Коментари - Напрежение край бежанския лагер в ”Овча купел” | Днес.dir.bg

Напрежение край бежанския лагер в ”Овча купел”

Районът около бежанския лагер в столичния квартал "Овча купел" е бил обграден от полиция след сигнал, че младежи с бухалки възнамеряват да нападнат мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение край бежанския лагер в ”Овча купел” | Днес.dir.bg

Коментари

mISHO

(без)Родната полиция ГИ пази (всички други, но не и тези дето й плащат заплатата)

Аз бих задал въпроса,защо организираха бежанския лагер точно в Овча купел?Защо подложиха жителите на този квартал на това изпитание? Има доста пустеещи сгради по джандемите,но не би. Бездушно и гадно отношение към български граждани.

Щото ако не са в Овча Купел никой от софиянци нямаше да имат и бегла представа колко е наболял този проблем и има друга България, наречена от някои провинция, където тия неща са случват и нещата са извън контрол

Някой упорито иска да създаде напрежение в Овча купел.

Що не идеш да поживееш в Овча купел,тъкмо ще провериш, кой създава напрежението в този квартал?!

Живея в Овча купел:)

В петък ще има протест на жителите в квартал Овча купел, искам да знам точно място и час на мероприятието и да се включим масово и активно, с единствено искане - ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ ДО ЕДИН МИГРАНТИТЕ от Б-я, да вървят на майната им !

Утре 16.09 от 19:00 часа на бул. Монтевидео 21А, пред центъра за настаняване на бежанци.

Хайдеее и нашенските властимащи започнаха ДА ЛЪЖАТ И ЗАМАЗВАТ и ЗАЩИТАВАТ нападателите, нарушителите на ред и закон, А НЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, който ИМ ДАВА ЗАПЛАТАТА и ги ХРАНТУТИ!!! ХРАНТУТИМ И НАШИТЕ " УЖ ЗАЩИТНИЦИ" , ХРАНТУТИМ и тия АГРЕСОРИ, които са терористи!!! Е така ще е българи, ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗНЕМ МАСОВО НА ПРОТЕСТИ!!! Протести всеки ден, докато НЕ ИЗГОНЯТ до един тия НАШЕСТВЕНИЦИ-ПАРАЗИТИ!!! ВЪН на паразитите от Б-я!!!

Е, как "започнаха", като не са спирали от 26г. насам!?!

Управляващите се грижат обикновения българин да НЕ живее нормално и спокойно. Защо ли? Да си идват комунистите (не бсп), при тях поне беше спокойно , а всъщност това е едно от основните неща нужни на обикновения човек - сигурността за личният му живот и имущество!

Избрахме демокрацията, за да сме свободни! Сега тези скакалци застрашават и вече ограничават свободата ни! Комунизмът стана омразен основно заради липсата на свобода. Но в чисто битов аспект, поне, бяхме свободни, както никога досега!

Силно казано е, че сме избрали. Никой не ни е питал. Защото преди да питат, трябваше да обяснят на човешки език, какво са планирали за България.

За да Ви се отговори на въпроса е нужна точна статистическа информация за броя на бежанците в България - колко са легални , колко нелегални, колко от тях са деца, кой от къде е и прочее. Но при това информационно затъмнение и медийна инвалидност питанката Ви увисва без ответ. Мен ме интересува и защо ДАНС се справя по същия "професионален" начин с каналджийството, както и с корупцията в митниците и милицията ? Последният въпрос е риторичен.

Представете си, че мигрантите изчезнат от БГ. И останат само бежанците. Ще се напълни ли един "трабант" с тях?

Ако някой неудобен журналист, политик или синдикалист беше издраскал въпросния автомобил, неговият собственик щеше да е обиколил сутрешните предавания на ефирните бойковизии. Въпросните рупори на властта щяха да препредават заклеймяващи изявления на главния прокурор и на говорителката на главната прокуратура напук на разни законови изисквания за опазване на такива дреболии като следствената тайна. Председателят на съюза на артистите щеше вече да е призовал да се закрие вестника или телевизията, даващи трибуна на Неудобния, а артистичната шпицкоманда заедно със заптиета вече щеше да вилнее по улиците в центъра на София... Какво става сега? Борисов - в Бургас на море, "артисти" и медии - във ваканция, полиция, следствие и прокуратура - ни чули, ни видели...

Холандците споменаха, че българите не трябвали на ЕС, само територията им. Вече се прояснява защо...

