Парламентарен контрол ще има и без кворум

Петъчният парламентарен контрол да се провежда и ако няма кворум в пленарната зала, реши мнозинството в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Парламентарен контрол ще има и без кворум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който не ходи на работа не е за тази работа

За какво да се тормозят с тоя кворум, то петък е ден на майстора и 80% от депутатите са вече по родните места (села)... С други думи готвят се да работят на 4-дневна работна седмица.

НЕЩО ХУБАВО ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ТОГАВА НАМАЛЯХА ПОВЕДЕНИЕ НА УЧЕНИЦИТЕ И ВИКАХА РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДА ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА СЕГА ДЕЦАТА НА ХОРАТА СА В СЛУЧАЯ ДЕПУТАТИТЕ АКО ТЕ НЕ ИДВАТ НА РАБОТА ПРИМЕРНО ТРИ ДЕНА ДА ИМ СЕ ПОИСКА ЛИЧНО НА ПАРЛАМЕНТАРАНТА ТРИБУНА ДА КАЖАТ ЗАЩО НЕ СА БИЛИ НА РАБОТА В НС ТИЯ ДНИ И АКО СЕ ПОВТОРИ ДА СЕ ИЗКЮЧАТ КАТО НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ТОВА ЩЕ Е ЕДНО ДОБРО НАЧАЛО И ЗА ДРУГИТЕ ДЕПУТАТИ И ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ И УЧЕНИЦИТЕ ЩЕ СЕ УЧАТ ОТ ТЯХ НАЛИ СА ЗА ПРИМЕР ПРЕД ОБЩЕСТВОТО

КЪДЕ Е ТАЗИ Г-ЖА КАРАЯНЧЕВА ДА ДАВА ОТГОВОР НА СЛЕДНОТО МИНАЛАТА ГОДИНА ИСКАШЕ ОТ ПРЕМИЕРА Г-Н ОРЕШАРСКИ ОТГОВОР ЗАЩО СЕ СМЕНЯТ ЕДИ КОИ СИ ХОРА В КЪРДЖАЛИЙСКО СЕГА СА ОСВОБОДЕНИ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ КЪДЕ СИ КАРАЯНЧЕВА ЗАКЩО СЕ НАЗНАЧАВАТ ПАК СТАРИ КАДРИ И ТО БЕЗ КОНКУРС НАЛИ ДЪРЖАХНЕ НА КОНКУРСИ ИЛИ ВЕЧЕ НАЗНАЧАВАТЕ ХОРАТА ПО ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НЕЗАВИСИМО ЧЕ НЕ СТАВАХА ЗА НИЩО ТЕЗИ ВАШИ БИВШИ КАДРИ НО НАЛИ ПОМОГНАХА ДА СТАНЕТЕ ДЕПУТАТ И СЕГА ЗА БЛАГОДАРНОСТ ГИ НАЗНАЧАВАТЕ

Конституция на Република България Чл. 81. (1) (Изм. - ДВ, бр. 12 от 2007 г.) Народното събрание открива заседанията си и приема своите актове, когато присъстват повече от половината народни представители. Е, другари дупетати, как така ще приемате подобна идиотщина - та това си е нарушение на конституцията - и то от тези, които трябва да демонстрират ред и законност и да следят за спазването ако не на друго, то поне на основния закон в държавата!? Впрочем защо ли се впрягам...че то държава няма...пък и като гледам кой е начело на "държавата", то работата е ясна - системата "влез - излез" да се узакони...

