Коментари - Партиите мълчат ще има ли консултации за предсрочните избори | Днес.dir.bg

Партиите мълчат ще има ли консултации за предсрочните избори

Все още не е ясно ще има ли във вторник консултации между парламентарните сили на коя дата да се проведат предсрочните избори.

Обратно в новината

Коментари - Партиите мълчат ще има ли консултации за предсрочните избори | Днес.dir.bg

Коментари

ГОСПОД БИЛ БЪЛГАРИН АМА АЛАХ НЕ Е !!!!!! Е НЯМА КОЙ ДА НИ ПАЗИ !!!!!

В следващият парламент не трябва да има нито една от тези партий!

г-н Местан,защо гледате така лошо СУВЕРЕНА? Обърнете се обратно,погледнете БОТЕВ на портрета,погледнете го в честните очи и му кажете кой сте Вие,и за какво се борите в момента? Или ви е страх да не ви отговори с НА ПРОЩАВАНЕ ?? Колко смешно Ви подреди Бог,пред тези символи на България!!!

Срамни фигури припокриват портретите на героите на България-на снимката

ИДИОТИ!!!

На снимката са Глистите на България на задния план е кулата на средния е пионката по предния е посредника а най-главния се крие из сараите

От къде на къде Тиквеника пак да управлява,нали му сърбахме попарата на тоя 5,5 години...айде у лево.............

Повече злоба! Да я превърнем в пара. Бившите ченгета и доносници ще се погрижат парата да отиде във свирката, а не да задвижи машината. Тази, която ще ги закара в историята.

Политиците са уплашени. Станишев, казваше на Борисов, че никога вече няма да бъде на власт. Може и да познае. Аз му казвам, че ако продължава по същия начин, ще закрие сам БСП. Сега болката му е, да ореди семейството си, а народа, кучета го яли.

властта е на пода и никой не иска да се наведе и да я вземе.

Рибата се лови най-лесно в мътна вода. Пари се трупат най-лесно в мътно положение в страната. Никой от власт имащите няма интерес от прозрачност...

Дефинирай "социалисти" и "полза" ! Под социалисти имаш ли впредвид индивиди, които са били активни комунисти - като костов и борисов, но сега се пишат демократи ? Под полза имаш ли впредвид да осигуряват работа на неграмотни калинки като теб като ги назначават само и единствено по политически причини ? Бъди силен - напиши цялата истина !

ако тиквата вземе 50-60 депутатчета на изборите наесен ще е голям късметлия и този път ще трябва да подари на цоко не ръчен часовник, а обсерватория....

Комунист и турчин от кокала не се отказва никога.НИКОГА.

няма да има избори ,казват го за да няма протрсти и спокоино да изнесат парата на хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъпаци са тия който вярват на странишко и метанчо.

Другари, какви избори? Кога ние сме резчитали на избори за да управляваме? При едни избори ние добрите отиваме в опозиция, а лошите вземат властта. Моля ви се как да допуснем това?

животът е това което се случва между плановете..предполагам сега предстои вържи попа да е мирно селото - пеевски от една страна, цветан цветанов от друга и така...за капак и едно земетресенийце къде софийско..защото очевидно бедствието в североизточна българия е само там..така порастват малките деца..дано да станат добри родители

Какво може да се очаква от подобни "политици" - едно се договарят при Президента, а после друго вършат....може ли човек да вярва на подобна ЛЪЖЛИВА КЛИКА????

Нека парите на партиите да отидат за бедстващите хора, а не за избори.Господ ни подсказа, с тези бедствия, че не е време за избори , а за обединение, не за разединение. Бог да пази България.

Ашкол сум! Откраднаха парите, три национални катастрофи за четвърт век и сега помирение. Вие сте или заинтересована страна или имате нужда от лечение. Трябва да има възмездие, иначе този цирк ще продължава. През следващата година България ще загуби около 5% или 300 000 души от населението. Това не било и при най-тежките времена за България. Водят война срещу собствения си народ и като лъсне истината. Да се примирим и обединим! Господа политици, грижете се за народа си, защото скоро може да ви потрябва.