А кой ще пази българите от тези нашественици, днес плачат, а утре ще искат да въвеждат правилата на ИД?!

Родната полиция, ес, нато... евроатлантическите ценности, върховенството на закона...

кьорфишек, те ако искаха щяха да го подпалят тоя център както правят в Германия. И докато дойдат некадърните полиция и пожарна щеше да си изгори със се орките вътре!

НЕ БЕЖАНСКИ.

НЕ "МИГРАНТСКИ".

Както е тръгнало,скоро ще трябва да се извиняваме пред Хелзинския комитет и соросоиддните НПО-та,че сме българи. В собствената си страна.

За магалите и техните протектори: , юди, комунисти и други соросоиди, белите по подразбиране винаги са виновни, може би защото е обществено възприето, че сме длъжни да бъдем доживотни настойници, едва ли не - родители на умствено недоразвитите цветнокожи инфантили.

Полицайте пак не си вършат работата! Не ги ли е срам, аз не разбирам какъв паразит трябва да си, за да не си мърдаш пръста при положение, че всякакви отрепки си правят каквото си искат в нашата държава

Полицаите правят каквото им кажат от властта иначе няма 20 заплати накуп. Просто помияри на властта.

На тези нашенци - ербапи, които съветват да се подготвим за война / с кого ?/, бих цитирал и една българска мъдрост : " НА ГОЛ ТУМБАК - ЧИФТЕ ПИЩОВИ ."

Кой е луд - орките ли, че ядят баницата, политиците ли, че им я дават, или ние, че търпим и едните и другите?

Трябва да се нагнетява напрежение и несигурност. Сценарият е добре известен- проигран беше в новогодишната нощ в Кьолн, на европейското по футбол, в Холандия - добре подготвени групи от хора, играещи ролята на мигранти и запалянковци да внасят смут и безредици. В България се започва по-отдалеч за да се опипа почвата - със стъпкване на знамена на ЕС, протести на майки с присъствие на депутати от БСП, банда маскирани хулигани с маски. Ако обаче им свалиш маските ще пиознаеш същите физиономии както при протестите срещу първото правителство на ГЕРБ, същите кукловоди които наредиха на ЕРП-тата всички едновременно да отчетат енергията вместо за 30 за 45 дни с цел да се създаде напрежение у населението. Ако ви е трудно да повярвате проверете кой командори в енергетиката на България през последните 70 години до ден-днешен - те са от едно и също котило.

Ти не си наивен друже, ти си ненор..ен!

Бих се радвал, ако е така, но прекалено много станаха съвпаденията, а това,че вие не ги виждате си е ваш проблем.

Алоо Каракачанов, Атака, къде сте? - хайде спретнете едно предизборно меле в Овча купел де! Хайде ще наберете гласове предизборна кампания е!!

Продължавай да чакаш ти Каракачанов и Атака, и ще дочакаш бежански фуй за дъщеря си, пък и за теб.

та значи вчера като трошеха колата на момчето което се притекло на помощ никаква новина а днес щото Българите ги погнали топ новина в ДИРника "напрежение".... май ви е слабо напрежението си мисля измекяри джурналистически капиталистически и да не забравя комунистиччески

тиква проста и неграмотна, най-тъпоумний измежду премиерите в галактиката, времето ти за селски мурафери и просташко държание изтича. няколко въпроса, прости, за да ги разбереш. 1. какво стана с грабежа на века, 4 млрд. се изпариха, платиха се от дълговете, а още няма увиснали на стълбовете. 2. какво става с циганската измет, докога ще е над закона. 3. същото по отношение на олигархията и най-високите цени на горива, комуникации, храна и издръжка, както и най-ниските цени на труда. всичко това, не с ЕС, а в контекста на европейския континент. 4. докога ще приемаш нелегални джихадисти, без дипломи, паспорти, трудови навици и издържани от най-бедния данъкоплатец. кога ще има въдворени каналджии, кога арабеските ще хванат мотиката, количката, кирката и лопатата 5.-100. подобни хайде, мутра, напъни двете гънки, а ако не можеш, селските ти съветници, също толкова некомпетентни и крадливи, да вземат да отворят чичко ти гугъл, там на тези въпроси има отговори приятен ден. и, рапон, ти си прост човек, тарикат, селски бек и паляк. всички твои политики са пълен, тотален провал, нищо не можеш да решиш. обаче скотовете малоумни и търпеливи мазохисти ти гласуват на 99.99%, а се пенявят на парцуца пред риалитито. вярно, смотан мат'риял, който си заслужава всички управляващи да го клатят и крадат, даже и му харесва. и, примате-илитерате, вдигна билетите, но циганите със смартфоните отново са гратис и си пият биричката в новите рейсове, съфинансирани от работещите граждани. дали да не вдигаш пак, вече на 2.00 лв., да е удобно за връщане на ресто

Подобряването на генофонда май няма да закъснее? На около 200-300 метра от общежитието, в стари къщи, заселиха около 20 цигански семейства (цял катун), така че...

