Спряха ”паяци” по морето заради нарушения

Спрени са от движение "паяците" в Бургас, Свети Влас, Слънчев бряг и Несебър след проверка за техническа изправност. Всички паяци в страната ще бъдат проверени.

Обратно в новината

Коментари - Спряха ”паяци” по морето заради нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Слънчев бряг ми вдигнаха колата, нищо че не беше паркирана неправилно. С голямо неудоволствие ми издадоха касов бон. Бяха я вдигнали без направена снимка и придружаващ полицай. Отидох да се оплача в полицията, а там полицая на вратата ми каза да се разправям с общината... ама преди това да си платя! Това са законите там! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Дейността на паяците е незаконна и противоконституционна! Ако някое превозно средство недвусмислено и категорично застрашава реално живота, здравето или нормалните действия на околните - да, да се отстранява моментално. Но ако има нарушение, което е по-скоро формално, водача трябва да се глоби, но без да се вдига колата му. "Паяците" са инструмент за рекет на шофьорите и за събиране на пари за общините. Не може водач, който е спрял на 4,50 метра от кръстовище и реално не пречи на никого да му вдигат колата! Това е противозаконно отнемане на собственост, която по Конституция е неприкосновена.

В края на лятото се сетиха да правят проверка за техническата изправност на паяците. И какви са тези смешни глобички за нарушенията на печалбарските фирми? Излиза, че за хората и службите , които бдят и глобяват за нарушения е позволено да работят с неизправна техника от началото на сезона , да се държат грубо и нагло с жертвите си, да пропускат да дадат фиш. Мутренски истории за бърза и лесна печалба.

...т.е. неспазващи закона, контролират спазването на закона?!?!

Ама моляви глобите са смешни на фона наоборотите де въртят

Костов отвръща на удара!

"Паяците" в споменатите курорти, а и на други места са на принципа на всеки курс кола, та даже и по две ако може!!! Като в много от случаите колите са си паркирали съвсем правилно! Но както всичко друго и това се превърнало в доходоносен бизнес...И как без да има служител на КАТ някой ще си позволи да вдига коли?!?!? По кой закон?!?!!?

"Паяк" ужили бившия лидер на ДСБ Иван Костов във Варна. Тъмносиният стратег отмаря край морето със съпругата Елена. Днес двамата дойдоха в храма "Св. Успение Богородично", за да почетат празника на града. След литургията обаче се оказа, че колата им липсва, съобщава "Труд". Граждани обясниха, че я вдигнал "паяк", който редовно шета из зоната зад Катедралата. Там паркирането е забранено, но винаги има много нарушители и оборотът е гарантиран.

Рекетьорите с паяците трябва да бъдат спиране не поради технически брак на автомобилите си, а поради грабежа и наглото им поведение. Млади хора, за които печеленето на лесни пари е като това на мафията - на пиедестал. Дясната инициатива не можа да измисли нещо по-свястно, та добави към тегобите на народа и тази напаст - наследниците на милиционерите в нова роля. Учители са им партии като ГЕРБ. Айдуклъкът е беззаконието им е скандално и в Европа плашат децата си с нас - именно поради наличието на тези млади фашизоиди с камиончета. Тове е срам на нацията и ако имаше нормални партии, отдавна да са измели тази герберска измишльотина.

Абе нещо си сбъркал учителите само, защото в Несебър, където има най-много нарушения цялата власт е на бйесепе!!!

Ами герберските паяци не ги пипат. Глобяват на принципа" За нашия човек всичко е разрешено и няма да им вдигаме автомобила. Ама трябва да се вадят пари и ще вдигаме на обикновените хора без връзки по сигнал на роднините на работещи в тази доходоносна служба". Техни момчета полуголи показват мускули , сипят закани и ругатни срещу жертвите си.Честито на печелившите мутри на 21 век!

деер

Не никакви глоби!!!! Просто всички отговорни - без държавна службица 20 години!!!

прибраха паяците пуснаха комарите

Не всички коли полежат на вдигане. Все пак.

Пък аз си мисля, че "паяк" е вдигнал на некой наш човек колата и той сега си им го връща. Не че ги одобрявам, ама нещо много показно. В разгара на сезона. На морето. Прекалено много случайности.