Коментари - НС пак не се събра. Борисов: Станишев и фикусчето да идват на работа | Днес.dir.bg

НС пак не се събра. Борисов: Станишев и фикусчето да идват на работа

Народното събрание не събра нужния кворум за петъчното заседание. Само няколко депутати от ГЕРБ се регистрираха, а всички излязоха навреме от залата, за да не ги преброят, както стана на 26 септември.

Обратно в новината

Коментари - НС пак не се събра. Борисов: Станишев и фикусчето да идват на работа | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя шут ББ неразбра ли, че избори ще види през крив макарон!

върти сучи, пак Боко да е на власт. Ама фикусчето като идва на работа, няма как да стане

някои иска ли?

едно раирано костъумче ще му отива повече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ivo10

Стягай се Бойко за избори и още един мандат. Само ти си ни надеждата. Тоя червено-кафяв полумесец ни тегли към дъното. Вийте колкото искате червено-кафяви бесни хиени. Това ще е бъдещето. Преживейте го.

Тоя много остаря ,ама МНОГО-да не би инжекциите да са му помогнали за това ,или СЛУЖБАТА за Народа...

Боко, докато носиш тези 150 килограма телесна маса и докато риташ по цял ден, сякаш си на 20 години, ще те болят от тук натаъ много работи. ако беше чел повече, нямаше да имаш болни колене. Пък и простотиите ти не свършват. Не сме те чули да направиш нито веднаж политически, икономически или социален анализ на обстановката. Ръсиш само простотии за циганорите. Хайде ела на себе си, поне работи там където са те избрали, а не прави тези простотии с бягането да не те преброят. Къде се намирате бе диванета, та си играете със съдбата на народа???? Хайде на работа, че вече ни писна от вас!!!!

ма пено тои си ходи , ма птко zas*pala , тои иска и другите да ходят ...като в комунизма.....само че мрасните комуняги не им се ходииииии хохеигеровата прости&&&тутка се почесва

Г-н Борисов къде бяхте няколко месеца, а?

Аз в грешно прочетох новината "Фейсбук пак не се събра" и се чудя какво става?

та ти 3 месеца не ходи на работа ?!?!нагъл тип

Липсва ми фейсбука ти тъпа тикво :) Няма кой да храня сутрин докато си пия кафето......

Дами и господа,това са нашите политици!-безочливи и нахални!Помислете дали такива хора трябва да ни управляват,независимо дали е ГЕРБ ,Бсп или друга такава камора!

Боце, абе ти три месеца се криеше в сараите си и беше наредил на твоите хора да не ходят, как сега стана толкова работен? Или щото ти набиха канчето от ЕНП, където не бяха виждали такава простотия. Да "спечелиш" избори, обаче да не предложиш Председател на НС, да не участваш в никакви комисии, да не направиш и опит да съставиш правителство и да не ходиш на работа. И накрая поантата на политическата дебилщина - да поискаш вот на недоверие и да провалиш дебатите по вота с нерегистриране на подопечните ти депутати!!!

се дъжат като препарирани! Цецо овлавява регионалните комитети и изключва заподозрените за бунтарство, а БоБО се състезава за приза най-голям комик на планетата!

На този нещастник на снимката, няма ли кой да му каже, че е неграмотен "политик" и от него и чеп за аеле не става!

те пак другите се пукат от грамотност....наи-вече да си пълнят джобовете.....не че тои не ги пални ....всичките посерковци са еднакви

Ей. БОКЛУК БОКО , ти кой си, че да задаваш работа на хора от други партии ??? Гледай си там Герберастчетата жалки да не вземеш да ги изтървеш. И кога риташ топката не те ли болят копитцата, че сега плачеш като вдовица за захарна пръчка ???

друг депутат с фикус! Всъщност ББ-то не може да се сравни с нищо. Той е несравним. Толкова далеч е отпрашил!

През 1920 г. големият държавник, реформатор и водач на Земеделския съюз Александър Стамболийски, в Народното събрание е казал: Знаете ли, господа народни представители, какво представляват комунистите? Ято скакалци там, дето преминат всичко унищожават!.

