Тома Томов откри 44-ото НС: Ангели ни гледат

Най-възрастният присъстващ народен представител Тома Томов откри първото заседание на новоизбраното 44-ото Народно събрание.

Обратно в новината

Коментари - Тома Томов откри 44-ото НС: Ангели ни гледат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тома Томов, познат още като агент Тодоров, известен също като доайена сред 11-те агенти на тоталитарните комунистически служби, които влязоха в 44-то Народно събрание, днес откри тържественото заседание. И забрави за химните на България и на ЕС, преминавайки направо към деловата част. Организаторите все пак ги пуснаха, въпреки него. Питам се този гаф поради възрастта му ли бе, или заради идеологията?

томата пропсна в патетичната си реч да каже за лагера на о-в Белене, където баща му е бил палач. Щеше да го подкрепи крум зарков, който е готов да размаха балтията.

"Най-великото дело е без-действието." Докато сме безбожници, какво да чакаме

Какво коментираме?Ако всички депутати са като Т.Т. бихме се оправили като държава или поне бихме тръгнали към оправия.Дори само да знаеха колкото него английски и руски, то хоризонтът им би бил малко по-далеч от последната къща на селото им....

АМИ ДРУГИТЕ 10 КЪДЕ СА? А ЗАПЛАТИ ЗА ТОЗИ ДЕН ЩЕ ВЗЕМАТ ЛИ ИЛИ СА В БОЛНИЧНИ?

Другите 10 са на среща с избирателите си, за консултации как да продължават занапред. :)

loyola

Ама Томата не беше ли комунист? Откога припознах ИХ? Освен това силно се съмнявам, че повечето депутати имат и бегла представа за събитията около Оборище ...

в нищо не вярват, не са припознали Бог - още карат децата ни да рецитират поемата "Септември".

Трябва незабавно да се намалят заплатите им до една минимална заплата, за да помислят как оцелява този народ. грозно и противно е на фона на тази беднотия те да демонстрират нахално охолство и безразличие. Но за всички които грабиха, дано да им се върне до девето коляно и то тройно.

За кой народ говориш , за оная паплач която не им даде пълната власт ли?

Томата е умен човек, интелектуалец и наистина е добре, че е депутат.

Тоз другар накога беше между малцината които имаха право да ходят на Запад от нас!И после надълго и нашироко ни разказваше по Панорама или по ,,Сака неделя"колко било зле там и в САЩ! После след ,,промените"изрази няколко пъти съжаление,че и обикновените българи могат вече свободно да ходят на Запад от нас,а стотици хиляди и милиони да се заселят там и да просперират!

към друга религия трябва да се обърнем - търсим Херкулес да изчисти ДС-арската мафия от България, което ще е по-трудно от Авгиевите обори.

Благодаря за чудесните и на място слова. Бог да бъде с нас, всички българи. Бог да пази България. Амин.

Чудесно пожелание. И дано Бог да ни пази от такива като тях. Амин.

със силните си слова докосна българина, но дали докосна "народните" представители, или ще бъдат отново търговци на България и българския народ за дребни монети....

парламентът трябва да бъде под абсолютен контрол,от тези които им дават тлъсти заплати ! при три отсъствия се самоизключва .депутати-хрантутници достатъчно сме хранили ! закони против националните ни интереси и смяна на тези,които са ги гласували .гласуването никога скрито,предателите трябва да се наказват скоростно ,ако искаме истинска и справедлива промяна за децата на България ! трябва да се сложи край на еврейското беззаконие и господство в БЪЛГАРИЯ !евреите могат да си управляват в сащизраел с техните вмирисани ценности !мошенниците вън от Родината ни ,достатъчно зло извършиха,много повече и от местана!

...и Има МногоНещо БазовоИдиотско в 'управлението' 'наше' Скотско.

Но сме вдигнали ръце. Можеш да се опазиш човек ако си нямаш работа с тия... Само Бог може да помогне.

AbuTalib

Присъствали общо 234 народни представители, гласували 238. Значи че има четирима ангели, които са дошли от онзи свят за да гласуват. ПАК ЗАПОЧНАХА С ДАЛАВЕРИТЕ СИ.

Едни тролчета днес навсякъде споменават думата лустрация. То това хубаво да се направи но за да е истинска трябва тази лустрация трябва да обхване и членовете на тези семейства. Замислете се малко неуважаеми тролчета, че ако това наистина се случи няма да пишете вече тук защото тези дето сега Ви плащат за коментарите ще бъдат отстранени от софрата и няма да имат парички да Ви плащат.

Да разбира се ! - Новият Нюрнбергски у Нас - Е на прага !