Аз вече не виждам смисъл от оставка. Смисъл имаше миналата година преди правителството на БСП и ДПС, с пионка...пардон премиер Орешарски да забатачи държавата с 11млрд. дългове и още купища далавери и неизгодни за държавата сделки. Който и да дойде на власт след това псевдоправителство ще бере само негативи и спад в подкрепата от собствените си избиратели. Нека БСП и ДПС си управляват колкото искат още. Така сами ще понесат отговорноста от собствените си престъпни деяния, без да им се дава възможност да прехвърлят отговорноста на друг, както направиха неколкократно през последните 25 години.

Винаги има изход, стига да знаеш как, да не би правителството на И.Костов да завари страната в по-добро състояние 5 долара пенсии и заплати, резерв от 300 милиона долара, но плати скъпо, оплюван и мразен даде посоката на страната ни и днес сме член на НАТО и ЕС. Благодараним ти г-н Костов., иначе сигурно щеше да сме като Украйна.

защото не сме толкова интересни геополитически.Не мисля,че Костов има нещо общо..

как точно я носят отговорността и какво е тя! Нещо в овчарска торбичка ли е, нещо като свински цървул ли е, татуировка ли е, какво е? Гербераст, чул един лаф, запомнил го и го повтаря като мантра...

Има ли нормален човек да вярва на проститутка и утеньор ,....вън от бардака !

Стига сте лежали по форумите ами излизайте със брадвите и каквото намерите там, и където видите депутат там да му е последното място та да се научат кой командва ТУК В БЪЛГАРИЯ !

Това правителство си е легитимно, и има още 3 години до края на мандата. Някакви протестърски мрежи нямат право да го делигитимират. В него има много кадърни хора с голям капацитет за управление. Просто не трябва да се допуска да ни управляват мутрите и САЩ.

Ха, ха, ха......... развесели ме сутрешно с този коментар за "легитимното правителство". Това "легитимно правителство" започна вече само да се самоизяжда отвътре!

Ти трябва да си някакъв абсолютен манзохист щом говориш тези неща.

Наистина весело изказване. Ако мислиш, че сега не ни управляват точно същите (САЩ и месните феодали) значи не живееш тук.

повече ли ти харесват путиновите мутри, аз пък предпочитам ЕС да ни следят за спазване на правилата, не познавам някой да е отишъл да си изкарва прехраната и да учи в Русия, всички бягат в ЕС и САЩ, Канада...

Не разбрахте ли? Предстрочни избори няма да има. След 3г. те и без това ще дойдат. Дотогава ще си изкараме цял мандат, ще опоскаме де що има, ще фалираме за поредн път банките и ще ви ограбим отново. Ако едал господ ще изкараме още един мандат, а след това пак. И така докато и вие и ние сме живи.

Любовта БСП-ДПС премина към интимната си част. Да не се гледа много, без показност, на тъмно.

Хайде да разтуряме седянката, че твърде много се проточи! Махайте се бе, боклуци! Всеки ден с вас става все по- лошо! ОСТАВКА, ВЕДНАГА!

На снимката са тримата глупаци. Докога ще са там - зависи от вас! Робът сам си прави робството!

Основното - за последните 25 години в България има нестабилност. Това се отразява и на икономиката - ние сме с най-слабата икономика в ЕС. Второ - постоянно има наводнения, суша, бури, пожари, взривове на складове, птичи грип, шап, луда крава, фалити на банки и предприятия. Затова всеки момент е неподходящ. Трето - когато не управляваш добре, винаги може да се върне на власт друг, който е управлявал.

Поправям се: Второ - постоянно има нужда от спешни промени в по-голямата част от законите.

.....шведска тройка!

....това са приятелките на босДоган!

Не е ли четворка? :)

Уважаеми тъпунгери - само едно НЕзабравяйте - и Боко е от котилото на БКП(бсп)!!! За това "партиите"(парламентарните и Дудуков) мълчат! Защото ВСИЧКИ защитават СТАТУКВОТО!!! Защо има ПАРЛАМЕНТАРНИ автомобили - направете справка за Швеция, Швейцария, Белгия....?!! ТЕ защо Нямат??? Защо депутатите в България НЕмогат да бъдат ОТзовани от народа?!! Нали "ужким" правим Западен тип демокрация??? Е да, ама НЕ - "демокрацията" ни е от руски тип, правена от " бг социалисти"!!!

Мълчат като дупета защото ако проговорят ги е страх да не се одрискат яко! Такива са те - сральовци облечени в костюми.

ОСТАВКА БЕ БОКЛУУУУЦИ!!!