ГО УБИХА. Ако беше наясно, кой какъв е, щеше да си умре от естествена смърт, а и Историята щеше да е друга! Така става, когато престанеш да се съображяваш с реалността и започнеш да виждаш врага там, където той не е! Иземеделците и комунистите винаги са били леви!

Нема начин. Йоца Амстердама ще излезе.

Само 4 години след убийството на Стамболийски земеделците и комунистите заедно възстанаха срещу общия враг и поради това беше приет ЗЗД (Закон за защита на държавата) и започна масово изтребление и на земеделци и на комунисти и на всякъкви други заподозряни лица. През 1924 Гео Милев беше осъден на смърт и екзекутиран само за това, че е написал стихотворенито "Септември"!

няма лек за луди, не краката, а мозъкът му е болен нелечимо, но все пак жалко за копитата - не понасят тежест над 200 кг и се огъват, а пък глупомерът ще избие стрелката, въобще - труп и политически и морален, тогава с тези болести що дири в бърлогата на парламента, вероятно имунитет, ама не става срещу кражба обаче, тогава крака не болят, те мъкнат всичко...само не и акъл

ГЕРБ бродят из парламента като някакви призраци.

Дами и господа, избрали сме 240 безотговорни, нискоинтелегентни, неморални, мразещи БГ хора в това НС. Д. Пеевски също е избран от БГ избиратели. Никой не се интересува за кого гласува и не познава хората, включени в листите. Сега берем плдовете на нашата глупост. Всеки работен ден НС ни струва по 100 000 лв., а те дори не си правят труда да отидат на работа.

И аз исках да се регистрирам, ама нещо заяде бутончето. Аз съм якичка, добре го натиснах, ама не ма уважи

кворум който е осигурен от ГЕРБ ще бъде подигравка с избирателите. Ако това е единствения начин това правителство да падне, да продължават с цирка докато орешарко си подаде оставката... видяхме, че другарите са нагли до безобразие и няма да си тръгнат чрез мирни протести...

Червените лайнари един кворум не могат да си осигурят , а са тръгнали да управляват... Честито на добитъка ,който си избра друзята и ефендитата.

Аман от тоа РЪПОН.Цял живот не е работил ,сега се преработил.

' велик български политик - сок трезве

Направо ти идва да го припикаеш това фикусче..

А форумните червени пеперудки пърхат ли пърхат, мислят, че някой ще им се върже.

Генерал лейтенант Бойко Борисов командва: влез в народното събрание! излез от народното събрание! До този момент Майка България с такъв генерал нямаше?!?! Да ние жив и здрав гинералая+?!+!+!?

Как можем всички ние да ставаме рано сутрин ,да ходим на работа ... и да Работим ...всеки ден , да плащаме данъци ........ за да Плащаме Заплатите на Депутатите които... НЕ Работят !!!! ... ГЕРБ да спрат да се излагат така Глупаво и да Работят, затова получават Милиони годишно, и хиляди в заплати !

А вие знаете ли един цитат от песен на Висотский - за ония дето помолили да се разпусне и той се "разпустил ся". Който знае руски ще го разбере какво трябва да се направи - трябва да се "разпустим ся" и нещата ще се оправят.

Ле..ле..... инжекциите в колената,усложненията в главата.Егати и инжекциите.Ей Бока тебе скромност ти е непозната,все да се изтъкнеш.Простотията в байрак превърна,иде ми чак да повърна.

ако аз на работното си място само влизам и излизам от офиса какво ще получа като заплата да не говорим че следващият месец ще съм в бюрото по труда.Що за хора сме щом плащаме от залъка си на такива идиоти.Цяла седмица - влез-излез а закони- йок

Работата на депутатите не е само да стоят в пленарната зала. Те са израни да отстояват интереси на своите гласоподаватели. А интересите на гласоподавателите на ГЕРБ, а на всички не гласували за шайката БСП, ДПС, Атака изключват, каквато и да е подкрепа на престъпните закони готвени от тези бандити. Осигуряването на кворум от ГЕРБ е престъпление към всички гласоподаватели извън тези на тройните бандити.

Ае , друже ,ти пипе имаш ли -що за мислене имаш ,да не си в някое от началните училища -държавата се разпада заради този измислен лидер -ти аплодираш,къде ти е акъла....

