Коментари - Петното даде обяснения пред депутати, окован с белезници | Днес.dir.bg

Петното даде обяснения пред депутати, окован с белезници

Бисер Миланов-Петното беше доведен днес с белезници на заседание на парламентарна комисия. Пред депутатите той потвърди за среща с Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Петното даде обяснения пред депутати, окован с белезници | Днес.dir.bg

Коментари

петното ментата кавала дудука народа ги е кръстил а бсп е прочуто със своите оценки и действия още с атентата на св. неделя жалкото че в българия не останаха хора които да мислят и вместо това остана електорат за волен дудука и бсп

Е сега вече съвсем я оплескахме! Това ли му е работа на оперетния парламент - да разпитва персони със съмнителна репутация, за които има и повдигнати обвинения. Ако няма какво да правят депутатите, разбирам, ама има толкова нерешени важни неща. Вземете например скапаната здравна система - там нищо не е мръднало, само голи приказки и оправдания на здравната сестричка-министър. И при всичката тая неразбория депутатите се гъбаркат с петното. Ами това никъде го няма - парламентарен водевил. Пък после защо им нисък рейтинга... Ами нисък ще е. А и на прокуратура и съд ще е нисък - не е ли тяхна работа да се занимават с лекето Бисер.

Христо Бисеров ли е по-важно де се разпита или ПЕТНОТО, червени бетонни кратуни????

Корнелия Нинова се ръкува с Петното. Бареков се прегръща с Петното. Христо Бисеров потъна в дън земя.

Др.Кутев какво крие НСО за Борисов вие "знаете"както винаги за всичко!Ние не знаем дали вие нямате комплекс "сърбеж на езика"-не е полезно за храненето-ще отслабнете!

По-неадекватно решение, от това на тази Комисия - не съм чувал!

А кога ще докарат Христо Бисеров? Може и без белезници! Много "бисери" се навъдиха напоследък...

на това петно ли вярвате ,всяка негова дума е лъжа обеща ли са да го пуснат ако натопи борисов

Борисов е лидер на ГЕРБ, той е и депутат в НС , Много притеснително за ГЕРБ и Борисов е ,че той се среща с Рецидивисти ,Предлага им Пари за да демонстрират в негова полза, да свалят Законно Правителство ! Боко Тиквата и Петното , всъщност си приличат много ! Имало е какво да си говорят !

А нещо за Глухарски да кажеш, или за Нинова???? за тях с сигурност има снимки, че са се срещали. Тук само гадания има и нищо черно на бяло. Ако се е срещал с ББ щяха поне една разпечатка на телефона да си изкарат че са договорили среща!! Хайде леко с заключенията.

Целта е ясна-да се маскари Бойко.Защо не се покажат снимките на които Бареков,поредната к..ва на БСП и ДПС,плаща на това леке.Защо Йовчев и Орешарски го поканиха на среща?От къде го измъкнаха и какво му обещаха?

ЗА СМЯХ СТАНАХТЕ вие от ПАРЛАМЕНТА!

Какъв ти смях? Къшмер и резил!

С идиоти като ГЕРБ , начело с клоуна-милиардер Боко Борисов Парламента е за смях .

Мнооого си тъп!

Вчера БСП Нешка Робева от района на "Рупите" на баба Ванга с присъщото й лицемерие каза:"..да не се караме,да се обичаме"...????Др.Робева затова ли 100 дни насаждахте омраза,тормозихте бедните хора,с оня неосъществен журналист Бареков-грехота е да сте там и да лицемерничите!Стига!

Борисов като бивш министърпрецедател и настоящ депутат и нищо повече, може да се среща с който си иска и в това няма нищо лошо. Ако има нещо лошо в това някой да се среща с лекето, то тогава настоящия министърпрецедател е в много по-лоша ситуация и не знам защо няма анкетна комисия за това. А дали някой вярва на лекето е друг въпрос. Това изчадие толкова се е компрометирало, че единствените, които му вярват са тези на които им е изгодно. Чувствам как ще стане същото, както с флашките на Патрашкова. Тъкмо имаше инфо за среща на ББ с ГП и нищо. А като гледам как подслушват нямаше начин до сега да не са излезнали записи и за лекета и за Първанов.

Добре де, на какво прилича това? Някакъв си боклук ще дава обяснения на калпаците в парламента??? Какъв е тоя, откъде-накъде ще ходи там? И какви са тия, дето му слушали обясненията?-Полицаи ли са, следователи ли са или прости хрантутници? Да ви е...м парламента миризлив. Не е лошо утре да привикате бай Муто от циганската махала да представи обяснения за две откраднати кокошки... Парламента ви да е..м миризлив.

