Отваряме нова страница в сътрудничеството с Египет (видео/снимки)

Бойко Борисов се срещна с египетския президент, престолонаследника на Абу Даби и зам.-върховния главнокомандващ въоръжените сили на ОАЕ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много познати снимки. "Историческа среща" !!! Край на безводието и проблемите !!!

отвряме поредната страница от новото издание на Винету.

Здравейте простолюдие! Къде сте вий - къде съм АЗ

Президентът на България, в телефонен разговор с Президента на Египет, е помолил да предаде на ББ, че би се радвал да се видят в България, в удобно за него време.

Шефе, Днес трябваше да имаме заседание на МС. Кога ще се проведе? Разбираме, че сте много зает, но заседанието от сряда в петък или в понеделник ще се проведе? Имаме вече 140 точки за него.

ББ ЧИЙ ГО ДИРИ В ЕГИПЕТ?! Нямам повече въпроси. Минусите - на дясното палче - надолу. Благодаря.

Какъв чеп дири нашия премиер във военна база на Египет на Червено море?Май напоследак бяга от реалните , тежки проблеми на българския народ!Защо бягаш бре Борисов ?Защото май не ставаш за нищо , вкара ни в батака и сега си правиш пътешествия!

Или е отишъл да попие ноу-хау как може хората да живеят в пустинята и да имат вода, а ние да живеем в Рая на Земята, а перничани и дупничани да ходят половин година смрадливи...

Като говори с будалаеца, така де абудабаеца, да пита кога ще почнат да признават шофьорските ни книжки. Че македонските ги признават, а нашите - не.

Сигурно ще усъвършенстваме строителството на пирамиди за нашите феодали ,тъй като те си мислят , че ще носят откраднатото в задгробния живот.

Боко-тъпото да не е приел исляма вече? Танцува с ятагани в ръце, целува ислямски ръце, пръв приятел с Ахмет/Ер доган ....

Буда Борисов човечето на езиковите клишета в България и странство.Много беден речник ,с много простотии политически и общочовешки ,станал за подигравки сред свои и чужди с плоският си хумор и цветущ уличен език у нас и чужбина.

за мутра от СИК си е направо Академик!

Да покани някой шейх за инвеститор по довършването на АМ Струма.Че ЕК са отказали всякакво финансиране за участъка"Кресна".

Темата е друга - да стане държавата като Сахара.. вече започна.....

И кой ще Му я чете тази НОВА СТРАНИЦА? Още не е взел дан "двукнижник". Какво като не може да чете? - Моят бял побратим не е читател. Той е писател.

ИМА АНАЛОГИЯ МЕЖДУ СУЕЦКИЯТ КАНАЛ И ЗЛАТНОТО ГЬОЛЧЕ Е ТИПИЧНО ЗА ББ ( БАЛКАН БИЗНЕСМЕН)!

К'ва ли ще да е тази "нова страница"? Според мен, в контекста на климатичните промени и това, което с много усилия постигнаха тук - да пресушим язовирите, освен да внасяме камили от Египет, друго не се сещам. Ползите за икономиката ни са многостранни: не се нуждаят от вода - даже и на перничани на първо време ще помагат, щото могат да я съхраняват в стомасите си;), пасат к'вото намерят, от вълната им ще плетем пуловери и ще ги изнасяме, и ще ги ядем - щото прасетата са на привършване, кози, овце , пуйки и патки - също, поради цикличността на свинска чума, птичи грип, син език и т.н., докато камилска чума още не ни е споходила! Айде - опра'йхме и икономиката, благодарение на прозорливостта и далновидността на Вожда и Учителя на българския народ!

Нещо си се объркал вожда е отишъл да договаря кризата с пясъка . Ще внасяме пясък защото този от плажовете вече е обещан :)

Не съм - и тук камилите, като " кораби на пустинята", ще изиграят ключова роля: като ги внася, ще идват направо натоварени с пясък;)) Найс, а?;) И пак да повторя: да живее Слънцето наше!;)

Ако някой си мисли, че представянето на посещението в Египет на ББ в дир-а днес не се различава от това на бай Тошо навремето, ще го разочаровам. В информацията на Калин липсват поздравителните телеграми от борда на самолета....;)

Нещо за внос за вода от пустините не са ли договорили? Че останалите приказки са празни хвалби,не водещи до нищо.Онези са си уредили нещата,по някакъв си техен начин.Колко ли им пука за нас....освен ако,след още 1 петилетка ГЕРБ на Власт,не вземат да ни изкупят на едро.

Българско- египетската дружба от векове за векове !!! УРААААААА!!! П С.- И ние скоро ще станем пустиня ,даже повече и от вас !!!

А танц със саби кога ?????? Нашият няма да миряса докато някой арабела не му резне тиквата !!!

Екскурзиант № 1 на Територията и света.

Боко ще го цанят пазвантин на харема - безопасен е

Танц със саби нямаше, значи вечерта Боката ще бъде ханъм.

шъ фнаса вода от Арапия

За 10г този направи от БГ пустиня и сега ще се сътрудничи с тези които от 4000 години култивират пустинята !

На никой ли не му прави впечатление, чешейх Боко не се среща с французи, англичани, германци, холандци, белгийци, испанци.... Векторът му се обърна към Саудитска Арабия, Турция, сега и Египет. Цъфтим и връзваме! В ЕС сме само формално, практически сме троянски кон на Русия, Турция и Щатите, а и някакви неясни арабски интереси.

