Падна и последната неизвестна пред новата германска коалиция

Очертаха се и ключовите приоритети, с които се нагърбва новото правителство с канцлер Олаф Шолц

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"намаляване на възрастта за гласуване на 16 години; легализиране употребата на канабис за развлечение." Мдаа, илекторат си подготвят. И гласуване само след доза канабис, инак, не.

Пропуснали сте да добавите че ще разрешат двойно гражданство на турците , и ще дават гражданство на бежанци след само 3 години.

Сериозно отива натам, откъдето ние се връщаме. Кой каквото сам си направи

Нещо за горивата не споменават нищо, и данък зеленилка, дето въвеждат...и върху куп други неща.....много недомлъвки нещо... Нещо за обучението на най-малките деца, да им пълнят главите с глупости, също нищо не се споменава... Представям си ДХЛ, те досега кибичеха на минималната ставка, за работниците, сега ще трябва да се бръкнат малко... а са такива циции, нямате си и на представа :) Иначе канабис и 16 годишен, е перфектният гласоподавател... Тоо, не че сега не си пафкат съвсем легално, къде ли не де.

да не видят нещо от американците... и това ми било германци! пфу!

RIP Germany... Беше прекрасна държава, оцеля след две загубени войни, след които беше на дъното или даже под него, оцеля и след 45 години "комунизъм" в източната й част... Но след 16 години Меркел и тази "политически коректна" коалиция на розови либерали и зелени талибани с Германия е свършено. Поне във вида, в която я познавахме...

днонкьо, много ти разбира ти.квата.. Я мърш в полка

Да живее Германия

Да направят нещо за откъсване на ЕС от САЩ,европейска армия и гранични сили ,европейско здравеопазване и образование т.е. федерална Европа и самостоятелна световна сила!

А дано, ама ей виж нащи ко искат. Извън ЕС и заедно с Русия. Изостанала работа

Направо истински ужас !!!

Броя дните до легализацията. Като си помисля, че доживях това ми не насълзяват очите.

Така и не се научихте да пишете. Денонощно кибичене из фб и къде ли не. А нищо не ви се разбира.