Е няма такава държава в, която политиците да се държат като деца в детската градина, които се карат кой на кого взел играчката, то не бе късане на споразумения, закани, сърдити...Докога господа ПОЛИТИЦИ ? Народа ще ви измете наистина, ако продължавате да се подигравате с него... Можем само да си мечтаем за политиците в началото на прехода, за Дертлиев, Стефан Савов, за голямо съжаление все повече се появяват сидеровци, баековци и други без капка достойнство, опит , е няма ДЪРЖАВНИЦИ, ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ ДАНО СЛУЧИМ....ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО.........

Нека да се помолим на господ повече такива като тези тримцата на снимката да не стъпват в парламента и до властта! Амин!

Ако не си помогнем сами, Господ няма да ни помогне. Така, че да гласуваме.

3 неста да се ,п оправи ,балгария, поне наполвина полизия, без, дпс и бсп. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БОЙКО СКЪСА А БЕ ЩЕ ГО СКЪСАМЕ НА ИЗБОРИ ТОЯ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ ЗА ХИТЛЕР ИЛИ НАД ВСИЧКИ - ДА СЕ МАХА ПО СКОРО ЩО НИ ПИСНА ОТ НЕГОВИТЕ ЖИВКОВИ ИЗЦЕПКИ

А какво ли ще стане ако минат тези предвидени 3 дати и тия са все още на власт

Лично на теб с какво са ти попречили? Да не би да са ти намалили заплатата или не ти дават отпуска през лятото?

Пречат за всичко в България

пир кои като са били на власт са фалирали Банки

До като една сервитьорка в София взема 1500 лева, а един лекар 600 лева, няма никакво значение дали правителствата ще се сменят през 2-3 месеца или през 2-3 години. Последните 25 години го доказват.

Сервитьорките не са виновни, че лекарите получават 600 лева. Друг е въпроса, че лекарските заплати трябва да са най-високи и съответно лекарските грешки наказуеми, защото много хора си отидоха заради лекарска немърливост.

Тук не става въпрос само за доктори, а за инженери, артисти, музиканти, учители, преподаватели във ВУЗ, военни, архитекти, икономисти; въобще специалисти с висше образование. България е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА в Европа, където пирамидата на социалното заплащане е обърната!!!

ще мълчат я! Какво им е сега? Така могат да откарат още 5-6 мандата.

аз обече не можах да разбела какво се опитва да прави ББ първо искаше веднага избори после къса споразумение за консултации

....си гласувал с 15-15

не, гласувал е с !8 и пак не е разбрал бб

Който и да дойде сега на власт, все същият батак ще бъде ! Да не си мислите, че бат ви бойко ще може да оправи батака ?!?! Ами баш той ни набута в него за 3.5 години, а сега драпа само за крадене... По-голям некадърник едва ли ще се намери, но за биене в гърдите какво ТОЙ е направил и то лично и с негови пари няма да намерите никой друг ! Новото лице може да е Бареков, но с какви идеи и възможности е, все още е докадка и то не в добрия смисъл. Общо взето конфигурацията в НС ще си остане същата... Очаквам след това пак напъни за сваляне на новото правителство. Май и вие не знаете какво искате !

Драги/а/ лъхаш на комунизъм и простотия.Ако трябва някой да мисли това си ти.1.Никой не е доказал,че ББ е крал.Ако имаха дори и съмнение за нещо такова комунистите щяха да го очистят без съд и присъда.2.При неговото управление не беше взет нито лев заем-сега за 1 год.взеха около 7 милиарда,които ще плащаме аз,ти,децата и внуците ни.3.При управлението на ББ, ДПС бяха свряни в миша дупка-сега са управляващи във всяка институция. Новото лице което предлагаш Бареков,е толкова безочлив,че и с лайна го замеряха ,а той си мислеше ,че роса го роси.Освен това е подкрепян пак от ДПС. А сега помисли ти.Ако не вярваш на написаното , то се научи да четеш ,иди в Държавен архив и се запознай с истината.

на комсомолски плам...и любов към Вожда.

виждатели какви долни хора ни управляват по са зле от проститутки

Не е нужно за сетен път да доказвате, че никога не давате власт без кръв. На 25-ти май хората ви показаха, че не ви искат повече. Идете си като цивилизовани хора и оставете на народа да реши кой да го управлява. Апропо, хората и на предните парламентарни избори не избраха вас.

