Ожесточават се протестите в Иран, след като полицията уби 22-годишно момиче (видео)

Властите официално признаха за трима загинали, демонстранти палеха автомобили, а жените сваляха забрадките

Обратно в новината

Коментари - Ожесточават се протестите в Иран, след като полицията уби 22-годишно момиче (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро очакваме нравствена полиция и в Русия.

Какърв ужас за обрязаните маймуни, жените им сваляли забрадките!!! Мюсюлманските маймуни беснеят от яд.

Така е в руския свят.

Ай сиктир ве дейва и чалмите

Мангал вмирисан, пали към Анадола или Делхи.

Аве, кво ми дъвчете всеки път три изречения по различен начин докато станат с дължината на статия??? Кур да ви дадат, ше си го разделите всичките в редакцията, толкова сте талантливи в разтягането на локуми и нищоказването.

куче на исляма.

Изгонете малните! Върнвте си държавата!

наказанието на глобалистите към Иран, предизвиквайки "протести", заради присъединяването им към едни други съюзи, където кравари и глобалисти не участват. Така стоят нещата и с "спонтанните" военни действия в Армения и Таджикистан. Запазена марка на колонизатори. Ама и продажниците от тези държави и те не лъжат.

Е да, ама имаш банани ЦЕЛОГОДИШНО, имаш гейски паради, свободен си да миеш кенефите на германците, англичаните... Защо ревеш сега?

Внос на "демокрация" им требе, нали така чичо.

Нека бе, няма само ние да се "радваме" на тази "демокрация". Нека цял свят види що за "демокрация" е еврогейщината диктувана от САЩ.

като гледам тази снимка, в иран изглежда по-подредено и чсто от софия

Айде руснаците да пращат военна помощ за съюзника си

Май скоро аятолаха ще виси на някой кран. Краят на диктаторите е един и същ. Късия да вземе да се замисли, въпреки че за него май вече е била камбаната.

Ива Капкова, Не зная какво сте завършили, но редакторската работа не е много подходяша за Вас. Трябва много още да се учите. Толкова много грешки!! Аз от 21 години не живея в България и много рядко пиша на български, но още помня правилата за правилен правопис.

Като им гледаш военната мощ, по скоро задници за рязаните карабини може да изпратят.

по цял свят са боклучарници! Съжалявам, че не станах лекар в спешно отделение, доста щях да прочистя от тия зомбита...

Селяндур ! София си я виждал само на снимка :)

Не се ядосвай, dir.bg последно време наема цигани да им пишат статиите, това обяснява всичко.

Затова само тук висиш и спамиш !!!

Очевидно яко си изпаднал. Не обвинявай другите. В теб самия е проблема.

Мокрите мечти на един третополов евроатланик. Апропо точно същият Шириат е и в Саудитска Арабия, там ще сваляме ли власта?

Абе педи, искаш ли да си поиграем на монахини.

Винаги е имали хора от които не става нищо, и сега, и при така наречения комунизъм. Нито сега са повече, нито преди е било така. Преди просто намираха някой службичка за некадърниците, на която се влачеха цял живот и правеха интриги, за които наистина ги биваше. Сега наистина изглеждат повече, поради причината, че некадърни и мързеливи никой работодател не иска

Дайте протестите в Германия и в Полша .Те са ни по близки!

Материалът изглежда твърде тенденциозно написан, и все пак от него намирисва определено на "оранжева революция" по изпитан сценарий. Но по-важното е да се разбере,че ислямизирането на Иран беше естествена реакция на иранския народ срещу тотално прогнилият режим на Мохамед Реза Пахлави през 70-те години. А тогава Иран беше абсолютно прозападно настроен, без каквито и да било ислямски ограничения. Още помня това време като ученик, имахме добър бизнес с тях, строяхме им кораби от типа на "Хан Аспарух" (45 000 тона). Така че моля, по-леко на завоите,като сервирате боклучави информационни хамбургери.

Лумпени има навсякъде. В близкия изток обаче са фанатици.

Също ще гласуваме за КОНСТАНТИН Никога не сме виждали 1000 лева на куп

А какво е шириат? :)

Обявявам ги за държава подкрепяща тероризма !

За кого ще гласувате?

щом хохли са снимали протестиращите и са стреляли с оръжие което Иранци не ползват гнилоча от далече си личи

За майка ти!

Какъвто Путьо, такива и съюзниците му.

Значи скоро гейските паради ще секнат.

Намирисва на краварски опити за преврат.

ми работил съм в иран! там нещата в отва отношение са да речем на ниво от преди 1000-1500г. Спомянм си веднъж някаква катастрофа в която участваше жена! Не да шофира просто явно я бяха блъснали при катастрофа на 2 коли карани от мъже! малии дойдоха полицайки и я арестуваха нея!!!?? така и не разбрах що така, но явно там си е така! жените явно не ги борят много много! Та никак не се изненадвам, че това се е случило!

където хохал и кравар стъпи трева не никне вън от България мамицата ви фашиска

Спокойно, полицията като пребие до смърт някоя млада симпатизантка на Копейкин, задето си носи накриво хиджаба и тук ще пишат всички медии.

Поредният опит за цветна революция. Да затворят американското писолство и ще се кротнат.

Диктатори на пангара.

Обективно бях в Иран 3 седмици 2017та и всеки втори човек говореше против режима без да го питаш.... Да си гледат религията, а ние да си гледаме политиката... Много сте тука олигофрените, които говорите небивалици без крак да ви е стъпвал в тая държава. Българинът по принцип се опитва да е спец по всичко и рядко е спец изобщо по нещо.

На майка ти путката, въшлив и миризлив руски памперс. Хохли и кравари са виновни за мизерията , немотията, пещерните условия на живот в Россия, а? Боклук долен!

Иранците като цяло са космополити, а по душа повечето зороастрийци. Който смята нещо различно, очевидно не е стъпвал в тази държава! А, също така са най-гостоприемните хора, които ще откриете по цялото земно кълбо. И да, 90% от хората открито говорят срещу този режим и заслужават да поемат юздите на умерена политика, а пък религиозните откачалки да си правят тихо в ъгъла религия. Пожелавам си един ден да отида пак там, но без билбордовете с лошата чалма навсякъде!

Хе...тия пък!? Те не знаят ли че това е в крак с демократичните ценности. В люлката на демокрацията отвъд океана...ежрегодно полицаите убиват по 2 хиляди души...

Я! Протестите не били малки и имало убити. Каква изненада. Режима бил излъгал. Шок!

Приятелите на Русия!

Ами айде в гринголанд бе...ще понаучиш някой работи... Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н.

Какво лъжеш бе. Не са по две хиляди а по 2 милиона. И после ядат бебета, да го отпразнуват!