Знаете ли още какво? След като преди малко прочетох на друго място за това, че английските инвеститори за застрояване на Кара дере държали фирма за вторични суровини и капитал 6 паунда, някак връзката с Петното ми иде да говоря за пъзела на родната цървулиада. Тя има нов лозунг: "Цървули от всички страни, съединявайте се!" И както се вижда вече се случва по места! Петното е невъзпитан лумпен, а родните депутати му оказват внимание, забравяйки че е обвиняем с влезли в сила присъди.. Ами самите депутати нямат ниво, нямат и стил или стилът им е просташки като Петното, защото с какъвто се събереш, такъв ставаш!

И на Боко крими биографията е доста дълга имаше я на една разпечатка, дълга 4,5 метра и когато ТИКВАТА стана гл. сек. ненадейно бяха уволнени доста хора, разпечатката загадъчно изчезна.Обаче нещата са ясни, петно с петно и леке с леке, които си приличат се привличат.

Ти да не си я чел тая разпечатка? Или я сънува? И като се събуди-двата пръста в контакта...

А доказателства представени ли бяха в разпечатката ? Защото не си спомням срещу Борисов да е повдигано обвинение.

ПЕТНОТО И ДРУГИ КАТО НЕГО, ПЛАТЕТНИ ОТ БСП, СВАЛИХА БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ. ТОВА ГО КАЗА ПЕТНОТО КОГАТО ГО АРЕСТУВАХА. СЕГА, ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ВСИЧКО, КОЕТО МУ КАЖАТ. ТОЙ СИГУРНО СЕ Е СРЕЩАЛ С ПУТИН И С ОБАМА. МНОГО ПРОЗРАЧНО. ДАЛИ РЕЖИСЬОРИТЕ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА !?!

Този петнян цирк е само за пред червените бабички :) За стягане на редиците....

Видяхте ли а? Видяхте ли, че Борисов е виновен? Боко признай си.

Петното преди виеше против Борисов и Плевнелиев, а сега говори в полза на Орешарски. Не се ли питаш как така депутатите привикват един престъпник да им даде "достоверни" показания? Не те ли е срам, че такива хора са депутати. Те не се различават по нищо от Петното, който може да е отраснал в бедно семейство и да не е имал шанс за по- добро развитие и ако беше на мястото на много от депутатите би се представил много по- добре.

БСП стига сте клюкарствали -вижте си вашите кирливи ризи-то бива простотия ама..........

Протестиращият Бисер Миланов, по прякор Петното, който днес бе поканен на поредна среща от премиера Пламен Орешарски, редом с други удобни протестиращи, е човек с дълга криминална биография. Представителят на гражданско движение Свобода, което открито подкрепя управляващите и прави редовни опити да саботира протестите срещу тях, е губил често свободата си. Той е познат на полицията като рецидивист с дълъг стаж като затворник. 45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни. Първата е получил още на 18 години след кражба. Присъдата е условна, но скоро е последвана от ефективна - през 1987 г., когато е осъден за кражба на автомобил на 6 месеца лишаване от свобода. Бягство от затвора му носи трета присъда и на 20 години той вече е с три присъди. Тогава Миланов е осъден на 4 години и три месеца зад решетките. Едва излязъл от затвора - през 2004 г., отново е осъден за оказана съпротива на полицай. Той получава две години затвор за хулиганство, отново ефективна. През 2007 г. следва нова присъда - с лишаване от свобода за срок от 2 години за нанасяне на тежка телесна повреда. През 2010 г. съдът в Самоков му е наложил 6 месеца пробация за шофиране в пияно състояние. И в момента той има няколко висящи дела. Миланов бе неколкократно задържан от полицията по време на протестите в опит да провокира насилие, саботира първата пресконференция на Протестна мрежа и отново бе изведен от полиция. След което се опита да нахлуе в БНТ по пример на Волен Сидеров по-рано. След днешната среща на Орешарски с неправителствените организации OFFNews изпрати запитване до Министерския съвет на какво основание е поканен и Бисер Петното, и защо екипът на премиера намира него и организацията му за достоен партньор в диалога с гражданите. Очакваме отговора на правителствената пресслужба.

БСП включиха здраво машината за дезинформация и пропаганда. Обидно е как подценяват интелигентността на българите. Ще бъдат изненадани на следващите избори. Аз не виждам никаква разлика между кабинетите на Бойко и на Станишев (не мисля че е на Орешарски). Всъщност, единствено се забелязва успокоение във финансите, където не му се бъркат на Орешарски, всичко друго е тотален колапс. ОСТАВКА!

Kакво( успокоение в финансите) за какво говорите.Kрадливото смрадливо орехче с подкрепата на червените кхмери и под тяхна диктовка вземат кредит след кредит парите потават отново в техните джобове а ние плащаме. Hа това ли казвате успокоение на финансите.

Защо е тази гавра с лицето на комунистическия контрапротест? Другарят Петно се бори достойно рамо до рамо с брадавичестата Баба Яга срещу сорсоидите .

