Коментари - ”Галъп”: Подкрепата за протестите и за правителството е по равно | Днес.dir.bg

”Галъп”: Подкрепата за протестите и за правителството е по равно

Проучване на "Галъп интернешънъл" показва, че българите са разделени по равно в отношението си към протестите и правителството. Избирателите биха изпратили днес в парламента БСП, ГЕРБ, ДПС и Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Подкрепата за протестите и за правителството е по равно | Днес.dir.bg

Коментари

Ами то си личи и по броят на протестиращи. Точно по равно са. Браво на Галъп!

алфаресърж казва друго

Няма лъжа, няма измама!!! ПРОУЧВАНЕТО Е ПРАВЕНО ПРЕД ПИЛОНИТЕ НА НДК !!!

От ГАЛЪП нали са "другари" и смятат както са ги учили руснаците(КГБ)! И процентите "варират" само от "дотацията" която са получили за съответния месец. С една дума комуняги/ченгета...

Не ми се вярва друзята и ефендитата да имат сериозна подкрепа след простотитите ,които сътвориха за 3 месеца...

Ако изборите са днес, избирателите биха гласували така: БСП - 22,4% ГЕРБ - 19,1% ДПС - 5,9% Реформаторския блок - 6% "Атака" - 2,7% Няма да гласуват - 37,9% А БЕ ДРУГАРИ ОТ ГАЛЪП? НА УЧИЛИЩЕ НЕ СТЕ ЛИ ХОДИЛИ? СУММАТА НА ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ, КОИТО СТЕ ИЗТРЕСКАЛИ ПО-ГОРЕ Е ТОЧНО 94%? КАКВО ПРАВИМ С ОСТАНАЛИТЕ 6%? Айде до нагласете "допитването", че ставате за смях!

ДРУГАРИ КОМСОМОЛЦИ ОТ ГАЛЪП към БСП! АКО имаше и 0,1% процент истина в това, което сте излюпили, то БСП сами щяха организират избори още днес! ЗНАЧИ на изборите през Май 2013 БСП с помоща на 7 (седем бр.) други партии (Коалиция за България) се класира едва втора! А ДНЕС БСП като самостоятелна партия, след маса скандали вече имали 22% подкрепа? ТА с помоща на онези 7 слугински партии от коалицията БСП ще имат (според Галъп) абсолютно мнозинство бе другари? Нещо което БСП до сега никога не е постигала? А Сергей никога не е печелил избори! И след изгледите за абсолютно мнозинство което му обещава Галъп, Сергей не иска предсрочни избори? СТАВАТЕ ЗА СМEХ БЕ ДРУГАРИ от Галъп

Хаиде да е хаирлия - тез' миндили от "Калъп" заработиха надника! Шом БСП-Олигарси и ДПС-турска мафия ще спечелят защо се боят от избори - втриса ги искането за избори! Да не би да обичат толкова много Болен и "Юруш". Или е много скоро и още не са "изплатили" предишните избори. Като,че ли е последната причина - нямат достатъчно пари за нова "уйдорма" !!!

На въпрос за участието на симпатизанти на ГЕРБ в протеста 58% не одобряват, а 22% - одобряват. - ма как да им повярваш горките

Само като знам, че тоя измислен Галъп е на червените Кънчовци и умирам от смях :)))

и п....ките са по равно. На всеки пИдал по две

ГАЛАП-98% от Населението на България искат да изметат с малко БГ Катерзис:Олигарсите--крадливи, Кукловодите,Мутрите(които са останали още) и Всички мастите Корумпиране Политици от Последните 25 години.....КОГА ще видя това заглавие и деиствието да започне веднага и за 3 дни и нощи да СВЪРШИ....БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

галъп и те като волен - педераса, ....взеха ПАРИТЕ взеха да говорят ГЛУПОСТИ... ПАРТИЙНИ ПОРЪЧКИ... ЗА СПАСЯВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО...

... Тиквата, Цвъко, Цецка и Фидоска с тяхната гербава банда да се върнат пак на власт! Амин!