Шансовете за печалба обаче са напълно реални за онези, които организират въпросните игри. При това лото 6 от 47 ще се тегли всеки ден, а не само един път седмично! И тук идва въпросът кои са всъщност тези хора и защо никой не говори за тях? Дали едно невзрачно на вид ТВ продуцентче има мозъчния потенциал и политическите и силови протекции, за да гушне подобен мащабен бизнес? Бих заложил на обратното - че зад гръба му стои някой (като у нас опитният в този бизнес е точно един) с много пъти повече пари, с опит в бранша и с политически връзки, които да му гарантират, че държавата не просто ще стои и ще гледа как й изтеглят под носа постъпленията от хазарта, ами и ще гласува закони, с които да се премахнат и малкото данъци на занимаващите се с хазартен бизнес... Докато опитващите се да забогатеят бедни българи ще дават все повече от парите, които нямат, за да осигурят забогатяването на микроскопичната върхушка, която ги залъгва с игри, базирани на теория на вероятностите, създадени за да печелят от тях гарантирано единствено организаторите.

Новите уж демократи депутати в НС следва да зададат на МОН следния въпрос: - Кой позволява в учебницитге за 6-ти клас в България да се публикува текст на турска песен, задължителна за изучаване? Как смеят тези негодници от ДПС - наследници на терористите от гара Буново, да бъркат с мръсните си пръсти в историческите пани на българския народ? Моята рода в Пазарджишко - сърцето на Априлското възстание, е избита половината. Сега моите внучета трябва да учат песните, които мязат на виене на куче на месечина, насила и под диктата на даскали-диваци! Господа демократи, пресолявате! Вие просто заслужавате един ден да ви подгоним с камъни, защото сте вредни, прости и опасни за нацията!

Егати депутатска ваканция общо 56 дни а ние в провинцията с по 250- 300 лв. заплати по 10 дни на два пъти в годината.Това е супер нахалство от депутатите.Тази тежка година на тях ваканция не им трябва а много труд за да можем да видим ние народа, че нащо се прави за бедна БЪЛГАРИЯ

Отдавна трябваше да прелее !

не караите депутатите и правителствата в бг-то да работят! даваите им пари, коли, вили, екскурзии и свободно време! * защото когато тези работят - правят такива поразии че и господ не може да ги оправии!

За отсъсвията си всички депутати се оправдават със срещи с избиратели. Ми въпроса се решава много просто. Всяка ( примерно) първа и трета цяла седмица от месеца, в четвъртък и петък ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ЕДНОВРЕМЕННО да имат срещи с избиратели по места и парламента да не работи в тия дни. Ако срещите са в четвъртък и петък, депутатите могат да позлват съботата и неделята за придвижване.

България направи своето "демократично"световно откритие-ПАРЛАМЕНТАРЕН ХАЙДПАРК"-койкогато иска ще ходи или не в петък!? И колко работни дни им се събират в седмицата? Ами сега иде и коледна и други ваканции! "Пази Боже сляпо да прогледа!"

Селендурите от парламента-та ще могат да си ходят по родните места още от петък.

ГЕРБ ЗАКРИХА ПАРЛАМЕНТА,РЕШЕНИЯТА МОГАТ ВЕЧЕ ДА ГИ ВЗЕМАТ И НА ПОДПИС ИЛИ ДА СИ ГИ СЬОБЩАВАТ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ, ИЛИ С ЕСЕМЕСИ.ЗА КАКВА НИ Е ВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТ.ДА ГО РАЗПУСКАТ И ДА ОБЯВЯВАТ ББ ЗА ИМПЕРАТОР.

Ми тогава, баа Цеца що не уреии едно гласуване да се прави контролното, И, в тоалетни? Не по двама, няма Брадъри да стават, а ще си чукат Ецемеци, или по Скипето , да го правят? Айде бао Цеце, напъни се, още малко! Цвятко

......Парламентарен контрол ще има и без кворум..... парламентът като цяло е непредставителен и без кворум защото представлява 10-15% от хората в страната! така че може да си правят заседания с един човек само и пак да се приеме за работа на 240+ !

Защо изобщо тия ходят на работа, освен за себе си?

то не беше ли така и досега. само ватманът - биеищя звънеца и операторите.

Най хубаво е да няма такъв! И без това е само популизъм!

Какво си мислите вие,на бащицата на системата ''влез-излез'',подобни номера не му минават.Ред,дисциплина,избирателност с 99,9% и твърда ръка.