Ако ти си прав, че изборите на 25 май са определящи, то веднага всички да се разбягат и да отдадат заслуженото на герберастите, за които гласуваха 9%-та от избирателите. "Какво съм виновен аз, че хората не ходят да гласуват", заяви Боце, когато печелейки кметските избори във Варна с 1 файтон мангали+ 1 избирател срещу БСП (само с 1 файтон други мангали без допълнителен 1 глас) за "КРЕПОСТ" на ГЕРБ!

Тези хора се стопиха с 50% , що така? Апропо, не може 650хил. да избират кой да управлява останалите 6 мил.! И аз не съм за тези, но още по-малко за предишните "избрани"! И ще гласувам против тях, взети заедно!

По твоята логика ако 650000 избиратели не могат да определят живота на останалите 6000000 то 400000 цигани и 15-15 и пенсионери дали трябва да го правят.Много ви е извратена сметката.

Ами ако, съвсем хипотетично нека допуснем, че БСП и ГЕРБ се прегърнат и сформират коалиция като в Германия, тогава какво правим народе? Ще бегаме или ще се предаваме?

Е ти нещо по-ужасно, не можа ли да измислиш?

Тия май лека по лека ще си изкарват мандата след като се ебават с нас, днес оставка утре оставка а кога?

Който и да дойде сега на власт, все същият батак ще бъде !

поне от това по зле няма да е

за гарантиране на непрекосновеността на политици, независимо от коя партия са. Изборите ще поставят все някоя партия на власт, все някой ще бъде в опозиция, народа иска кръвта на победения, но ще духа супата. Раята си е рая, политическият елит си е елит! Е, от алчни цървули, но елит. И винаги могат да направят безпринципа коялиция, елит срещу раята.

Той обикновено е циганин, който очаква да му се плати, за да гласува. Разбира се, предпочита да му се плати в пари, но понеже е широко скроена волна душа, приема плащане и в натура да не му търсят сметки за ток, да не го гонят за кражба на кабели, капаци на шахти и бронзови бюстове на възрожденци. Кебапчетата изострят политическото му чувство, а майчинските надбавки изчерпват представата му за социална политика. Не разбира, че парите, които е получил в деня на изборите, ще му бъдат отнети от победителя под една или друга форма до обяд на деня след изборите. Той обикновено не знае за кого и за какво гласува, а и не му дреме.Това е най-трагичният вид гласоподавател. Това е миньорът на Ковачки или тютюнджията на ДПС. Това е служителят в местната общинска администрация или пък трудолюбивият занаятчия, който разчита да е подизпълнител на една, максимум две правилни партийни фирми, които неизменно печелят обществените поръчки. Общо взето, това е човекът, който иска с труда си да храни своето семейство в среда, в която цялата икономика е партийно контролирана. Той гласува така, както се иска от него, за да не му бъде отнето и малкото, което притежава. Ако има някаква вина, то тя е, че е малодушен и неинформиран. Той не знае, че може да гласува срещу волята на господаря си, без онзи да го хване, пък и не смее да го направи. Затова остават възможни сделките с корпоративни гласчета срещу разсрочване на данъци.

"Опорна точка" от НДК ет. 17 ли? И си я държиш и като й дойде ред, хоп - копи! ГолЕм си анал лизатор значи ....:)

....боли!

Я кажи как геРЪБ платиха на циганите /които иначе не са им електорат/ в Пловдив при избора на кмет в район Източен! Имаше клипче как елита на геРЪБ /правен си от тях самите/, дават инструкции на актива, за това как да ги закарат на избори! Обикновено ! Троле гейберасти - ето това анал лизирай!

Няма ли пак някакво остро генерално изказване от взривяващ характер? Скрихте го-и него, и Цвъчката! Без тях не е забавно във форума!

На Цвъчката не му е до избори! Трябва да спасява кожата!/разбирай трътката/

а, ок! Нека нема избори. Войната е до край..... или си мислите, че не можем да сринем целата банкови система? Мноо се лъжете да ге. Ше има яко гърч.

БСП няма ли я във властта няма и проблеми!

За гепене ли? То ако не са едните, ще сте другите...

Така така! Продължавайте само така! БСП и коалицията и с ДПС и АТАКА ще изчезнете!! Браво!