Да не прочетем след някой друг месец такова заглавие: "Изчезнаха 7 млн българи от пределите на България, а 240 депутати безуспешно ги търсят за да ги управляват"!

С тия уйдурми само искат хората да не отидат да гласуват ама така само ще се задълбочават проблемите. Няма пък! Тоя път всички ще гласуваме!

лъжци манипулатори гадни защото лъжите не ви ли е гадно от какво печелите

Не е бсп водеща при иследването а ГЕРБ в к. б. са 8-сем партии затова не лъжете народа.

Аман от платени червени агенции! Аман!!!

Вчера и от Сова Харис правиха такова проучване, което днес или утре може би ще бъде оповестено. То беше направено по GSM-ите и би трябвало да изключва червените бабички!

Мислех, че е невъзможно да съществува!

Интересно ми е само сред кой е правено проучването. Защо никои от тези които бяха на площад народно събрание не е участвал в това проучване или участвалите са единици. За пореден път ни се показва как може да се манипулира информацията. Въпрос на желание и достатъчно пари е. Нямам думи. В каква "държава" живеем?

цяла Бълагрия иска оставката на българопродавеца Плевнелиев.

Малко уточнение за Галъп. От една страна са българите , а от друга са турци и цигани и освен това не е вярно това поравното.

ние от другите партии винаги ще делим парламент и площад с ДПС и БСП. Яне да си гледа работата. без баница.

НЕ СЛУЧАЙНО МИКОВ ПИЯНДУРАТА МАХНА ИЗСЛЕДОВАТЕЛИТЕ, ЗА ДА ОСТАНАТ ТЕХНИТЕ ЛИЗАЧИ. ВИЖТЕ КАК МАНИПУЛИРАТ ПАРТИЯ ЮРУШ. НЯМАТЕ ПОДКРЕПА АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ, ЗАТОВА ЕТО ВИ ПАРЕТА И МААЙТЕ ГАЩИ ПО БРЮКСЕЛ, ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ЮНАЦИ ПО КРЪЧМИТЕ!!

борсовите индекси в САЩ. И взимаш желаното за действително.

предсрочно изпълниха голямата партийна поръчка по отлагане на предсрочните избори. Големи усилия коства това упражнение и цяла зима ще ни осведомяват за него. Едни избори струват около 20 милиона. А дневните държавни разходи са над 82 милиона.

85 % са против това правителство и подкрепят протестите!

другарю Плевнелиев, добре ли спахте.

Изроди умолявам ви да оставите народа да издигне нова партия необвързана с мафията която да даде надежда в задълбочаващата се в страната бездарност, необразованост, несолидарност на властта към народа, които все още успява да си плаща данъците и огромна солидарност на "ВЛАСТТА" към социално слабото население от "РОМИ" взимащо обещетения по всеки един параграф от идиотското българско законодателство !

победа на БСП с над 2 %,а на изборите ГЕРБ победи с 4 %!Колко далече са от истината!И сега тяхната натъманена грешка е минимум 4% разлика в полза на ГЕРБ-досегашния победител във всички избори!

Тука среднощните герои от БСП май ги мъчат ставни проблеми. От времето е...

Къде изчезна белият роял на "протеста"? Вършеше толкова хубава работа! Всяка нощ потомствени алкохолици изпълняваха любимите мелодии на Боци: "Градил Илия килия" и "Черен влак се композира"(към о-в Белене).

предател

на 12 април галъп даде три % преднина за герб а на изборите взеха 3,95% .което прави по малко от 1 % разлика. доста точно нали?

Браво, товарищи Кольовци! Так держать!

Поправете ме ако греша но това не беше ли агенцията по стъкмистика на Червен Кольо и Плюмчо Райчев? Навярно изследването е направено на случаен принцип измежду живущите на Позитано от 18 до 22? Айде стига с тези болшевишки номера бе голфъри!

Кой стои зад "Галъп-България)?! Ами тези които са в днешното правителство... Те и плащат най-вероятно на Галъп.

България няма да се оправи, докато се управлява от Доган.

Преди шест месеца България не се управляваше от Доган. Тогава защо не се оправи?