Този, че е петно петно е, но защо му скалъпват обвинения. Боклук е, но не е опасен, има нещо тъмно в цялата работа.

тва пък петно,голяма звезда го направиха,какво изобщо му се връзват на глупостите,отдавна трябваше да е изчезнал...

ocmpuemo@

Само не разбирам защо се създава медиен интерес около Бисер Миланов-Петното, авер на Николай Бареков - Лекето?

Петно от бюрек :)

И Ван ДерЛюбе, подпалвачът на Райхстага-1933 се е сращал с ББ и е получил пари и указания от него :) :) :)

ПиАр акция в стил Лясковец! Това могат комунистите - това правят!

Голата истина е, ЧЕ В БАНКЯ СА СЕ СРЕЩАЛИ ЕДНО ПЕТНО И ЕДНО ЛЕКЕ.... ХЕ!!! ХЕ!!!

ДОКАТО НЕ ВЛЕЗЕ В НПК ЗАКОН,КОЙТО ДА ПОДВЕЖДА ПОД ОДГОВОРНОСТ ВСЕКИ ГОВОРЕЩ НЕДОКАЗАНИ НЕЩА, ТАКИВА КАТО ПЕТНОТО, ДУДУКА, ЩЕ БРЪЩОЛЕВЯТ КАКВОТО ИМ ПОРЪЧАТ ТЕХНИТЕ ДОНОРИ!!

кой,кой,кой..да предложи такъв закон

Тази световнонеизвестна другарка от БСП - Фадулова ли е, Фандулва ли е /не ме интересува/ дори прави такива умопомрачителни "изводи", че е "недопустимо Борисов да се среща с криминалнопроявени лица", без дори да си дава сметка, че е възможно лекето да лъже по най-безобразния начин! Т.е. приема казаното от един криминалнопроявен за чиста монета и дори не си дава сметка, че същия се е срещал с нейния премиер! И ма наглостта да "преразказва" срещата, защото незнайно защо не са присъствали журналисти на въпросния "разпит" от комисията, която доколкото разбирам се изявява като разследващ орган без да има такива законни функции! Направо скандално!

А бе, възможно е. Щом пускаш у дома си мизерник като Кокинов, що да не пуснеш и Петното?

Значи според теб, другарката е "права", защото прави заключения от "срещата" на ББ с лекето!? Като са толкова "принципни" от въпросната комисия, защо не подложиха лекето на детектора на лъжата?

Борисов като бивш министърпрецедател и настоящ депутат и нищо повече, може да се среща с който си иска и в това няма нищо лошо. Ако има нещо лошо в това някой да се среща с лекето, то тогава настоящия министърпрецедател е в много по-лоша ситуация и не знам защо няма анкетна комисия за това.

Тая статия е някакъв IQ тест.... Гледат кой глупак ще се върже на БСП и Петното...Ма то само глупаците им се връзват така че експеримента е безсмислен....

Народното събрание май изземва функции на съдебната власт и извършва разследване по един недопустим начин. Освен това явно депутатите без да заявят дали обвиняват Петното в нещо го разпитват за факти, като че ли са от изпълнителната или съдебната власт.. Направо е неразбираемо това поведение. Миланов може да е заинтересован да облекчи положението си в съда срещу изявления,които биха донесли влошаване положението на друг. В този смисъл достоверността на казаното от Миланов не струва пет пари.

steltian

Ексклузивно от затвора! Бисер Миланов пред ПИК: Не познавам Бойко Борисов! Ако продължи да ме нарича Петното, ще го съдя, както правя с Бареков.......... Дали от кютек или от обещание за по лека присъда нещо в мозъка на това леке и прищракало и сега ще бъде освободен.И може ли да се вярва на човек носещ прякора си Петното.Само зомбираните депутати от левицата може да вярват на един човек с този прякор.

... щом лекето казва, че се е срещало с Борисов, значи е "точно" така!? Нищо, че го има филмиран как получава наставления от дудука!? Дори го има документиран как няколко пъти води "преговори" с олигархски, но за това не го "разследват"! И каква е тази "комисия"? Нещо като разсладващ орган или прокуратура се явява, или направо съд - последна инстанция!? Малоумна и много зле скалъпен компромат!

Пресцентърът на БСП скоро ще излезе със становище по речта на г-н Петното. Само ще изчакаме ЦК да издаде присъдите на народните врагове.

Ти май си платено герберче, а ! Съдейки по глупостите, които ръсиш !

3евзек

Аз съм безплатно бесепарче от Пресцентъра. Внимавайте защото обидите по адрес на Органа се третират като национална измяна!

Хахахах тоя само по ГЕРБ и Президента плюеше, с Орешарски се среща, Бареков му дава пари и наставления - пак Боко и Цецо са виновни....Много са нагли комундетата-ама много..... Вярно че народа е супер прост и тъп но това просто кърти... Няма такова безочие.... Айде сега под строй си напишете опорните точки отдоло - поне да изкарате некой лев....

