Откриха българския планерист в Непал невредим

Българският парапланерист е намерен жив и здрав от военните в Непал след пет дневно издирване.

Обратно в новината

Коментари - Откриха българския планерист в Непал невредим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парапланеристите са тези, които влизат в живо съприкосновение с КОСМОСА. Бг има знак: Космонавтска звезда, която може успешно да се връчва и на парапланеристите.

Много се радвам за добрата новина. Да са живи и здрави тези, които са го намерили и са му помогнали!

Слава Богу, че момчето се намери! Благодаря на службите в Непал!

хубава новина, браво! :)

Прочетох , че български ПАРЛАМЕНТАРИСТ е изчезнал и за малко да се зарадвам , а то....

Смехът ободрява, ама след 15 минути смях се уплаших, че не мога да се спра !

Камене,прочети коментарите и отговори на тези няколко "фекалохвъргача"много ли си богат,докато някой от тях не е получил инфаркт или не е умрял от глад!

Само не разбрах защо си изключил тутурутката. Да не го смущават спасителите?

Може би не си е носил зярядното, за да го бодне в някой контакт в скалите :) Странно питане

Браво-една хубава новина да има най-сетне! Още хиляди полети му пожелавам.

Господ е българин!

Браво!

Браво-о-о-о! Да е жив и здрав! Една добра новина днес, дано да имаме повече такива! Добре, че не са се отказали по-рано! Поздрави на него и на приятелите му, които толкова бързо се организираха тук! Трябва и държавата да има някакви фондове за бърза реакция в подобни случаи!

намерен след 5-дневно издирване? а защо пресата чак днес каза?

Изглежда си е взел отпуск да се поразходи и си е изклъчил телефона. така излиза, щом не дават никаква информация къде е намерен и при какви обстоятелства

Браво! Отлично!!!

Eиий, браво ;)

Браво да е жив и здрав.

Всичко е добре , щом свършва добре ! Много се радвам ,че Камен е жив и здрав : ) Определено има много приятели , готови да дадат едно рамо в труден момент. Със здраве.

ХОРААА, сверявайте си часовниците по-често ! ЧОВЕКА Е ОТКРИТ ЖИВ И ЗДРАВ !

тия дето гладували в българия тва не са хора тва е "матриял" и то лош матриял

не познавам камен, но и аз, като всички нормални хора, се надявам да го открят жив и здрав. сила на близките и прятелите да преживеят тези тежки мигове на очакване и дано всичко свърши добре. до модератора: гласността не е аксиома - тази тема определено няма нужда от "мненията" на ого и дядо иван.

Дано да е паднал в някоя преспа и да е жив! Толкова опасен спорт! Дано да е имало късмет момчето, и да успеят да го намерят преди да замръзне в тия планини ...

И като всеки спорт е изкючително необхдимо да бъде превърнат в професия :))) И да я няма баба Пена да пасе овцИте и да прави кис. мляко и чичо Стоян да оре - ей го де Афганистан пушниш смръкниш , нали сме модерни

Дано да намерят човека и дано да е жив и здрав! А иначе не мога да повярвам колко е деградирал народа! Да чета такива коментари за изпаднал в беда човек! Не мога дори да си представя как може да има такова морално оскотяване!

Като бях малък, преди 45-50 г. имах любима книжка в която се разказваше за баща и дете. Детето се разхождало по улицата, на която живеели, а бащата мислейки, че детето се е изгубило го търсил по същата тая улица. Накрая се срещнали пред дома им. Започнали да спорят дали са били на една и съща улица. Според бащата - на тази улица имало бръснарница, месарница, будка за вестници, поща. Според детето - сладкарница, магазин за детски играчки, будка за сладолед. Та дали народа е деградирал и кой народ е деградирал. Другите са деградирали, а ние не сме. Ние сбъдваме мечтите си и то какви мечти - спорт, екскурзии, коли,... А други мечтаят да са здрави, че да изучат и възпитат децата си, мечтаят да си купят книга, билет за театър, концерт, мечтаят да имат пари да излекуват детето си, майка си, брат си, да омилостивят лекарите и те де се отнасят с тях като с хора. И най-интересното е, че полагат усилия за сбъдването на тези мечти - полагат усилия за образованието и квалификацията си, работят съвестно. Но те са морално оскотели, защото техните мечти не са като нашите - възвишени. Нека Бог помага на всички изпаднали в беда! И нека заживеем на една улица!