България си има шут. Вече не само Европа-та се смее на наш Боко, а и целокупния бг-народ. Шменти-капели!

Бойковите депутати вече се излагат с тези си действия. Това на нищо не прилича.

щом го търпят и те са като него.

Това са нашите герберски народни представители-ходят в парламента, но не се регистрират,за да не работят, а после са първи на опашка за заплати, командировки и комисионни.

Борисов обърна парламента в пълен цирк. Този човек не е за там.

Най-голямата политическа сила в парламента прави поредните простотии, като влиза и излиза по команда.

Тиквата ще получи най-здравия шут от своите хора. Колкото и да са лишени от достойнство, безгласните букви от герб, които се движат напред-назад по знак на Тиквата, в един момент ще схванат, че един глупак ги прави на маймуни. Това е най-тъпата партия на света, абсолютно тоталитарна, повече тоталитарна дори и от БКП.

Боце все повече привлича на герой от филма Кин дза дза!

Цк, - Я бързо - БОЙКО е с "малиновие щаньi" - три раза "КУ".

Цк, - Я бързо - БОЙКО е с "малиновие щаньi" - три раза "КУ".

Пастира изкара стадото от парламента, за да няма кворум.

Явно много се иска на Боко да командва държавата, а като не може, се упражнява върху депутатите си. Всеки ден раздава команди: влез, излез.

Сега рИвеш ама като Съсела изкара цялата си група от миналото НС не рИва, нали?

Тиквата се разработи. Не се изморява. Само леко се изпотява,

Днес Борисов е разбрал, че по-добре ще е да коментира другите като махленска клюкарка, отколкото да слуша какво ще каже вътрешният министър за най-верния му другар. Това е причината за цирка днес.

Като му бият инжекции, но е отишъл на работа, какво свърши днес Борисов? Всеки ден дава изявления, но до сега не чух нещо градивно да е предложил.

А нима някой да го слуша?

свърши много работа... показа че това правителство е нелегитимно и трябва да подаде оставка

Блокадата на Боци Боклука не е в колената а в главата! Няма друго обяснение за неколкократното му изпадане в делириум, деструктивното му поведение, опитите му не да "ходи на работа", а всячески да препятсва работата на цялото народно събрание! По поведение, маниери и зачестилите обиди към бившият му съюзник в 41-то НС Волен Сидеров, Боци все повече заприличва на Митьо Пищова! Последното, което вероятно ще научим е дали с включването на Дебелата Берта, към списъка на отработените мадами, е достигнал знаменитата цифра на именития си предшественик!

Да не забравя Боко, че депутатите се избират за да работят, а не да разиграват сценки. Нали, ГЕРБ са граждани за европейско развитие на България, така ли ще се развиваме по европейски?

Защо забрави Борисов как тореше и поливаше фикусчето през годините, когато управлява? Ако не му харесва как изглежда то сега, да се сърди първо на себе си.

Сърбайте пак попарата на БСП и ДПС, белким ви дойде акъла в главите! Не разбрахте ли, че ГЕРБ беше единствената свестна алтернатива за България? Не че са идеални, и там има кариеристчета и такива надяващи се да забогатеят бързо от властта. ГЕРБ поне нещо почнаха да правят - пътища. А тези и преди са били на власт и сега са на власт и резултата го знаете мнооооооооооого добре. Само да припомня - БСП и ДПС вече взеха 1 млрд. заем. Вчера имаше една новина за още един заем от 360 милиона ЕВРО от германски банки. (banksdirbg/news*php?id=15153447 ) А кой ще ги връща тези пари???... още Б.Борисов ви беше казал ясно и разбрано - харчим само колкото сме изкарали. т.е, НЯМА заеми. Нещо характерно за всички леви правителства-социалистите е, че трупат заеми, които след това се връщат от други правителства. Така в очите на населението изглежда, че при социалистите живота е по-добър, но това е с цената на заемите, т.е живеете добре без да знаете, че сте задлъжнели и имате да връщате заеми. Именно в това е лъжата на всички социалисти по света.

Стой в чужбина и не дрънкай простотии.

ами работата на комунистите и фесовете е да крадат, а фикусчето да получава преводи за подкрепата им.