Май и ти получи. Надяваш ли се на нещо!?

най-вероятно данчето ще вземе мерки след като

президент...оправи София,сега е ред на държавата.

Тези не са туристи, а се разхождат свободно, нелегални са и да си стоят затворени по центровете, кефа им е по-важен или спокойствието на местните хора, питам. Нормално е да имат право на покрив над главата, храна, лечение и дотам. Скоро по улиците няма да има жив полицай, щото всички ща пазят скъпите гости.

"Нормално е да имат право на покрив над главата, храна, лечение " обаче, в САУДИТСКА АРАБИЯ, КАТАР, ОАЕ, КУВЕЙТ... и другите БОГАТИ, МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ В СЪСЕДСТВО С КОНФЛИКТИТЕ. Другото е евродебилизъм и толерастия, който обрича нас и децата ни клането, изнасилвания, ужаси, унищожение.

" КОГАТО СЕ ГОТВИШ ЗА ВОЙНА , ИЗКОПАЙ ДВА ГРОБА !" Китайска мъдрост

А най-добре вместо да губиш време в копане на гробове, да се подготвиш за войната и да я спечелиш.

А, най-добре да се въоръжиш и подготвиш, че така че да ги откажеш от война.

Познай що нападат наред - Ирак, Сирия, Либия..., а не нападат Сев.Корея.

Нали ви каза Боко, че българската граница е най-добре пазената в ЕС? Защо не му вярвате? Е, имало 50-100 000 бежанци из страната. Абе, не занимавайте Царя с такива дреболии. Той има мач да рита, тенис да играе, после открива шкембеджийница, после банкет, следобеден сън, после ще даде интервюта, после една млада журналистка ще уважи на задната седалка, после пак банкет. Тежко е! А вие с тези 50-100 000 талибани го занимавате.

Сега чета, че Бъчиту си признала с половин уста, че обмисляли бежански лагер в Странджа, но още нямало конкретна локация?! Да ти подскажа как да си решиш проблема - дай пробно няколко екземпляра в Бродилово. Да ги посрещнат местните с ритуала за здраве "тричане";) Гаранция, че "посрещнатите" ще избягат не само от Странджа, а и от БГ изобщо!

Утре 16.09 ще има протест пред имигрантският център в Овча купел за изселването на клетите бежанци. Моля всеки които не иска българия да се превърне в ислямско гето да заповяда. НЕ чакайте да чуете за протеста по медиите.

Всеки протест трябва да е пред нар.събрание, президенство, мин.съвет, защото те са отговорни за присъствието на тая паплач у нас.

Този протест си е на място - и управляващите да го видят и "бежанците"

Във всеки лагер по един взвод полиция и дузина свещеници. Целува кръста - остава. Отказва - обратно към Азия

И като се събуди, наполовина ти наврян, а гърлото ти наполовина прерязано.

Няма начин да не излезе искрата, която ще запали нещата?! Помнете!

Да, за съжаление, искрата е неизбежна! Но, струва ми се, точно това е целта на занятието с навлеците - нагнетяване на напрежение, искра, пожар- и после идват "точните" хора с "точните" мерки да ни осигурят "точния ред" и "сигурност".....И не, няма Теория на коспирацията, вече има конспирация в Действие! ...И ние сме в патова ситуация - да се бунтуваме ли или не, защото и в двата случая сме обречени на насилие! Май ужасно сакъсняхме - ей така, докато си тече помията от чалга, биг брадър, риалита, "журналисти, "водещи", депутати, президенти, премиери, мутри, бизнесмени, матрял!!!!

орбан и боеко се разбрали да наемат за охрана на границата ни сестрите уилямс

сестрите Уилямс, били тежко болни, но вместо да умрат, станали шампионки по тенис.