Представете си сега за миг, че не ставаше дума за Бойко Борисов, а за Станишев, Местан, Волен Сидеров, Делян Пеевски каква денонощна вакханалия щеше да свисти от националните телевизии! По списък щяха да ни облъчват ежечасно всякакви демократични зомбита от нафталина, за да алармират как демокрацията е в опасност и как, видите ли, какви петна лъщят по осанката на правителството.Да де, ама Борисов е дал кинтите!И сега устите на независимите телевизионни водещи са затъкнати като с вибратор.

А пък ти как разбра, че Бойко е дал кинтите, бе? Или понеже знаеш, че една лъжа като се повтори няколко пъти и става истина. Ей, това комунягите сте големи манипулатори.

Отново изветрели изпражнения от страна на БСП Петното се срещаше с Бареков и с Уринарски нали го даваха по новините. Нема как да излъжете тука.

Ако схващаш несъответствията, то не непременно всички други ги схващат. Има една група хора, които не могат д аси правят елементарни изводи и гласовете им не са за изпускане.

dimitarpeshev73@abv.bg

Прав си Има всякакви хора

А защо е било забранено за журналисти? От какво ги е страх депутатите? Каква демокрация е това и къде е властта на народа?

Де сте бе, антоанетки цоневи, паунчета, иветки, кришнари и вся остальная морална компания, дето според мизата ту фалцетно пищяхте, ту тихо шепнехте кой, кой, кой, кой. Е кой? На ви го Той! Човекът от Банкя.

голяма петно ва

Журналята, които зомбирано и със светнали очи се пенеха в измислената от тях телевизионна революция на интелигентните и красивите за нов морал и думичка не обелват за това, че техният фетиш Боко раздава авансово 12 бона с опция 500 000 на някакъв криминален тип Бисер Петното, за да мъти протести, да ги агресира

Трябва или да си тъп геЙрбер или тъпо говедо за да вярваш на лъжите на Боко Тиквата.не разбрахте ли какъв е толкова години.лъжец нарцис и голям некадърник.но по големи идиоти от него са тези който му вярват

кога стана професор или чакаш да станеш след това си излияние?

БОРИСОВ АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА. САМ СИ ПРИЗНА ЗА СРЕЩАТА С БИСЕР ПЕТНОТО.

НЕ ОБИЖДАЙ БЕ ПРОСТАК!АЗ СЪМ ОТ ГЕРБИ СЪМ СЪС 2 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ, А ТИ СИ ЕДИН МАЛОУЧЕН ЧЕРВЕН ТРОЛ НА ЗАПЛАТА ПРИ КУТЕВ!ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК И ГЛУПАК И ВСИЧКИТЕ ТИ ЧЕРВЕНИ БРАТЯ И СЕСТРИ!

Абе докога ще се занимават с този келеш, за когото и без това всичко е ясно. Комисията е първо и преди всичко за Бисеров! Зам. председател на ДПС, бивш ковчежник на СДС, заместник председател на българския парламент. Още малко и с кучето на Петното ще тръгнат да се занимават, само и само да не зачекват темата Бисеров.

Никой не ме е наел . Просто съм с чиста съвест , за разлика от вас , не завися и не членувам в ничия партия . Просто си изказвам мнението .Вие не приемате факта , че може да има и честни хора ,които изказват собствени позиции

Друг интересен факт - Петното публично се хвалеше ,че има огромен принос за свалянето на правителството на ГЕРБ.Сега нещо се обърнаха опорните точки....

Учителите, подкрепят учителите. Лекарите - лекарите. Интелигентните - интелигента. Глупавите - глупака. А ченгетата - баш ченгето.

Щом петното е най-сигурния източник за инфармация - вярна, честна, истинска за Народното събрание, коментара е излишен

А ти защо си мислиш, че си по-морална от него или оня дето му предлагал пари , за да клати социалния мир и правителството ?

Я, един платен трол се обади!

3евзек

Молч прочетете последното издание на бюлетина "Компютри и компоти". В него пише следното: 1. Не му предлагал пари, а гледал как ги получава. 2. Получил ги от Бареков. 3. не за да го клати, за да го укрепва. 4. И не социалния мир, а правителството.

преди бяха срс-та сега някакво петно, станишев до толкова се е самозабравил че вече направо досажда с неговите игри само и само наи-накрая да спечели някакви избори, но тои не разбира че си отиват заедно с лакеите им от дпс-атака.

Станишев си е направил много добре сметката. Има едно 10% наивници, които са готови да клъвнат на каквото и да е, Важното е да е последно. Костинбродският замисъл не беше нещо различно, а просто една кулминация в последния момент за най-голям ефект.