Коментари - НС пак не се събра. Борисов: Станишев и фикусчето да идват на работа | Днес.dir.bg

НС пак не се събра. Борисов: Станишев и фикусчето да идват на работа

Народното събрание не събра нужния кворум за петъчното заседание. Само няколко депутати от ГЕРБ се регистрираха, а всички излязоха навреме от залата, за да не ги преброят, както стана на 26 септември.

Обратно в новината

Коментари - НС пак не се събра. Борисов: Станишев и фикусчето да идват на работа | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя шут ББ неразбра ли, че избори ще види през крив макарон!

върти сучи, пак Боко да е на власт. Ама фикусчето като идва на работа, няма как да стане

някои иска ли?

едно раирано костъумче ще му отива повече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ivo10

Стягай се Бойко за избори и още един мандат. Само ти си ни надеждата. Тоя червено-кафяв полумесец ни тегли към дъното. Вийте колкото искате червено-кафяви бесни хиени. Това ще е бъдещето. Преживейте го.

Тоя много остаря ,ама МНОГО-да не би инжекциите да са му помогнали за това ,или СЛУЖБАТА за Народа...

Боко, докато носиш тези 150 килограма телесна маса и докато риташ по цял ден, сякаш си на 20 години, ще те болят от тук натаъ много работи. ако беше чел повече, нямаше да имаш болни колене. Пък и простотиите ти не свършват. Не сме те чули да направиш нито веднаж политически, икономически или социален анализ на обстановката. Ръсиш само простотии за циганорите. Хайде ела на себе си, поне работи там където са те избрали, а не прави тези простотии с бягането да не те преброят. Къде се намирате бе диванета, та си играете със съдбата на народа???? Хайде на работа, че вече ни писна от вас!!!!

ма пено тои си ходи , ма птко zas*pala , тои иска и другите да ходят ...като в комунизма.....само че мрасните комуняги не им се ходииииии хохеигеровата прости&&&тутка се почесва

Г-н Борисов къде бяхте няколко месеца, а?

Аз в грешно прочетох новината "Фейсбук пак не се събра" и се чудя какво става?

та ти 3 месеца не ходи на работа ?!?!нагъл тип

Липсва ми фейсбука ти тъпа тикво :) Няма кой да храня сутрин докато си пия кафето......

Дами и господа,това са нашите политици!-безочливи и нахални!Помислете дали такива хора трябва да ни управляват,независимо дали е ГЕРБ ,Бсп или друга такава камора!

Боце, абе ти три месеца се криеше в сараите си и беше наредил на твоите хора да не ходят, как сега стана толкова работен? Или щото ти набиха канчето от ЕНП, където не бяха виждали такава простотия. Да "спечелиш" избори, обаче да не предложиш Председател на НС, да не участваш в никакви комисии, да не направиш и опит да съставиш правителство и да не ходиш на работа. И накрая поантата на политическата дебилщина - да поискаш вот на недоверие и да провалиш дебатите по вота с нерегистриране на подопечните ти депутати!!!

се дъжат като препарирани! Цецо овлавява регионалните комитети и изключва заподозрените за бунтарство, а БоБО се състезава за приза най-голям комик на планетата!

На този нещастник на снимката, няма ли кой да му каже, че е неграмотен "политик" и от него и чеп за аеле не става!

те пак другите се пукат от грамотност....наи-вече да си пълнят джобовете.....не че тои не ги пални ....всичките посерковци са еднакви

Ей. БОКЛУК БОКО , ти кой си, че да задаваш работа на хора от други партии ??? Гледай си там Герберастчетата жалки да не вземеш да ги изтървеш. И кога риташ топката не те ли болят копитцата, че сега плачеш като вдовица за захарна пръчка ???

друг депутат с фикус! Всъщност ББ-то не може да се сравни с нищо. Той е несравним. Толкова далеч е отпрашил!

През 1920 г. големият държавник, реформатор и водач на Земеделския съюз Александър Стамболийски, в Народното събрание е казал: Знаете ли, господа народни представители, какво представляват комунистите? Ято скакалци там, дето преминат всичко унищожават!.