Мам.ка ви мръсна толераска. Имало било напрежение? Щели били да бият клети бежанци? Защо мълчахте когато тия клети бежанци нападнаха с мачете хора на улицата??? Няма по-мръсно племе от българските журналисти

Когато на власт са чужди агенти и предатели, така ще е. 25 год. избирате руски или американски слуги и се чудите защо не ви се получава. Дотам сме се докарали, че ако не се събудиТЕ, до няколко години държава България и народ българи няма да има.

един голям К.. за бенаците и най-вече за бежанките

Само така - трябва да им се покаже, че са нежелани тук.

от армията които не изпълняват задание по евро атлантическите ценности в Ирак и Афганистан ще помагат за интегрирането на бежанците у нас.

Вече няколко пъти ставам свидетел как групи с имигранти, А НЕ БЕЖАНЦИ, умишлено се блъскат в българи, търсейки конфликт. Не знам причината за това, защото няма никаква логика да търсят конфликти със случайни хора. Освен ако не са получили такива инструкции.

Логиката е да се предизвикат, хаос, насилие и унищожение на християните в Европа, с помощта на управляващите и най-вече с бездействието на евродебилите, дето на знаят на кой свят живеят.

...Неизбежно ще се стигне до сблъсък, след който обаче би трябвало самите нашественици да се страхуват да излизат от леговищата си!!!....

Само трепане и плитко заравяне! Изпитана рецепта.

Е, скъпи управляващи там в парламента? Какво още чакате и вас ли да ви погнат и изнасилят, а може и убият. Щом тези гниди са в чужда територия трябва да спазват правилата и законите на друга държава,А, може би тук няма такива. Изхвърлете ги вън, преди те нас да не са ни изтикали.

Е, скъпа "българко", докато чакаш скъпите ти управляващи там в парламента, да ги изхвърлят, ще дочакаш да ти го натикат.

властите ще отричат и замазват всички зулуми които бежанците правят.Неразбирате ли те са света вода ненапита.Лошите сме ние.Крайно време е да ги строят във вече 100 редици и вън от България.

Ти да видиш... А нима досега не слушахме дитирабите на носителите на ЕТАЦ, че е прекрасно, че си режем кльоновете, че си унищожаваме ракетите, че си сваляме гащите, защото нашите партньори от НАТО и без това ще ни пазят; защото силно ще ни любят, стига силно Русия да мразим? Сега изведнъж се окаже, че братската любов не може да спре бежанците. А Росен Пл. се беше загрижил за чувствата на турците и категорично се противопоставяше на изпращането на войските ни край границата ни с братска, натовска Турция, която можела да разтълквува като заплаха тия наши действия. Ах, колко са неумни нашите атланти и тяхната правоверна агитка!

Нека знаят, че НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!!! Който ни ги натресе - да си ги прибира...

жителите на квартал Овча купел. Така и не разбрахме нищо за собствеността на медиите. Това което не се показва по телевизията....то не се е случвало..това е максимата. Ако слушаш директора на център Овча Купел центъра е от затворен тип и всичко е в ред,само че репортерката не търси мнението на живущите в квартала. Едно е сигурно,че шило в торба не стои. А пък изявлението на полицията по повод на това че мигранти са хванати с хладно оръжие...че това не е престъпление...ме кара да се питам...полицията знае е ли нормативните актове в държавата.

Живея в Овча купел от 27 години и поне двайсет от тях не ми се е случвало да виждам патрулиращи полицейски коли, освен ако не стане някой съкатлък. Нож нося винаги в себе си откакто ме преджобиха едни кватални мангусти в прогимназията. Оттогава ми се е налагало да го вадя два-три пъти, пак по същите причини. А закон за хладното оръжие у нас няма, освен мисля в някои градове по морето. Харесвам си квартала, но се дразня като гледам разни големи патриоти да скачат и да се тупат по гърдите, когато става дума за бежанци, но си трайкаха, докато престъпността се разрастваше пропорционално със съседното гето.

Значи... Само като прочета, че самоковската селяндурка е казала, че няма място за притеснение, щото родната милиция ни пази, нещо рЕзко нивото на тревожност ми се покачва...

Абе, да излязат 100хил. на площада, тогава да ги видя еничарите колко са силни, управляващите колко са тарикати и орките колко са ербап.

по една от боковите ТВ известният "патриот" Валери Симеонов, известен още като златното ду*пе заяви, че предишния ден границата са преминали НУЛА емигранти. Срещат ли се все още заблудени овце, които да вярват на подобни твърдения? По официални данни само в София афганистанците са над 4000, но тази цифра далеч не съответства на действителността.

Както се казва.....Нека огнехвъргачката играе!!!!