Коментари - Петното даде обяснения пред депутати, окован с белезници | Днес.dir.bg

Петното даде обяснения пред депутати, окован с белезници

Бисер Миланов-Петното беше доведен днес с белезници на заседание на парламентарна комисия. Пред депутатите той потвърди за среща с Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Петното даде обяснения пред депутати, окован с белезници | Днес.dir.bg

Коментари

петното ментата кавала дудука народа ги е кръстил а бсп е прочуто със своите оценки и действия още с атентата на св. неделя жалкото че в българия не останаха хора които да мислят и вместо това остана електорат за волен дудука и бсп

Е сега вече съвсем я оплескахме! Това ли му е работа на оперетния парламент - да разпитва персони със съмнителна репутация, за които има и повдигнати обвинения. Ако няма какво да правят депутатите, разбирам, ама има толкова нерешени важни неща. Вземете например скапаната здравна система - там нищо не е мръднало, само голи приказки и оправдания на здравната сестричка-министър. И при всичката тая неразбория депутатите се гъбаркат с петното. Ами това никъде го няма - парламентарен водевил. Пък после защо им нисък рейтинга... Ами нисък ще е. А и на прокуратура и съд ще е нисък - не е ли тяхна работа да се занимават с лекето Бисер.

Христо Бисеров ли е по-важно де се разпита или ПЕТНОТО, червени бетонни кратуни????

Корнелия Нинова се ръкува с Петното. Бареков се прегръща с Петното. Христо Бисеров потъна в дън земя.

Др.Кутев какво крие НСО за Борисов вие "знаете"както винаги за всичко!Ние не знаем дали вие нямате комплекс "сърбеж на езика"-не е полезно за храненето-ще отслабнете!

По-неадекватно решение, от това на тази Комисия - не съм чувал!

А кога ще докарат Христо Бисеров? Може и без белезници! Много "бисери" се навъдиха напоследък...

на това петно ли вярвате ,всяка негова дума е лъжа обеща ли са да го пуснат ако натопи борисов

Борисов е лидер на ГЕРБ, той е и депутат в НС , Много притеснително за ГЕРБ и Борисов е ,че той се среща с Рецидивисти ,Предлага им Пари за да демонстрират в негова полза, да свалят Законно Правителство ! Боко Тиквата и Петното , всъщност си приличат много ! Имало е какво да си говорят !

А нещо за Глухарски да кажеш, или за Нинова???? за тях с сигурност има снимки, че са се срещали. Тук само гадания има и нищо черно на бяло. Ако се е срещал с ББ щяха поне една разпечатка на телефона да си изкарат че са договорили среща!! Хайде леко с заключенията.

Целта е ясна-да се маскари Бойко.Защо не се покажат снимките на които Бареков,поредната к..ва на БСП и ДПС,плаща на това леке.Защо Йовчев и Орешарски го поканиха на среща?От къде го измъкнаха и какво му обещаха?

ЗА СМЯХ СТАНАХТЕ вие от ПАРЛАМЕНТА!

Какъв ти смях? Къшмер и резил!

С идиоти като ГЕРБ , начело с клоуна-милиардер Боко Борисов Парламента е за смях .

Мнооого си тъп!

Вчера БСП Нешка Робева от района на "Рупите" на баба Ванга с присъщото й лицемерие каза:"..да не се караме,да се обичаме"...????Др.Робева затова ли 100 дни насаждахте омраза,тормозихте бедните хора,с оня неосъществен журналист Бареков-грехота е да сте там и да лицемерничите!Стига!

Борисов като бивш министърпрецедател и настоящ депутат и нищо повече, може да се среща с който си иска и в това няма нищо лошо. Ако има нещо лошо в това някой да се среща с лекето, то тогава настоящия министърпрецедател е в много по-лоша ситуация и не знам защо няма анкетна комисия за това. А дали някой вярва на лекето е друг въпрос. Това изчадие толкова се е компрометирало, че единствените, които му вярват са тези на които им е изгодно. Чувствам как ще стане същото, както с флашките на Патрашкова. Тъкмо имаше инфо за среща на ББ с ГП и нищо. А като гледам как подслушват нямаше начин до сега да не са излезнали записи и за лекета и за Първанов.

Добре де, на какво прилича това? Някакъв си боклук ще дава обяснения на калпаците в парламента??? Какъв е тоя, откъде-накъде ще ходи там? И какви са тия, дето му слушали обясненията?-Полицаи ли са, следователи ли са или прости хрантутници? Да ви е...м парламента миризлив. Не е лошо утре да привикате бай Муто от циганската махала да представи обяснения за две откраднати кокошки... Парламента ви да е..м миризлив.

