Коментари - Парламентът отложи въвеждането на тол системата до 1 март 2020 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали беше печатница за пари?

но не се уточни за кого е

Тол системата трябваше да стартира на 16 август, според текстове, приети още миналата година. Със сегашните промени, внесени от депутати от ГЕРБ, на 16 август ще стартира само техническата експлоатация на системата. Това означава, че таксуването (търговската експлоатация - б.а.) ще стартира до 1 март 2020 г. Правителството загуби поредният рунд срещу статуквото

Правителството е спаринг партньор. Не трябва да се очаква победа срещу олигархията.

Сега идва ред на всички превозвачи да заведат дело за липсата на годишни винетки за камиони тази година и да си поискат пропуснатите ползи.

На Сърбите! Не са в Европейски съюз,обаче правят магистрали и не се спират.Но есен пак ще ги проверя.Ама няма спри , тръгни.Пускат отсечка, слагат тол пункт. И всичко е точно.Има магистрала,съвсем прилична цена за тол такса , продължават строежа...и те така...А тук...когаааа???.

Как ще тръгне, след като по тол системата работят калинки и фирми, които тепърва се учат как се прави подобен проект... същевременно се усвояват стотици милиони... съсипахте ни бе изроди...

Винетки Винетки и накрая Минетки....

Сезирали прокуратурата за злоупотреба с власт, облагодетелстване на трети лица и т.н. А да видим сега ще има ли светещи коледни елхи в МРРБ и АПИ, белезници и присъди по 20 години?

Съд до дупка... да видят тези там. В тази агенция се крадът най-пари. Строят пътчета и оправят дупки за по 500-600 милиона с широки пръсто. Дано тези не се спрат и ги съсипят... трябва да има правосъдие

С други думи сте се насрали и не можете да я пуснете не ,че отлагате пускането.

Защо? На колко възлизат пропуснатите ползи и кой ще ги плати? Приходите от тол таксите включени ли са в бюджета?

Добре де преди седмица ни заливаха всички телевизии с едно клипче как боко кара джипа и вози своите к.чки/министри и им обяснява как трябва да пуснат по-скоро тол системата защото била печатница за пари а му трябвали да вдигне с още 10 % доходите. А днес отбой. Машинното гласуване и там отбой. И цецо ухото изгони. Да не би да потъва кораба?

…."злоупотреба с власт, престъпление по служба, съмнения за кражба и корупция от страна на АПИ и МРРБ. "......до кога ?Успех желая на младите хора .