Бацока отиде да си купи пирамида с парите на НЗОК,това е!!!!! .. Фараон Бою Българотем Симитлинагъзли Трети!!!!! .... Избяга,избяга тлъстата мутра от Парламента,остави калинките си да се пържат!!!:)))))))))

Историческа....нова страница ....видимо сближаване ...и т.н и т.н все запомнени купешки думички от Борисов употребявани от Америка през Азия до Европа и така до нова екскурзия и нови хоризонти за една шепа хора във власта.

"Отваряме нова страница в сътрудничеството с Египет" .Толкова нови страници отвори,но за съжаление си остават празни. Но медиите се надпреварват да излизат с помпозни заглавия.

екскурзийка, лафче, банкетче, екскурзийка, лафче, банкетче...

Боку е отишъл да търси Стар Гейта в Египет! Барем го намери и да не се върне повече!

Да бе те дори Гуаулдите ще ни го върнат и за приемник няма да го вземат.

ЕЙ като я видя тая прост@ мутра и интелекта ми пада с 50 пункта и изпадам в дълбока депресия.

И пак е над Неговия. Но с депресията внимавай! Нали знаеш, че здравеопазването на какво дередже го е докарал? То пак само от Него зависи.

Отвори още една страница от Винету.... Не бе, с Египет нещо... Като му омръзне да чете, пътува.

То така ще дочакаме ли да получи висок ранг на двукнижник?

много страници открихме със страни от арабският свят, ама те все обратно написани или напълно бели.

"Първия признак на простотията е пълно отсъствие на срам" Зигмунд Фройд . И ако Боорисов беше поне малко по-интелигентен, щеше да се засрами от тези екскурзии на държавна сметка без някаква полза за страната.

Това същество пак се разхожда с нашите пари по света.

Все още не разбирам, защо този е там. Единствената причина, която ми идва наум е бягство от напеченото положение и отговорности. Прекалено много лошотии му идват на деликатната душа да понася.

Бай Ганьо в Европа. И бай Боко обикаля света. Как ми липсва Алеко. На какъв успех щеше да се радва новият му литературен герой.

Извън България е силата на нашия прЕмат. Не мога да го хвана и да си напиша научната статия. Какви важни международни, дори вселенски ходове? Тръгнали сте да Го занимавате с някаква си вода, някаква си битова престъпност и др. под., чрез които се опитвате да Му клатите /оная Му работа/. Погледнете внимателно снимката. Ще видите зареяният Му, в далечината, поглед. Интересно е, какво ли вижда там. Или само имоти, в които да си доживее старините /нека Господ го дари с дълги години живот/, офшорки, банкови сметки, райска природа с много вода ... и славещи Го българи, българи и верен мургав електорат.

Баста с този газ! Да договори един тръбопровод с питейна вода до БГ!

Неизповедими са пътищата Господни! Може пък да договори свинско месо и мас за България.

Богът на иТалянския боклук и липсата на вода Баце Бокиииич...... нарисувай един член на пирамидата и си идвай че в Банкя разпитват за тебе...

ХОДИ, ГОВОРИ - ДОГОВОРИ 0! ЕКСКУРЗИЯ! ПОНЕ ДО ПИРАМИДИТЕ ДА ГО РАЗХОДЯТ, ДА НЕ Е ВАЛАТ!

Нещо не си спомням в старата страница за какво се говореше? Да не се окаже , че обръщаме страниците назад ( те арабеските пишат наобратно малко).

Водата няма как да я втечнят, но по целувките Бочко е експерт !

бега от боклука и водната криза , докато облайват Димов.

Бокич, гледай водата да я компресират, сгъстят и втечнят! После по втората тръба на Турски поток я подай! Иначе внос на вода от Америка! Ако това стане, ще ти целуваме ръцете! Ако не стане...

Задава се нова порция боклук!!! като включвам и нашия.

Не разбрахте ли, мили родни дебилчета, че в момента, когато у нас вилнеят кризи, едноличният диктатор бяга от отговорност и се хвърля в обятията на уж "обоснованите предположения" за враговете на евреите и терористичните актове у нас! А "срещите" му с президентите на случайни държави го прави пръв мераклия за желанието му да обсеби и тази длъжност! Като какъв Тоя се среща с президентите? Като представител на партия без устав и програма или като мераклия за бъдещ президент! Но както знаем рак, мерак и простак не се лекуват! А защо му е на "бъдещият" президент да влачи със себе си дебелаци-ганювци като Войводата, който само да разваля "безупречният" му имидж и поведение!

Защо не се срещате г-н Премиер с гражданите на Перник, не се срещате очи в очи с крещящите, застрашаващи живота ни проблеми в страната?!. Къде заровихте главата си там в пясъците на пустинята.....

С Египет имаме създадени добри контакти от много години. Прекъсна ги тъй наречената "пролет", но те постепенно превъзмогват щетите и самолетите с туристи са пълни. Интересна страна, завладяваща ума и въображението древна история, дружелюбен народ. Не виждам какво още, освен екскурзия, могат да направят господата в Египет. И то в момент, когато тук има сериозни проблеми.

Бочко, Бочко.... Много си го загазил , брато, щом за поддръжка на имиджа си прибягваш до срещи с африкански лидери ! Но тъй и тъй си в Африка, що не се срещнеш и с канибалите ? Ако не те изядат на закуска, ще призная, че имаш страхотно чувство за самосъхранение !