Знаете ли още какво? След като преди малко прочетох на друго място за това, че английските инвеститори за застрояване на Кара дере държали фирма за вторични суровини и капитал 6 паунда, някак връзката с Петното ми иде да говоря за пъзела на родната цървулиада. Тя има нов лозунг: "Цървули от всички страни, съединявайте се!" И както се вижда вече се случва по места! Петното е невъзпитан лумпен, а родните депутати му оказват внимание, забравяйки че е обвиняем с влезли в сила присъди.. Ами самите депутати нямат ниво, нямат и стил или стилът им е просташки като Петното, защото с какъвто се събереш, такъв ставаш!

И на Боко крими биографията е доста дълга имаше я на една разпечатка, дълга 4,5 метра и когато ТИКВАТА стана гл. сек. ненадейно бяха уволнени доста хора, разпечатката загадъчно изчезна.Обаче нещата са ясни, петно с петно и леке с леке, които си приличат се привличат.

Ти да не си я чел тая разпечатка? Или я сънува? И като се събуди-двата пръста в контакта...

А доказателства представени ли бяха в разпечатката ? Защото не си спомням срещу Борисов да е повдигано обвинение.

ПЕТНОТО И ДРУГИ КАТО НЕГО, ПЛАТЕТНИ ОТ БСП, СВАЛИХА БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ. ТОВА ГО КАЗА ПЕТНОТО КОГАТО ГО АРЕСТУВАХА. СЕГА, ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ВСИЧКО, КОЕТО МУ КАЖАТ. ТОЙ СИГУРНО СЕ Е СРЕЩАЛ С ПУТИН И С ОБАМА. МНОГО ПРОЗРАЧНО. ДАЛИ РЕЖИСЬОРИТЕ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА !?!

Този петнян цирк е само за пред червените бабички :) За стягане на редиците....

Видяхте ли а? Видяхте ли, че Борисов е виновен? Боко признай си.

Петното преди виеше против Борисов и Плевнелиев, а сега говори в полза на Орешарски. Не се ли питаш как така депутатите привикват един престъпник да им даде "достоверни" показания? Не те ли е срам, че такива хора са депутати. Те не се различават по нищо от Петното, който може да е отраснал в бедно семейство и да не е имал шанс за по- добро развитие и ако беше на мястото на много от депутатите би се представил много по- добре.

БСП стига сте клюкарствали -вижте си вашите кирливи ризи-то бива простотия ама..........

Протестиращият Бисер Миланов, по прякор Петното, който днес бе поканен на поредна среща от премиера Пламен Орешарски, редом с други удобни протестиращи, е човек с дълга криминална биография. Представителят на гражданско движение Свобода, което открито подкрепя управляващите и прави редовни опити да саботира протестите срещу тях, е губил често свободата си. Той е познат на полицията като рецидивист с дълъг стаж като затворник. 45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни. Първата е получил още на 18 години след кражба. Присъдата е условна, но скоро е последвана от ефективна - през 1987 г., когато е осъден за кражба на автомобил на 6 месеца лишаване от свобода. Бягство от затвора му носи трета присъда и на 20 години той вече е с три присъди. Тогава Миланов е осъден на 4 години и три месеца зад решетките. Едва излязъл от затвора - през 2004 г., отново е осъден за оказана съпротива на полицай. Той получава две години затвор за хулиганство, отново ефективна. През 2007 г. следва нова присъда - с лишаване от свобода за срок от 2 години за нанасяне на тежка телесна повреда. През 2010 г. съдът в Самоков му е наложил 6 месеца пробация за шофиране в пияно състояние. И в момента той има няколко висящи дела. Миланов бе неколкократно задържан от полицията по време на протестите в опит да провокира насилие, саботира първата пресконференция на Протестна мрежа и отново бе изведен от полиция. След което се опита да нахлуе в БНТ по пример на Волен Сидеров по-рано. След днешната среща на Орешарски с неправителствените организации OFFNews изпрати запитване до Министерския съвет на какво основание е поканен и Бисер Петното, и защо екипът на премиера намира него и организацията му за достоен партньор в диалога с гражданите. Очакваме отговора на правителствената пресслужба.

БСП включиха здраво машината за дезинформация и пропаганда. Обидно е как подценяват интелигентността на българите. Ще бъдат изненадани на следващите избори. Аз не виждам никаква разлика между кабинетите на Бойко и на Станишев (не мисля че е на Орешарски). Всъщност, единствено се забелязва успокоение във финансите, където не му се бъркат на Орешарски, всичко друго е тотален колапс. ОСТАВКА!

Kакво( успокоение в финансите) за какво говорите.Kрадливото смрадливо орехче с подкрепата на червените кхмери и под тяхна диктовка вземат кредит след кредит парите потават отново в техните джобове а ние плащаме. Hа това ли казвате успокоение на финансите.

Защо е тази гавра с лицето на комунистическия контрапротест? Другарят Петно се бори достойно рамо до рамо с брадавичестата Баба Яга срещу сорсоидите .