Коментари - Напрежение край бежанския лагер в ”Овча купел” | Днес.dir.bg

Напрежение край бежанския лагер в ”Овча купел”

Районът около бежанския лагер в столичния квартал "Овча купел" е бил обграден от полиция след сигнал, че младежи с бухалки възнамеряват да нападнат мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение край бежанския лагер в ”Овча купел” | Днес.dir.bg

Коментари

mISHO

(без)Родната полиция ГИ пази (всички други, но не и тези дето й плащат заплатата)

Аз бих задал въпроса,защо организираха бежанския лагер точно в Овча купел?Защо подложиха жителите на този квартал на това изпитание? Има доста пустеещи сгради по джандемите,но не би. Бездушно и гадно отношение към български граждани.

Щото ако не са в Овча Купел никой от софиянци нямаше да имат и бегла представа колко е наболял този проблем и има друга България, наречена от някои провинция, където тия неща са случват и нещата са извън контрол

Някой упорито иска да създаде напрежение в Овча купел.

Що не идеш да поживееш в Овча купел,тъкмо ще провериш, кой създава напрежението в този квартал?!

Живея в Овча купел:)

В петък ще има протест на жителите в квартал Овча купел, искам да знам точно място и час на мероприятието и да се включим масово и активно, с единствено искане - ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ ДО ЕДИН МИГРАНТИТЕ от Б-я, да вървят на майната им !

Утре 16.09 от 19:00 часа на бул. Монтевидео 21А, пред центъра за настаняване на бежанци.

Хайдеее и нашенските властимащи започнаха ДА ЛЪЖАТ И ЗАМАЗВАТ и ЗАЩИТАВАТ нападателите, нарушителите на ред и закон, А НЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, който ИМ ДАВА ЗАПЛАТАТА и ги ХРАНТУТИ!!! ХРАНТУТИМ И НАШИТЕ " УЖ ЗАЩИТНИЦИ" , ХРАНТУТИМ и тия АГРЕСОРИ, които са терористи!!! Е така ще е българи, ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗНЕМ МАСОВО НА ПРОТЕСТИ!!! Протести всеки ден, докато НЕ ИЗГОНЯТ до един тия НАШЕСТВЕНИЦИ-ПАРАЗИТИ!!! ВЪН на паразитите от Б-я!!!

Е, как "започнаха", като не са спирали от 26г. насам!?!

Управляващите се грижат обикновения българин да НЕ живее нормално и спокойно. Защо ли? Да си идват комунистите (не бсп), при тях поне беше спокойно , а всъщност това е едно от основните неща нужни на обикновения човек - сигурността за личният му живот и имущество!

Избрахме демокрацията, за да сме свободни! Сега тези скакалци застрашават и вече ограничават свободата ни! Комунизмът стана омразен основно заради липсата на свобода. Но в чисто битов аспект, поне, бяхме свободни, както никога досега!

Силно казано е, че сме избрали. Никой не ни е питал. Защото преди да питат, трябваше да обяснят на човешки език, какво са планирали за България.

За да Ви се отговори на въпроса е нужна точна статистическа информация за броя на бежанците в България - колко са легални , колко нелегални, колко от тях са деца, кой от къде е и прочее. Но при това информационно затъмнение и медийна инвалидност питанката Ви увисва без ответ. Мен ме интересува и защо ДАНС се справя по същия "професионален" начин с каналджийството, както и с корупцията в митниците и милицията ? Последният въпрос е риторичен.

Представете си, че мигрантите изчезнат от БГ. И останат само бежанците. Ще се напълни ли един "трабант" с тях?

Ако някой неудобен журналист, политик или синдикалист беше издраскал въпросния автомобил, неговият собственик щеше да е обиколил сутрешните предавания на ефирните бойковизии. Въпросните рупори на властта щяха да препредават заклеймяващи изявления на главния прокурор и на говорителката на главната прокуратура напук на разни законови изисквания за опазване на такива дреболии като следствената тайна. Председателят на съюза на артистите щеше вече да е призовал да се закрие вестника или телевизията, даващи трибуна на Неудобния, а артистичната шпицкоманда заедно със заптиета вече щеше да вилнее по улиците в центъра на София... Какво става сега? Борисов - в Бургас на море, "артисти" и медии - във ваканция, полиция, следствие и прокуратура - ни чули, ни видели...

Холандците споменаха, че българите не трябвали на ЕС, само територията им. Вече се прояснява защо...