Коментари - Партиите мълчат ще има ли консултации за предсрочните избори | Днес.dir.bg

Партиите мълчат ще има ли консултации за предсрочните избори

Все още не е ясно ще има ли във вторник консултации между парламентарните сили на коя дата да се проведат предсрочните избори.

Обратно в новината

Коментари - Партиите мълчат ще има ли консултации за предсрочните избори | Днес.dir.bg

Коментари

ГОСПОД БИЛ БЪЛГАРИН АМА АЛАХ НЕ Е !!!!!! Е НЯМА КОЙ ДА НИ ПАЗИ !!!!!

В следващият парламент не трябва да има нито една от тези партий!

г-н Местан,защо гледате така лошо СУВЕРЕНА? Обърнете се обратно,погледнете БОТЕВ на портрета,погледнете го в честните очи и му кажете кой сте Вие,и за какво се борите в момента? Или ви е страх да не ви отговори с НА ПРОЩАВАНЕ ?? Колко смешно Ви подреди Бог,пред тези символи на България!!!

Срамни фигури припокриват портретите на героите на България-на снимката

ИДИОТИ!!!

На снимката са Глистите на България на задния план е кулата на средния е пионката по предния е посредника а най-главния се крие из сараите

От къде на къде Тиквеника пак да управлява,нали му сърбахме попарата на тоя 5,5 години...айде у лево.............

Повече злоба! Да я превърнем в пара. Бившите ченгета и доносници ще се погрижат парата да отиде във свирката, а не да задвижи машината. Тази, която ще ги закара в историята.

Политиците са уплашени. Станишев, казваше на Борисов, че никога вече няма да бъде на власт. Може и да познае. Аз му казвам, че ако продължава по същия начин, ще закрие сам БСП. Сега болката му е, да ореди семейството си, а народа, кучета го яли.

властта е на пода и никой не иска да се наведе и да я вземе.

Рибата се лови най-лесно в мътна вода. Пари се трупат най-лесно в мътно положение в страната. Никой от власт имащите няма интерес от прозрачност...

Дефинирай "социалисти" и "полза" ! Под социалисти имаш ли впредвид индивиди, които са били активни комунисти - като костов и борисов, но сега се пишат демократи ? Под полза имаш ли впредвид да осигуряват работа на неграмотни калинки като теб като ги назначават само и единствено по политически причини ? Бъди силен - напиши цялата истина !

ако тиквата вземе 50-60 депутатчета на изборите наесен ще е голям късметлия и този път ще трябва да подари на цоко не ръчен часовник, а обсерватория....

Комунист и турчин от кокала не се отказва никога.НИКОГА.

няма да има избори ,казват го за да няма протрсти и спокоино да изнесат парата на хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъпаци са тия който вярват на странишко и метанчо.

Другари, какви избори? Кога ние сме резчитали на избори за да управляваме? При едни избори ние добрите отиваме в опозиция, а лошите вземат властта. Моля ви се как да допуснем това?

животът е това което се случва между плановете..предполагам сега предстои вържи попа да е мирно селото - пеевски от една страна, цветан цветанов от друга и така...за капак и едно земетресенийце къде софийско..защото очевидно бедствието в североизточна българия е само там..така порастват малките деца..дано да станат добри родители

Какво може да се очаква от подобни "политици" - едно се договарят при Президента, а после друго вършат....може ли човек да вярва на подобна ЛЪЖЛИВА КЛИКА????

Нека парите на партиите да отидат за бедстващите хора, а не за избори.Господ ни подсказа, с тези бедствия, че не е време за избори , а за обединение, не за разединение. Бог да пази България.

Ашкол сум! Откраднаха парите, три национални катастрофи за четвърт век и сега помирение. Вие сте или заинтересована страна или имате нужда от лечение. Трябва да има възмездие, иначе този цирк ще продължава. През следващата година България ще загуби около 5% или 300 000 души от населението. Това не било и при най-тежките времена за България. Водят война срещу собствения си народ и като лъсне истината. Да се примирим и обединим! Господа политици, грижете се за народа си, защото скоро може да ви потрябва.