Този, че е петно петно е, но защо му скалъпват обвинения. Боклук е, но не е опасен, има нещо тъмно в цялата работа.

тва пък петно,голяма звезда го направиха,какво изобщо му се връзват на глупостите,отдавна трябваше да е изчезнал...

ocmpuemo@

Само не разбирам защо се създава медиен интерес около Бисер Миланов-Петното, авер на Николай Бареков - Лекето?

Петно от бюрек :)

И Ван ДерЛюбе, подпалвачът на Райхстага-1933 се е сращал с ББ и е получил пари и указания от него :) :) :)

ПиАр акция в стил Лясковец! Това могат комунистите - това правят!

Голата истина е, ЧЕ В БАНКЯ СА СЕ СРЕЩАЛИ ЕДНО ПЕТНО И ЕДНО ЛЕКЕ.... ХЕ!!! ХЕ!!!

ДОКАТО НЕ ВЛЕЗЕ В НПК ЗАКОН,КОЙТО ДА ПОДВЕЖДА ПОД ОДГОВОРНОСТ ВСЕКИ ГОВОРЕЩ НЕДОКАЗАНИ НЕЩА, ТАКИВА КАТО ПЕТНОТО, ДУДУКА, ЩЕ БРЪЩОЛЕВЯТ КАКВОТО ИМ ПОРЪЧАТ ТЕХНИТЕ ДОНОРИ!!

кой,кой,кой..да предложи такъв закон

Тази световнонеизвестна другарка от БСП - Фадулова ли е, Фандулва ли е /не ме интересува/ дори прави такива умопомрачителни "изводи", че е "недопустимо Борисов да се среща с криминалнопроявени лица", без дори да си дава сметка, че е възможно лекето да лъже по най-безобразния начин! Т.е. приема казаното от един криминалнопроявен за чиста монета и дори не си дава сметка, че същия се е срещал с нейния премиер! И ма наглостта да "преразказва" срещата, защото незнайно защо не са присъствали журналисти на въпросния "разпит" от комисията, която доколкото разбирам се изявява като разследващ орган без да има такива законни функции! Направо скандално!

А бе, възможно е. Щом пускаш у дома си мизерник като Кокинов, що да не пуснеш и Петното?

Значи според теб, другарката е "права", защото прави заключения от "срещата" на ББ с лекето!? Като са толкова "принципни" от въпросната комисия, защо не подложиха лекето на детектора на лъжата?

Борисов като бивш министърпрецедател и настоящ депутат и нищо повече, може да се среща с който си иска и в това няма нищо лошо. Ако има нещо лошо в това някой да се среща с лекето, то тогава настоящия министърпрецедател е в много по-лоша ситуация и не знам защо няма анкетна комисия за това.

Тая статия е някакъв IQ тест.... Гледат кой глупак ще се върже на БСП и Петното...Ма то само глупаците им се връзват така че експеримента е безсмислен....

Народното събрание май изземва функции на съдебната власт и извършва разследване по един недопустим начин. Освен това явно депутатите без да заявят дали обвиняват Петното в нещо го разпитват за факти, като че ли са от изпълнителната или съдебната власт.. Направо е неразбираемо това поведение. Миланов може да е заинтересован да облекчи положението си в съда срещу изявления,които биха донесли влошаване положението на друг. В този смисъл достоверността на казаното от Миланов не струва пет пари.

steltian

Ексклузивно от затвора! Бисер Миланов пред ПИК: Не познавам Бойко Борисов! Ако продължи да ме нарича Петното, ще го съдя, както правя с Бареков.......... Дали от кютек или от обещание за по лека присъда нещо в мозъка на това леке и прищракало и сега ще бъде освободен.И може ли да се вярва на човек носещ прякора си Петното.Само зомбираните депутати от левицата може да вярват на един човек с този прякор.

... щом лекето казва, че се е срещало с Борисов, значи е "точно" така!? Нищо, че го има филмиран как получава наставления от дудука!? Дори го има документиран как няколко пъти води "преговори" с олигархски, но за това не го "разследват"! И каква е тази "комисия"? Нещо като разсладващ орган или прокуратура се явява, или направо съд - последна инстанция!? Малоумна и много зле скалъпен компромат!

Пресцентърът на БСП скоро ще излезе със становище по речта на г-н Петното. Само ще изчакаме ЦК да издаде присъдите на народните врагове.

Ти май си платено герберче, а ! Съдейки по глупостите, които ръсиш !

3евзек

Аз съм безплатно бесепарче от Пресцентъра. Внимавайте защото обидите по адрес на Органа се третират като национална измяна!

Хахахах тоя само по ГЕРБ и Президента плюеше, с Орешарски се среща, Бареков му дава пари и наставления - пак Боко и Цецо са виновни....Много са нагли комундетата-ама много..... Вярно че народа е супер прост и тъп но това просто кърти... Няма такова безочие.... Айде сега под строй си напишете опорните точки отдоло - поне да изкарате некой лев....