А кой ще пази българите от тези нашественици, днес плачат, а утре ще искат да въвеждат правилата на ИД?!

Родната полиция, ес, нато... евроатлантическите ценности, върховенството на закона...

кьорфишек, те ако искаха щяха да го подпалят тоя център както правят в Германия. И докато дойдат некадърните полиция и пожарна щеше да си изгори със се орките вътре!

НЕ БЕЖАНСКИ.

НЕ "МИГРАНТСКИ".

Както е тръгнало,скоро ще трябва да се извиняваме пред Хелзинския комитет и соросоиддните НПО-та,че сме българи. В собствената си страна.

За магалите и техните протектори: , юди, комунисти и други соросоиди, белите по подразбиране винаги са виновни, може би защото е обществено възприето, че сме длъжни да бъдем доживотни настойници, едва ли не - родители на умствено недоразвитите цветнокожи инфантили.

Полицайте пак не си вършат работата! Не ги ли е срам, аз не разбирам какъв паразит трябва да си, за да не си мърдаш пръста при положение, че всякакви отрепки си правят каквото си искат в нашата държава

Полицаите правят каквото им кажат от властта иначе няма 20 заплати накуп. Просто помияри на властта.

На тези нашенци - ербапи, които съветват да се подготвим за война / с кого ?/, бих цитирал и една българска мъдрост : " НА ГОЛ ТУМБАК - ЧИФТЕ ПИЩОВИ ."

Кой е луд - орките ли, че ядят баницата, политиците ли, че им я дават, или ние, че търпим и едните и другите?

Трябва да се нагнетява напрежение и несигурност. Сценарият е добре известен- проигран беше в новогодишната нощ в Кьолн, на европейското по футбол, в Холандия - добре подготвени групи от хора, играещи ролята на мигранти и запалянковци да внасят смут и безредици. В България се започва по-отдалеч за да се опипа почвата - със стъпкване на знамена на ЕС, протести на майки с присъствие на депутати от БСП, банда маскирани хулигани с маски. Ако обаче им свалиш маските ще пиознаеш същите физиономии както при протестите срещу първото правителство на ГЕРБ, същите кукловоди които наредиха на ЕРП-тата всички едновременно да отчетат енергията вместо за 30 за 45 дни с цел да се създаде напрежение у населението. Ако ви е трудно да повярвате проверете кой командори в енергетиката на България през последните 70 години до ден-днешен - те са от едно и също котило.

Ти не си наивен друже, ти си ненор..ен!

Бих се радвал, ако е така, но прекалено много станаха съвпаденията, а това,че вие не ги виждате си е ваш проблем.

Алоо Каракачанов, Атака, къде сте? - хайде спретнете едно предизборно меле в Овча купел де! Хайде ще наберете гласове предизборна кампания е!!

Продължавай да чакаш ти Каракачанов и Атака, и ще дочакаш бежански фуй за дъщеря си, пък и за теб.

та значи вчера като трошеха колата на момчето което се притекло на помощ никаква новина а днес щото Българите ги погнали топ новина в ДИРника "напрежение".... май ви е слабо напрежението си мисля измекяри джурналистически капиталистически и да не забравя комунистиччески

тиква проста и неграмотна, най-тъпоумний измежду премиерите в галактиката, времето ти за селски мурафери и просташко държание изтича. няколко въпроса, прости, за да ги разбереш. 1. какво стана с грабежа на века, 4 млрд. се изпариха, платиха се от дълговете, а още няма увиснали на стълбовете. 2. какво става с циганската измет, докога ще е над закона. 3. същото по отношение на олигархията и най-високите цени на горива, комуникации, храна и издръжка, както и най-ниските цени на труда. всичко това, не с ЕС, а в контекста на европейския континент. 4. докога ще приемаш нелегални джихадисти, без дипломи, паспорти, трудови навици и издържани от най-бедния данъкоплатец. кога ще има въдворени каналджии, кога арабеските ще хванат мотиката, количката, кирката и лопатата 5.-100. подобни хайде, мутра, напъни двете гънки, а ако не можеш, селските ти съветници, също толкова некомпетентни и крадливи, да вземат да отворят чичко ти гугъл, там на тези въпроси има отговори приятен ден. и, рапон, ти си прост човек, тарикат, селски бек и паляк. всички твои политики са пълен, тотален провал, нищо не можеш да решиш. обаче скотовете малоумни и търпеливи мазохисти ти гласуват на 99.99%, а се пенявят на парцуца пред риалитито. вярно, смотан мат'риял, който си заслужава всички управляващи да го клатят и крадат, даже и му харесва. и, примате-илитерате, вдигна билетите, но циганите със смартфоните отново са гратис и си пият биричката в новите рейсове, съфинансирани от работещите граждани. дали да не вдигаш пак, вече на 2.00 лв., да е удобно за връщане на ресто

Подобряването на генофонда май няма да закъснее? На около 200-300 метра от общежитието, в стари къщи, заселиха около 20 цигански семейства (цял катун), така че...