ГО УБИХА. Ако беше наясно, кой какъв е, щеше да си умре от естествена смърт, а и Историята щеше да е друга! Така става, когато престанеш да се съображяваш с реалността и започнеш да виждаш врага там, където той не е! Иземеделците и комунистите винаги са били леви!

Нема начин. Йоца Амстердама ще излезе.

Само 4 години след убийството на Стамболийски земеделците и комунистите заедно възстанаха срещу общия враг и поради това беше приет ЗЗД (Закон за защита на държавата) и започна масово изтребление и на земеделци и на комунисти и на всякъкви други заподозряни лица. През 1924 Гео Милев беше осъден на смърт и екзекутиран само за това, че е написал стихотворенито "Септември"!

няма лек за луди, не краката, а мозъкът му е болен нелечимо, но все пак жалко за копитата - не понасят тежест над 200 кг и се огъват, а пък глупомерът ще избие стрелката, въобще - труп и политически и морален, тогава с тези болести що дири в бърлогата на парламента, вероятно имунитет, ама не става срещу кражба обаче, тогава крака не болят, те мъкнат всичко...само не и акъл

ГЕРБ бродят из парламента като някакви призраци.

Дами и господа, избрали сме 240 безотговорни, нискоинтелегентни, неморални, мразещи БГ хора в това НС. Д. Пеевски също е избран от БГ избиратели. Никой не се интересува за кого гласува и не познава хората, включени в листите. Сега берем плдовете на нашата глупост. Всеки работен ден НС ни струва по 100 000 лв., а те дори не си правят труда да отидат на работа.

И аз исках да се регистрирам, ама нещо заяде бутончето. Аз съм якичка, добре го натиснах, ама не ма уважи

кворум който е осигурен от ГЕРБ ще бъде подигравка с избирателите. Ако това е единствения начин това правителство да падне, да продължават с цирка докато орешарко си подаде оставката... видяхме, че другарите са нагли до безобразие и няма да си тръгнат чрез мирни протести...

Червените лайнари един кворум не могат да си осигурят , а са тръгнали да управляват... Честито на добитъка ,който си избра друзята и ефендитата.

Аман от тоа РЪПОН.Цял живот не е работил ,сега се преработил.

' велик български политик - сок трезве

Направо ти идва да го припикаеш това фикусче..

А форумните червени пеперудки пърхат ли пърхат, мислят, че някой ще им се върже.

Генерал лейтенант Бойко Борисов командва: влез в народното събрание! излез от народното събрание! До този момент Майка България с такъв генерал нямаше?!?! Да ние жив и здрав гинералая+?!+!+!?

Как можем всички ние да ставаме рано сутрин ,да ходим на работа ... и да Работим ...всеки ден , да плащаме данъци ........ за да Плащаме Заплатите на Депутатите които... НЕ Работят !!!! ... ГЕРБ да спрат да се излагат така Глупаво и да Работят, затова получават Милиони годишно, и хиляди в заплати !

А вие знаете ли един цитат от песен на Висотский - за ония дето помолили да се разпусне и той се "разпустил ся". Който знае руски ще го разбере какво трябва да се направи - трябва да се "разпустим ся" и нещата ще се оправят.

Ле..ле..... инжекциите в колената,усложненията в главата.Егати и инжекциите.Ей Бока тебе скромност ти е непозната,все да се изтъкнеш.Простотията в байрак превърна,иде ми чак да повърна.

ако аз на работното си място само влизам и излизам от офиса какво ще получа като заплата да не говорим че следващият месец ще съм в бюрото по труда.Що за хора сме щом плащаме от залъка си на такива идиоти.Цяла седмица - влез-излез а закони- йок

Работата на депутатите не е само да стоят в пленарната зала. Те са израни да отстояват интереси на своите гласоподаватели. А интересите на гласоподавателите на ГЕРБ, а на всички не гласували за шайката БСП, ДПС, Атака изключват, каквато и да е подкрепа на престъпните закони готвени от тези бандити. Осигуряването на кворум от ГЕРБ е престъпление към всички гласоподаватели извън тези на тройните бандити.

Ае , друже ,ти пипе имаш ли -що за мислене имаш ,да не си в някое от началните училища -държавата се разпада заради този измислен лидер -ти аплодираш,къде ти е акъла....

