превръща в една "премиерска република", което ние не гражданите естествено не можем да приемем за нормално и правилно... Затова президентската република е другият възможен вариант който би могъл да разбие мафията... С отчитани на бг реалностите но това е мисия невъзможна на този етап...

Парламентарна република: Германия, България; Президентска република: Франция, Хаити; Монархия: Норвегия, Непал; Колония: Гибралтар, Гвиана; Тирания: Сингапур, С. Корея; Почти без централна власт: Швеицария, Сомалия. Проблема не е във формата на управление!

Мнного молля, задръжте го няколко дни в къщи, колкото и да ви е трудно, РБ-цела ще Ви бъде благодарна, само да стане некакъв "Кабинет" да се маане тоя бухал Лизняшки че си исповръщахме червата, а? баба ТудоркЪ

Много МОЛЯ, пийте си хапчетата редовно!

Каза, че по-по най добре, било отзат да си ги слагам, като свищички ! А ти, само в устата ли ги поемаш?

На РБ им стана навик по късно да преговарят.

8 ПАРТИИ В БГ-то!!!??? Ясно е че процента за влизане в парламента трябва двойно да скочи! Иначе само шоу ще гледаме и на искания ще се наслушаме!

До сега си беше незавършен цирк,а сега палячото ще дооформи картинката!

Той ако е палячо , представям си ти какъв си!

Аз съм част от публиката,платила прескъп билет за това представление!