Няма тролчета за лустрацията, защото само който харесва ДС, получава пари. Ако (С)ДС беше наистина против комунягите, щеше да извърши лустрация, когато държеше цялата власт в ръцете си, но понеже беше само "преоблякъл се Илия" продаде всички предприятия на червените и ги направи капиталисти. Вместо да им извадят очите, им изписаха веждите, защото са си дружки. Я, кажете, кой досега е предлагал законопроект за лустрация? Кой би платил, за да пишем за лустрация? Да чуем какво са Ви инструктирали. Че то, ако някой плащаше, те самите комуняги щяха да предложат такъв закон, за да вземат парите, а после - гнилите ябълки ще им помогнат да го заобикалят.

''Доходите нараснали ДВА ПЪТИ , по-бързо от разходите ".. Поредната лъжа в медийното пространство , в Бг !

Ех Тома, какво ти трябваше! този стол отдавна не е за интелигентни ......

Има два пътя- цикличен и линеен. Единият води към гибел, вторият към прогрес! Търбуха е смърт. Римляните са строили аквадукти и виадукти, които работят и днес, дано поне 2/3 от депутатите го проумеят! Потенциала на България е ОГРОМЕН! Затова световната мафия се мъчи да ни унищожи! НООО, НЯМА ДА УСПЕЕ!

Хайде холан ! - няма Нищо световно в ДнешенКремъл, Колега ! - хеле пък в 'наште' задунайШитчета !

6 депутати даже не са си направили труда да дойдат на клетвата. На Началника на лагера Белене сина му прави встъпителна реч в парламента. А отстрани разни безобразни във форумите зоват за мир и съгласие и позитивизъм. готино, а?

Всички депутати и родът им до девето коляно!

Ангели ги гледали мазниците... Хе хе хе Ангели..... А като уреждате поръчки , бизнес или просто се тъпчете с кебапчета във ведомственото барче кой ви гледа... А като мачкате по магистралите обикновенните хора с конвой на НСО кой ви гледа бе лайна смръдливи... А писателю велики ? Кой ?

Тия па смрадливци какви са? Не са от нашите!

Стоя ,като гръмнат на председателското място,а Клепоухчо,се изплаши и не пожела,да цвили от трибуната!

Това запетайките за нищо ги нямаш.

Това ли е новото лице на партията на промяната ?

Е не е отявлен декорат и бояджия като бившата агентката на ДС и настояща соросоидна подлога Ива Инджева, ма явно не им било целта на тебе да се хареса.

Очаквам промяната , вместо ''България най-бедната и най-корумпирана държава , да става все повече , по-по-по-най !? България ще бъде по-по-по-най-най БЕДНА И ПО-ПО-ПО-НАЙ КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ... С такива ДОКАЗАНИ Бг-ПОЛИТИЦИ , ТОЛКОВА ,...НЯМАТ АКЪЛ ЗА НЕЩО ПО-КАЧЕСТВЕНО.

Толкова сме изпълнени с омраза и недоверие едни към други, че не сме в състояние да приемем едно добро за настоящия политически момент слово. Тази омраза и недоверие между двата лагера ни пречеше да върним напред в тъпия ни преход, тя ще ни пречи и занапред да постигнем нещо добро и смислено като държава.

вече не им пука- не гласуват, живеят в различен от света на крадците-партийци, гледат да не се смесват с тях, от чисто хигиенни съображения. Пък и колко да е добро едно слово на политик? Списъй с покупки, ама вместо стоки, лъжи, поднесени като пожелания.

аз пък си мислех, че не вървим напред, защото не направихме лустрация, без омраза, без злоба, просто гнилите ябълки - на боклука, както е навсякъде, където има ред.

Не. - с Терористи НЕ се преговаря !

съгласен съм с коментара ти ! но трябва да се открие много и изключително бързо ,кой е източника на омразата ,за да бъде пресушен завинаги !!!

Ако не се узаптисат, не спрат да крадат и угаждат на олигархията с корупционни закони, не се подлагат за пари на чужди сили, не си намалят доходите за сметка на бедните, не намалят за пример управленческите разходи и удоволствия, не оправят икономиката, не повишат стандарта на българина, ЗЛЕ ЩЕ СВЪРШАТ ! ВСИЧКИТЕ !

Та са с поколения в парламента, че и децата си пробутват там, където е привилегированата Благодат !!!!

Заклеха се...в какво, за кого?! Да са поредните национални предатели или родолюбци...Времето ще покаже...Дано, не е първото, че и Бог не ще опази България този път.

За гнилите ябълки кажете нещо, другари! Тези, дето ни гледат отгоре, не ги мислете! Те са при Бог, а ние - при княза на този свят.

Добре, че ви е къса паметта! Сега пак ще ви припомним, пък вие пак ще забравите на следващите избори!

ли пипе всичкият този сбироток да осъзнае какво му се говори и да го претвори в действие.Мисля,че тези там са зеленчуци ,зомбирани и алчни,те ще слушкат и папкат.

И аз ви гледам, ангелчета мои! Който слушка ще папка!

240 фамилии празнуват своето "оправяне". Народа дето ги избра по големите лъжи може да се върне към обичайното си занимание - вегетиране, емигриране, измиране.

