Москов сменя шефовете на три болници, държали парите в КТБ

В близките дни предстои промяна в ръководствата на три големи болници, държали парите си само в КТБ, обяви здравният министър. Купонът свърши, каза Петър Москов

Обратно в новината

Коментари - Москов сменя шефовете на три болници, държали парите в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на света Анна кога?!Този козел д-р Красимир Петров се изживява като директор там.Болницата си има законни директор и зам директор. проф. Дико Бошнаков и д-р Гален Шиваров,а некадърния депутат Петров стои в директорския кабинет,и се изживява на директор.И с какво право го прави,и в качеството си на какъв?Министър МИШКОВ,заинтересувайте се и в Света Анна защо този самозабравил се депутат се изживява на собственик.Петров е депутат от герб,няма право да заема ръководни длъжности,в парламента не седи.Почти винаги колите му могат да се видят на служебния паркинг на болницата,а той да се разпорежда из нея.А като депутат не съм го чул да изкаже мнение нито в сферата в която е компетентен,нито в друга сфера.

МОЛЯ РАЗСЛЕДВАЙТЕ, КАК ТОЧНО КТБ ИМА КЛОН ТАМ. МНОГО РАЗГОВОРИ Е ИМАЛО С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, МАЙ. ТОВА СЪЩО Е ЧАСТ ОТ ИЗТОЧВАНЕТО НА БАНКАТА.

Ако не работя-безработен съм,как да си плащам здравна осигуровка,от къде .Обяснете ми.

А кой ще смени кметовете на общините държали общински пари в КТБ?

що ще ги сменя, като може да не ги смени

НАЙ ВИСОКИ ЛИХВЕНИ ПРОЦЕНТИ! НЯКОЙ ОТ ОТГОВОРНИТЕ НЕГОДЯИ НЕ СЕ ЛИ ЗАИТЕРЕСУВА ОТ ТОВА? Не се ли заитересува как банката ще си върже отчета? БАНКАТА СЕ Е КАНИЛА ДА ФАЛИРА ОТДАВНА, А ОТГОВОРНИТЕ ЛИЦА СА СИ ЗАТВАРЯЛИ ОЧИТЕ!

"Приключи това болниците да продължават да харчат..." А кога ще приключи това дупетатите да теглят заеми и ние да плащаме? Когато се приключи и това циганите да крадат, да не внасят данъци и осигуровки, а ние да плащаме? Питам, но отговор не искам...

болница Света Ана.Какво става? Докато е работел там,спал ли е и не е знаел какво става в болницата? Ако е знаел нещо,защо не е сезирал министерството или друг орган?

Съд нещо няма ли ?! Загуби за милиони, а ще се разминат само с преместване, или уволнение което е смешно на фона на комисионната която са взели да депозират всички средства в една банка !!

Москов по скоро е Рептил, отколкото Човек!!! Гледа да умори хората - първо със здравни осигуровки, после с некачествено лечение. Колко са лекарите допуснали грешки и уморили пациентите си - за тях обаче няма закони!!!!!!!

Д-р Москов не идва ли от " Св.Ана " ?

А какво ще стане с болницата в Димитровград ,с дълг над 4 милиона .Обслужва население около 52-53 хиляди.Има наложен запор.

Дрън дрън - само приказки, до момента нищо смислено на сътвори тази медийна звезда ! Пак ще бият лекарите с линейките - нали щеше да осигури патрули - какво стана ? Или сега не са интересни тези неприятни новини, важното беше да се вдигне пушек в началото, а после да НЕ се върши абсолютно нищо ! Префарцунени некадърници !

деер

Смях!

Госп. Москов, никои не мисли за собственото си здраве. Нека всички си плащат здравните осигуровки. Защо има толкова много здрави, но пенсионирани по болест хора? Има пенсионирани по болест цели села с една и съща диагноза. Всички знаят как се пенсионират здрави болни. Телковите трябва да се закрият незабавно.

Шефът на Света Анна в София не беше ли шеф на съюза на работодателите в здравеопазването, авторитетен, винаги компетентен, сигурно поне от 18 години вече? С доверие на всички управляващи до сега? Или просто е бил другар на генерал Тонев?

Сега на честен ли ще прави Москов, ошушка най-бедните, раздели здравеопазването - за богати, бедни и много бедни. Вдигна заплатите на лекарите, подкупите си останаха същите, безхаберието и лошото обслужване на лекарите остана същото. Дефицит на лекарства има и то много голям. Евтините и достъпни медикаменти изчезнаха от аптеките.Лекарите масово препращат пациенти в частните кабинети или вземат по50лв. за прием в болница.Също толкова взема и Спешна помощ за да те откара до болница.Така че , в България лечението е най-скъпо в цяла Европа.