Аз вече не виждам смисъл от оставка. Смисъл имаше миналата година преди правителството на БСП и ДПС, с пионка...пардон премиер Орешарски да забатачи държавата с 11млрд. дългове и още купища далавери и неизгодни за държавата сделки. Който и да дойде на власт след това псевдоправителство ще бере само негативи и спад в подкрепата от собствените си избиратели. Нека БСП и ДПС си управляват колкото искат още. Така сами ще понесат отговорноста от собствените си престъпни деяния, без да им се дава възможност да прехвърлят отговорноста на друг, както направиха неколкократно през последните 25 години.

Винаги има изход, стига да знаеш как, да не би правителството на И.Костов да завари страната в по-добро състояние 5 долара пенсии и заплати, резерв от 300 милиона долара, но плати скъпо, оплюван и мразен даде посоката на страната ни и днес сме член на НАТО и ЕС. Благодараним ти г-н Костов., иначе сигурно щеше да сме като Украйна.

защото не сме толкова интересни геополитически.Не мисля,че Костов има нещо общо..

как точно я носят отговорността и какво е тя! Нещо в овчарска торбичка ли е, нещо като свински цървул ли е, татуировка ли е, какво е? Гербераст, чул един лаф, запомнил го и го повтаря като мантра...

Има ли нормален човек да вярва на проститутка и утеньор ,....вън от бардака !

Стига сте лежали по форумите ами излизайте със брадвите и каквото намерите там, и където видите депутат там да му е последното място та да се научат кой командва ТУК В БЪЛГАРИЯ !

Това правителство си е легитимно, и има още 3 години до края на мандата. Някакви протестърски мрежи нямат право да го делигитимират. В него има много кадърни хора с голям капацитет за управление. Просто не трябва да се допуска да ни управляват мутрите и САЩ.

Ха, ха, ха......... развесели ме сутрешно с този коментар за "легитимното правителство". Това "легитимно правителство" започна вече само да се самоизяжда отвътре!

Ти трябва да си някакъв абсолютен манзохист щом говориш тези неща.

Наистина весело изказване. Ако мислиш, че сега не ни управляват точно същите (САЩ и месните феодали) значи не живееш тук.

повече ли ти харесват путиновите мутри, аз пък предпочитам ЕС да ни следят за спазване на правилата, не познавам някой да е отишъл да си изкарва прехраната и да учи в Русия, всички бягат в ЕС и САЩ, Канада...

Не разбрахте ли? Предстрочни избори няма да има. След 3г. те и без това ще дойдат. Дотогава ще си изкараме цял мандат, ще опоскаме де що има, ще фалираме за поредн път банките и ще ви ограбим отново. Ако едал господ ще изкараме още един мандат, а след това пак. И така докато и вие и ние сме живи.

Любовта БСП-ДПС премина към интимната си част. Да не се гледа много, без показност, на тъмно.

Хайде да разтуряме седянката, че твърде много се проточи! Махайте се бе, боклуци! Всеки ден с вас става все по- лошо! ОСТАВКА, ВЕДНАГА!

На снимката са тримата глупаци. Докога ще са там - зависи от вас! Робът сам си прави робството!

Основното - за последните 25 години в България има нестабилност. Това се отразява и на икономиката - ние сме с най-слабата икономика в ЕС. Второ - постоянно има наводнения, суша, бури, пожари, взривове на складове, птичи грип, шап, луда крава, фалити на банки и предприятия. Затова всеки момент е неподходящ. Трето - когато не управляваш добре, винаги може да се върне на власт друг, който е управлявал.

Поправям се: Второ - постоянно има нужда от спешни промени в по-голямата част от законите.

.....шведска тройка!

....това са приятелките на босДоган!

Не е ли четворка? :)

Уважаеми тъпунгери - само едно НЕзабравяйте - и Боко е от котилото на БКП(бсп)!!! За това "партиите"(парламентарните и Дудуков) мълчат! Защото ВСИЧКИ защитават СТАТУКВОТО!!! Защо има ПАРЛАМЕНТАРНИ автомобили - направете справка за Швеция, Швейцария, Белгия....?!! ТЕ защо Нямат??? Защо депутатите в България НЕмогат да бъдат ОТзовани от народа?!! Нали "ужким" правим Западен тип демокрация??? Е да, ама НЕ - "демокрацията" ни е от руски тип, правена от " бг социалисти"!!!

Мълчат като дупета защото ако проговорят ги е страх да не се одрискат яко! Такива са те - сральовци облечени в костюми.

ОСТАВКА БЕ БОКЛУУУУЦИ!!!