обаче няма кой да се замисли - едните празнуват, другите вече са долу, в ада на битието си !!!

и ето какво ми хрумва: щом ВАС категорично отказва повторно преброяване на бюлетините от референдума, значи няма избори, назначават ни ги.

...и понеже Нямаше в първотоЗасега Засядане на Поредните 'наште' Ни звук относно Реалността у Нас - Да я Изкажем : а. Сме Първенци по Смъртност, Краткотрайност на живота и Опасни заболявания ! б. Имаме профил на населението-Ни който Е Катастрофа ! в. Имаме ДоказаноНулева икономика ! г. Имаме ДоказаноНефелни 'банки' ! д. Сме Първенци по 'усвояване' на еврофондове ! е. Сме Първенци по Тежки престъпления и то Неразкрити !, и то Бидейки Първенци по брой 'органи' на 'реда' на Данъкоплатец ! ... И ! - по Брой+Скорост на Емигрирали - Сме СветлинниГодини пред Човешкия Род. ------ Е Казано, Хора ! : - с Терористи НЕ се преговаря.

"Който и да търси истината, Бог вижда, който и да лъже, Бог вижда."

на първото заседание на НС има над 230 народни представители! След това депутатите се пръскат да си уреждат и гледат бизнес-интересите и до края на съответното НС никога не се събират повече от 160-165 души!По-често са около 130 и дори до 110 човека!

Смешно е, а и ангелите които гледат самия Томов като свой човек са все черни, рогати, с криле и копита!

СТАРИТЕ ВЪЛЦИ ПАК СА НА ВЛАСТ! ТОПЛО, УЮТНО Е ВЪТРЕ В ТОВА НС. НЕЖНИ МОМИНСКИ ПРЪСТЧЕТА С ВЪЛНЕНИЕ ЩЕ ПИПНАТ ЗА ПРЪВ ПЪТ ТОЗИ ,... ГОЛЯМ БУТОН КОГАТО ИМ СЕ РАЗРЕШИ ДА ГЛАСУВАТ! МАМО, ТАТЕ! САМО ДА НИ ВИДИТЕ !!!

Нещо почна да ми става скучно, бах тия комунисти, 30 години все те виновни за всичко:) Не измряха ли вече? Не станаха ли всички капиталисти? Не се ли подчинява всичко на КАПИТАЛА?

45 години бяха виновни монархо -фашистките правителства, минали само някакви си 30години.

Ама вие въобще не сте в час. Пак монархо-фашистите и капиталистите-империалисти са виновни! Дир не четете ли?

Комунистите са вечни - пример -Томов, ударението на второто "о"!

Цирк България отвори пак врат Русото от срам се изпокри Щом от Воля черната кощрамба се изцепи Фръкнаха ни мазнити каскети. С толкоз много простотия ква ли ши е наща орисия

Няма леви няма десни , НЯМА СВЕСТНИ , няма морал няма правила , за прд народа , ТРА-ЛА-ЛА . ПОВСЕМЕСТНА ЦЕНЗУРА , ВСИЧКО Е ПОЛИТИЗИРАНО И ПРОФИЛИРАНО , ПРЕСТЪПНОСТТА Е УЗАКОНЕНА .

в свинарника наречен НС. Шопартията продължава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво бай Стояне ! Точно това исках да прочета ! Тъжно е бай Стояне, друго искахме и за друго мечтаехме преди 28 години, тези излязоха по обиграни мошеници от тези преди 1989 г. А нивото на цирка със всяка следваща година спада ли, спада !!

"...интересите на народа..." Лицемери!!!

Ние няма да консумираме. То вече няма да можем и хляб да си купим, както вървят нещата. Те обаче ще консумират до преяждане, повръщане и осиране..

За днес дУпетатите се "наработиха". Толкова дУпетати няма да видим скоро в залата. Сега е време за снимка. Следващата снимка ще е много скоро, при предсрочното закриванета на 44 парламент.

Сега започва сглобяването на лобита, групи по интереси, на влияние, на зависимости.... Всичко в интерес на народа, разбира се!

Тома Томов е позор!

Що?

рядко краварско!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А КАКВИ са според теб мошениците от герб, безродниците от дпс, двуличниците от бсп, глупаците-патриотари и марионетките-парвенюта на магарешки ??

колеги от ДС

От някои коментари лъха безпросветност и мизантропия (за тези които не знаят думата, тя произхожда от от гръцки μίσος [misos] - омраза и άνθρωπος [anthropos] - човек). Стига с това ДС и това деление на правилни и неправилни. Господа бивши"АКТИВНИ БОРЦИ", никой повече няма да ви раздава допълнителни пенсии за това, че се подмазвате на управляващите. Живейте си във вашето минало и не се изживявайте като праведници, животът ще продължи и без вас. Искате или не Томов си остава един изключителен журналист.