България може да обучава палестински спецчасти

Обсъжда се възможността България да провежда обучение на част от палестинските сили за сигурност, заяви външният министър Николай Младенов.

Обратно в новината

Коментари - България може да обучава палестински спецчасти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно виртуозно изпълнение, г-н Младенов ! (и умната при реалното отиграване)

Ние сме в добри отношения с палестинци и израелци с руснаци и американци с поляци и руснаци с турци и гърци с индийци и пакистанци с тибетци и китайци тва че въпросните народи са се хванали за гушите е съвсем отделен въпрос който небива да задаваме на Младенов защото е пълен идиот .

Много големи кражби, влагане на некачествени материали и никаква технология. Предлагам на Бойко Борисов и на Превенлиев преди да режат лентите за пътища, да бъдат проведени необходимите измервания. Ние това го знаехме и предупредихме за него

докога българите ще се правят на умни,като обучават терористи?много са късопаметни и безкруполни политиците щом вярват на терористи.може би те искат и Б-я да опита от "хуманните"ракети "касам".

Аз единствен се добрах до дисциплините, в които наши специалисти ще обучават чужденците: 1. Взимане на подкуп пред свидетели. 2. Ефективна комуникация с престъпните босове на маса. 3. Как се изкарват пари от секретна информация. 4. Охрана в работно време на престъпни босове. 5. Как да се правиш, че не виждаш, когато цигани убиват човек пред теб. 6. Как да мине цял работен ден, без да свършим нищо, но изглеждайки заети. 7. Как да се гримираме за интервю по телевизията. Има и други, но сега разработват пълната програма. Като стигне инфото до мен, ще ви пиша пак. Успешно издържалите всички изпити получават званието булгериън полисман, палка от КАТ и кафяв плик за първия получен подкуп.

Награда от 30000 евро за:Агенция продава спешно следните имоти: Десет хиляди декара гора близо до Приморско,едно евро на квадратен метър. Уникален имот в Гърция-Халкидики-Касандра,девет декара за 2400000 евро. Десет декара до Албена за 500000 евро. Ако ви интересуват тези оферти пишете,ще ви изпратим подробности. За всяка от горните оферти имате 30000 евро,ако намерите купувач. Вижте и сайта ни: http://www.imotinesi.com За останалите в сайта 30% от комисиона,при сделка.

Хахахаха.... И тако и вако, това, ако българската дипломация успее да постигне, ще е велико, ама по ми се чини да стане " На два стола, па доле"...