Паника в немско градче след убийство на български студент

Жителите на Карлскрон се опасяват, че убиецът е още на свобода

Обратно в новината

Коментари - Паника в немско градче след убийство на български студент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е цветнокож, най-вероятно е друг извъшител цветнокож... Обаче как ни се представи новината - да си помислим, колко е зле на Запад! Колко ни мразят западняците! Браво! Добре върви пропагандната война напоследък!

Ако момчето е от по-тъмните българи, полицаите хубаво да проучат "приятелите" му и семейството му, че имат едни културни особености, не е истина!...Иначе жалко за младия живот.

Прочетох новината в немската преса. Не е студент, а ученик. Живеел е в т.нар. контейнери за бездомни. Не пише, да е живеел със семейството си. Интересно, дир-а от кой източник черпи тази информация. Жалко за момчето.

Българин от Столипиново

И в немско се е изявило някое полфрийманче. Бълг. съд ще му помогне :(

На талибаните също казват students. Колко пъти да ви препоръчвам.....пенсионирана учителка по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК на хонорар....ONLINE коректор на глупостите, които цвъкате от незнание на Българския Свещен език.

Някой африканец, бягащ от войната във Венецуела или ит студа в Сибир. е заклал българското момче.

Венецуела в Африка ли е глупи ?

Иронията не ти е сила, нали.

Странно, когато бял човек, заколи циганин в български паспорт. Властите веднага се досещат, че е на расистка основа!!!! Но когато циганин/мюсюлманин изтреби няколко десетки бели, властите "уточняват мотивите" им със месеци!!!

странно...исмешно , е когато някой цървул от статия с 2-3 реда общи приказки , без достатъчно информация , обявява че всичко му е ясно и даже на базата на това , почва едни дълбокомислени разсъждения. В случая Иване ( а.к.а Бай ГанЮ ) : - убиеца не е заловен т.е не знаеш бял ли е , черен , жълт....германец или чужденец ли е - "нашето" момче също не го знеш бял като сняг ли е или "матов" - когато черен убие бял или обратното и го ограби , Иване , това грабеж ли е или "убийство на расова основа" чел-недочел , разбрал-недоразбрал и почнал да ръси обичайните тъпизми , за които си мисли че са мъдрости

май не си чел. Осемнадесет годишен "студент" с цялата рода в Германия. Тази информация би трябвало да те подсети че е от боята жертвата.

Като чуя, че на мангалите им казват Българи! Просто трябва да е ясно че тези хора не са български етнос, както за не съм цигански и изобщо няма да се обидя ако някой ми каже че не съм удостоен или достоен за “ честта“ да се наричам мангал, циганин, мангуста, или други производни на ром.

А бе съчувствам им на хората, ама кажете барем че за цигани става дума.

Еврором - студент?! Те такова животно нЕма.

какъв студент, като в това забутано село няма даже и прогимназия, ... явно обикновен измекяр гурбетчия, нахален и прост като сънародниците му, издевателствал над германците докато си намерил накрая майстора, ...

Факта,че не се изключват расистки мотиви ясно показва,как германците възприемат българите,като подчовеци,казано на езика на националсоциализма.

Ни ненавиждат от арабите

и що тъй? едвали е само във връзка с мангалите?

Мангасар, по времето на Хитлер в България се проведени най-мащабните археологически разкопки правени някога в България и АНТРОПОЛОГИЧНИ изследвания на българите в Мизия. Целта е била да се намерят доказателства, че готите са дойчери. Същото се прави и в южна Украйна. Германската НАУКА не намира доказателства. Но доказва, че българите в Северна България са модел за ЧИСТИ АРИЙЦИ на база проведените антропологични изследвания. Точно тогава немският Доктор по история г-н Ганчо Ценов защитава Трудът си пред Немското Историческо общество "Готи или българи".

Извади си главата от задника и иди да го кажеш това на някой германец.

Може и да е албанец с БГ паспорт

Абе хора, намерете си един преводач като хората.От полицията изрично казаха, че НЕ могат да потвърдят расистки подбуди. Иначе и тамошните журналя са зле - едните пишат бил ученик, други пишат бил бездомен... От една страна вероятно бил намушкан надалеч и е стигнал до мястото, където са го намерили, от друга страна ножът е намерен в близки храсти... И то кухненски нож, кой бандит ходи с кухненски нож, като може да носи сгъваем или пеперудка? Това Карлскрон има по-малко от 5000 жители, кметът Клумпф вика такова тежко престъпление не е имало от 20-30 години там. Те чак не помнят кога е било последно такова нещо.

некой арийски негър ли го е наръгал?

От германската полиция съобщиха, че е възможно убийството на българския студент да е по расистки подбуди. Хахахаха, съобщават, че нямат информация за мотива, след като нямат и информация за извършителя, жалки журналя!

дано намерят извършителя. ---------------------------------------- останалото са подробности.

Според последните информации не бил студент, а бездомник и е убит от расистки подбуди. Явно е бил с по-тъмна кожа и на някого това не е харесало...

Как се казва? Къде е бил студент? Каква дисциплина си е избрал? Снимка? С кого точно е живял? Какви са тези расистки подбуди?

не студент! ама явно според дрисниците, щом е на 18 трябва да е студент, иначе е... от тяхния електорат

На 18 години може да си току що приет за студент и да започваш есенната сесия. Познавам българи които дори след доста години в чужбина не говорят езика повече от това да си напазаруват. Има студенти които са приети в други държави, но не са задължени да говорят езика - дори когато го владеят- на изпити са изпитвани по английски тъй като и лекцийте им се провеждат на английски. В крайна сметка той е този който ще бъде студент, а не семейството му, така, че те не са задължени да владеят езика на ниво разговор. А дори и да е циганин, ако е искал да се учи това положително. Помислете си на колко места вече българи са убивани- говоря за българи.

лекциИте, не лекциЙте, уважаеми български студенти

Доста удобно е да го изкарат "расистки подбуди". По-вероятно е, да е от някой имигрант там. Немците не са от ходещите с ножове. Това е разпространено по арабският свят.

И не само- същото е на Балканите- помисли си за една нова ,,република,, която ,,доказваше колко била потърпевша.

ГОЛЯМА РАБОТА СТАНАЛО, ЕДИН МАНГАЛ ПО-МАЛКО!!!

Какъв е ЦВЕТЪТ на този студент за да има РАСИСТКИ подбуди!!!?

цветът му е цветущ розов

студент, студент, колко да е студент като е на 18 години? Българин, българин, колко да е българин, след като живее там със семейството си и за разпитите на полицията са били нужни преводачи?

да кажете българина-българин ли е или циганин,да се разбере защо и кой го е заклал,ако е българин да си търсят новите геррманци,ако е циганин да потърсят вината във правителството си

Откога българите са някаква отделна раса?

на това расизъм ли му викаш,или не ти харесва това че искам справедливост за убийството,ако си чифут ми е чсно що мислиш така

Пише, че е студент. А щом е студент значи не е от тези, които не са ходили на училище. А щом е студент в Германия, значи владее и немски...

Къде го пише? Дира, където за всяка статия за циганин, направил мизерия в Германия, пише с големи букви "Българин"?

цигани които ще ни засрамят със познания по немски и Български,но не това е важното