Тогава се управляваше от Доган и ББ :)

Е, продължавай да се надяваш на Доган тогава... :)

Кристалина? Фандъкова? Плевньо? Какво правят в класацията тези? В момента върви някаква рекламна кампания за фандъкова. От БНР искат да и дават награда/ измислили са конкурс спецално за Данчето/. За какво я гласят тази госпожа? Оставката на Плевналиев е искана от повече хора, от колкото хора искат оставката на Орешарски. Към това нещо, имащо се за обединител на нацията има или безразличие или омраза, но не е харесван от никого. Дори ББ не го уважава. А Кристалина и преди да стане еврокомисар не е работила за България.За сега да не говорим.

Броил си, гледам, нещо? Или не си броил, ама ти се иска да е така? Не се надявай.

Току що прочетох в ПИК,че Симеон Дянков е одобрен за ректор на Руската икономическа школа /РИШ/ съошава РИА Новости?Какво става ?

Най-голямата и срамна издънка на това проучване (защо ли не сме учудени!) е мястото в "проучването" на президентчето. Той горкият е толкова нефелен и вреден за България, че въобще не трябва да присъства в тази класация! Момци, имайте мярка в осирането!...Колкото е да ви платят, само по-зле ще се чувствате!

Най-голямата издънка е, че го прави "Галъп", т.е. Андрей Райчев, и Кънчо Стойчев. Всичко може да се понесе, но двама олигарси да ми обясняват изследвания, направени с народни пари, е ужас.

че има ли изобщо протести??

камбаните не бият по 100 пъти.

Спокойно,Бареков ще сплоти народа-изнася концерти и разговаря с беззъбите и бедни хора,а отзад го подпират Пеевски и Корпоративна.Е при такива напъни как да не му"повярваш"?

От "Галъп" - манипулират! Ако БСП се яви самостоятелно на избори, ще имат около 60% от депутатите, които са сега в парламента, като представители на "Коалиция за България" И в БСП го знаят! А от "Галъп" - знаят ли го?

Малко е...някъде около ще 99 % има заедно друзята и ефендитата , особено ако кюстендилската чанта намери пак ''фалшиви'' бюлетини...

Сигурно от Галъп не знаят това което ти знаеш, затова те провеждат социологически изследвания.

За два месеца ''контра-протести'' повече от 200 души пред НДК не видях , от който половината ''инструктори'' ... тов аим е подкрепата Сещате ли се как бисипе ''спИчели'' 27 %....Пак ни излъгаах, братя..реално са под 10 %

Нацията е разделена на две-червена българо-турска буржоазия и останалите.Червената буржоазия се състои от кадри на бившата БКП и ДС от български и турски произход,пребоядисани в различни политически цветове,но изповядващи едно верую-разпределение на богатсвото в техни ръце. Това е дълбоко неморално и никакъв национален идеал не може да обедини българите,докато този проблем не намери решение.

За Бога, братя, НЕ ни вЕрвайте !

Щом това "изследване" показва превес на БСП /с "много народна любов"/ то НЕКА да се проведът избори и ВСИЧКИ да кротнем!!! Все са останали пари за избори ?? Нали изтеглиха 1 милиард!! ИЗБОРИ най- късно през декември!! Ако не искат избори --още с първите ЗИМНИ сметки за тока и парното щъг не щът ще си идат! Бойко има опит /нали го изцакаха през февруари/ ЩЕ ИМ го върне !! СИГУРЕН съм!!!!

Не бъди толкова сигурен! Първо Бойко е много прост, второ имаше финансов министър- слънце, който не можа да стопи зимните сметки за тока и парното. Сегашните управляващи са много по - умни и финансово добре подплатяват управлението си през зимните месеци.

ПР-ите на БСП вече ни се подиграват! " Пламен Орешарски - 31%" Ама наистина ли, сериозно ли ни мислите за толкова тъпи?!

на Позитано е напълно възможно да вземе толкова...

За толкова са платили - толкова са ги изкарали. Може да се разчита на Галъп. Те уважават желанието на възложителя.

