17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Бизнесменът е осъден да заплати на Антикорупционната комисия за юристконсултски услуги сумата16660 лв" - Е каква става тая? Нали признаха юристконсултските услуги на ТОПЛОФИКАЦИЯ за незаконни? Защо тези услуги на комисия, създадена да се бори с корупция и престъпления, трябва да се плащат. Май тая комисия е Крадецът вика дръжте крадеца

не бе кокъл, в комисията са назначени НАШИ ХОРА тоест некадърни и неможещи. ТЕ СА НА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ. Но за да има черно на бяло някаква работа свършена се НАЕМАТ ЮРИСТКОНСУЛТИ на неистови възнаграждения, пак НАШИ ХОРА, но не на заплата и така - ние сме си ние и нашето се не губи

това представляват повечето артисти.....търсят само облагодетелстване, а иначе по телевизия и радио само за тях се говори, а не за хора наистина заслужили признание.....лекари инжинери доказли се специалисти със сиво вещество в главите, а не смешници театрали!

Човешката природа все още е твърде примитивна. За мен тия хора нямат разум, а живеят само чрез инстинктите си.

Коя жена може да живее с мъж, който експлоатира други жени за проститутки? Въпроса ми е реторичен. Нямам симпатии към нея. Има и други жени с 4-5 деца и свестни мъже. За него пък - без коментар.

От горното не става ясно наистина ли са отнети средствата или има само решение на САС? Това решение може да си остане само лист хартия, ако сумите са укрити в някоя офшортка.

"Изчисленията на инспекторите на Антикорупционната комисия, които са потвърдени от съда обаче показват, че през целия проверяван 10-годишен период бизнесмена и актрисата, с която е ЖИВЕЕЛ НА СЪПРУЖЕСКИ НАЧАЛА, не са имали достатъчно законни доходи, за да покриват разходите си, включително и вноските по ипотечния кредит." 1. Тя тогава е била малолетна. 2. Те са нямали граждански брак . Питам компетентните - на какво основание това дете, манипулирано не се знае какъв начин, ще трябва да носи отговорност по въпроса и с какво право ще бъде съдена?

Родена на 27 февруари 1986 г. В началото (2003) е била навършила 17 - непълнолетна и може би вече с дете. Но периода е 10 години. Тя все "малолетна" ли е стояла?

Богатите също плачат !

Цветанов е имал,за да покрие 6-те си апартамента,ама тогава нямаше конпи или както му казват там.Каква управия,какви човешки "ценносту".

за Цвецко са важни самоевропейските и натовски ценности. Другото всичко е говорене на неприятелите на демокрацията.

Ай, ай, ай - и актриса, и бизнес дама, и четири деца. Ашколсун, аферим!

Разведена с подсъдимия и с 4 деца. Вони на саморазправа от властимащите. България отново ще плаща в Страсбург.

Щото като негова законна съпруга, е съсобственик на въпросните имоти, придобити по незаконен път. Тук не казват, че тя ги е придобила незаконно, а че са придобит от семейството и от нея в резулат на дейността на мъжа и, която е била незаконна.

Тя не е била женена за него, защо ще я подвеждат под отговорност?

Ако не е показна режисура, най добре, не ни занимавайте, а си оправете сметките с хората и не ги очерняйте в очите на стадото. Така или иначе, ще ви осъдят в Страсбург и ние, а не вие ще плащаме сметката. Ако пък действително са престъпници (доказани), какви са тия приказки за пред стадо, че имот, закупен със банков заем, не подлежи на запор? Коя банка дава кредит без обезпечение? Ипотеката не е ли имот? Връщат си въпросния имот на банката, запорират ипотекирания и не пишат простотии по форумите. Явно се прави нещо, чиято цел не бива да научаваме.

В Драгалевци, Бояна и Банкя, особенно, ако инспектори започнат да смятат имущество спрямо доходи....България ще остане без "политици".

Немой да се косиш за друже, като надушиш посоката на "правилния вятър",нема проблема.

Една добра новина! Искрено се радвам!

А на финансовият министър му се размина, засега !!

Джаро, Чолон яма значение. Важна е пачката.

Тази красива жена е жертва. Вие мислите ли че като е била дете на 14 ще бъде привлечена от красавеца на снимката и ще преспи с нещо по собствено желание? За пари?! По скоро от страх.

тя любовтта така е започнала... от съвместната работа, разбираш ли? Повечето сутеньори се женят за някой от Т.нар."привлечени"

Да бе да - страх, после яде кефтета, нъл тъй

Интересно. "Тази красива жена е жертва. Вие мислите ли че като е била дете на 14 ще бъде привлечена от красавеца на снимката и ще преспи с нещо по собствено желание? За пари?! По скоро от страх." Кой го казва това? Защото, ако е жена, сигурно й е известно, че преспиването с мъж, не прави жената жертва, а най често превръща в жертва самия него. И то, не само финансово, а и чисто физически. Кой се изтощава повече в съответния акт -мъжът ли или жената? Колко "жертви" може да създаде един мъж по този начин, а колко мъже -жертви може да създафе една жена за единица време? Ако пък е мъж, за него е естествено да възприема жената като физически и психически по слаб индивид, нуждаещ се от неговата подкрепа.

Тъй де, ама ти говориш за мъж и жена - нормални индивиди. А не за сутеньор, който ако не получи това, което желае може да те закопае под някой храст и после романтика - червеи! Та Ирена е била на 14...родила първото си дете от този. Тя е боец. Само тя си знае точно през какво е минала.