Май и ти получи. Надяваш ли се на нещо!?

най-вероятно данчето ще вземе мерки след като

президент...оправи София,сега е ред на държавата.

Тези не са туристи, а се разхождат свободно, нелегални са и да си стоят затворени по центровете, кефа им е по-важен или спокойствието на местните хора, питам. Нормално е да имат право на покрив над главата, храна, лечение и дотам. Скоро по улиците няма да има жив полицай, щото всички ща пазят скъпите гости.

"Нормално е да имат право на покрив над главата, храна, лечение " обаче, в САУДИТСКА АРАБИЯ, КАТАР, ОАЕ, КУВЕЙТ... и другите БОГАТИ, МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ В СЪСЕДСТВО С КОНФЛИКТИТЕ. Другото е евродебилизъм и толерастия, който обрича нас и децата ни клането, изнасилвания, ужаси, унищожение.

" КОГАТО СЕ ГОТВИШ ЗА ВОЙНА , ИЗКОПАЙ ДВА ГРОБА !" Китайска мъдрост

А най-добре вместо да губиш време в копане на гробове, да се подготвиш за войната и да я спечелиш.

А, най-добре да се въоръжиш и подготвиш, че така че да ги откажеш от война.

Познай що нападат наред - Ирак, Сирия, Либия..., а не нападат Сев.Корея.

Нали ви каза Боко, че българската граница е най-добре пазената в ЕС? Защо не му вярвате? Е, имало 50-100 000 бежанци из страната. Абе, не занимавайте Царя с такива дреболии. Той има мач да рита, тенис да играе, после открива шкембеджийница, после банкет, следобеден сън, после ще даде интервюта, после една млада журналистка ще уважи на задната седалка, после пак банкет. Тежко е! А вие с тези 50-100 000 талибани го занимавате.

Сега чета, че Бъчиту си признала с половин уста, че обмисляли бежански лагер в Странджа, но още нямало конкретна локация?! Да ти подскажа как да си решиш проблема - дай пробно няколко екземпляра в Бродилово. Да ги посрещнат местните с ритуала за здраве "тричане";) Гаранция, че "посрещнатите" ще избягат не само от Странджа, а и от БГ изобщо!

Утре 16.09 ще има протест пред имигрантският център в Овча купел за изселването на клетите бежанци. Моля всеки които не иска българия да се превърне в ислямско гето да заповяда. НЕ чакайте да чуете за протеста по медиите.

Всеки протест трябва да е пред нар.събрание, президенство, мин.съвет, защото те са отговорни за присъствието на тая паплач у нас.

Този протест си е на място - и управляващите да го видят и "бежанците"

Във всеки лагер по един взвод полиция и дузина свещеници. Целува кръста - остава. Отказва - обратно към Азия

И като се събуди, наполовина ти наврян, а гърлото ти наполовина прерязано.

Няма начин да не излезе искрата, която ще запали нещата?! Помнете!

Да, за съжаление, искрата е неизбежна! Но, струва ми се, точно това е целта на занятието с навлеците - нагнетяване на напрежение, искра, пожар- и после идват "точните" хора с "точните" мерки да ни осигурят "точния ред" и "сигурност".....И не, няма Теория на коспирацията, вече има конспирация в Действие! ...И ние сме в патова ситуация - да се бунтуваме ли или не, защото и в двата случая сме обречени на насилие! Май ужасно сакъсняхме - ей така, докато си тече помията от чалга, биг брадър, риалита, "журналисти, "водещи", депутати, президенти, премиери, мутри, бизнесмени, матрял!!!!

орбан и боеко се разбрали да наемат за охрана на границата ни сестрите уилямс

сестрите Уилямс, били тежко болни, но вместо да умрат, станали шампионки по тенис.