Parite za spasyavaneto: Благогаря ви много за помоща. Много е рано и не успявам да се свържа с всички. Сигурен съм, че още хора ще помогнат. Ето сумите до сега: Ники от Казанлък - 50 лв. Иво от Бургас - 50 лв. Бургаския клуб - 200 лв. Наско от Стара Загора - 100 лв. Николай Варна/София - 30 лв. Димитър / Архитекта - 100 лв. Венко - 1000 EUR Иван Киндалов - 50 лв. Аз и Малина - 500 лв. Пламен от Ямбол - 1000 лв. Дънди - 1000 лв. Цецо пастора - 200 USD Ники Йотов - 100 лв. dimitar.miladinov - 150 лв. Иван Бахчеванов от Ямбол - 50 лв. Косьо от Ямбол - 50 лв. Майката на Румен - 100 лв. Пепи - 100 лв. Станимир Иванов (Прокопа) - 100 лв. Димитър Илиев от Търново - 50 лв Говорихме с Румбата и Валя и се разбрахме за да стане по-лесно и бързо парите да се съберат в моята сметка. Те дадоха непалска сметка в която ще им преведем парите с ринг за да престигнат веднага. Сметката е: IBAN: BG52RZBB91551052226715 BIC: RZBBBGSF Емил Иванов Ломлиев Ще побликуваме разпечатка от постъпилите стедства и суифта от превода към Непал. Румбата ще си промени постинга за да не се бъркат хората къде да преведат парите.

И аз вчера паднах под масата. още ме издирват.... да си пУбликувам ли ИБАН-а, да ми изпратите някой лев ? Предварително ви благодаря за помощТа ! Дано да прИстигнат по-скоро паричките...

Ама ти що не си остана под масата? Като ти гледам постинга, ама никаква файда, че си изпълзял от там. Хората се опитват да помогнат на приятеля си, а ти си седнал да се напъваш да мислиш! Аман от гладни и мързеливи плужеци с наченки на мозък.

С планер ли е бил или пеш? Сам ли? Информацията е недостатъчна.

Всички "Дядо Иван"-овце са тъпи бичмета!

Не е за вярване, че съществуват хора на този свят, които се радват на това, че някой е пострадал, само защото е живял по-добре от тях и е имал смелостта да следва мечтите си! Вместо да се жалвате колко сте зле докато други се радват на живота и летят по света, по-добре вземете се "оправете" сами, защото нищо няма да ви дойде на готово. Хората занимаващи се с такива спортове заслужават уважение, а не презрение! И при това е българин, как не ви е срам!

И какво му е добро на живота му, ма Зорничке ? Поредният безумен бабаит, решил да докаже на себе си, че е мъж. Ама така е... едно време имаше казарма и там щеш не щеш- пречупваха те глупаците... А сега- адреналини, адреналинки.... и все един сорт хюмнета... Миналата неделя гледах един подобен пишман актьор- П. Лъджев. Итой ходил да се доказва някъде там...

Доброто на живота му е това, че го живее така както той иска. И не е необходимо да си безумен бабаит за да го направиш. И не е въпроса да се докажеш... Но какъв смисъл има да го обяснявам това на някой, който без друго никога няма да разбере за какво иде реч. Заставам зад всяка дума на Зорница и добавям само, че едва ли живота ти би се подобрил ако си злобен, завистлив, ограничен и мързелив. Теб може да са те пречупили в казармата или другаде, но тези които са силни си остават силни. Много се радвам че Камен е намерен и е жив и здрав!