парите на тия болници и на НЗОК също бяха в КТБ. И не са виновни шефовете на болниците, а оня там дето сега ти е началник. А на здравната каса отдовна парите са в КТБ още от времето на НДСВ кога се цункаха с ДПС и после с БСП.

Лекарите работещи в държавни болници,да нямат право да работят в частни. Не може частните болници да получават пари от здравна каса и пациента да заплаща допълнително. Много пари се харчат за задължителни ненужни процедури и лабораторни изследвания по клинични пътеки. Докога джипитата ще получават пари за несвършена работа.

Кой с ти бе?

Преди 1989г. гледах един американски филм.В него един герой спомена на друг в връзка с здравната каса "А здравната каса ,вземи парите на бедните и лекувай богатите".

Опааа, оказва се , че и болници са загубили пари в КТБ. Интересно защо Москов не настоява пред МВР, Прокуратура и ДАНС, да бъдат заловени и наказани виновните за този огромен обир. Да се направи възможно връщане на откраднатото. Смяната на шефове на болници няма да върне парите. Ако са подкупени, трябва да бъдат осъдени и да им се отнеме имуществото. Уволнението в такива случаи не е наказание.

Не мога да повярвам, че Сабото ще си ходи, нали доскоро играеше с министъра, явно нещо е сгафил. За съжаление нищо няма да се промени, защото пак ще дойдат старите курви в новия бърдак

Москов, пращай ги като джипита в гетата!

Москов до се поинтересува къде Дянков прибра 1милиард и 700 000 от здравната каса!До кога болните ще си плащат здравните и ще доплащат за консумативи и прегледи и лечение в болниците?!!!Къде потъват здравните и защо лекуват циганите без пари?

ще му се случи случка с Вучката. И после ще църка бойко че му въртяли номера. Хаха да чуваш от АБВ, ПФ, БДЦ, БСП, ДПС да искат да се намерят тия пари? Дори и АТАКА мълчат щото са се облажили.

лелче, в държавните болници огромният брой от лекари и сестри получават жалки заплати и затова тичат следобяд на частно. Затова и напускат страната. Само разни шефчета гушкат големи парици. Българите ценят само строителните работници и НИКОГА не им придирят за големите пари, които взимат, завиждат на митничари, депутати, но си траят и до несвяст плюят по лекарите.

па излезте и го обяснете на хората. Ама и вие сте същите цървули като ония в частните болници. Щот като ви скръцнат от БЛС и се наяквате. Жалки докторчета.

Наистина лекарите в болниците имат по-ниски заплати, но това не е защото в здравеопазването има малко пари, а защото други техни колеги взимат огромни заплати.

Не си прав, хайде прочети малко и тогава коментирай. !_г. напуснах държавното здравеопазване и се направих на честен частник - с регистрации, такси, със съответния персонал- на четири човека осигурих работно място. Десет години се осигурявах на 1000 лв, които не винаги можех да взема, купих си апаратура, телефони, наеми и т.н. Сега получих 400лв. пенсия, защото остарях, а моите колеги от държавните болници /наборите/ вземат по 800 и таваните! По-кротко и по-компетентно с коментарите.

Сега на честен ли ще прави Москов, ошушка най-бедните, раздели здравеопазването + за богати, бедни и много бедни. Вдигна заплатите на лекарите, подкупите си останаха същите, безхаберието и лошото обслужване на лекарите остана същото. Дефицит на лекарства има и то много голям. Евтините и достъпни медикаменти изчезнаха от аптеките.Лекарите масово препращат пациенти в частните кабинети или вземат по50лв. за прием в болница.Също толкова взема и Спешна помощ за да те откара до болница.Така че , в България лечението е най-скъпо в цяла Европа.

Всичко това е вярно, ако сложиш по едно НЕ пред всяко предположение.

Няма предположение, така е както съм го написал от личен опит. Сигурен съм,че за това нападат лекарите от спешното, като не платят пациентите и се стига до саморазправа.50 лв са много за прием в болница.

Здравното министерство и Здравната каса ДА ПОКРИВАТ на 100% разходите на ДЪРЖАВНИТЕ , Общинските и Градски Д Ъ Р Ж А В Н И болници!!! Частните болници -ДА се издържат от ползващите услугите им !! Който лекар РАБОТИ в държавно здравно заведение ДА НЯМА ПРАВО на РАБОТА в частни болници и кабинети!! В момента нивото на здравното обслужване е под всякаква критика!?!?!Пример: Оперират пациент със счупена тазобедренна кост, изписват го и край!?!???Няма контролни прегледи , няма направление за рехабилитация или санаториално лечение , Н И Щ О ?????Лекарите те гледат , като 3.00 лв /таксата/ -претупва и хоп- следващите 3.00 лв?? Здравеопазването НЕ Е ТЪРГОВИЯ!!!!!!!