Както се вижда, белите отрепки са бетер циганите. Сводници, проститутки, 14-15-годишни майки, безчет чавета, пълната програма. И едните, и другите - колкото по-големи, толкова повече не ги лови правосъдие. И тая новина - всяко чудо за 3 дни, взели му половин милион от 5 или 50 милиона. Да го е бил дал навреме, сега нямаше да го разнасят преди изборите.

Kato se jenis za pari taka e

Ти за кво би се оженил? Ето -хората и еднополови бракове ви разрешиха, да няма сръдня и пак сте недоволни. Ми така е, като се жените за без пари.

Тя, че си е проста лейка, е ясно. Въпросът е, че е родила на държавата 4 деца. Редно е сега държавата да й присъди на нея къщата, а този сутеньор да влезе там където му е мястото - в затвора.

нека бъдем точни

Аз съм родила 8 деца и трябва да я припишат на мен!

Айше па ти си на целото кеч ма , кво ривеш......

Ами така е като жените се захласват по парите. И в повечето случаи богатите мъже се оказват едни обикновени престъпници.

по презумпция богатите мъже са престъпници до доказване на противното ...

Педофил и сутеньор, но тя не е актриса, моля ви се!

Актрисата?!

възможно е малко да са объркали мъжете... Пък тази Милянкова излезе корава мома...

Този човек за 10г. е печелил от проституция/може би и друга незаконна дейност/ и изведнъж само половин милион му конфискуват?!!! Някак си нещо ми се струва, че за тези 10г. печалбата му е много по половин милион. Май има някакво споразумение отново: ние ти вземаме половин милион, на нас даваш няколко милиона и останалото си го харчете със здраве........... Отново нашата правосъдна система не е на мястото си...........

Ирна има 4 нейни, 2 негови +2 техни. Демек гледа 8 деца. Да са им живи и здрави всичките ;) Броя я за герой!

"...не са имали достатъчно законни доходи, за да покриват разходите си, включително и вноските по ипотечния кредит." Ако сравните собствеността на съдии, прокурори, политици, митничари, данъчни, полицаи.... и др. такива със доходите им ще видите, че на 99.9% от тях трябва да им отнемете имущество значително по-голямо от това което сте отнели от тези несретници!

За утешение да си направят 6-то дете.

7-мо

9-то

Джаровица е понаучила някоя врътка от филма :D

Я виж ти, изтриха ми коментара. Дир, с този осъдения от снимката да не сте баджанаци? Кое не ви хареса, че е сутеньор ли?

Не се оплаквай, мен направо ме блокираха за 1 месец.

Аз защо мислиш не се регистрирам?...

Оф, тази пак ще трябва да търси нов спонсор!

па тя има , някакъв архитект май беше , и той се е разписал вътре :))) ... и от него май имаше дете :)))

Абе да е жива и здрава все пак - другите като не щат да раждат.

Ей така ще отнемат имуществото на няколко милиона българи. По измислен начин. Ако всичко това не се спре с един нов Народен съд. Да видим тогава тези от комисията как ще си докажат имуществото.

'народния съд' е този който отнема имуществото и застрелва неудобните, в ново време такива неща се правят тайно, уж случайно самоубили се

Епа както не веднъж съм казвал СТРОИТЕЛСТВОТО ПО ТИЯ ЗЕМИ Е ЕДИН ЗАКОНЕН НАЧИН ДА ИЗПЕРЕШ ПАРИ ОТ КАКВО ЛИ НЕ! При средна заплата 400 евро за страната и цени на имоти не падащи под 1000 евро на квадратен метър, та как така изведнъж всичките имоти по тия земи са изкупени бре!? Замислете се! И ще разберете, че те нещата за очеизвадно ясни, само, че ние си стискаме очите и си мислим за стоителния бум в една "държава" дето годишно населението намалява с по 100 000 и нагоре човека!

Големият въпрос е ..как пък всички политици са невинни и няма осъдени и с конфискувани имоти?

А как банката се е съгласила да даде кредит при легална невъзможност за плащане ? Защо банката допуска да се плащат кредити на ръка, с мръсни пари ?

Защото има за гаранция имота.

В Европа този аргумент не работи. Банката отпуска заеми само при достатъчни легални доходи. Защо в България е възможно, според вас, след като България е член на ЕС ? Не е ли това една престъпна държава ?

сега НЕ могат да им отнемат, тъй като е ЕДИНСТВЕН

Значи имам 1 000 000 нечисти пари,но си вземам един имот с кредит от банка,в оскитд си ги внасям,от мръсните най редовно,но накрая си имам на чисто тези от имота

Ако започнеш да мислиш ще разбереш че не е така

Браво! надявам се, че това е окончателно решение което не подлежи на обжалване!

Тази и на яве е с Джаро

Нещо не разбрах. Тези са ръководили канал за проститутки. Доказано е - вземат му имущество. Каква е присъдата за престъплението? Защо са още живи? За да вършат същото, но вече с поставено лице? Браво на съдебната ни система. Хвала на нашите "адекватни" законодатели !

Криминалното престъпление най-вероятно е недоказано от прокуратурата (не е изненада). Излиза, че и приходите на семейството са недоказани, което ги прави незаконни. Малко е спорно тук кой какво трябва да доказва, спорен е и механизмът на работ ана тази комисия, но ето, че парите ще им ги вземат.

Манекенката как изглежда след тези 4 деца?

До колкото знам има вече 5 деца...

прецакаха я, роди децата, а сега им взеха милионите

6

Чудесно изглежда, даже и още деца иска да има.

Някой може да е изненадан?!

по червените олигарси!

колко долни хора живеят в тази страна, на всичкото отгоре са публични личности, което е повече от опасно, вижда се края на тази нация, по този начин не става ... не може!