Е няма такава държава в, която политиците да се държат като деца в детската градина, които се карат кой на кого взел играчката, то не бе късане на споразумения, закани, сърдити...Докога господа ПОЛИТИЦИ ? Народа ще ви измете наистина, ако продължавате да се подигравате с него... Можем само да си мечтаем за политиците в началото на прехода, за Дертлиев, Стефан Савов, за голямо съжаление все повече се появяват сидеровци, баековци и други без капка достойнство, опит , е няма ДЪРЖАВНИЦИ, ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ ДАНО СЛУЧИМ....ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО.........

Нека да се помолим на господ повече такива като тези тримцата на снимката да не стъпват в парламента и до властта! Амин!

Ако не си помогнем сами, Господ няма да ни помогне. Така, че да гласуваме.

3 неста да се ,п оправи ,балгария, поне наполвина полизия, без, дпс и бсп. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БОЙКО СКЪСА А БЕ ЩЕ ГО СКЪСАМЕ НА ИЗБОРИ ТОЯ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ ЗА ХИТЛЕР ИЛИ НАД ВСИЧКИ - ДА СЕ МАХА ПО СКОРО ЩО НИ ПИСНА ОТ НЕГОВИТЕ ЖИВКОВИ ИЗЦЕПКИ

А какво ли ще стане ако минат тези предвидени 3 дати и тия са все още на власт

Лично на теб с какво са ти попречили? Да не би да са ти намалили заплатата или не ти дават отпуска през лятото?

Пречат за всичко в България

пир кои като са били на власт са фалирали Банки

До като една сервитьорка в София взема 1500 лева, а един лекар 600 лева, няма никакво значение дали правителствата ще се сменят през 2-3 месеца или през 2-3 години. Последните 25 години го доказват.

Сервитьорките не са виновни, че лекарите получават 600 лева. Друг е въпроса, че лекарските заплати трябва да са най-високи и съответно лекарските грешки наказуеми, защото много хора си отидоха заради лекарска немърливост.

Тук не става въпрос само за доктори, а за инженери, артисти, музиканти, учители, преподаватели във ВУЗ, военни, архитекти, икономисти; въобще специалисти с висше образование. България е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА в Европа, където пирамидата на социалното заплащане е обърната!!!

ще мълчат я! Какво им е сега? Така могат да откарат още 5-6 мандата.

аз обече не можах да разбела какво се опитва да прави ББ първо искаше веднага избори после къса споразумение за консултации

....си гласувал с 15-15

не, гласувал е с !8 и пак не е разбрал бб

Който и да дойде сега на власт, все същият батак ще бъде ! Да не си мислите, че бат ви бойко ще може да оправи батака ?!?! Ами баш той ни набута в него за 3.5 години, а сега драпа само за крадене... По-голям некадърник едва ли ще се намери, но за биене в гърдите какво ТОЙ е направил и то лично и с негови пари няма да намерите никой друг ! Новото лице може да е Бареков, но с какви идеи и възможности е, все още е докадка и то не в добрия смисъл. Общо взето конфигурацията в НС ще си остане същата... Очаквам след това пак напъни за сваляне на новото правителство. Май и вие не знаете какво искате !

Драги/а/ лъхаш на комунизъм и простотия.Ако трябва някой да мисли това си ти.1.Никой не е доказал,че ББ е крал.Ако имаха дори и съмнение за нещо такова комунистите щяха да го очистят без съд и присъда.2.При неговото управление не беше взет нито лев заем-сега за 1 год.взеха около 7 милиарда,които ще плащаме аз,ти,децата и внуците ни.3.При управлението на ББ, ДПС бяха свряни в миша дупка-сега са управляващи във всяка институция. Новото лице което предлагаш Бареков,е толкова безочлив,че и с лайна го замеряха ,а той си мислеше ,че роса го роси.Освен това е подкрепян пак от ДПС. А сега помисли ти.Ако не вярваш на написаното , то се научи да четеш ,иди в Държавен архив и се запознай с истината.

на комсомолски плам...и любов към Вожда.

виждатели какви долни хора ни управляват по са зле от проститутки

Не е нужно за сетен път да доказвате, че никога не давате власт без кръв. На 25-ти май хората ви показаха, че не ви искат повече. Идете си като цивилизовани хора и оставете на народа да реши кой да го управлява. Апропо, хората и на предните парламентарни избори не избраха вас.