Звучиш като партиен секретар - трябва, да направят, да дадат. А ти кво си дал бре, ленивецо?

Как какво-всеки месез си плащам вноската-8%. Малко ли е!!!!

И този почва да решава проблеми, за които хал-хабер си няма. Сега се захваща с нещо, което е на по-заден план. С бърза помощ проблема е забатачен, ген.Тонев "тъне" в мъглявина, за сметка на онкоболни деца, но в интерес на фирми от ГЕРБ, опустошаващи здравната каса. Здравната каса не работи и потърпевши са малко останалите български медици, на които можем да се опрем. Та този "министър" да си хвърли дипломите, ако има такива и да остави някой да върши тая работа, за която е назначен, а не по презумпция.

Москов нали си реформатор,закривате военна болница и оборудването отива там където има нужда,даже може да закриеш и правителствената болница за да не се дразнят хората

За да се промени нещо в здравеопазването, трябват не толкова и не на първо място реформи, структурни промени, аести, обвинения, правила, откривания или закривания, а промяна на всички нас - и на лекарите, и на пациентите.

Глинка Комитов е за затвора,от всякъде.Типична гербаджийска,политическа,кандидатура.Беше Директор на СЗОК-пълен провал.Не е"суров",а просто е абсурден. Димитър Димитров,шефът на "Св.Анна"УМБАЛ-София....и бивш Началник на Петър Москов....е разжалван,ти да видиш!Този "мастодонт",управлявал Болницата,като истински феодал,ще бъде сменен!Не мога да повярвам!Това"В",като вендета ли е!?

Да свалям йелеко ? Решавай ! Радойка Купи каса бира, па са Обади ?

Да плащаш за здравно осигуряване и да нямаш работа - това го е нямало и през турско робство!!! Трябват ни нови БОТЕВ И ЛЕВСКИ!!! Данъци и осигуровки, включително и здравни трябва да се плащат върху получено възнаграждение

Ма йкой те кара да ползваш здравни услуги? Не плащай и не ги ползвай.

Ако не плащаш здравни осигуровки дори и да си безработен веднага те дават на Частен Съдебен Изпълнител. Това обаче не се отнася за ромите. Съдят само българи за неплатени осигуровки.

Москов, като сменяш директорите на болниците смени и шефа си бойко ,той им нареди.

Край на безразборното харчене в болниците означава между другото и край на безразборното лекуване там.

Я да видим дали ще му стиска на Москов,щом се прави на голям Калбой,да видим дали ще се изправи срещу Генерал Тонев,който беше уличен във източването му задно със Кадурина на на ВМА пари на обща стойност над 10 милиона лева,които се знаят,а такива които не се знаят сами вие си представете колко могат да са.Ген-Тонев щом е виновен,Москов вкарай го във затвора,това са пари откраднати на народа за здраве.

СТИГА С ОСТАВКИ СЛЕД ОСТАВКА ФИНАНСОВА РЕВИЗИЯ И ЗАТВОР И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ КАКВО СА НАПРАВИЛИ В СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ ВМЕСТО МЕНИДЖЪП С СТАЖ ПОНЕ ДЕСЕТ 10КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛ МОЖЕ ЛЕКАР СЪС СТАЖ 5Г ДА Е ШЕФ НА БОЛНИЦА НАЛИ ТЕЗИ КОИТО УЧАТ СЧЕТОВОДСТВО УЧАТ ЗА ТОВА А ЛЕКАРИТЕ ЗА ЛЕКАРИ Я НАПРАВЕТЕ ОТ ЕДИН СЧЕТОВОДИТЕЛ ТОГАВА ЛЕКАР

Един въпрос към Д-р Москов от негов колега. Г-н Москов защо излъгахте лекарите които искат да специализират. Голямата промяна се оказа пълна лъжа. Много по-малко места за специализанти и то пак срещу заплащане...е няма такава простотия! Просто излезте и кажете, че искате да затриете здравеопазването, мед.сестри и лекарите! Гледам днес назначили в отделението ни едно момиче с немедицинско образование да попълва документация и разни други неща които бяха работа на сестрите! Заплатата и е 360 лв, не съм я питал, но няма нужда....