Верно, аман от тия богаташчета незнайно как забогатели,какво отвличате вниманието с такива глупости !майка България гладува!!

Абе вие добре ли сте? Щом лети с парапланер, значи е богаташче, така ли? Запознати ли сте наистина колко излиза на човек да се научи да лети с парапланер и да си купи крило? Хайде поинтересувайте се, запознайте се с материята, и тогава пишете. Аман от знаещи псевдоразуми.

Това Непал до Казанлък ли беше? Аха, то било близо, значи не е скъпо, пък и парапланерът колко струва, все едно чадър.... Скоро беше, един бедняк-сърфист ми обясняваше, че дъската му също е едва ли не без пари. Обаче за 1 година 3 пъти ходи някъде из Южноамериканските плажове, да хваща не знам какви си вълни.... беднотия ти казвам....

Кокошката няма да стане никога орел,а глупакът-умен и смел!

какви мисли, какъв интелект-направо висоти в маниите. Все пак по-добре е да си четете уроците, а не да зубрите сентенции...

Това миризливо л...о Ого докога ще смърди с тъпотиите си във форума!Парапланеристът бил копелдак ,а Ого като е тъпак,какво,да не би да е по-добре?

Не разбирам защо всеки черноглед недоброжелател трябва да изкаже мнение? Това е живота му (за разлика от много хора тук, той живее, а не преживява!) и избора му. Ако беше някой адвокат или прокурор претърпял инцидент с яхта сигурно други щяха да са ви коментарите. Възхищавам се на хора като Камен и от сърце се надявам да е жив и здрав, за да може още много години да се радва на света от птичи поглед!

Дреме ми за някакъв треньор на разглезени богаташки копелдаци. То България загива...

Ти кво очакваш? Да седи в българия и да си страдате двамата? Не обвинявай другите за своя избор в живота

Ти си болен, копеле! Вземи се прегледай. Това, което мислиш не значи, че трябва да занимаваш и другите, можеш да замълчиш. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ! В случая България нищо не е помогнала за спасяването, а приятелите, които са събрали необходимите средства! Успех, и не забравяй да си пиеш редовно хапчетата!

Може и да е загинал,но поне е живял истински живот имил е невероятни усещания и е видял невиждани красоти!

Хората няма КВО да ядът,а тоя на майка си в г...ъ кво търси,АМАН от откачени богаташчета.....

камен работи там - тандемни полети. само фирмата, колеги и приятели плащат за издирването му - досега над з000 усд. тои не е заслужил борец шампион, сбил се в някоя дискотека или заслужил артист, подпухнал от разпивки, ближещ з....ка на бб; така че споко - правителството няма да се охарчва за него - просто лъубопитна новина, нищо повече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никаква връзка със статията и това, което пише в нея!

Камен си върши работата там проста мисирко. А и ти не си тази която ще му държиш сметка.

да бе да върши работа.... нищо не върши- издирват го

до: дир.бг. като човек е изчезнал му се слага снимката на лизето за да може евентуално някож да го разпознае и тарсенето да е по успешно. моля сложете снимката на лизето му. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За повече информация, моля вижте форум "SkyNomad". Темата за инцидентите

не бойсе -ще изпратим правителски самолет да те вземе.дано те намерят-ама интересно ми е какво търситам.

живее, за разлика от теб. всеки умира, но не всеки живее! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотни думи - точно в целта! Дано е добре момчето!

Дано е жив и здрав, но така и не разбрах защо е там и какво точно върши.

Непал е едно от най-готините места за парапланеризъм... не познавам някой, който да не иска да не полети там... Дано го намерят и да е добре!

Ако има късмет са го намерили монасите, може и Шамбала да е намерил. А най-вероятно е да е загинал.

Миналата година ми подариха полет с парапланер и летях с Камен. Наистина прекрасен човек. Дано да е жив и здрав!

дано го намерят и е добре

Първо набързо прочетох, че "Българският парламент изчезнал в Непал"... Гладна кокошка просо сънува. Има версия, че е станал шерп и пренася багажа алпийските отбори.