Ако ти си прав, че изборите на 25 май са определящи, то веднага всички да се разбягат и да отдадат заслуженото на герберастите, за които гласуваха 9%-та от избирателите. "Какво съм виновен аз, че хората не ходят да гласуват", заяви Боце, когато печелейки кметските избори във Варна с 1 файтон мангали+ 1 избирател срещу БСП (само с 1 файтон други мангали без допълнителен 1 глас) за "КРЕПОСТ" на ГЕРБ!

Тези хора се стопиха с 50% , що така? Апропо, не може 650хил. да избират кой да управлява останалите 6 мил.! И аз не съм за тези, но още по-малко за предишните "избрани"! И ще гласувам против тях, взети заедно!

По твоята логика ако 650000 избиратели не могат да определят живота на останалите 6000000 то 400000 цигани и 15-15 и пенсионери дали трябва да го правят.Много ви е извратена сметката.

Ами ако, съвсем хипотетично нека допуснем, че БСП и ГЕРБ се прегърнат и сформират коалиция като в Германия, тогава какво правим народе? Ще бегаме или ще се предаваме?

Е ти нещо по-ужасно, не можа ли да измислиш?

Тия май лека по лека ще си изкарват мандата след като се ебават с нас, днес оставка утре оставка а кога?

Който и да дойде сега на власт, все същият батак ще бъде !

поне от това по зле няма да е

за гарантиране на непрекосновеността на политици, независимо от коя партия са. Изборите ще поставят все някоя партия на власт, все някой ще бъде в опозиция, народа иска кръвта на победения, но ще духа супата. Раята си е рая, политическият елит си е елит! Е, от алчни цървули, но елит. И винаги могат да направят безпринципа коялиция, елит срещу раята.

Той обикновено е циганин, който очаква да му се плати, за да гласува. Разбира се, предпочита да му се плати в пари, но понеже е широко скроена волна душа, приема плащане и в натура да не му търсят сметки за ток, да не го гонят за кражба на кабели, капаци на шахти и бронзови бюстове на възрожденци. Кебапчетата изострят политическото му чувство, а майчинските надбавки изчерпват представата му за социална политика. Не разбира, че парите, които е получил в деня на изборите, ще му бъдат отнети от победителя под една или друга форма до обяд на деня след изборите. Той обикновено не знае за кого и за какво гласува, а и не му дреме.Това е най-трагичният вид гласоподавател. Това е миньорът на Ковачки или тютюнджията на ДПС. Това е служителят в местната общинска администрация или пък трудолюбивият занаятчия, който разчита да е подизпълнител на една, максимум две правилни партийни фирми, които неизменно печелят обществените поръчки. Общо взето, това е човекът, който иска с труда си да храни своето семейство в среда, в която цялата икономика е партийно контролирана. Той гласува така, както се иска от него, за да не му бъде отнето и малкото, което притежава. Ако има някаква вина, то тя е, че е малодушен и неинформиран. Той не знае, че може да гласува срещу волята на господаря си, без онзи да го хване, пък и не смее да го направи. Затова остават възможни сделките с корпоративни гласчета срещу разсрочване на данъци.

"Опорна точка" от НДК ет. 17 ли? И си я държиш и като й дойде ред, хоп - копи! ГолЕм си анал лизатор значи ....:)

....боли!

Я кажи как геРЪБ платиха на циганите /които иначе не са им електорат/ в Пловдив при избора на кмет в район Източен! Имаше клипче как елита на геРЪБ /правен си от тях самите/, дават инструкции на актива, за това как да ги закарат на избори! Обикновено ! Троле гейберасти - ето това анал лизирай!

Няма ли пак някакво остро генерално изказване от взривяващ характер? Скрихте го-и него, и Цвъчката! Без тях не е забавно във форума!

На Цвъчката не му е до избори! Трябва да спасява кожата!/разбирай трътката/

а, ок! Нека нема избори. Войната е до край..... или си мислите, че не можем да сринем целата банкови система? Мноо се лъжете да ге. Ше има яко гърч.

БСП няма ли я във властта няма и проблеми!

За гепене ли? То ако не са едните, ще сте другите...

Така така! Продължавайте само така! БСП и коалицията и с ДПС и АТАКА ще изчезнете!! Браво!