Паника в немско градче след убийство на български студент

Жителите на Карлскрон се опасяват, че убиецът е още на свобода

Обратно в новината

Коментари - Паника в немско градче след убийство на български студент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да кажете българина-българин ли е или циганин,да се разбере защо и кой го е заклал,ако е българин да си търсят новите геррманци,ако е циганин да потърсят вината във правителството си

Откога българите са някаква отделна раса?

студент, студент, колко да е студент като е на 18 години? Българин, българин, колко да е българин, след като живее там със семейството си и за разпитите на полицията са били нужни преводачи?

на това расизъм ли му викаш,или не ти харесва това че искам справедливост за убийството,ако си чифут ми е чсно що мислиш така

Какъв е ЦВЕТЪТ на този студент за да има РАСИСТКИ подбуди!!!?

Пише, че е студент. А щом е студент значи не е от тези, които не са ходили на училище. А щом е студент в Германия, значи владее и немски...

Къде го пише? Дира, където за всяка статия за циганин, направил мизерия в Германия, пише с големи букви "Българин"?

цигани които ще ни засрамят със познания по немски и Български,но не това е важното

ГОЛЯМА РАБОТА СТАНАЛО, ЕДИН МАНГАЛ ПО-МАЛКО!!!

Доста удобно е да го изкарат "расистки подбуди". По-вероятно е, да е от някой имигрант там. Немците не са от ходещите с ножове. Това е разпространено по арабският свят.

На 18 години може да си току що приет за студент и да започваш есенната сесия. Познавам българи които дори след доста години в чужбина не говорят езика повече от това да си напазаруват. Има студенти които са приети в други държави, но не са задължени да говорят езика - дори когато го владеят- на изпити са изпитвани по английски тъй като и лекцийте им се провеждат на английски. В крайна сметка той е този който ще бъде студент, а не семейството му, така, че те не са задължени да владеят езика на ниво разговор. А дори и да е циганин, ако е искал да се учи това положително. Помислете си на колко места вече българи са убивани- говоря за българи.

Как се казва? Къде е бил студент? Каква дисциплина си е избрал? Снимка? С кого точно е живял? Какви са тези расистки подбуди?

И не само- същото е на Балканите- помисли си за една нова ,,република,, която ,,доказваше колко била потърпевша.

Според последните информации не бил студент, а бездомник и е убит от расистки подбуди. Явно е бил с по-тъмна кожа и на някого това не е харесало...

дано намерят извършителя. ---------------------------------------- останалото са подробности.

От германската полиция съобщиха, че е възможно убийството на българския студент да е по расистки подбуди. Хахахаха, съобщават, че нямат информация за мотива, след като нямат и информация за извършителя, жалки журналя!

цветът му е цветущ розов

не студент! ама явно според дрисниците, щом е на 18 трябва да е студент, иначе е... от тяхния електорат

некой арийски негър ли го е наръгал?

Абе хора, намерете си един преводач като хората.От полицията изрично казаха, че НЕ могат да потвърдят расистки подбуди. Иначе и тамошните журналя са зле - едните пишат бил ученик, други пишат бил бездомен... От една страна вероятно бил намушкан надалеч и е стигнал до мястото, където са го намерили, от друга страна ножът е намерен в близки храсти... И то кухненски нож, кой бандит ходи с кухненски нож, като може да носи сгъваем или пеперудка? Това Карлскрон има по-малко от 5000 жители, кметът Клумпф вика такова тежко престъпление не е имало от 20-30 години там. Те чак не помнят кога е било последно такова нещо.

Може и да е албанец с БГ паспорт

Факта,че не се изключват расистки мотиви ясно показва,как германците възприемат българите,като подчовеци,казано на езика на националсоциализма.

Ни ненавиждат от арабите

лекциИте, не лекциЙте, уважаеми български студенти

и що тъй? едвали е само във връзка с мангалите?

какъв студент, като в това забутано село няма даже и прогимназия, ... явно обикновен измекяр гурбетчия, нахален и прост като сънародниците му, издевателствал над германците докато си намерил накрая майстора, ...

Еврором - студент?! Те такова животно нЕма.

А бе съчувствам им на хората, ама кажете барем че за цигани става дума.

Като чуя, че на мангалите им казват Българи! Просто трябва да е ясно че тези хора не са български етнос, както за не съм цигански и изобщо няма да се обидя ако някой ми каже че не съм удостоен или достоен за “ честта“ да се наричам мангал, циганин, мангуста, или други производни на ром.

Странно, когато бял човек, заколи циганин в български паспорт. Властите веднага се досещат, че е на расистка основа!!!! Но когато циганин/мюсюлманин изтреби няколко десетки бели, властите "уточняват мотивите" им със месеци!!!

Някой африканец, бягащ от войната във Венецуела или ит студа в Сибир. е заклал българското момче.

Венецуела в Африка ли е глупи ?

странно...исмешно , е когато някой цървул от статия с 2-3 реда общи приказки , без достатъчно информация , обявява че всичко му е ясно и даже на базата на това , почва едни дълбокомислени разсъждения. В случая Иване ( а.к.а Бай ГанЮ ) : - убиеца не е заловен т.е не знаеш бял ли е , черен , жълт....германец или чужденец ли е - "нашето" момче също не го знеш бял като сняг ли е или "матов" - когато черен убие бял или обратното и го ограби , Иване , това грабеж ли е или "убийство на расова основа" чел-недочел , разбрал-недоразбрал и почнал да ръси обичайните тъпизми , за които си мисли че са мъдрости

Мангасар, по времето на Хитлер в България се проведени най-мащабните археологически разкопки правени някога в България и АНТРОПОЛОГИЧНИ изследвания на българите в Мизия. Целта е била да се намерят доказателства, че готите са дойчери. Същото се прави и в южна Украйна. Германската НАУКА не намира доказателства. Но доказва, че българите в Северна България са модел за ЧИСТИ АРИЙЦИ на база проведените антропологични изследвания. Точно тогава немският Доктор по история г-н Ганчо Ценов защитава Трудът си пред Немското Историческо общество "Готи или българи".

На талибаните също казват students. Колко пъти да ви препоръчвам.....пенсионирана учителка по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК на хонорар....ONLINE коректор на глупостите, които цвъкате от незнание на Българския Свещен език.

Иронията не ти е сила, нали.

май не си чел. Осемнадесет годишен "студент" с цялата рода в Германия. Тази информация би трябвало да те подсети че е от боята жертвата.

И в немско се е изявило някое полфрийманче. Бълг. съд ще му помогне :(

Извади си главата от задника и иди да го кажеш това на някой германец.

Българин от Столипиново

Прочетох новината в немската преса. Не е студент, а ученик. Живеел е в т.нар. контейнери за бездомни. Не пише, да е живеел със семейството си. Интересно, дир-а от кой източник черпи тази информация. Жалко за момчето.

Ако момчето е от по-тъмните българи, полицаите хубаво да проучат "приятелите" му и семейството му, че имат едни културни особености, не е истина!...Иначе жалко за младия живот.

Щом е цветнокож, най-вероятно е друг извъшител цветнокож... Обаче как ни се представи новината - да си помислим, колко е зле на Запад! Колко ни мразят западняците! Браво! Добре върви пропагандната война напоследък!