Коментари - ”Галъп”: Подкрепата за протестите и за правителството е по равно | Днес.dir.bg

”Галъп”: Подкрепата за протестите и за правителството е по равно

Проучване на "Галъп интернешънъл" показва, че българите са разделени по равно в отношението си към протестите и правителството. Избирателите биха изпратили днес в парламента БСП, ГЕРБ, ДПС и Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Подкрепата за протестите и за правителството е по равно | Днес.dir.bg

Коментари

Ами то си личи и по броят на протестиращи. Точно по равно са. Браво на Галъп!

алфаресърж казва друго

Няма лъжа, няма измама!!! ПРОУЧВАНЕТО Е ПРАВЕНО ПРЕД ПИЛОНИТЕ НА НДК !!!

От ГАЛЪП нали са "другари" и смятат както са ги учили руснаците(КГБ)! И процентите "варират" само от "дотацията" която са получили за съответния месец. С една дума комуняги/ченгета...

Не ми се вярва друзята и ефендитата да имат сериозна подкрепа след простотитите ,които сътвориха за 3 месеца...

Ако изборите са днес, избирателите биха гласували така: БСП - 22,4% ГЕРБ - 19,1% ДПС - 5,9% Реформаторския блок - 6% "Атака" - 2,7% Няма да гласуват - 37,9% А БЕ ДРУГАРИ ОТ ГАЛЪП? НА УЧИЛИЩЕ НЕ СТЕ ЛИ ХОДИЛИ? СУММАТА НА ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ, КОИТО СТЕ ИЗТРЕСКАЛИ ПО-ГОРЕ Е ТОЧНО 94%? КАКВО ПРАВИМ С ОСТАНАЛИТЕ 6%? Айде до нагласете "допитването", че ставате за смях!

ДРУГАРИ КОМСОМОЛЦИ ОТ ГАЛЪП към БСП! АКО имаше и 0,1% процент истина в това, което сте излюпили, то БСП сами щяха организират избори още днес! ЗНАЧИ на изборите през Май 2013 БСП с помоща на 7 (седем бр.) други партии (Коалиция за България) се класира едва втора! А ДНЕС БСП като самостоятелна партия, след маса скандали вече имали 22% подкрепа? ТА с помоща на онези 7 слугински партии от коалицията БСП ще имат (според Галъп) абсолютно мнозинство бе другари? Нещо което БСП до сега никога не е постигала? А Сергей никога не е печелил избори! И след изгледите за абсолютно мнозинство което му обещава Галъп, Сергей не иска предсрочни избори? СТАВАТЕ ЗА СМEХ БЕ ДРУГАРИ от Галъп

Хаиде да е хаирлия - тез' миндили от "Калъп" заработиха надника! Шом БСП-Олигарси и ДПС-турска мафия ще спечелят защо се боят от избори - втриса ги искането за избори! Да не би да обичат толкова много Болен и "Юруш". Или е много скоро и още не са "изплатили" предишните избори. Като,че ли е последната причина - нямат достатъчно пари за нова "уйдорма" !!!

На въпрос за участието на симпатизанти на ГЕРБ в протеста 58% не одобряват, а 22% - одобряват. - ма как да им повярваш горките

Само като знам, че тоя измислен Галъп е на червените Кънчовци и умирам от смях :)))

и п....ките са по равно. На всеки пИдал по две

ГАЛАП-98% от Населението на България искат да изметат с малко БГ Катерзис:Олигарсите--крадливи, Кукловодите,Мутрите(които са останали още) и Всички мастите Корумпиране Политици от Последните 25 години.....КОГА ще видя това заглавие и деиствието да започне веднага и за 3 дни и нощи да СВЪРШИ....БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

галъп и те като волен - педераса, ....взеха ПАРИТЕ взеха да говорят ГЛУПОСТИ... ПАРТИЙНИ ПОРЪЧКИ... ЗА СПАСЯВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО...

... Тиквата, Цвъко, Цецка и Фидоска с тяхната гербава банда да се върнат пак на власт! Амин!