Представете си сега за миг, че не ставаше дума за Бойко Борисов, а за Станишев, Местан, Волен Сидеров, Делян Пеевски каква денонощна вакханалия щеше да свисти от националните телевизии! По списък щяха да ни облъчват ежечасно всякакви демократични зомбита от нафталина, за да алармират как демокрацията е в опасност и как, видите ли, какви петна лъщят по осанката на правителството.Да де, ама Борисов е дал кинтите!И сега устите на независимите телевизионни водещи са затъкнати като с вибратор.

А пък ти как разбра, че Бойко е дал кинтите, бе? Или понеже знаеш, че една лъжа като се повтори няколко пъти и става истина. Ей, това комунягите сте големи манипулатори.

Отново изветрели изпражнения от страна на БСП Петното се срещаше с Бареков и с Уринарски нали го даваха по новините. Нема как да излъжете тука.

Ако схващаш несъответствията, то не непременно всички други ги схващат. Има една група хора, които не могат д аси правят елементарни изводи и гласовете им не са за изпускане.

dimitarpeshev73@abv.bg

Прав си Има всякакви хора

А защо е било забранено за журналисти? От какво ги е страх депутатите? Каква демокрация е това и къде е властта на народа?

Де сте бе, антоанетки цоневи, паунчета, иветки, кришнари и вся остальная морална компания, дето според мизата ту фалцетно пищяхте, ту тихо шепнехте кой, кой, кой, кой. Е кой? На ви го Той! Човекът от Банкя.

голяма петно ва

Журналята, които зомбирано и със светнали очи се пенеха в измислената от тях телевизионна революция на интелигентните и красивите за нов морал и думичка не обелват за това, че техният фетиш Боко раздава авансово 12 бона с опция 500 000 на някакъв криминален тип Бисер Петното, за да мъти протести, да ги агресира

Трябва или да си тъп геЙрбер или тъпо говедо за да вярваш на лъжите на Боко Тиквата.не разбрахте ли какъв е толкова години.лъжец нарцис и голям некадърник.но по големи идиоти от него са тези който му вярват

кога стана професор или чакаш да станеш след това си излияние?

БОРИСОВ АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА. САМ СИ ПРИЗНА ЗА СРЕЩАТА С БИСЕР ПЕТНОТО.

НЕ ОБИЖДАЙ БЕ ПРОСТАК!АЗ СЪМ ОТ ГЕРБИ СЪМ СЪС 2 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ, А ТИ СИ ЕДИН МАЛОУЧЕН ЧЕРВЕН ТРОЛ НА ЗАПЛАТА ПРИ КУТЕВ!ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК И ГЛУПАК И ВСИЧКИТЕ ТИ ЧЕРВЕНИ БРАТЯ И СЕСТРИ!

Абе докога ще се занимават с този келеш, за когото и без това всичко е ясно. Комисията е първо и преди всичко за Бисеров! Зам. председател на ДПС, бивш ковчежник на СДС, заместник председател на българския парламент. Още малко и с кучето на Петното ще тръгнат да се занимават, само и само да не зачекват темата Бисеров.

Никой не ме е наел . Просто съм с чиста съвест , за разлика от вас , не завися и не членувам в ничия партия . Просто си изказвам мнението .Вие не приемате факта , че може да има и честни хора ,които изказват собствени позиции

Друг интересен факт - Петното публично се хвалеше ,че има огромен принос за свалянето на правителството на ГЕРБ.Сега нещо се обърнаха опорните точки....

Учителите, подкрепят учителите. Лекарите - лекарите. Интелигентните - интелигента. Глупавите - глупака. А ченгетата - баш ченгето.

Щом петното е най-сигурния източник за инфармация - вярна, честна, истинска за Народното събрание, коментара е излишен

А ти защо си мислиш, че си по-морална от него или оня дето му предлагал пари , за да клати социалния мир и правителството ?

Я, един платен трол се обади!

3евзек

Молч прочетете последното издание на бюлетина "Компютри и компоти". В него пише следното: 1. Не му предлагал пари, а гледал как ги получава. 2. Получил ги от Бареков. 3. не за да го клати, за да го укрепва. 4. И не социалния мир, а правителството.

преди бяха срс-та сега някакво петно, станишев до толкова се е самозабравил че вече направо досажда с неговите игри само и само наи-накрая да спечели някакви избори, но тои не разбира че си отиват заедно с лакеите им от дпс-атака.

Станишев си е направил много добре сметката. Има едно 10% наивници, които са готови да клъвнат на каквото и да е, Важното е да е последно. Костинбродският замисъл не беше нещо различно, а просто една кулминация в последния момент за най-голям ефект.