Мам.ка ви мръсна толераска. Имало било напрежение? Щели били да бият клети бежанци? Защо мълчахте когато тия клети бежанци нападнаха с мачете хора на улицата??? Няма по-мръсно племе от българските журналисти

Когато на власт са чужди агенти и предатели, така ще е. 25 год. избирате руски или американски слуги и се чудите защо не ви се получава. Дотам сме се докарали, че ако не се събудиТЕ, до няколко години държава България и народ българи няма да има.

един голям К.. за бенаците и най-вече за бежанките

Само така - трябва да им се покаже, че са нежелани тук.

от армията които не изпълняват задание по евро атлантическите ценности в Ирак и Афганистан ще помагат за интегрирането на бежанците у нас.

Вече няколко пъти ставам свидетел как групи с имигранти, А НЕ БЕЖАНЦИ, умишлено се блъскат в българи, търсейки конфликт. Не знам причината за това, защото няма никаква логика да търсят конфликти със случайни хора. Освен ако не са получили такива инструкции.

Логиката е да се предизвикат, хаос, насилие и унищожение на християните в Европа, с помощта на управляващите и най-вече с бездействието на евродебилите, дето на знаят на кой свят живеят.

...Неизбежно ще се стигне до сблъсък, след който обаче би трябвало самите нашественици да се страхуват да излизат от леговищата си!!!....

Само трепане и плитко заравяне! Изпитана рецепта.

Е, скъпи управляващи там в парламента? Какво още чакате и вас ли да ви погнат и изнасилят, а може и убият. Щом тези гниди са в чужда територия трябва да спазват правилата и законите на друга държава,А, може би тук няма такива. Изхвърлете ги вън, преди те нас да не са ни изтикали.

Е, скъпа "българко", докато чакаш скъпите ти управляващи там в парламента, да ги изхвърлят, ще дочакаш да ти го натикат.

властите ще отричат и замазват всички зулуми които бежанците правят.Неразбирате ли те са света вода ненапита.Лошите сме ние.Крайно време е да ги строят във вече 100 редици и вън от България.

Ти да видиш... А нима досега не слушахме дитирабите на носителите на ЕТАЦ, че е прекрасно, че си режем кльоновете, че си унищожаваме ракетите, че си сваляме гащите, защото нашите партньори от НАТО и без това ще ни пазят; защото силно ще ни любят, стига силно Русия да мразим? Сега изведнъж се окаже, че братската любов не може да спре бежанците. А Росен Пл. се беше загрижил за чувствата на турците и категорично се противопоставяше на изпращането на войските ни край границата ни с братска, натовска Турция, която можела да разтълквува като заплаха тия наши действия. Ах, колко са неумни нашите атланти и тяхната правоверна агитка!

Нека знаят, че НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!!! Който ни ги натресе - да си ги прибира...

жителите на квартал Овча купел. Така и не разбрахме нищо за собствеността на медиите. Това което не се показва по телевизията....то не се е случвало..това е максимата. Ако слушаш директора на център Овча Купел центъра е от затворен тип и всичко е в ред,само че репортерката не търси мнението на живущите в квартала. Едно е сигурно,че шило в торба не стои. А пък изявлението на полицията по повод на това че мигранти са хванати с хладно оръжие...че това не е престъпление...ме кара да се питам...полицията знае е ли нормативните актове в държавата.

Живея в Овча купел от 27 години и поне двайсет от тях не ми се е случвало да виждам патрулиращи полицейски коли, освен ако не стане някой съкатлък. Нож нося винаги в себе си откакто ме преджобиха едни кватални мангусти в прогимназията. Оттогава ми се е налагало да го вадя два-три пъти, пак по същите причини. А закон за хладното оръжие у нас няма, освен мисля в някои градове по морето. Харесвам си квартала, но се дразня като гледам разни големи патриоти да скачат и да се тупат по гърдите, когато става дума за бежанци, но си трайкаха, докато престъпността се разрастваше пропорционално със съседното гето.

Значи... Само като прочета, че самоковската селяндурка е казала, че няма място за притеснение, щото родната милиция ни пази, нещо рЕзко нивото на тревожност ми се покачва...

Абе, да излязат 100хил. на площада, тогава да ги видя еничарите колко са силни, управляващите колко са тарикати и орките колко са ербап.

по една от боковите ТВ известният "патриот" Валери Симеонов, известен още като златното ду*пе заяви, че предишния ден границата са преминали НУЛА емигранти. Срещат ли се все още заблудени овце, които да вярват на подобни твърдения? По официални данни само в София афганистанците са над 4000, но тази цифра далеч не съответства на действителността.

Както се казва.....Нека огнехвъргачката играе!!!!