Да не прочетем след някой друг месец такова заглавие: "Изчезнаха 7 млн българи от пределите на България, а 240 депутати безуспешно ги търсят за да ги управляват"!

С тия уйдурми само искат хората да не отидат да гласуват ама така само ще се задълбочават проблемите. Няма пък! Тоя път всички ще гласуваме!

лъжци манипулатори гадни защото лъжите не ви ли е гадно от какво печелите

Не е бсп водеща при иследването а ГЕРБ в к. б. са 8-сем партии затова не лъжете народа.

Аман от платени червени агенции! Аман!!!

Вчера и от Сова Харис правиха такова проучване, което днес или утре може би ще бъде оповестено. То беше направено по GSM-ите и би трябвало да изключва червените бабички!

Мислех, че е невъзможно да съществува!

Интересно ми е само сред кой е правено проучването. Защо никои от тези които бяха на площад народно събрание не е участвал в това проучване или участвалите са единици. За пореден път ни се показва как може да се манипулира информацията. Въпрос на желание и достатъчно пари е. Нямам думи. В каква "държава" живеем?

цяла Бълагрия иска оставката на българопродавеца Плевнелиев.

Малко уточнение за Галъп. От една страна са българите , а от друга са турци и цигани и освен това не е вярно това поравното.

ние от другите партии винаги ще делим парламент и площад с ДПС и БСП. Яне да си гледа работата. без баница.

НЕ СЛУЧАЙНО МИКОВ ПИЯНДУРАТА МАХНА ИЗСЛЕДОВАТЕЛИТЕ, ЗА ДА ОСТАНАТ ТЕХНИТЕ ЛИЗАЧИ. ВИЖТЕ КАК МАНИПУЛИРАТ ПАРТИЯ ЮРУШ. НЯМАТЕ ПОДКРЕПА АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ, ЗАТОВА ЕТО ВИ ПАРЕТА И МААЙТЕ ГАЩИ ПО БРЮКСЕЛ, ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ЮНАЦИ ПО КРЪЧМИТЕ!!

борсовите индекси в САЩ. И взимаш желаното за действително.

предсрочно изпълниха голямата партийна поръчка по отлагане на предсрочните избори. Големи усилия коства това упражнение и цяла зима ще ни осведомяват за него. Едни избори струват около 20 милиона. А дневните държавни разходи са над 82 милиона.

85 % са против това правителство и подкрепят протестите!

другарю Плевнелиев, добре ли спахте.

Изроди умолявам ви да оставите народа да издигне нова партия необвързана с мафията която да даде надежда в задълбочаващата се в страната бездарност, необразованост, несолидарност на властта към народа, които все още успява да си плаща данъците и огромна солидарност на "ВЛАСТТА" към социално слабото население от "РОМИ" взимащо обещетения по всеки един параграф от идиотското българско законодателство !

победа на БСП с над 2 %,а на изборите ГЕРБ победи с 4 %!Колко далече са от истината!И сега тяхната натъманена грешка е минимум 4% разлика в полза на ГЕРБ-досегашния победител във всички избори!

Тука среднощните герои от БСП май ги мъчат ставни проблеми. От времето е...

Къде изчезна белият роял на "протеста"? Вършеше толкова хубава работа! Всяка нощ потомствени алкохолици изпълняваха любимите мелодии на Боци: "Градил Илия килия" и "Черен влак се композира"(към о-в Белене).

предател

на 12 април галъп даде три % преднина за герб а на изборите взеха 3,95% .което прави по малко от 1 % разлика. доста точно нали?

Браво, товарищи Кольовци! Так держать!

Поправете ме ако греша но това не беше ли агенцията по стъкмистика на Червен Кольо и Плюмчо Райчев? Навярно изследването е направено на случаен принцип измежду живущите на Позитано от 18 до 22? Айде стига с тези болшевишки номера бе голфъри!

Кой стои зад "Галъп-България)?! Ами тези които са в днешното правителство... Те и плащат най-вероятно на Галъп.

България няма да се оправи, докато се управлява от Доган.

Преди шест месеца България не се управляваше от Доган. Тогава защо не се оправи?