ДОКУМЕНТИТЕ СА ЗА СЧЕТОВОДИТЕЛИ А МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ДА СВЪРШАТ ЗА ТОВА ОКЕТО СА УЧИЛИ В МОМЕНТА СЕСТРИТЕ ГИ НАПРАВИХТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ В БОЛНИЦИТЕ И ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ЗА КАКВО ИМ СА СЧЕТОВОДИТЕЛИ КАТО ИМАТ РОБИ СЕСТРИ

....и както гледам, са я назначили на сестринска заплата (апропо - циганите за толкова не се съгласяват на никаква работа).

Ще започна да го подкрепям Москов,чак тогава,когато се обадя при спешен случай на телефон 112,и линейката ми дойде за времето,което ми идва Таксито,иначе друго каквото и да говори не ме интересува.Не може да се обадиш на тел 112,и линейката да ти се обади след час ще не може да дойде,да сме били извикали от Превент линейка,що за наглост е това,и на всичкото отгоре не дойде никаква Линейка.Москов ако не оправиш този проблем със времето на линейките да отиват по бързо при пациентите си,по добре подавай Оставка.

Обади се в Америка - там идва до 4 часа. Това да не тие румсървиз бе, прованс!

Гангам ли си, какъв си, не знам,но това не може да се случи никъде по света.Това означава да има и толкова линейки с лекари,сестри и шофьори,колкото са и такситата.За София това прави около 3000. Ха-ха-ха

Изключително възмущение предизвикват лекарите! Не може цяла БГ да е вече в крак - политиците - политици, дупетатите - дупетати, съдиите ни съдии и прокурорите, честни и неподкупни, пипнат ли престъпник, не го пускат под домашен арест да дуфне, полицията лови престъпници и не взема лев от шофьорите, ДАНС подслушва само когото трябва, даскалите произвеждат умни, добри и дисциплинирани деца, АйТи спецовете не правят само вируси, ами и по някоя програмка за асансьорна врата, даже банковите чиновници се научиха да се къпят преди да ходят на работа, а таксиджиите се мажат с последия Лагерфелд под бръснатите мишници да не вонят на клиента и слушат Радио 1 - и само тез дофторя, мамцата им, не щат да тръгнат в единен строй с другите, мръсна корумпирана сган! Че и ми бягат по чужбина за повече пари. Я тука - един концлагер за доктори като при чичко Сталин да видят кон боб яде ли!

Здравната система одира кожата на обикновения човек. Първо си плаща за здравни осигуровки дори и да е безработен, а след това си плаща и при специалисти. Москов да махне максималния праг за осигуряване!!!!!!

..да не опирате да чакате пари от плащачи като нас! ;)))))

Ей Трол, за всички процента трябва да е 8%. С максималния праг за осигуряване депотатите плащат едва 1% - нали затова са въвели максимален праг за осигуряване.

васко

Не се притеснявай прекрасна,вече да те е наричат трол,не е обидно,даже е модерно:)

Троловете на Позиктания и на ДСБ са едно и също нещо. Че плащат на една и съща тролска агенция собственичка, кубинка, да живее Кастро и Че Гевара/ се разкри още лани. Да сте виждали трол на АБВ, на Т.Дончева, на Патриотичния фронт , дори няма. Само сините и червените комунисти не могат да се измъкнат от болшевишката матрица в главите.

Москов,като не можете да вкарате престъпниците дето фалираха КТБ в затвора,вкарайте хората дето са си държали парите в банката.Тъй де ,ама ха.

Москов индиректно хвали кабинета Орешарски, който въведе правилото за държавните служби, да не държат над 25% от парите си в една банка. Благодарение на това после не закъсаха сумати такива.

Всички лекари имат и частна практика. Би трябвало при положение че се работи в държавна болница да нямат право да преглеждат на частно. И в болницата и в кабинета работят некачаствено все не им стига времето.

аз го виждам вече как се е опраило туй здравеопазване. Напрао го виждам - още съвсем малко и съвсем се е опраило. Ей го де е да се опраи. Шъ!

Д-р Петьр Москов все повече започва да ми харесва..... От изказването за ромите, през промените вьв Бьрза Помощ и сега това... Дай-боже да сме намерили точния министьр на здравеопазването.... Досегашните бяха пьлна скрьб!!!

Ама добре че Пеевски няма интереси в болниците иначе ти си следващият здаващ властта.

Жестоко се лъжеш. Има интереси и то доста големички. И си ги гони момчето.

В БГ има две неща - безплатно здравеопазване и платена художествена самодейност. Резултатът е ясен.

Браво Москов! Пич! Отвя им главите,както се полага за подобен провал заради нагаждачество, безпринципност , алчност и глупост. За подобен провал в Китай трепят на площада. Това е пореден печеливш ход на Москов.