България си има шут. Вече не само Европа-та се смее на наш Боко, а и целокупния бг-народ. Шменти-капели!

Бойковите депутати вече се излагат с тези си действия. Това на нищо не прилича.

щом го търпят и те са като него.

Това са нашите герберски народни представители-ходят в парламента, но не се регистрират,за да не работят, а после са първи на опашка за заплати, командировки и комисионни.

Борисов обърна парламента в пълен цирк. Този човек не е за там.

Най-голямата политическа сила в парламента прави поредните простотии, като влиза и излиза по команда.

Тиквата ще получи най-здравия шут от своите хора. Колкото и да са лишени от достойнство, безгласните букви от герб, които се движат напред-назад по знак на Тиквата, в един момент ще схванат, че един глупак ги прави на маймуни. Това е най-тъпата партия на света, абсолютно тоталитарна, повече тоталитарна дори и от БКП.

Боце все повече привлича на герой от филма Кин дза дза!

Цк, - Я бързо - БОЙКО е с "малиновие щаньi" - три раза "КУ".

Цк, - Я бързо - БОЙКО е с "малиновие щаньi" - три раза "КУ".

Пастира изкара стадото от парламента, за да няма кворум.

Явно много се иска на Боко да командва държавата, а като не може, се упражнява върху депутатите си. Всеки ден раздава команди: влез, излез.

Сега рИвеш ама като Съсела изкара цялата си група от миналото НС не рИва, нали?

Тиквата се разработи. Не се изморява. Само леко се изпотява,

Днес Борисов е разбрал, че по-добре ще е да коментира другите като махленска клюкарка, отколкото да слуша какво ще каже вътрешният министър за най-верния му другар. Това е причината за цирка днес.

Като му бият инжекции, но е отишъл на работа, какво свърши днес Борисов? Всеки ден дава изявления, но до сега не чух нещо градивно да е предложил.

А нима някой да го слуша?

свърши много работа... показа че това правителство е нелегитимно и трябва да подаде оставка

Блокадата на Боци Боклука не е в колената а в главата! Няма друго обяснение за неколкократното му изпадане в делириум, деструктивното му поведение, опитите му не да "ходи на работа", а всячески да препятсва работата на цялото народно събрание! По поведение, маниери и зачестилите обиди към бившият му съюзник в 41-то НС Волен Сидеров, Боци все повече заприличва на Митьо Пищова! Последното, което вероятно ще научим е дали с включването на Дебелата Берта, към списъка на отработените мадами, е достигнал знаменитата цифра на именития си предшественик!

Да не забравя Боко, че депутатите се избират за да работят, а не да разиграват сценки. Нали, ГЕРБ са граждани за европейско развитие на България, така ли ще се развиваме по европейски?

Защо забрави Борисов как тореше и поливаше фикусчето през годините, когато управлява? Ако не му харесва как изглежда то сега, да се сърди първо на себе си.

Сърбайте пак попарата на БСП и ДПС, белким ви дойде акъла в главите! Не разбрахте ли, че ГЕРБ беше единствената свестна алтернатива за България? Не че са идеални, и там има кариеристчета и такива надяващи се да забогатеят бързо от властта. ГЕРБ поне нещо почнаха да правят - пътища. А тези и преди са били на власт и сега са на власт и резултата го знаете мнооооооооооого добре. Само да припомня - БСП и ДПС вече взеха 1 млрд. заем. Вчера имаше една новина за още един заем от 360 милиона ЕВРО от германски банки. (banksdirbg/news*php?id=15153447 ) А кой ще ги връща тези пари???... още Б.Борисов ви беше казал ясно и разбрано - харчим само колкото сме изкарали. т.е, НЯМА заеми. Нещо характерно за всички леви правителства-социалистите е, че трупат заеми, които след това се връщат от други правителства. Така в очите на населението изглежда, че при социалистите живота е по-добър, но това е с цената на заемите, т.е живеете добре без да знаете, че сте задлъжнели и имате да връщате заеми. Именно в това е лъжата на всички социалисти по света.

Стой в чужбина и не дрънкай простотии.

ами работата на комунистите и фесовете е да крадат, а фикусчето да получава преводи за подкрепата им.