Тогава се управляваше от Доган и ББ :)

Е, продължавай да се надяваш на Доган тогава... :)

Кристалина? Фандъкова? Плевньо? Какво правят в класацията тези? В момента върви някаква рекламна кампания за фандъкова. От БНР искат да и дават награда/ измислили са конкурс спецално за Данчето/. За какво я гласят тази госпожа? Оставката на Плевналиев е искана от повече хора, от колкото хора искат оставката на Орешарски. Към това нещо, имащо се за обединител на нацията има или безразличие или омраза, но не е харесван от никого. Дори ББ не го уважава. А Кристалина и преди да стане еврокомисар не е работила за България.За сега да не говорим.

Броил си, гледам, нещо? Или не си броил, ама ти се иска да е така? Не се надявай.

Току що прочетох в ПИК,че Симеон Дянков е одобрен за ректор на Руската икономическа школа /РИШ/ съошава РИА Новости?Какво става ?

Най-голямата и срамна издънка на това проучване (защо ли не сме учудени!) е мястото в "проучването" на президентчето. Той горкият е толкова нефелен и вреден за България, че въобще не трябва да присъства в тази класация! Момци, имайте мярка в осирането!...Колкото е да ви платят, само по-зле ще се чувствате!

Най-голямата издънка е, че го прави "Галъп", т.е. Андрей Райчев, и Кънчо Стойчев. Всичко може да се понесе, но двама олигарси да ми обясняват изследвания, направени с народни пари, е ужас.

че има ли изобщо протести??

камбаните не бият по 100 пъти.

Спокойно,Бареков ще сплоти народа-изнася концерти и разговаря с беззъбите и бедни хора,а отзад го подпират Пеевски и Корпоративна.Е при такива напъни как да не му"повярваш"?

От "Галъп" - манипулират! Ако БСП се яви самостоятелно на избори, ще имат около 60% от депутатите, които са сега в парламента, като представители на "Коалиция за България" И в БСП го знаят! А от "Галъп" - знаят ли го?

Малко е...някъде около ще 99 % има заедно друзята и ефендитата , особено ако кюстендилската чанта намери пак ''фалшиви'' бюлетини...

Сигурно от Галъп не знаят това което ти знаеш, затова те провеждат социологически изследвания.

За два месеца ''контра-протести'' повече от 200 души пред НДК не видях , от който половината ''инструктори'' ... тов аим е подкрепата Сещате ли се как бисипе ''спИчели'' 27 %....Пак ни излъгаах, братя..реално са под 10 %

Нацията е разделена на две-червена българо-турска буржоазия и останалите.Червената буржоазия се състои от кадри на бившата БКП и ДС от български и турски произход,пребоядисани в различни политически цветове,но изповядващи едно верую-разпределение на богатсвото в техни ръце. Това е дълбоко неморално и никакъв национален идеал не може да обедини българите,докато този проблем не намери решение.

За Бога, братя, НЕ ни вЕрвайте !

Щом това "изследване" показва превес на БСП /с "много народна любов"/ то НЕКА да се проведът избори и ВСИЧКИ да кротнем!!! Все са останали пари за избори ?? Нали изтеглиха 1 милиард!! ИЗБОРИ най- късно през декември!! Ако не искат избори --още с първите ЗИМНИ сметки за тока и парното щъг не щът ще си идат! Бойко има опит /нали го изцакаха през февруари/ ЩЕ ИМ го върне !! СИГУРЕН съм!!!!

Не бъди толкова сигурен! Първо Бойко е много прост, второ имаше финансов министър- слънце, който не можа да стопи зимните сметки за тока и парното. Сегашните управляващи са много по - умни и финансово добре подплатяват управлението си през зимните месеци.

ПР-ите на БСП вече ни се подиграват! " Пламен Орешарски - 31%" Ама наистина ли, сериозно ли ни мислите за толкова тъпи?!

на Позитано е напълно възможно да вземе толкова...

За толкова са платили - толкова са ги изкарали. Може да се разчита на Галъп. Те уважават желанието на възложителя.